Κατερίνα: “Πολλοί μου λένε ότι τους αρέσει το ότι φαίνομαι σιδηρά κυρία αλλά…”

Αρχίζω και απελπίζομαι. Αναρωτιέμαι και προσπαθώ να καταλάβω το “ποσό” που μου αναλογεί, αλλά δεν βρίσκω να φταίω. Ας το πάρουμε από την αρχή λοιπόν…

Είμαι 23 ετών κι έχω προβληματιστεί με το γεγονός πως περίπου ένα χρόνο τώρα όσοι άνδρες μπαίνουν στη ζωή μου με τον έναν ή τον άλλον τρόπο δεν ζητάνε από εμένα κάτι σταθερό.

Πραγματικά χωρίς να θέλω να φανώ υπερόπτης είμαι μια κοπέλα που ούτε πρόβλημα με την εμφάνισή μου αντιμετώπισα ποτέ, ούτε με την αυτοπεποίθησή μου, ούτε τίποτα. Και πάντα είμαι σοβαρή στις κινήσεις μου -δηλαδή το γεγονός του ότι μπορεί να είμαι προκλητική και να προκαλώ τους άντρες για αυτό δεν επιδιώκουν κάτι σοβαρό, πραγματικά το βάζω στην άκρη.

Είχα μια μακροχρόνια σχέση και όλοι το ήξεραν στην κλειστή κοινωνία που μένω. Όταν χώρισα, μετά από καιρό έκανα σχέση με ένα άλλο παιδί που κράτησε εφτά μήνες περίπου κι από τότε όλοι επεδίωκαν να κάνουν σεξ μαζί μου, αλλά μέχρι εκεί. Δεν ενέδωσα εννοείται γιατί είμαι σε θέση να καταλάβω τι θέλει ο άλλος από εμένα, αλλά έχω προβληματιστεί…

Η μόνη φορά που έκανα κάτι με κάποιον ήταν επειδή νόμιζα πως πραγματικά θέλει κάτι σοβαρό από εμένα. Βγαίναμε, ήταν πολύ προσεκτικός, δεν με πίεσε να προχωρήσουμε και όταν ήμουν έτοιμη έγινε. Μετά όμως η συμπεριφορά του άλλαξε θεωρώ. Ίσως έγινα κι εγώ λίγο πιο πιεστική μετά από αυτό -ναι, το δέχομαι, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ πως οι άνθρωποι σήμερα τα παρατάνε τόσο εύκολα. Δεν παλεύουν καν.

Και όσο να ‘ναι είμαι κι εγώ γυναίκα, δεν θέλω να είμαι σε μια ηλικία μετά από δέκα χρόνια και να έχω πάει με τους μισούς από την περιοχή μου… Προσπαθώ να καταλάβω που φταίω, τι κάνω λάθος, αλλά πραγματικά όταν με γνωρίζουν καταλαβαίνουν και οι ίδιοι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι παραπάνω. Παρόλα αυτά επιμένουν μέχρι να το καταφέρουν.

Απογοητεύομαι λίγο, αλλά αν ήξερα ότι εγώ είμαι λάθος θα προσπαθούσα να το διορθώσω. Πολλοί μου λένε ότι τους αρέσει το γεγονός ότι φαίνομαι σιδηρά κυρία αλλά πιστεύω ότι το κάνω για να πείσω και τους άλλους ότι δεν είμαι κανένα κοριτσάκι της σειράς.

Το πρόβλημα όμως παραμένει… Να τους ενοχλεί τόσο ο χαρακτήρας μου; Είμαι πιεστική λίγο αλλά ως εκεί. Δεν έχω κάτι μη αντιμετωπίσιμο. Τι φταίει;;;;;; Γιατί μπορεί να τα ρίχουμε στους άνδρες αλλά αμφιβάλω στο ότι φταίνε μόνο εκείνοι. Βοήθειααααααα!!!!!

Κατερίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Κυρία Θάτσερ άν είσαι και με τους άντρες τόσο αντιφατική και αλλοπρόσαλη όσο στο κείμενό σου, τότε καλά κάνεις και αμφιβάλεις οτι φταίνε μόνο εκείνοι.

  2. Η νεολαια του σημερα ειναι απιστευτη! ολοι ενδιαφερονται να περασουν καλα και εχουν στο μυαλο τους μονο το sex! μην απορεις και δεν φταις απαραιτητα εσυ! το 80-90% των αντρων σε αυτη την ηλικια ειναι ετσι! και δεν ειμαι καθολου υπεροβολικη! ειμαι 21 και ειμαι ευτυχισμενη που εχω μια νορμαλ σχεση εδω και 1.5 χρονο περιπου!! το θεμα ειναι το που εχεις στραμενη την προσοχη σου! αν περιμενεις να βρεις καποιον απο καφετεριες κ μπαρ…σωθηκες!
    Θα σου προτεινα, αρχικα, να διευρινεις τον κυκλο σου γνωριζοντας ατομα απο την σχολη,τη δουλεια, την παρεα (ο φιλος μιας φιλης που ειδες προχθες) και σιγουρα θα βρεθει καποιος που θα σου κεντρισει το ενδιαφερον. Αλλιως, πολυ φοβαμαι οτι εχεις τον συνδρομο των bad boys και τα ‘καλα παιδια’ σου φαινονται 3ενερωτα (μετα3υ μας και ποια δεν το εχει αυτο λιγο-πολυ) ψα3ε τον εαυτο σου αλλα μην τον κατηγορεις για αυτο που σου συμβαινει!
    ελπιζω να γινεις συντομα ευτυχισμενη στο πλαι ενος υπεροχου αντρα 🙂

  3. ΑΑΑ! επισης, νομιζω πως μερικους τους ε3ιταρει περισσοτερο να ρι3ουν στο κρεβατι μια ‘δυσκολη’ κοπελα! :/

  4. στη ζωη αργα ή γρηγορα ο καθενας παιρνει αυτο που του αξιζει!καλο ή οχι..απο αυτα που διαβαζω μου βγαζει ενα ατομο αρκετα “κομπλεξικο” ως προς το τι θα πει η κλειστη κοινωνια που ζεις, με αποτελεσμα να μην δινεσαι συναισθηματικα σε καποιον μην τυχον και δεν σε παντρευτει αργοτερα(το λεω στην υπερβολη γιανα καταλαβεις πως το εννοω) απο την αλλη κανεις δεν ειπε οτι θα πρεπει να κανεις σεξ με καποιον απλα και μονο γιανα τον κρατησεις. Εισαι πολυ μικρη λοιπον καταρχας. Σε αυτην την ηλικια οι ανδρες βαζουν στοιχημα με τον εαυτο τους για το ποιος θα ριξει τελικα την “δυσκολη” και αφου εχουν φτασει το στοχο τους ψιλοξενερωνουν..το θεμα ειναι εσυ τι κανεις? μην εισαι τοσο πιεστικη με τους αλλους και κυριως με τον εαυτο σου!ο ερωτας ειναι ενα συναισθημα που πρεπει να το ζουμε στο επακρο!

  5. Νομίζω ότι η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Από τη μία η κλειστή κοινωνία στην οποία ζεις τρέφεται από τα κουτσομπολιά και φροντίζει να τα ανακυκλώνει, συχνά δίνοντας μεγαλύτερες διαστάσεις σε κάποια γεγονότα από τις πραγματικές τους. Από την άλλη, ίσως η εικόνα σου να μη συμβαδίζει τόσο με τις πράξεις σου, έτσι ώστε να βγαίνει στην επιφάνεια μια ασυνέπεια εκ μέρους σου η οποία και τροφοδοτεί αυτά τα κουτσομπολιά (τα οποία νομίζω πως παίρνεις πολύ τοις μετρητοίς). Μπορεί ας πούμε να το παίζεις δηλαδή δύσκολη, αλλά να μην είσαι και τόσο στην πραγματικότητα…ή το εντελώς αντίθετο, να δείχνεις πιο “εύκολη” (αυτό μπορεί να σημαίνει να δείχνεις από σαχλή μέχρι απελπισμένη, υποθετικά μιλώντας πάντα) από όσο είσαι διατεθιμένη να δώσεις πραγματικά, οπότε και σε πλησιάζουν άτομα που ψάχνουν το εύκολο σεξ. Σε κάθε περίπτωση νομίζω πως άλλο δείχνεις κι άλλο είσαι κι αυτό γιατί λειτουργείς με γνώμονα το τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Καλό είναι να δεις ποιά ακριβώς θέλεις εσύ να είσαι και να το υποστηρίξεις με σεβασμό απέναντι στον εαυτό σου. Ίσως λίγη αποστασιοποίηση από το κυνήγι συντρόφου (μέχρι να ανασυνταχτείς) να σου έκανε επίσης καλό.

  6. οι σχεσεις σημερα ειναι δυσκολες…οι περισσοτεροι ζητανε κατι απλο,επιφανειακο και γρηγορο..ουτε δευσμευσεις και συναισθηματα,ουτε πιεση…κυνηγανε περισσοτερο τη σωματικη απολαυση και μολις το κερδισουν αυτο,νοιωθουν πληρεις και περνανε στην επομενη.ζωαρα,σεξ και καλοπεραση.αυτη ειναι η ζωη τους..εγω ειμαι μονη τα τελευταια 2 χρονια χωρις σχεση και χωρις να ειμαι προκλητικη,οσα αγορια ερχονται σε μενα ζητναε μονο σεξ…αναφερεις παντως στο κειμενο σου οτι ισως εισαι πιεστικη.αν αληθευει,αυτο,διορθωσε το.γενικα,εξετασε τον εαυτο σου.μπορει κατι να κανεις λαθος,μπορει κατι να τους τρομαζει,μπορει να μην τους εμπνεεις για σχεση..μπορει και απλως να μην ταιριαζεις με τα συγκκριμενα ατομα που μπλεκεις.

  7. Διαβαζοντας την ιστορια σου εβγαλα το εξης συμπερασμα: νιωθεις πολυ εντονα την αναγκη να κανεις μια σχεση χωρις να ξερεις κ εσυ η ιδια το τι θες απο αυτη τη σχεση. Επισης θεωρω πως οταν ξαναβγεις ραντεβου με καποιον πες του ακριβως τι θες απο αυτον ή το τι ζητας. Εισαι πολυ μικρη για να βλεπεις τα πραγματα τοσο σοβαρα αν ομως πιστευεις πως θες μια σοβαρη σχεση βγες ραντεβου, φλερταρε, δες αν αυτος σου ταιραιζει, δεν χρεαζεται ολα να οδηγουν καπου. Μην ξεχνας οτι ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι για τα ιδια πραγματα κ πιστευω επισης πως παντα πρεπει να εισαι ο ευατος σου κ να μην “το παιζεις” κατι αλλο που δεν εισαι γιατι ο αλλος το αντιλαμβανεται σε καποια φαση. Οπως κ να χει σου ευχομαι καλη επιτυχια κ ευχομαι να βρεις αυτο που ψαχνεις κ να θυμασαι παντα πως σημασια εχει εμεις πως βλεπουμε τους αλλους κ οχι οι αλλοι εμας χωρις αυτο να σημαινει πως δεν πρεπει να κανουμε την αυτοκριτικη μας! Κατερινα

  8. Μια χαρα εισαι και μη μασας καθόλου! Δεν καταλαβα δηλαδή,για να χαίρονται αυτόι που ρίχνουν τις δύσκολες, θα καθεσαι εσύ?έλεος!οταν βρεις κατι που ν αξίζει τον κόπο, όλα ερχονται μονα τους,φιλιά!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More