Πίσω στην κορυφή της σελίδας
12.05.2014 | 22:52

Φανή: “Πως να το χειριστώ χωρίς να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις;”

Φανή: “Πως να το χειριστώ χωρίς να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις;”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Γεια σας!

Ονομάζομαι Φανή και είμαι 28 ετών. Έχω τρία χρόνια σχέση.

Πριν από δύο μήνες περίπου με κάλεσε μια φίλη μου να βγούμε με κάτι συναδέλφισές της, τις οποίες έχω γνωρίσει και έχουμε ξαναβγεί.

Στην παρέα εκείνο το βράδυ ήταν και δυο-τρία καινούρια άτομα, ένας εξ αυτών ο Α. Επειδή η παρέα ήταν μεγάλη, έγιναν οι συστάσεις στην αρχή, αλλά δεν μιλήσαμε όλοι με όλους.

Μετά το φαγητό πρότειναν κάποιοι από την παρέα να συνεχίσουμε για ποτό. Όπως συζητούσαμε έξω πλέον από το μεζεδοπωλείο σταθήκαμε δίπλα με τον Α. και μιλήσαμε λίγο. Με ρώτησε και αν θα πάω για ποτό, του είπα δεν ξέρω και πήγα να συνεννοηθώ με τη φίλη μου. Τελικά η φίλη μου δεν ήθελε κι έτσι φύγαμε.

Την επόμενη μέρα μας έκανε add στο facebook και τις δύο. Μου έστειλε και inbox και αρχίσαμε να μιλάμε. Από τότε έχουμε ξαναβγεί με την παρέα αυτή και είναι πλέον εμφανές ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά του Α.

Πώς να το χειριστώ ώστε να διατηρήσουμε μια φιλική σχέση χωρίς να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις κτλ.; Στον φίλο μου το είπα ότι μου την πέφτει (γιατί δεν μου αρέσουν τα μυστικά) και απάντησε: “Τον δικαιολογώ” (η απάντηση δεν ήταν η αναμενόμενη).

ΦανήΤο πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 13:28

Top 10