Νίνα: “20 μέρες πριν το γάμο με παίρνει μια κυρία και μου λέει ότι είναι με το φίλο μου εδώ κι ένα χρόνο”.

Με τον πρώην άντρα μου ήμασταν μαζί δώδεκα χρόνια. Έντεκα ζευγάρι και ένα με γάμο. Τα τελευταία έξι χρόνια είχαμε σχέση εξ αποστάσεως. Εγώ από νησί, εκείνος 500 χιλιόμετρα μακριά. Τον δέκατο χρόνο αποφασίσαμε να κάνουμε παιδί.

Εγώ είχα ένα σπίτι για να μείνουμε. Αυτός όμως ούτε να ακούσει για χωριό. Ξεκίνησε να φτιάξει αλλά έμεινε στη μέση λόγω οικονομικής κρίσης. Παράλληλα είχαμε ξεκινήσει προσπάθειες να κάνουμε παιδί αλλά δεν μας βγήκε από την αρχή. Πέρασαν έξι μήνες.

Μόλις έμεινα έγκυος πετούσα στα σύννεφα. Τότε άρχισαν όλα. Η συμπεριφορά του ήταν περίεργη, σαν να τον απασχολούσε κάτι. Φυσικά όλα τα έριχνε στα οικονομικά. Μετά από τρεις μήνες χάνω το παιδί. Δεν ήρθε καν να με δει. Μου είπε ότι ήταν πολύ στεναχωρημένος και ότι δεν τον άφηναν από τη δουλειά. Εκεί χτύπησε το πρώτο καμπανάκι! Το άφησα για αργότερα.

Σε τρεις μήνες ξαναμένω έγκυος. Όταν το άκουσε με ρώτησε αν είμαι σίγουρη και μετά ήταν όλο “χαρές”. Από εκεί και πέρα η συμπεριφορά του και οτιδήποτε έκανε μου φαινόταν περίεργα. Δεν σήκωνε τηλέφωνο αμέσως, ό,τι κι αν του έλεγα ήταν λόγος για να τσακωθούμε και ξαφνικά έβγαινε κάθε βράδυ με πολλούς και διάφορους φίλους. Του είπα ότι αν μάθω κάτι τελειώσαμε!

Φυσικά ήμουν η τρελή της παρέας και ότι φταίνε οι ορμόνες. Για τον πολιτικό γάμο βέβαια μου είπε ότι δεν είναι αντρικές δουλειές αυτά και να κανονίσω ό,τι θέλω, μόνο την ημερομηνία να ξέρει.

Είκοσι μέρες πριν το γάμο με παίρνει μια “κυρία” και μου λέει ότι είναι με το φίλο μου εδώ κι ένα χρόνο. Όταν το άκουσα γέλασα και μου είπε: “Δεν σου κάνω πλάκα. Είναι ακόμα πιο σοβαρό από ότι ακούγεται”. Εγώ δεν γέλασα για αυτό που είπε αλλά γιατί τελικά δεν ήμουν τρελή.

Της ζήτησα να τον βάλει ανοιχτή ακρόαση χωρίς να γνωρίζει ότι είμαι στην άλλη γραμμή. Έτσι κι έγινε. Τον ρώτησε αντί εμού γιατί με παντρεύεται και η απάντηση ήρθε αμέσως σαν να μην συμβαίνει τίποτα. “Η γυναίκα μου δεν με ενδιαφέρει. Όλα τα κάνω γιατί δεν έχω χρήματα να αναγνωρίσω το παιδί”. Μετά από αυτό έκλεισα.

Δεν χρειάζεται να σας πω πως ήμουν. Αφού βεβαιώθηκε ότι το ξέρω ξεκίνησαν οι δικαιολογίες: Πάχυνες, έκανες μεγάλο κ@λο, έβγαλες σπυράκια κλπ. κλπ. Ήταν λέει μεγάλη αλλαγή για αυτόν και δεν τον καταλαβαίνω.

Στην κατάσταση που ήμουν αποφάσισα να κάνω τον γάμο και να μην πω τίποτα σε κανέναν. Μετά από μια μέρα γάμου τον έδιωξα και τα είπα όλα στους δικούς μου. Έκανε 500 χιλιόμετρα η γκόμενα και ήρθε να τον πάρει. Μεγάλος έρωτας!!!

Τους επόμενους τρεις μήνες μέχρι να γεννήσω με είχε ζαλίσει στα τηλέφωνα. Να τα ξαναβρούμε, να ξαναδοκιμάσουμε, είμαστε γονείς κλπ. Όταν γέννησα ήρθε σαν καλός πατέρας για λίγες μέρες και όταν έφυγε έδωσε μια ωραία παράσταση εκεί που γνωριστήκαμε. Μου είπε να τα ξεχάσουμε όλα και να προσπαθήσουμε ξανά. Απλά ξέχασε να μου πει ότι όλο το διάστημα αυτό τον είχε σπιτωμένο η γκόμενα με την απόλυτη κάλυψη της οικογένειάς του.

Σχεδόν τα πάντα γνώριζα από συγγενικό του πρόσωπο. Για μένα είχαν τελειώσει όλα από καιρό απλά έπρεπε να περιμένω έξι μήνες για να κάνω αίτηση συναινετικού διαζυγίου. Όταν του την έστειλα λιποθύμησε και τον πήγαν στο νοσοκομείο. Όμως ούτε αυτό με έκανε να αλλάξω γνώμη.

Φυσικά από κει και πέρα η μεγάλη του έννοια ήταν στη διατροφή να μην βάλω ποσό και το όνομα το οποίο δεν “διαπραγματευόταν”. Είχε και απαιτήσεις. Τελικά του έκανα την τιμή να του το βγάλω δεύτερο όνομα για αποφυγή παρατράγουδων στη βάφτιση. Το παιδί το βλέπει κάθε δυο μήνες γιατί δεν του έχω λέει σπίτι να μένει, αφού εγώ η κακιά αποφάσισα να τον χωρίσω.

Ακόμα είναι μαζί της. Έχουμε πάρει διαζύγιο εδώ και τέσσερις μήνες και δεν το έχει πει ούτε σε φίλους, ούτε στον πατέρα του. Πραγματικά απορώ τι άνθρωπος είναι και γιατί κατάντησε έτσι;

Του μίλησα πολλές φορές φιλικά, δεν θέλω το κακό του. Είναι ο πατέρας του παιδιού μου!

NINA

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Το πρόβλημα ρε συ Νίνα δεν είναι ο τύπος, το θέμα είσαι εσύ. Αφού σου β΄ρωμαγε η φάση, αφού είχανε περάσει τα χρόνια, αφού προσπάθησες και έβλεπες ότι το πρώτο μωρό δεν σου τό δωσε ο Θεός,αφού όλα πήγαιναν αρνητικά, αφού είχε φύγει ο έρωτας αφού…αφού αφού…. γιατί ρε κορίτσι μου επέμενες?
    Γιατί επέμενες για παιδί τόοοσο πολύ?
    Γιατί τον παντρέυτηκες?
    Γιατί τελικά εσύ το έριξες το επίπεδο και έγινες σκάρτη…ότι και αν ήταν, όποιος και αν ήταν αυτός?
    Κρίμα να έρχεται ένας άνθρωπος στον κόσμο με τόσο άσχημο background από πίσω….
    Αν όντως τον νοιάζεσαι και σε απασχολεί η κατάστασή του, άφηνε τον να βλέπει το παιδί του και μεγάλωσε το παιδί σου με εκτίμηση για τπν πατέρα του όπως και αν σου φέρθηκε εσένα.
    Τέλος, δούλεψε με τον εαυτό σου, γιατί όλοι βλέπουμε την ακίδα στο μάτι του άλλου και ξεχνάμε το δοκάρι στο δικό μας βλέφαρο!

  2. Δεν καταλαβαίνω γιατί ορισμένες οταν εχετε τέτοια δυσεπίλυτα προβλήματα με τέτοιους αχαρακτήριςτους άντρες θέλετε να κάνετε και παιδί μαζί τους. Για να τους κρατήσετε; Το παιδί το σκέφτεστε άραγε;

  3. kopelia eilikrima lipamai gia olo afto to louki pou perases k pernas e3aitias tou.euxomai ola na sou pane kala k se sena k sto paidaki sou kai na 8imasai iparxei 8eia diki kapote 8a tou girisei piso afto pou sou ekane!xara sto kouragio sou pou ton padreftikes esto k meta apo ola afta kai ade3es!pragmatika xara sto kouragio sou!den exo na po kati allo!

  4. Κατανοώ το συναισθηματικό και ψυχολογικό ζόρι που τράβηξες, αλλά έχω μια τεράστια ένσταση. Ενώ είχες ήδη καταλάβει οτι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, βιάστηκες κι έκανες παιδί μαζί του. Γιατί; Τι σου φταίει τώρα η ψυχούλα να μεγαλώσει μέσα στα σκατά που δημιουργήσατε; Απαράδεκτοι και ανώριμοι είστε και οι δυο σε αυτό το θέμα.

  5. Αυτή η γκόμενα που λες τον έχει μεγάλο έρωτα γιατί ακόμα δεν ξέρει πώς είναι να σπιτώνει, να ταΐζει και να συντηρεί γομάρι σαν αυτόν. Επειδή όλα του έρχονταν βολικά και επειδή κάτι μου λέει πως ό,τι είχε το όφειλε σ’ εσένα κατά κάποιον τρόπο, έδειχνε και πολύ καζανόβας στα μάτια της άλλης, που ήταν τυφλωμένη από έρωτα και δεν τα έβλεπε όλα αυτά. Θα ήθελα επίσης να απαντήσω σε όσους σε επέκριναν για την απόφασή σου να κάνεις ένα παιδί, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να το μεγαλώσεις μόνη σου. Δεν έχει σημασία που είναι μονογονεϊκή η οικογένεια, γιατί είστε ήδη μία οικογένεια. ʼλλωστε, τα χρόνια περνάνε και δεν υπάρχει η πολυτέλεια να περιμένεις τον κατάλληλο. Καλή τύχη σε όλα να έχεις, ό,τι καλύτερο και να σου ζήσει το μικρό!

  6. θα αφησω εκεινον και θα πιασω το τι εκανες εσυ!!!το τριτο προσωπο σε αυτες τις περιπτωσεις δεν φταιει!!!αν δεν δωσεις χωρο κανενας δεν μπαινει μονος του!κατι υπαρχει για να μπορεσει να υπαρχει!θα συμφωνησω με την αποψη οτι η σχεση σας ηταν ετσι και αλλιως διαλυμενη…μπορει να γνωριζοσασταν 12 χρονια αλλα δεν ειχατε σχεση καλη μου..οταν απο αυτα τα 6!!!!????μενετε 500χιλ. μακρια τι σχεση ειναι αυτη? θα μας τρελανεις???? Επιπλεον γιατι αφου εκεινος δεν ηθελε να ερθει στο μερος σου δεν πηγες εσυ στο δικο του?ας νοικιαζατε ενα αφου λογο κρισης δεν μπορουσατε να χτησετε..πλεον οι περισσοτεροι ετσι κανουμε προκειμενου να ειμαστε ΜΑΖΙ!το βρισκω πολυ εγωιστικο αυτο χωρις να ξερω τους λογους που δεν πηγες..οπως επισης βρισκω εγωιστικο να θελεις να κρατησεις εναν αντρα κανοντας ενα παιδι μαζι του!γιατι ας μην γελιομαστε ηξερες οτι κατι δεν παει καλα..αλλα παρολη την αποτυχια επεμενες νε κανεις μωρακι..το αποτελεσμα ειναι ενα παιδι να μεγαλωνει μονο του! Απο κει και περα νομιζω οτι ακομα δεν εχεις καταλαβει οτι αυτος ο ανθρωπος δεν θα ξαναειναι δικος σου ! μπορει ακομη να τον θελεις ερωτικα γιατι αλλιως δεν θα νοιαζοσουν τοσο για εκεινον κτλ..αλλα πρεπει να καταλαβεις οτι πρεπει να εχετε τυπικη σχεση και μονο κυριως για το παιδι! γιατι αν ξαναειστε μαζι θα ειστε οχι επειδη σε θελει αλλα γιανα βλεπει το παιδι του και επισης ενδεχεται να μην εχει και χρηματα οποτε να βολευετε..καταστροφικο λοιπον και παλι για το παιδι να μεγαλωνει σε ενα τετοιο περιβαλλον!αληθεια ποσο χρονων ειστε?γιατι παιζει ρολο και αυτο..στα 15,25,30 συγχωρουνται καποια πραγματα μετα δυστυχως εισαι υπολογος για τις πραξεις σου

  7. ¨Εγιναν όλα αυτά …τώρα δεν μπορείς να το σβήσεις σαν να μην υπήρξε ποτε… αλλα εγώ στη θέση σου θα του βγαζα ενα διαζυγιο που θα το φύσαγε και δεν θα κρύωνε … θα πλήρωνε τέτοια διατροφή που ούτε για να φάει δεν θα είχε .! Ούτε καλά μαζι του ούτε τίποτα δεν είναι να λυπάσαι τετοιους ανρθώπους !

  8. Θα κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου εδώ. Εσείς που κριτικάρετε την απόφαση της γράφουσας να κάνει ένα παιδί… Κατά πρώτον, διαβάσατε πουθενά ότι η εγκυμοσύνη είχε σκοπό να κρατήσει τον άντρα κοντά της; (Και το άντρας σε εισαγωγικά, γιατί για μένα δεν φέρθηκε έντιμα, αλλά πάμε παρακάτω.) Πόσο χρονών είστε όλες εσείς; Εσείς μιλάτε εκ του ασφαλούς, νομίζετε ότι θα κάνετε παιδί εάν και μόνο εάν έρθει ο πρίγκιπας καβάλα στο άσπρο άλογο. Εάν σκέφτονταν όλες οι γυναίκες σαν εσάς, θα είχαμε τρομερό πρόβλημα υπογεννητικότητας. Πάψτε να επικρίνετε γυναίκες σαν τη Νίνα για μια τέτοια απόφαση. ʼλλωστε, όταν το βιολογικό ρολόι χτυπήσει και η γυναίκα μπορεί να κάνει παιδί, ποιος ο λόγος να το αναβάλει; Το ότι ο άλλος φέρθηκε σκα@τένια είναι δικό του πρόβλημα και θα το βρει μπροστά του αυτός και η αγαπητικιά του αργά ή γρήγορα. Ας ευχηθούμε στη Νίνα να της ζήσει το μωρό και να τη συγχαρούμε για το κουράγιο και την αξιοπρέπεια που επέδειξε σ’ έναν λεχρίτη σαν αυτόν που μας περιέγραψε.

  9. Εγώ πραγματικά αναρωτιέμαι πως γίνεται να εμφανίζει τόσο διαφορετικό πρόσωπο ένας άνθρωπος μετά από 12 ολόκληρα χρόνια..Τέτοιες συμπεριφορές για μένα είναι δείγμα προσωπικότητας η οποία πως εμφανίζεται ξαφνικά μετα απο τόσο καιρό?Δηλαδή τόσα χρόνια δεν υπήρχε κανένα δείγμα παρόμοιο ή εμείς κάνουμε οτι δεν το βλέπουμε?

  10. λοιπον,για ολες εσας που την επικρίνετε παψτε να το κανετε αυτό γιατι το να κανεις παιδι και να σε μεγαλωσει ενας γονιος δεν είναι κατεστραμενη οικογενεια.πρεπει να εισαι πολύ αξεστος για να εχεις τέτοιες αποψεις!!!!πολύ αγραμματοσυνη.εγω και οι 2 αδερφες μου!!!!3 αδερφια στο συνολο!!μας μεγαλωσε μονο η μαμα για διαφορους λογους.μας σπουδασε και μας εκανε ανθρώπους σοβαρους να μπορούμε να σταθουμε στη κοινωνια με δυναμισμο και το κεφαλι ψηλα!την θαυμαζουμε και για μας ποτε δεν βρηκε καποιον συντροφο-γκομενο.για ολες εσας εμεις λοιπον θα ημασταν μια κατεστραμενη οικογενεια.ποσο ανειδεως πρεπει να εισαι.και για σενα m που εχεις κάθε διακαιωμα να λες την βουληση σου αλλα δεν μπορεις να γειωνεις καποιον ετσι χωρις να εχεις παρει αναλογη εμπειρια σχεσης,λες καλη μου ότι η σχεση από αποσταση δεν είναι σχεση.ποιος το λεει αυτό κοριτσι μου?για πες?μονο το σεξ κανει την σχεση?οταν θελουν και οι 2 ΝΑΙ υπαρχει σχεση από αποσταση!και την βιωσα κι εγω αυτή στα φοιτητικα μου χρονια για 6 χρονια!!τρελος ερωτας κ τρελη αγαπη.παρολου που ημασταν μακρυα,ο ενας ηξερε τι εκανε ο άλλος,καθε μηνα βρισκόμασταν Ελλαδα-Ιταλια,παρολου που ημουνα φοιτητρια κ ειχα δικο μου σπιτι όχι δεν τολμησα να τον απατησω ουτε καν κοιτουσα αλλους.που άλλες στη θεση μου θα κανανε τα χειροτερα.και ΝΑΙ μαθε ότι ειμαστε παντρεμένοι ηδη 4 χρονια και λατρεύουμε ο ενας τον αλλον.την εχετε ισοπεδωσει την κοπελα.θα ηθελα να σου πω ένα μεγαλο μπραβο για τον δυναμισμο σου και το ότι μπορεις να στηριχτείς στα ποδια σου!το ότι δεν ηρθαν ετσι όπως τα εβλεπες δεν ηρθε η συντελεια του κοσμου.απεναντιας εισαι πολύ τυχερη που εχεις ένα μωρακι,το δικο σου μωρακι.να σου ζησει και να το μεγαλώσεις με αγαπη και με το κεφαλι ψηλα!ξερεις ποσες γυναικες είναι ατεκνες?γιατι μετα από καποια χρονια το να κανεις παιδι είναι το παν.ξερεις ποσες γυναικες εχουν παιδια και δεν μπορουν να ξεφυγουν από τους συζυγους που τους κακοποει?οποτε εισαι τυχερη!να χαιρεσαι τη ζωη σου κ να σκέφτεσαι πως παντα υπαρχει το χειροτερο.καλη τυχη…………

  11. Δεν έχετε καταλάβει κάτι πολύ βασικό. Κανένας δεν είναι ενάντια στις μονογονεϊκές οικογένειες, δε ζούμε στο μεσαίωνα. Και να τις αγκαλιάσουμε και να τις στηρίξουμε αυτές τις οικογένεις. Αυτό που κατακρίναμε ήταν ο σκοπός της Νίνας, η προσπάθειά της για εγκυμοσύνη μέσα σε μια τελειωμένη σχέση, με έναν άντρα με τον οποίο η Νίνα δεν είχε κανένα μέλλον και από τον οποίο δε θα μπορούσε τίποτα καλό να περιμένει. Και αυτό το γνώριζε πάρα πολύ καλά, αρκετό καιρό πριν μείνει έγκυος για πρώτη φορά. Ήθελε ένα παιδί, πάρα πολύ καλά. Χάθηκαν οι άντρες; Γιατί οπωσδήποτε με αυτόν τον άχρηστο άνθρωπο; Για να τον “δέσει” μια για πάντα; Για να έχει τη “χαρά” να τον εκδικείται και να τον κάνει να “πληρώνει” μια ζωή για τον πόνο που της προξένησε; Κι όλα αυτά χρησιμοποιώντας ένα μωρο; Το δικό της μωρό!??! Παιδιά, συγνώμη, αλλά τέτοιου ειδους συμπεριφορές, που βάζουν στη μέση αθώες ψυχές για να ικανοποιήσουν εγωισμούς, κόμπλεξ και πάθη, για εμένα (κι ευτυχώς και για πολλούς άλλους ανθρώπους) είναι επιοικώς απαράδεκτες και ανήθικες. Η Νίνα έγινε ένα και το αυτό με τον πρώην της, έπεσε στο δικό του επίπεδο και πολύ παρακάτω. Υπάρχουν πολλοί και καλοί άντρες εκεί έξω που αναζητούν μια σωστή γυναίκα για να κάνουν οικογένεια. Ας ψάξει η κάθε μία που θέλει το ίδιο, να τους βρει, ακόμα και μέσω συνοικεσίου, αν βιάζεται. Γνωστή μου, μετά από πολλές απογοητεύεσεις, παντρεύτηκε έτσι πέρισυ και είναι τρισευτυχισμένη, περιμένουν και μωράκι τώρα. Ωριμότητα να υπάρχει και πάνω απ’όλα να βάζουμε τα παιδιά μας, όχι τις προσωπικές μας αντιπαραθέσεις και αντιζηλείες.

  12. Διόρθωση, ήθελα να πω ήξερε πως ήταν η κατάσταση αρκετό καιρό πριν μείνει έγκυος για δεύτερη, όχι για πρώτη φορά. Όταν βλέπεις τέτοια συμπεριφορά, αναβάλλεις την προσπάθεια να αποκτήσεις παιδί και κάθεσαι και σκέφτεσαι πολύ σοβαρά. Διαφορετικά, είτε είσαι εντελώς ανώριμη, είτε έχεις το σκοπό σου ή και τα δύο. Τελος πάντων. Κοίτα το παιδί Νίνα, μην το βάλεις ποτέ στη μέση και μην το μεγαλώσεις μέσα στο μίσος για τον πατέρα του, θα ήταν τεράστιο λάθος σου.

  13. θα απαντησω σε ορησμενες απο τις αποριες σας. ειμαι 35 και ειναι 32, το να κανουμε παιδι ηταν κοινη μας αποφαση,τρεις μηνες μετα βρηκε τη γκομενα , εξι μηνες μετα εμεινα εγω εγκυος αρα ειχε το χρονο να με ξαποστειλει,δεν ειπα ποτε οτι μου φταιει σε κατι εκεινη αντιθετος μου ανοιξε τα ματια, το γαμο δεν τον εκανα για να τον κρατησω απλα δεν ηξερα τι να κανω ημουν σε κακη κατασταση και 7 μηνων, το παιδι δεν του το εχω στερησει το ακουει καθημερινα και το βλεπει οποτε θελει,εαν ειχα καταλαβει οτι εχει παραλληλη ζωη δε θα εκανα ποτε παιδι μαζι του κι ας εμενα μονη σε ολη μου τη ζωη ,και ” ναι “τον αγαπω γιατι σχεδον μεγαλωσαμε μαζι και περασαμε πολυ ωραια αλλα πλεον δεν θα μπορουσα να μεινω ουτε μια μερα μαζι του, το οτι δεν πηγα στο μερος του να μεινω εχει να κανει με το οτι δεν εχουμε που να μεινουμε ,πληρωνει ηδη 630€ το μηνα στο δανειο για ενα σπιτι που δεν εχει τελειωσει, και ποιος θα κραταει το παιδι για να δουλεψω και εγω. οσες εχεταε παιδια θα γνωριζεται πως ειναι να εχεις παιδι 14μηνων

  14. Και νομιζα οτι ειχε συμβει μονο σε μενα……ευτυχως βεβαια σε μενα δεν επιτευχθηκε εγκυμοσυνη αν και το προσπαθησαμε κανα 6μηνο…. Στη δικη μου βεβαια περιπτωση εγω ημουν η γκομενα και ηταν μαζι μου 5 χρονια και η αλλη ηταν η νομιμη και ηταν μαζι της 8 χρονια και καμια δεν ηξερε τιποτα…..Οπως και να εχει, ας αφησουμε τη δικη μου ιστορια,οσον αφορα εσενα,δεν θα σου ριξω ευθυνες, ηθελες να κανεις ενα παιδι, ησουν με καποιον πολλα χρονια, ολα καλα μεχρι εκει. Μην μου πεις ομως οτι ησουν αφελης…..ηξερες τι θα συμβει και απλα πηρες την ευθυνη! Οταν αυτο το συνηδητοποιησεις θα πας και παρακατω….ο,τι κι αν συμαινει αυτο! Ολες βλεπουμε τα σημαδια, τα ξερουμε και εθελοτυφλουμε. Τον παντρευτηκες απο εκδικηση, μπηκε το ανθρωπινο στοιχειο σε ολο αυτο,το εγωιστικο. Σωστο η λαθος, ετσι εκρινες, ετσι επραξες, αστα πισω σου και αστον να αποδωσει δικαιοσυνη η ιδια η ζωη για σενα και πιστεψε με θα το κανει……Κανεις δεν ευτυχισε , φτιαχνοντας τη ζωη του πανω στα γκρεμισματα μιας αλλης….Καλη τυχη

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More