Βαλεντίνα: “Να ξεκινήσω σιγά-σιγά να τον ξεγράφω ή να του δώσω χρόνο;”

Γεια σας!
Με λένε Βαλεντίνα και είμαι 23 ετών.

Πρόσφατα και ύστερα από πολλά χρόνια βρήκα το κουράγιο και είπα σε έναν αρκετά καλό μου φίλο ότι μου άρεσε. Δεν ήξερε πώς να αντιδράσει όταν το άκουσε και υπήρχε μια αμηχανία από πλευράς του όπως είναι λογικό!

Μου είπε κι αυτός ότι του άρεσα στο παρελθόν αλλά του έδινα φιλικά σημαδιά και είπε στον εαυτό του ότι οκ θα είμαστε φίλοι. Μου είπε επίσης ότι αν ήταν ελεύθερος θα ήθελε να δοκιμάσουμε κάτι αλλά μου ακούστηκε σαν μια φθηνή δικαιολογία γιατί στην ουσία είχε στη ζωή του ένα φλερτ των τεσσάρων ημερών!

Από εκείνη την ημέρα και έπειτα έχουμε ξαναμιλήσει αλλά γενικά δεν έχει κάνει λόγο για την βραδιά της αποκάλυψης. Δεν μου έχει προτείνει ούτε να συναντηθούμε ούτε τίποτα.

Να ξεκινήσω σιγά σιγά να τον ξεγράφω ή να του δώσω χρόνο;

Βαλεντίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. na valeis ti zwi su se anamoni gia na perimeneis ton allon na apofasisei? mipws tu edwses k poli aksia? o antras kiniga k autos den einai diatithimenos na se kinigisei. Gia zise ti zwi su k pane parakatw, tharw poli asxolithikes.

  2. Κοίτα, καλώς-κακώς έκανες την κίνησή σου, αλλά μην περιμένεις άλλα τόσα χρόνια ελπίζοντας να πάρεις θετική απάντηση. Δεν έχετε καλό timing κατά πώς φαίνεται, αλλά το βασικότερο νομίζω είναι πως δεν υπάρχει κάτι δυνατό ανάμεσά σας. Αν εκείνος ένιωθε κάτι δυνατό την περίοδο που του άρεσες, θα σου είχε δείξει κάτι, θα είχε κάνει κάτι, το ίδιο και τώρα. Δε νομίζω πως θα γίνει κάτι σοβαρό ανάμεσά σας. Η δικαιολογία που σου έδωσε (το φλερτ των 4 ημερών) και η απόσταση που κρατάει από εσένα, αυτό λένε. Απλά έχε στο νου σου ότι του τόνωσες τον αντρικό του εγωισμό και ότι θα μπορούσε, ίσως, να σου ζητήσει κάποια στιγμή να έχετε ελεύθερη σχέση. Αν συμβεί αυτό, μην το δεχτείς! Πρώτον γιατί θα σημαίνει πως δεν σε υπολογίζει καθόλου, ούτε σαν φίλη ούτε τα αισθήματά σου για εκείνον, αλλά και γιατί θα κολλήσεις εντελώς μαζί του και θα το φυσάς και δε θα κρυώνει! Το καλύτερο για σένα, λοιπόν, θα ήταν να πας σιγά σιγά παρακάτω.

  3. Εάν δεν έχεις κάτι καλύτερο και πιο ενδιαφέρον στην προσωπική σου ζωή, περίμενε, αλλά μη σε φάνε και τα χρόνια. Αυτός μπορεί να είναι πολύ συνεπαρμένος από το πρόσφατο φλερτ και να θέλει πρώτα να δει τι γίνεται εκεί. Με άλλα λόγια, εσύ μπορεί να μην είσαι πρώτη του προτεραιότητα. Με τις πράξεις σου να του δείχνεις κι εσύ ότι δεν είσαι μονίμως διαθέσιμη για εκείνον, ακόμα και σαν φίλη. Θα έχεις τις δικές σου παρέες και τη ζωή σου, μην του δώσεις την παραμικρή υπόνοια ότι περιμένεις έστω λίγη προσοχή από εκείνον. Εσύ να είσαι καλά και καλή σου τύχη.

  4. Δεν μου αρέσει όλο αυτό, να σου πω την αλήθεια. Εγώ θα έλεγα όντως να μη βασίζεσαι. Από αυτά που γράφεις φαίνεται ότι διαισθάνεσαι κι εσύ ότι δεν έχει στο νου του μια σχέση μαζί σου αυτή τη στιγμή. Το καλό τουλάχιστον είναι πως ήταν ειλικρινής μαζί σου και δεν σου έδωσε ψεύτικες υποσχέσεις κάνοντάς σε να ελπίζεις. Οπότε αν βρεις κάποιον που θα σε συνεπάρει, ξέχασέ τον αυτόν και… πού ξέρεις… αν συνεχίσετε να συναντιέστε φιλικά, σαν παρέα, όπου θα λέτε και τα νέα για τα προσωπικά σας, αυτόν μπορεί να τον τσιγκλίσει που θα σ’ έχει άλλος και όχι ο ίδιος. Αμ δε, πού ήταν όταν εσύ τον ήθελες… Μακάρι να φανεί στην πορεία τι γίνεται με τον τύπο! Πάνω απ’ όλα πάντως εσύ να περνάς καλά.

  5. χμμμμμ…… καλά κ αυτός τίποτα? ε τότε δεν χάνεις κάτι.Καλύτερα να προχωρησεις και να τον ξεχάσεις ή αν μείνεις μόνη ακομα μην επενδύεις συναισθηματικά σ αυτον. η Ζωή καλά το είπε ότι αν ήθελε τόσο πολύ τότε να περάσει σε άλλο επίπεδο η φιλικη σας σχεση εκείνο τον καιρο τότε σιγουρα θα σου το έλεγε Όταν ενας αντρας είναι τοσο ερωτευμένος τα παίζει ολα γ ολα κ μιλαει για τα συναισθηματα του. Όμως εσυ μην απογοητευεσαι γτ τουλαχιστον πέρασες το δυσκολο κομματι (δλδ να του πεις πως νιωθεις) κ πηρες τωρα μια απάντηση όσο κ να μην ήταν αυτό π ηθελες ν’ ακουσεις. τωρα που ξες τν αληθεια στο χερι σου ειναι το τι θα κάνεις.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More