Aganaktismeni: “Έχω σκεφτεί μέχρι και να παρατήσω τη σχολή μου. Είμαι σε απόγνωση ειλικρινά!”

Καλησπέρα!

Είμαι 22 χρόνων, από μεγάλη πόλη της Ελλάδας και σπουδάζω επαρχία! Έμεινα κάποιο χρονικό διάστημα στην πόλη αυτή, αλλά λόγω οικονομικών γύρισα πίσω στο πατρικό μου, καθώς δεν υπήρχε οικονομική δυνατότητα!

Το χρονικό διάστημα που έμεινα εκεί κατάφερα να κάνω φιλίες, οι περισσότερες όμως ήταν εφήμερες! Στην αρχή, κατέβαινα για τα υποχρεωτικά μαθήματα της σχολής μου και για την εξεταστική περίοδο, όπου με φιλοξενούσε μια φίλη μου!

Έπειτα από κάποιο καιρό ξενοίκιασε και αυτή για τους ίδιους λόγους. Αφού είχα αγανακτήσει προσφέρθηκε να με φιλοξενήσει μια άλλη κοπέλα. Στην αρχή όλα ήταν καλά. Το τελευταίο διάστημα όμως έχει αρχίσει να μου τη λέει για όλα, για το ότι δεν είμαι εδώ κάθε φορά που με έχει ανάγκη -λες και φταίω εγώ που μας χωρίζουν 350χλμ. και δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να κατεβαίνω συνέχεια!

Τα πράγματα ξέφυγαν από τότε που άρχισε να με βρίζει άσχημα. Εκμεταλλεύεται το γεγονός της φιλοξενίας και πως έχω ανάγκη και μου λέει όλη την ώρα πως δεν με συμφέρει να μιλάω.

Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Δεν θέλω να στεναχωρώ τους δικούς μου και να τους φορτώνω επιπλέον βάρη. Πιστεύω πως μπορεί να της βάζει λόγια το αγόρι της καθώς κάθε φορά που μου ζητάει να βγαίνουμε της λέω πως θέλω να διαβάσω. Και όντως έτσι είναι.

Δεν έρχομαι εδώ για να είμαι έξω όλη την ώρα, αλλά για να τελειώσω τη σχολή μου και εξάλλου δεν διαθέτω τα χρήματα για καθημερινές βόλτες! Έχω σκεφτεί μέχρι και να παρατήσω τη σχολή μου. Είμαι σε απόγνωση ειλικρινά! Χάνεις όλες σου τις ελπίδες έτσι. Είναι άδικο! Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας!

Aganaktismeni

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Βλέποντας τον τίτλο νόμισα προς στιγμή οτι είσαι αγανακτισμένη με την πορεία των σπουδών σου. Διαβάζοντας όμως το κείμενο κάτι μου λέει οτι το θέμα σου είναι άλλο, αλλά τί; Τι συμβαίνει με το αγόρι της φίλης σου; Είναι δυνατόν να χαλιέται επειδή όποτε αυτή σου λέει να βγείτε εσύ λές οτι θέλεις να διαβάσεις;; Κάτι δεν μας λές…

  2. Γλυκούλα μου,πραγματικά είσαι σε δύσκολη θέση.Κάποιον άλλον δε γνωρίζεις από τη σχολή που να μπορεί να σε φιλοξενήσει;Επίσης εστία δεν δικαιούστε;Αν ερχόσουν με αυτή τη φίλη σου που ξενοίκιασε για οικονομικούς τρόπους τη σχολή και νοικιάζατε κανά πολύ φτηνό σπίτι με 160e ίσα ίσα για να μένετε και να κάνετε ένα μπάνιο;Ούτε αυτό γίνεται;Σε νιώθω εν μέρει,γιατί κι εγώ έχω περάσει σε άλλη πόλη και δεν έχω τη δυνατότητα να μείνω και αναγκαστικά πηγαίνω και έρχομαι στις εξεταστικές.Μοιραζόμαστε τα έξοδα με 2 συμφοιτήτριες μου αν κάποια έχει αμάξι ή πηγαίνουμε με κτελ που είναι πιο φθηνά.Όσο για αυτή την κοπέλα που σε φιλοξενεί,άποψή μου είναι να την ευχαριστήσεις για τη φιλοξενία και να μην ξαναμείνεις σπίτι της.Και αν σε ρωτήσει γιατί,πες της την αλήθεια.Κι ότι όταν ένας άνθρωπος σε φιλοξενεί,το κάνει με την καλή του την καρδιά και δε φέρεται στο φιλοξενούμενο λες και είναι σκουπίδι.Λες και πρέπει να της στήσεις άγαλμα.Κάτι τέτοιοι άνθρωποι νιώθουν ότι είναι κάτι,μόνο και μόνο επειδή στην προκειμένη περίπτωση “εξαρτάσαι” από αυτήν.Ότι αν δε σε φιλοξενήσει αυτή θα πας χαμένη.Μακριά από τέτοιους ανθρώπους,γιατί σε πάνε πίσω κατά τη γνώμη μου.Ξέρω ότι όντως την έχεις ανάγκη αυτή τη βοήθεια,αλλά εαν έχεις πολλά μαθήματα ακόμα μπροστά σου και νιώθεις πως δεν αντέχεις άλλο αυτή τη συμπεριφορά,άποψη μου είναι να της πεις ότι δεν την έχεις ανάγκη και Αν σε ρωτήσει τι θα κάνεις απάντησε της αινιγματικά.Πες της ότι για όλα υπάρχουν λύσεις.Και κάτι θα βρεθεί και για σένα.Εν ανάγκη πήγαινε στην πόλη που σπουδάζεις και βρες μια δουλειά(είτε σε καφετέρια,είτε τηλεφωνήτρια σε εταιρείες,είτε σε προώθηση προιόντων) για ένα μικρό χαρτζιλίκι και βρες να νοικιάσεις το πιο απλό σπιτάκι που γίνεται.Ίσα να έχεις ένα μέρος να κοιμάσαι και να κάνεις ένα μπανάκι.Ελπίζω να φάνηκα κάπως χρήσιμη.Εύχομαι πραγματικά όλα να πάνε καλά και να βρεθεί λύση!!

  3. Είμαι και γω φοιτήτρια και καταλαβαίνω τις δυσκολίες που περνάς!! Και μενα αυτο που με νοιάζει πρώτα πρώτα είναι να βγάλω τη σχολή μου και έπειτα όλα τ’άλλα!! Το θέμα ειναι πως η φίλη σου,εφόσον είναι φίλη σου, πρέπει να καταλάβει τη θέση στην οποία βρίσκεσαι και να μη δείχνει τέτοια συμπεριφορά απέναντί σου!! Διαφορετικά ελαν η ίδια σου η φίλη δε μπορεί να κατανοήσει αυτό το κομμάτι τότε να με συγχωρείς αλλά δεν αξίζει να χει τη φιλία σου έαν φυσικά το συνεχίζει!! Υποτίθεται πως πρέπει αν είναι δίπλα σου και στα καλά και στα άσχημα!!! Απ’την άλλη,χωρίς να γνωρίζω ακριβώς τις δυσκολίες που περνάς, για να κρατήσει μια φιλία θα πρέπει να υπάρχουν μερικές φορές υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές αν όχι απ΄τη μία…Διαφορετικά γι’αυτο ονομάζεται φιλια,για να στηρίζεις τον άλλον!!! Επικεντρώσου στις σπουδές σου και άμα δεις πως το συνεχίζει ας την πίσω και προχώρα παρακάτω..!!!

  4. Δυστυχώς η φίλη σου αντιδρά ίσως όχι τόσο ευγενικά στη σχέση εκμετάλλευσης που εσύ της επιβάλλεις. Το λάθος είναι δικό σου και η συμπεριφορά σου τουλάχιστον άκομψη. Δεν δείχνουμε τόσο απροκάλυπτα το πόσο χρησιμοποιούμε τους άλλους ακόμη κι αν αυτό είναι ο έμμεσος τρόπος μας για να κερδίσουμε στέγη, δύναμη, συμπάθεια, χρήματα κλπ. Δυστηχώς το κάνουμε όλοι κάποιες φορές στη ζωή μας και δυστηχώς υπάρχουν και πολλοί που το να εκμεταλλεύονται τους άλλους το έχουν κάνει τρόπο ζωής. Εσύ δεν είσαι καν έμμεση. Εμφανίζεσαι εντελώς και απροκάλυπτα εριστική χρησιμοποιώντας το σπίτι της για κατοικία ενώ δεν διαθέτεις καθόλου χρόνο για να προσφέρεις φιλία, ευγένεια, τρυφερότητα, κατανόηση στη φίλη σου. Προφανώς και σε βλέπει σαν το γαιδούρι που την χρησιμοποιεί. Προσπάθησε να βελτιώσεις τους τρόπους σου. Ενας καφές, μια βόλτα, μια συζήτηση δεν θα είναι ΤΟΣΟ τραγικό λάθος. Επίσης απορώ γιατί δεν σκέφτηκες το ενδεχόμενο να συγκατοικήσεις με κάποια κοπέλα ή 2-3 κοπέλες μαζί. Και τά έξοδα θα μοιράζονται και έαν συνεισφέρετε ΄όλες θα επιβαρύνετε τις οικογένειες σας λιγότερο. Δυστηχώς πάσχει η εποχή μας απο έλλειψη τρόπων, ευγένειας και ανθρωπιάς. Και ίσως αυτή είναι μεγαλύτερη κρίση απο την οικονομική.

  5. Την σχολή σου να μην την παρατήσεις για τίποτα. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. Διάβαζε σκληρά από την πόλη σου, και πήγαινε μόνο για να δίνεις τα μαθήματα. Από την κοπέλα αυτή, που σε βρίζει ξέκοψε μην ασχολείσαι μαζί της. Προσπάθεισαι να βρεις κάποιους οικονομικούς πόρους ή ζήτα βοήθεια από την γραμματεία της σχολής ώστε τουλάχιστον να σου καλύπτουν τα μεταφορικά ή διαμονή σε εστία κάτι…. ΌΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΑΙ ΠΟΤΕ.

  6. Giati de kaneis ta xartia su gia tin estia gia stegasi kai fagito wste etsi na min xreiazetai na epivarineis ute tin oikogeneia su oute k na meneis me dithen files pu su ferontai asxima. Piase k mia duleia se kapoia kafeteria na vgazeis to xartziliki su k ola kala. Polloi foitites dulevun kmenun se esties. Twra to kalokairi vres mia duleia k vale ta xrimata stin akri wste apo to neo akadimaiko etos na mporeis na kalipseis ta eksoda su. Prepei na megalwseis k na pareis prwtovulies gia ton eauto su. Papse na perimeneis apo tus allus na dwsun lisi sto provlima su. pare ti zwi sta xeria su k apofasise gia to mellon su. To na ta paratas einai to pio eukolo, to na paleveis gia auto pu theleis einai to pio diskolo. Theleis na eisai kapoios pu ta parataei i kapoios pu maxetai gia auta pou thelei sti zwi tu. Na ksereis oti i zwi einai mia diarki maxi, k polles fores tha antimetwpiseis diskolies kta pragmata den tha erthun opws ta eixes programmatisei. PARE TI ZWI STA XERIA SU!

  7. Κοίτα, θα μπορούσες όταν πηγαίνεις να της δίνεις ένα μέρος του ενοικίου και ένα μέρος των λογαριασμών, αυτό θα ήταν το σωστό από την πλευρά σου κι έτσι δε θα είχε και εκείνη καποιο πάτημα για να σε βρίζει όπως λες. Οι καλοί λογαριασμοί λένε, κάνουν τους καλούς φίλους. Το ίδιο να κάνεις από την αρχή αν βρεις άλλη φίλη να σε φιλοξενήσει, καλό θα ήταν να μην πας στο τζάμπα ακόμα κι αν η επόμενη σου πει ότι δε θέλει χρήματα (εκτός αν τα δώσεις και δεν τα παίρνει). Όταν βέβαια κάποιος συμφωνεί να σε φιλοξενήσει αφιλοκερδώς, θα πρέπει να το κάνει επειδή θέλει να βοηθήσει, κι αν δει ότι δεν αντέχει άλλο να φιλοξενεί, να συζητήσει ήρεμα με τον φιλοξενούμενο τα όποια παράπονα/προβλήματα ή να του πει ευγενικά ότι δε μπορεί πια να τον φιλοξενεί. Εναλλακτικά θα μπορούσες να δεις αν σε δέχονται στη φοιτική εστία ή να αναζητήσεις κάποιο φτηνό ξενώνα/ξενοδοχείο για όταν πρέπει να πας. Θα μπορούσες επίσης να ψάξεις να βρεις μια δουλίτσα κοντά στο σπίτι σου, ημιαπασχόληση, ώστε και να ανακουφιστούν κάπως οι γονείς σου οικονομικά, αλλά και να μη σου τρώει πολύ χρόνο από το διάβασμα. Όλα αυτά που σου προτείνω τα έχω κάνει και αυτό που θέλω να πω είναι πως αν κάτσεις και το σκεφτείς ψύχραιμα θα βρεις λύσεις. Το να φτάνεις στο σημείο να θέλεις να τα παρατήσεις θα το θεωρήσω απλώς σύμπτωμα ψυχολογικής κούρασης και θα το προσπεράσω ασχολίαστο. Εύχομαι κι ελπίζω να κάνεις κι εσύ το ίδιο και να επικεντρωθείς στον ουσιαστικό στόχο σου που είναι οι σπουδές σου.

  8. 1) Γιατί δεν μένεις σε εστία; Μπορεί να σου δώσουν εφόσον έχεις οικονομικό πρόβλημα. 2) Δυστυχώς όταν κάποιος φιλοξενείται δεν έχει πολλά δικαιώματα ειδικά αν δεν πληρώνει και ρεύματα , νερά κ.ο.κ. 3)Όσο είσαι στην πόλη σου γιατί δεν δουλεύεις έτσι ώστε να μαζέψεις χρήματα και να μπορείς να μένεις σε ξενοδοχείο την περίοδο της εξεταστικής; 4) Έχεις σκεφτεί να διεκδικήσεις κάποια υποτροφία;;

  9. Μην αφησεις την σχολη σου για κανενα λογο!!!!!!! προσπαθησε οπως οπως να την τελειωσεις,στην αναγκη να πηγαινοερχεσαι….αλλα τελειωσετην….θα με θυμηθεις

  10. Εχω ψάξει για δουλεια στην πόλη μου άπειρες φορές αλλα οι ανάγκες τη σχολής μου ειναι τέτοιες ωστε να μην μπορούν να μου κάνουν πρόσληψη δυστυχώς ! Η κοπελα μενει με τους γονείς της κ ως τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα ! Δεν μ εχει ζητήσει κατι,αυτο δε σημαινει ομως πως ειμαι τοσο αχαριστη ωστε να μην κανω κατι για να τους ευχαριστήσω !εχω κανει αίτηση για εστία κ δε με δέχτηκαν! Ειναι πολλα τα παιδια που κάνουν αιτήσεις καθε χρόνο! Φυσικα και βγαίνω με την κοπελα κ καθε φορα π εχει προβλημα ειμαι εκει για να την ακούω!και για καφε πηγαίνουμε και για βόλτα!αλλα δυστυχώς καθε μερα δε μπορω ! Προτεραιότητα μου φυσικα και ειναι η σχολη μ!και στην σχεση μας με την κοπελα εγω ειμαι η μονη π κανει υποχωρήσεις !πριβ καν ακομη μείνω σπιτι της!

  11. Αυτό βεβαια που περιγραφεις ειναι η δικη σου η πλευρά, αναρωτιεμαι πως θα περιεγραφε την κατασταση η κοπελα που σε φιλοξενει και αυτο το λεω καθαρα γιατι ενα νομισμα εχει παντα δυο πλευρες.Οπως και να εχει ομως, εσυ ζητας τη γνωμη μας οποτε για σενα θα μιλησω. Η αποψη μου ειναι οτι οταν καποιος μας φιλοξενει, οφειλουμε και επιβαλλεται να αφηνουμε ενα ποσο στο τελος του μηνα, κυριως ως ενδειξη ευχαριστιας και ευγνωμοσυνης, διότι δεν σε φιλοξενει για μια εβδομαδα, ουτε για ενα μήνα……μιλαμε για πολυ περισσοτερο καιρο, οπου καλειται στην ουσια να συντηρησει ενα σπιτι με δυο ατομα. Το λιγοτερο επισης που θα μπορουσες να κανεις, ειναι να της κανεις παρεα ή να την συντροφευεις καποιες στιγμες…Οπως και να εχει, οταν δεν μπορεις να σταθεις στα ποδια σου και εχεις αναγκη αλλους για την επιτευξη των προσωπικων σου στοχων ή δεν μιλας και λες ευχαριστώ απο πανω ή τα παρατας και πας σπιτακι σου.Τοσο απλα τα πραγματα!

  12. Μάλλον δεν ήμουν σαφής! Με φιλοξενεί μονο για 2 εβδομάδες την εξεταστική περίοδο !

  13. Αγαπημενο μου παιδι λυπαμαι που στο ξεκινημα της ζωης σου εχεις τοσες δυσκολιες.Κανονικα επρεπε για σας τα παιδια ολα να ειναι ροδινα και ξενοιαστα αλλα δυστυχως μας εχει τσακισει η κριση.Οταν ημουν κι εγω φοιτητρια εζησα κατι παρομοιο.Δεν μπορουσα νακαταλαβω γιατι εφτανε η φιλη μου σε τοσο ακραιες συμπεριφορες οταν η ιδια ειχε προσφερθει να με βοηθησει.Το δικο μου προβλημα ηταν υγειας.Με στρεσαριζε με τις απαιτησεις της και ειδα κι επαθα να παρω πτυχιο.Τελικα καταλαβα οτι η ζωη τα περιεχει ολα και το καλο και το κακο και σιγουρα ολα θα τα ζησουμε.Η συγκεκριμενη κοπελα ειχε αναγκη να επιβαλει εξουσια και τωρα που μεγαλωσαμε ακομη μονη της ειναι χωρις φιλους.Μια λυση ειναι να της μιλησεις να σου εξηγησει τι ειναι ακριβως αυτο πουτην εξοργιζει και να τα βρειτε.Η αλλη λυση ειναι να κανεις τον γιαπωνεζο τουριστα να μην δινεις σημασια να τελειωσεις την σχολη σου και υστερα επι ισοις οροις να ξεκαθαρισεις την σχεση σας.Παντως εγω ξερω οτι οταν ενας ανθρωπος εχει την αναγκη μας δεν τον ξεφτιλιζουμε.Οταν ο αλλος εχει γωνατισει δεν του δινουμε μια να παει πιο κατω.Αν το κανουμε τι λεει αυτο για εμας;Σε φιλω συνεχισε να προσπαθεις για τα ονειρα σου

  14. καπου με μπερδεψες. γιατι απο τη μια λες οτι οι αναγκες της σχολης σου ειναι τετοιες που δεν μπορουν να σου κανουν προσληψη στη δουλεια (δηλαδη μαλλον πηγαινεις αρκετα συχνα στην πολη των σπουδων σου) και απο την αλλη λες οτι η κοπελα σε φιλοξενει μονο 2 βδομαδες στην εξεταστικη δηλαδη 3 φορες το χρονο. αφου πηγαινεις μονο 3 φορες το χρονο γιατι δεν μπορεις να βρεις δουλεια? η φιλοξενια παντως ειναι δικοπο μαχαιρι ακομα και οταν προκειται για ατομα της ιδιας οικογενειας. πιθανον αν μενει και με τους γονεις της η κοπελα να θεωρουν οτι την χρησιμοποιεις μονο για στεγη και φαγητο και να της “βαζουν λογια” αυτοι…

  15. για αρχη να πω οτι οποιος θελει πραγματικα να τελειωσει την σχολη του το κανει…απειρα παραδειγματα αξιων παιδιων που τα καταφεραν μεσα απο δυσκολιες και ελπιζω να γινεις ενα απο αυτα γιατι δεν μπορω να ακουω θα παρατησω την σχολη μου γιατι δεν με θελει η φιλη μου σπιτι της!σιγουρα απο την στιγμη που μενει με τους γονεις της θα χει θεμα ειναι κατανοητο…ισως οταν βγαινει εκεινη να της την λενε οτι η αλλη κοπελα διαβαζει ενω εσυ τριγυριζεις..αντιλαμβανομαι οτι το παρακανει και το διαχυρίζεται λαθος αλλα και συ βρε παιδι μου ιχνος εγωισμου? εγω δεν θα πηγαινα σπιτι της αν μου ελεγε μην μιλας θα σε διωξω ή με προσεβαλε με τετοιον τροπο..επιπλεον σκεψου οτι της ειναι δυσκολο να βγαινει και κεινη οταν εισαι εσυ σπιτι της δεδομενου οτι σε αφηνει μονη..ασχετα αν εσυ θελεις απλα να διαβασεις..τα πραγματα οταν εχουν να κανουν σχεση με γυναικες δυστυχως ειναι δυσκολα..συγκατοικουσαμε 4 και ξερω.. αυτο που προτεινω ειναι το εξης γιατι το θεμα μας ειναι τι θα κανεις εσυ και οχι τι θα κανει εκεινη…πολλα παιδια στις εστιες δεν μενουν..την περνουν και την εχουν καβατζα..μπορεις να ψαχτεις λιγο και ενδεχομενως να μεινεις με ελαχιστο ανταλαγμα για το διαστημα τις εξεταστικης σου..επιπλεον μπορεις να χρησιμοποιησεις εισητηρια κοινωνικου τουρισμου ή ογα αν εχει καποιος δικος σου τετοια ασφαλεια ωστε να μεινεις σε ξενοδοχειο που νοικιαζουν πιο χαμηλα σε φοιτητες τα δωματια..(στην πολη που σπουδαζα εγω αυτο ηταν συνηθισμενο!) μπορεις ακομη να μιλησεις με την γραμματεια ή τον πρυτανη γιανα τους εξηγησεις το προβλημα και ενδεχωμενος να σου δωσουν αν ανταπεξελθεις και συ μια υποτροφια ωστε να καλυφθουν τα εξοδα..ακομα και στα γνωστα “κομματα “αν απευθυνθεις θα σου βρουν λυση..και τελος ισως αν εβρισκες μια προσωρινη δουλεια τυπου καφε να μαζευεις τα χρηματα που χρειαζεσαι και να μην επιβαρυνεις τους δικους σου!εξεταστικη εχουμε 2 φορες το χρονο οποτε ειναι δικαιολογια το να μην μπορουν να σου κανουν προσληψη!!!δεν πας για διεθυντρια αλλα για υπαλληλος!ασε που και σε εταιρια να πιασεις δουλεια ο νομος προβλεπει φοιτητικη αδεια και μαλιστα πληρωμενη κατα το ημισυ!(το ξερω γιατι οταν δουλευα σπουδαζα..)αρα ασε τις δικαιολογιες ψαξου για δουλεια και κοιτα το μελλον σου!κακα τα ψεματα δεν διαβαζουμε 24 ωρες το 24ωρο καθε μερα οι φοιτητες..με 3-4 ωριτσες καθημερινου διαβασματος θα σαι οκ.στις εξετασεις!καλη τυχη

  16. Σπουδάζω κ εγώ σε άλλη πόλη και δεν έχω τη δυνατότητα ν μένω εκεί!αυτό που κάνω είναι ν μένω σε ξενοδοχειο καποιες φορες π χρειάζεται κ δεν υποχρεώνομαι σε κανέναν!15-20 ευρώ είναι για φοιτητές!μπορείς ν βρεις κ καποια δουλεία κ θα βγάζεις τα απαραίτητα χρήματα!οι εστίες είναι επίσης μια πολύ καλή λυση ειδικά αν έχεις σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Το να παρατήσεις τη σχολή σου, θεωρώ πως είναι ανόητο!σίγουρα θα βρεις λύση για το που θα μείνεις!μπορείς ν πηγαίνεις απλά στην εξεταστική όπως κάνουμε όλοι μας!Διάβασμα χρειάζεται και φυσικά να αγαπάς τη σχολή που επέλεξες!η εύκολη λύση είναι να τα παρατήσεις…το δύσκολο είναι να παλέψεις και να τα καταφέρεις!οσο για τη “φίλη” σου το σφάλμα είναι δικό σου. Και η κοπέλα αυτή πληρώνει ενοικιο, ρευμα, νερό, κοινόχρηστα, θέρμανση μόνη της όμως παρόλαυτα σε φιλοξενεί!μην καταχράζεσαι αυτην την τζάμπα φιλοξενία λοιπόν!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More