Μαρία: “Τι να κάνω; Τον έχω κάνει φίλο στο facebook και σκέφτομαι μήπως του στείλω μήνυμα”

Γεια σας!

Είμαι η Μαρία και είμαι 23 ετών.

Μου αρέσει ένας άντρας, 32 ετών, ο οποίος δουλεύει σε κάποιο κατάστημα της γειτονιάς μου.

Πηγαίνω μερικές φορές αλλά δεν μπορώ να δείξω ότι μου αρέσει γιατί δεν είναι μόνος του στο μαγαζί.

Τον έχω κάνει φίλο στο facebook και σκέφτομαι μήπως του στείλω κάποιο μήνυμα για να του το δείξω με αυτόν τον τρόπο.

Τι να κάνω;

Μαρία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Έλα βρε, Facebook και ανοησίες. Βρες το θάρρος να τον προσεγγίσεις από κοντά τετ α τετ, μπορείς. Ειδικά αν είναι και 32, τότε, αν δεν είναι ανώριμος συναισθηματικά, μάλλον δεν θα εκτιμήσει ερωτική εξομολόγηση σε προσωπικό μήνυμα στο Fb. Δηλαδή μη σου πω ότι εκατό φορές καλύτερα να του την πέσεις από κοντά στα ίσια κι ας φας χυλόπιτα -τουλάχιστον εσύ προσπάθησες- παρά να το κάνεις διπλωματικά μεν αλλά μέσω Facebook.

  2. Να του στείλεις, μην το σκέφτεσαι!! Το έχω κάνει κ εγώ, είχα σχολιάσει, σε μήνυμα, κάτι φωτογραφίες που είχε ανεβάσει με τοπία. Γράψε κάτι τέτοιο ή σχολίασε καμία ανάρτηση του, αν κάνει, κανένα τραγούδι, κάτι που να του δίνει την ευκαιρία να σου πιάσει κουβέντα, αλλά να μην χρειάζεται να καρφωθείς κιόλας… Ή πιάσε του κουβέντα στο chat, αν μπαίνει, με κάτι σχετικό με τη γειτονιά σας π.χ. ή με το μαγαζί που δουλεύει…κάτι θα βρεις. Καλή τύχη!!!

  3. Καταρχήν να σιγουρευτείς ότι είναι αδέσμευτος, πάρα πολύ βασικό. Τι εννοείς ότι στο κατάστημα δεν είναι μόνος; Δε μπορείς ας πούμε να του ζητήσεις να σε εξυπηρετήσει; Δεν είναι ανάγκη να κάνεις σα χαζογκόμενα για να του δείξεις ότι σου αρέσει, μπορείς απλά να του χαμογελάσεις και να τον κοιταξεις λίγο περισσότερο, κάτι θα καταλάβει. Από εκεί και πέρα μπορείς να του μιλήσεις και στο ΦΒ.

  4. Τίποτα να μη κάνεις. Δεν σου έχει δώσει δικαίωμα.

  5. Κάτσε σταυγά σου και βρές αγόρια της ηλικίας σου …ο τύπος για μια νύχτα θα σέχει…

  6. δεν συμφωνω με την αποψη σου Parthenopipitsa. δεν ειναι και τοσο μεγαλη η διαφορα ηλικιας και δεν ισχυει αυτο που λες για ολους και δευτερον γιατι πρεπει να ειμαστε με ανθρωπους της ιδιας ηλικιας?

  7. Γεια σας !!
    Με λένε Βασιλική και είμαι 18. Μόλις τελείωσα με τις Πανελλαδικές και περιμένω τα αποτελέσματα μου.
    Υπάρχει τον τελευταίο χρόνο στη ζωή μου κάποιος, ο οποίος ενδιαφέρεται πολύ και επιμένει. Είναι 21 και σπουδάζει πολύ μακριά από την πόλη μας. Του έχω φερθεί απαίσια και το παραδέχομαι. Ωστόσο τους 2 τελευταίους μήνες άρχισε να υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από την πλευρά μου. Μιλάμε κάθε μέρα όλη μέρα, με στηρίζει, είναι πρόθυμος να ακούσει ό,τι με απασχολεί και να βρει λύση σε κάθε πρόβλημά μου. Και εγώ βέβαια προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ.. Κάνουμε πολλά όνειρα γι’αυτό το καλοκαίρι. Θέλουμε να το περάσουμε μαζί.
    Σε λίγες μέρες έρχεται στην πόλη μας, αλλά μου ανακοίνωσε πως βρήκε δουλειά. Χάρηκα πάρα πολύ, γιατί ήξερα πόσο το ήθελε. Παρ’όλα αυτά το ωράριο του θα είναι υπερβολικό(12 ώρες δουλειά σε τουριστικό τομέα με καθημερινή απασχόληση+σαββατοκύριακα) και θα είναι σχεδόν αδύνατο να συμβαδίσουμε. Έχουμε προβληματιστεί πολύ. Τη χρειάζεται αυτή τη δουλειά, αλλά ξέρουμε πως δεν θα βλεπόμαστε και προσωπικά πιστεύω πως θα ταλαιπωρηθούμε ψυχικά.
    Δεν του δείχνω κάτι, επειδή ξέρω πόσο πολύ λογαριάζει την άποψή μου και δε θέλω να κάνει λάθη εξαιτίας μου. Εγώ όμως δεν νομίζω να το αντέχω όλο αυτό..
    Θα ήθελα πολύ τις γνώμες σας!! Ευχαριστώ !!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More