Τίνα: “Πέρασαν δύο χρόνια από τότε που χωρίσαμε. Πριν ένα μήνα μου τηλεφώνησε ξανά…”

Γεια σας κορίτσια!

Θέλω να μοιραστώ κι εγώ το πρόβλημά μου μαζί σας μήπως και καταφέρετε να με βοηθήσετε…

Ήμουν σε μια σχέση για ένα χρόνο με κάποιον, ο οποίος σε γενικές γραμμές δεν μου φερόταν και πολύ καλά. Είχαμε διάφορα προβληματάκια. Εξαφανιζόταν, δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά μου ή στα μηνύματά μου, δύσκολα κάναμε διάλογο χωρίς να καταλήξει σε τσακωμό.

Όλο αυτό κράτησε ένα χρόνο όπως σας είπα και χωρίσαμε. Εκείνος μου ζήτησε να τελειώσει γιατί όπως μου είπε δεν άντεχε όλη αυτήν την πίεση από πλευράς μου.

Πέρασαν δύο χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι πάντα τον σκεφτόμουνα και δεν ένιωσα ποτέ ότι ουσιαστικά τον ξεπέρασα. Φυσικά κι έκανα κάποιες άλλες σχέσεις χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Πριν ένα μήνα περίπου μου τηλεφώνησε ξανά. Να σημειώσω εδώ ότι στο ενδιάμεσο διάστημα δεν είχαμε καμία επικοινωνία. Από το facebook του όμως είδα ότι κι αυτός είχε κάνει κάποια σχέση, αλλά δεν γνωρίζω λεπτομέρειες.

Αρχίσαμε να μιλάμε φιλικά και το κλίμα μεταξύ μας είναι ωραίο. Δεν ξέρω αν είναι που έχουμε καιρό να μιλήσουμε ή αν αυτά τα δύο χρόνια τον ωρίμασαν αλλά μοιάζει και ακούγεται διαφορετικός. Βρεθήκαμε και κάποιες φορές έξω για ποτό και περάσαμε πραγματικά όμορφα.

Το θέμα μου είναι ότι έχω αρχίσει να τον θέλω ξανά. Εκείνος δεν έχει κάνει ερωτική κίνηση, ούτε έχει πετάξει κάποιο υπονοούμενο, αλλά γιατί με πήρε; Ξαφνικά με έχει ανάγκη σαν φίλη;

Τι να κάνω; Πως να το χειριστώ; Να ανοίξω συζήτηση, να τον ρωτήσω γιατί με ξαναπήρε γιατί μέχρι στιγμής δεν έχουμε θίξει το θέμα -σαν να μην τρέχει τίποτα. Να κάνω κάτι ή να περιμένω από εκείνον κάποια κίνηση; Είναι συνέχεια στο μυαλό μου. Νομίζω ότι τον έχω ερωτευθεί ξανά και μάλιστα πολύ. Δεν θα αντέξω όμως κι άλλη απόρριψη…

Βοήθειαααα!

Τίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. τρεξε μακρια!κοψε την επικοινωνια ΜΑΧΑΙΡΙ!!σου φερθηκε χαλια και ακομα και αν σε θελει μονο σαν φιλη ,δν του αξιζει!!κοψε καθε επαφη πριν κολλησεις γ τα καλα!!

  2. ega tha su sinistusa xalara min wiazese ase na dis ta thelontatu prospathise na katalawis an pragmatika exi alaxi min afinese oso ke na ton eroteftikes ksana kane krati mexri na epiweweosis oti ontos kati exei alaksi epidi ekane ke ales sxeseis isos na se singrine ke na min wrike kamia na se antikatastisi,isos omos na ton pligose kapia sxeseitu ke na psaxni parigoria se sena ke me tin proti pou tha wrethi kati kalitero na tin kani louis ke pali tha pligothis,giavto kane ligo piso

  3. Αυτο ακριβως που κανεις θελει…να σε προβληματισει, να σου ριξει τη μπαλα και να σε κανει να παρεις παλι εσυ την ευθυνη της οποιας κουβεντας/πρωτοβουλιας κτλ…ΜΗΝ πεσεις παλι στην παγιδα…οι αληθινοι αντρες που σε θελουν το δειχνουν και το λενε…πολυ πιθανο να τελειωσε καποια αλλη προσφατη ιστορια του και θελει επιβεβαιωση/παιχνιδακια/χαλαρωση με καποια που ΞΕΡΕΙ πως ειναι ερωτευμενη…γιατι το ξερει…ΔΕΝ χρειαζεται να κανεις κατι, ουτε να βγαινεις μαζι του ετσι…αξιωσε την εκδηλωση ενδιαφεροντος απο μερια του με τον τροπο σου (θα βρεις το πως), αλλιως δειξε πως ξενερωνεις και δεν εισαι για τιποτα αλλο διαθεσιμη, παρα μονο για αμεση διεκδικηση και ενδιαφερον..δεν εισαι εδω για να κανεις την ψυχολογο για κανεναν..ποσω δε μαλλον για καποιον που δεν θα το εκανε ποτε για σενα…και προς θεου ΜΗΝ αγχωνεσαι για το τι και πως…μην σε επηρεαζει…ΟΤΑΝ και ΑΝ σου πει πως σε θελει ξανασυζηταμε 😉 να περνασ καλα!

  4. α και μην κανεις το λαθος να ανοιξεις καμια συζητηση περι του τι θελει…μονο επιβεβαιωση θα του δωσεις..αδιαφορησε/φλερταρε ευγενικα..αν θελει κατι θα το πει…με αλλες δε ντρεπεται..εννοια σου…μην παρεις τετοια πρωτοβουλια…

  5. Τίνα καλησπέρα… εγώ αυτό που θα σου πρότεινα είναι να αφήνεις το παρελθόν εκεί που του αξίζει …δηλαδή στο παρελθόν.. Στο λέω αυτό εκ πείρας.. εγώ όσο ασχολιόμουν με το παρελθόν τόσο αυτό δεν με άφηνε να προχωρήσω και να δω και να ασχοληθώ με το μέλλον. Η ζωή τα έφερε έτσι που δεν προχώρησε η σχέση σας και ήταν και δύσκολη απ’ ότι λες. Η απουσία 2 χρόνων τι σου λέει? έπρεπε να περάσουν 2 χρόνια ολόκληρα για να διαπιστώσει ενδεχομένως πως θέλει μια δεύτερη ευκαιρία ? και γι΄αυτό δεν είσαι σίγουρη γιατί λες πως δεν έχει κάνει καμιά κίνηση. Και κάτι τελευταίο – φίλοι δεν μπορούν να είναι 2 ανθρωποι που είχαν σεξουαλική επαφή. Μήπως απλά θέλει να επιβεβαιώσει τον αντρικό του εγωισμό ότι και πάλι θα τον ερωτευτείς??

  6. Γλυκιά μου Τίνα, η επιστροφη ενος αντρα, ο οποιος δεν βρισκοταν στη ζωη μας αρκετο καιρο, ποτέ δεν είναι για καλό. Εναν αντρα που μας χώρισε ή τον χωρίσαμε και τελος παντων για προσωπικούς και συγκεκριμενους λογους ,δεν είμαστε πια μαζί, δεν υπάρχει κανενας μα ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να τον ξαναβάλουμε στη ζωή μας και αυτο ειναι ΝΟΜΟΣ !!!Με μαθηματική ακρίβεια θα σε ξαναπληγωσει, όπως σε πλήγωσε ή θα τον πληγωσεις εσυ και όπως και να εχει, δεν θα βγει σε καλό. Οι σχεσεις που ολοκληρωνονται και ειναι υγιεις, αυτες που δεν σε κουραζουν, που δεν σε καψουρευουν και εχεις καθαρο μυαλο ,ειναι οι επιτυχημενες! Οι αρρωστημενες σχεσεις, που εχουν μονο πηγαινε-ελα, χωρισμους, επανασυνδεσεις, καψουρες, τρελες,μονοπλευρους ερωτες κτλ. ποτε δεν βγαινουν σε καλο και πόσο μαλλον οταν εχετε ηδη δοκιμαστει και αποτυχατε. Οσο και να μεγαλωσε, οσο και να ωριμασε, αυτο που ενιωσε για σενα δεν ηταν τοσο δυνατο ώστε να παραμεινει μαζι σου. Επανηλθε, γιατι προφανεστατα ΧΩΡΙΣΕ , εμεινε μονος και εσυ ησουν μια πορτα που θα αφηνει παντα ανοιχτη για τις δυσκολες μερες ή αν θες, θα εισαι πάντα μια ΚΑΒΑΤΖΑ… ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

  7. Χώρισε, ξέμεινε και άνοιξε την ατζέντα. Δεν τηλεφώνησε μόνο σε εσένα. Γι’αυτό βγήκατε και δεν έκανε τίποτα. Βλέπει και άλλες για να καταλήξει.

  8. τινα οσο μπορεις πιο μακρυα.δλδ μετα απο 2χρονια τι θελει?ουτε ωριμασε ουτε τπτ απλα παιζει αφου δεν σου φερθηκε καλα την πρωτη φορα λες τωρα να αλλαξει φυγε μακρυα για το καλο σου.φιλικα ad!

  9. den ine apolito ke sigouro oti tha stin kani ipomoni ke tha fani milao apo pira dioti ke o dikosmou ta prota dio xronia tis sxeseismas etzi ekane exafanizotan den apantuse sta mnm ktl ke kapia stigmi ematha oti ixe paralila alli pou pezotane anamesa se mena ke tin ali e akrivos opos stin dikisu periptosi meta apo peripou ena xrono epanirthe ke imaste mazi mexri ke simera apo tote exun perasi 9 xronia,alla min afinese erotika krata sto iposiniditosou oti mpori ke na se ksanapligosi exe ta matiasou anixta

  10. mi girisis ksana… avto ine sosta… anos den alazi

  11. Σχόλιο προς την φίλτατη Κατερινα… Συγνωμη, αλλα δεν σε τιμά το γεγονός, όπως και καμία γυναίκα δεν την τιμά το γεγονός, οποιοσδήποτε άντρας, σε 2 χρόνια υποτιθεμενης σχέσης (γιατι σχέση δεν είναι, σε καμια περιπτωση, έλλειψη σεβασμού), να εξαφανιζεται και να μην απανταει σε μηνύματα ή σε κλήσεις. Και επειδη αυτό ξέρεις, δεν είναι αξιοπρεπές, το ότι εσύ το εχεις υπομείνει,(προφανως λογω ελλειψης αυτοεκτιμησης και αξιοπρεπειας), δεν σημαινει ότι πρεπει να το συμβουλευεις να το κανουν και αλλες…. Αυτα κανετε και οι αντρες σας κανουν ο,τι θελουν, σας εξευτελιζουν απατωντας σας με ενα σωρο γκομενες…σας χρησιμοποιουν και μετα σας πετανε σαν πουκαμισα. Σας τρωνε καμια 10αρια χρονια απο τη ζωη σας και μετα φυσικα παντρευονται αξιοπρεπεις γυναικες που δεν εχουν υπομεινει τοσους εξευτελισμους. Ξυπνηστε επιτελους Πηνελόπες!!!

  12. katarxin den imaste edo na lisoume to dikomou thema to exo lisi axioprepestata monimou.o kathenasmas exei to dikeoma na ta vlepi opos theli ke ego to vlepo diaforetika mipos girnane me tzolia ke girizun piso se mia axioprepis gineka pou kanane tis singrisis pos ine i ales ke den wrikan kamia na tis miazi.ke ute simvulepsa ute epevala kati stin kopelia apla tis ipa oti i anthropi alazun ean to thelisoun ke ime panta tis gnomis oti oli axizun mia devteri evkeria ke ute ine apolito oti tha xanasimvi to idio.opos stin dikimou periptosi ke pou girise se mena me tima idietera dioti ute vrike kamia na me antikatastisi ke ute xana kitaxe ali gineka me exi kiria me axioprepia opos to axizo,telos ton panton tha mporusame na grapsoume senaria alla den tha lisume edo ta thematakiamas to pia ine pinelopi ke pia oxi telos

  13. Kalispera Tina.
    Egw stin thesi sou tha ton rwtoysa giati mou tilefwnise meta apo toso kairo.tha akouga tin apantisi tou k meta tha eixa mia alithini eikona gia tin katastasi.ola ta ypoloipa einai senaria k aftaireta symperasmata.apla rwtise ton.
    xalara k omorfa.
    filakia

  14. Αξιοπρεπή Κατερίνα…..αυτά που γράφεις, να ερθεις να μας τα πείς σε 5 χρονάκια από τωρα για ποσο κυρια θα σε εχει,για το αν θα κοιταει αλλες και για το ποσο αξιοπρεπης θα σταθεις την επομενη φορα που θα μαθεις το επομενο κερατο….γιατι εχεις φαει πολυ κερατο τα δυο χρονια που εξαφανιζοταν και αυτο ειναι δεδομενο….Οι ανθρωποι ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ….οτι κανεις μια φορα, το κανεις και δευτερη και τριτη με μαθηματικη ακριβεια. Σε αφηνω ομως να ζησεις το ονειρακι σου και να ξυπνησεις στα 35-40 σου,αν εισαι ακομα μαζι του, ψαχνοντας να δεις τι εκανες λαθος……Τα εχουμε ζησει πριν απο σενα μανταμ….

  15. Κατερινακι τα ειπες ολα μονη σου…..σου συμπεριφερεται ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ…..προφανως παντα σου συμπεριφεροταν οπως σου αξιζε,απλα δεν το ειχες καταλαβει….και τα 2 χρονια που ηταν σε αλλες αγκαλιες….μαλλον ετσι σου αξιζε(???)…Εχεις δικιο τελικα εχουμε ο,τι αξιζουμε, τιποτα λιγοτερο ,τιποτα περισσοτερο. Και οσο για το τι σημαινει να εισαι ΚΥΡΙΑ, εχουμε ολοι μαλλον διαφορετικη αποψη……Και αναφερομαι κι εγω στο θεμα σου, επειδη εσυ η ιδια αναφερθηκες σε αυτη τη στηλη για την προσωπικη σου ιστορια. Καλη συνεχεια!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More