Γιώτα: “Έχω πολλά νεύρα, του φέρομαι απότομα και με ανησυχεί ότι κοιτάω άλλους…”

Γεια σας!

Είμαι 21 χρόνων και έχω μια σχέση από την τρίτη Λυκείου. Είχαμε χωρίσει γιατί μια περίοδο που η σχέση μας είχε προβλήματα και δεν κάναμε κάτι για να τα λύσουμε φιλήθηκα με κάποιον άλλο.

Μετά από αρκετό καιρό τα βρήκαμε γιατί του έδειξα πως πραγματικά το έχω μετανιώσει και είμαι διατεθειμένη να κάνω τα πάντα για εμάς.

Από τότε είμαστε αρκετούς μήνες μαζί. Μέχρι πριν από λίγο καιρό μου φαινόταν όλα τέλεια.

Νοιάζομαι και τον αγαπάω πολύ, αλλά έχω πολλά νεύρα, του φέρομαι απότομα και με ανησυχεί ότι κοιτάω άλλους. Συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα είναι κάποιος που τον σκέφτομαι αρκετά (σίγουρα δεν θέλω να αποφασίσω με βάση αυτό τι θα κάνω με τη σχέση).

Θα ήθελα να μπορέσω να τη σώσω. Αλλά ακόμα κι αν η σχέση μου δεν μπορεί πλέον να με ικανοποιήσει πως θα σιγουρευτώ ότι όντως είναι έτσι;

Γιώτα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Θα σιγουρευτείς όταν ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΕΥΡΑ, ΘΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΣ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΣ ΑΛΛΟΥΣ! Πιστεύω ότι δε του αξίζει και σου αξίζει και σένα να είσαι δυστυχισμένη και να καταφεύγεις σε τέτοιες συμπεριφορές….

  2. οτι να ναι εισαι κοπελα μου…χωρισε τον δε σου φταιει σε τπτ αυτος ο αμοιρος..

  3. Απλά χώρισε!! δεν είναι γάμος για να το σώσεις! από τη στιγμή που ήδη σκέφτεσαι άλλον έχει τελειώσει για εσένα ήδη και ψάχνεις τον επόμενο και απλά τον κρατάς για καβάντζα…σε λίγο καιρό θα λες τι έκανα και καθόμουν τόσο καιρό μαζί του και δεν χώριζα!

  4. η σχεση εχει τελειωσει κ ειναι κριμα να μενεις χωρις λογο.παντα θα τον αγαπας κ θα τον νοιαζεσαι γιατι ησασταν καιρο μαζι αλλα δεν σωζεται!εχω περασει παρομοια κατασταση κ εχασα 4 χρονια απο την ζωη μου κ στο τελος απο την πολυ προσπαθεια συχαθηκαμε ο ενας τον αλλον και χωρησαμε.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More