Μαριλού: “Ακόμα δεν έχουμε ολοκληρώσει και όχι επειδή δεν θέλω εγώ…”

Με το αγόρι μου είμαστε τέσσερις μήνες μαζί και γνωριζόματε δυόμιση χρόνια. Μου άρεσε πολύ καιρό πριν γίνει κάτι μεταξύ μας και όταν επιτέλους έκανε κίνηση και με φίλησε, μου είπε ότι και αυτός ήθελε πολύ καιρό να το κάνει.

Είναι η πρώτη σοβαρή μου σχέση και δεν ξέρω και πολλά, αλλά δίπλα του νιώθω τόσο άνετα όσο δεν έχω νιώσει με κανέναν, ώστε να προχωρήσω.

Ενώ είμαστε καιρό μαζί και το θέλαμε και οι δύο πολύ καιρό αυτό, ακόμα δεν έχουμε ολοκληρώσει και όχι επειδή δεν θέλω εγώ. Πολλές φορές κάτι πάει να γίνει και το σταματάει και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο.

Έχω μείνει σπίτι του και αυτός σπίτι μου πολλές φορές, αλλά μένουμε μόνο στα προκαταρκτικά. Με ανησυχεί αυτό το θέμα γιατί ώρες-ώρες νομίζω ότι κάτι κάνω λάθος και άλλες φορές εκνευρίζομαι μαζί του τόσο που θέλω να σηκωθώ και να φύγω.

Σκεφτόμουν να του μιλήσω, αλλά δεν ξέρω τι να του πω και δεν έχω και το θάρρος. Γιατί μπορεί να το κάνει αυτό; Να του μιλήσω;

Μαριλού

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Τα πραγματα ειναι απλα..Ο φιλος σου ειτε δεν εχει εμπειρια στο σεξ ειτε εχει προβλημα δυσλειτουργιας και αυτο τον κραταει πισω..Σιγουρα παντως δεν προχωραει οχι γιατι σε σεβεται και ειναι ρομαντικος..αν ακουσεις τετοια μπαρουφα τρεξε οσο ειναι νωρις για εσενα γιατι εισαι πρωταρα και θα κολλησεις ασχημα…

  2. Συζήτησέ το μαζί του με ήρεμο τρόπο και όλα καλά θα πάνε ! Μπορεί να αγχώνεται, να φοβάται μην σε απογοητεύσει, ποιος ξέρει ; άμα δεν τον ρωτήσεις δεν θα μάθεις…όλα καλά θα πάνε άμα τον καθησυχάσεις

  3. Δεν ξερω την ηλικια σου για να μπορεσω να σου απαντησω. Αν μου πεις οτι εισαι 14-15 θα σου πω οτι καλα κανει και δεν προχωραει ακομα, δεν θα παθετε και τιποτα αν κανετε σεξ πιο μετα. Αν απο την αλλη μου πεις οτι εισαι 20, τοτε θα σου πω να του μιλησεις, γιατι δεν υπαρχει λογος να αναρωτιεσαι αν εσυ κατι δεν κανεις καλα, αλλα αν για καποιο λογο, που τον ξερει αυτος δεν προχωραει. Οταν δημιουργειται προβλημα σε ενα ζευγαρι, σε οποιαδηποτε περιπτωση, η συζητηση και η επικοινωνια, το λυνει…..Μην αφηνεται το χρονο να περναει, να σας βγαινει το προβλημα,σε νευρα και να πρεπει ο αλλος να γινει μαντης για να καταλαβει τι θεμα υπαρχει!!

  4. Μπορεί να εχει κάποιο πρόβλημα. Ή να προτιμάει τα αγοράκια και να μη το παραδέχεται ακόμα. Πόσο είναι; Εχει ξανακάνει σεξ με γυναίκα ποτέ του; Απάντα μας σε αυτες τις λεπτομέρειες για να σε βοηθήσουμε.

  5. exei kapoio provlima… mallon prooris ekspermatwsis gia auto apofeugei. Diaforetika antras pu se thelei de peftei sto krebati mazi su xwris na kanei tipota. Tin epomeni fora proxwrato esi parakatw k an to ksanastamatisei, siko k fige makria giati to provlima tu tha arxisei na ginetai k diko su. Idi arxise i autopepithisi su na peftei… Min emplakeis se sinesthimatismus, an to provlima to eixes esi ekeinos tha eixe gnei idi louis… aksizeis opws oloi mia igih seksualiki zwi.

  6. Είναι gay και σε θέλει για κάλυψη.

  7. Λογικά είστε πολύ μικρά σε ηλικία, 18-20 σας “κόβω” . Το πιθανότερο κατά τη γνώμη μου είναι πως φοβάται ότι δε θα είναι άξιος των περιστάσεων. Μάλλον θα είσαι η πρώτη του και αν είσαι και πιο έμπειρη από αυτόν έχει καταβληθεί απ’το άγχος και το φόβο μην ξευτιλιστεί στα μάτια σου. Όπως καταλαβαίνεις όμως με “μάλλον” και “πιθανόν” ερωτήματα δεν απαντιούνται. Η κάθε μία θα σου δώσει και μια διαφορετική άποψη, μέχρι κι ότι μπορεί να είναι gay έγραψε κάποια….Βιαζόμαστε να κρίνουμε πολλές φορές χωρίς να γνωρίζουμε. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις δυο βαθιές ανάσες και να ηρεμήσεις. Μην τον πιέσεις άλλο στο κρεβάτι. Ούτε εσενα θα σου άρεσε να σε πιέσουν αν κάτι σε άγχωνε. Μίλησε μαζί του με την πρώτη ευκαιρία με καλή διάθεση και τρόπο και χωρίς να νευριάσεις. Αν σου αποκαλύψει κάποιο φόβο του ή κάποιο πρόβλημα που έχει ή που νομίζει ότι έχει, δείξε κατανόηση και καθησύχασέ τον ότι τον αγαπάς, είναι αυτός που θέλεις και θα είσαι δίπλα του σε αυτό. Από εκεί και πέρα θα δείτε πώς θα εξελιχθεί.

  8. Δε μας λες τι ηλικία έχετε και οι δύο.Αν είστε μικροί,τότε εντάξει ίσως είναι φυσιολογικό.Αν είστε από 18 και πάνω παίζουν πολλά.Ίσως να έχει κάποιο πρόβλημα,ίσως όντως να μην έχει πολλές εμπειρίες έως και καμία και κομπλάρει.Ή είχε κάποια προηγούμενη τραυματική εμπειρία από κάποια άλλη.Σε κάθε περίπτωση μπορείς να το συζητήσεις μαζί του,όχι όμως όταν θα είσαι θυμωμένη,γιατί θα τον θίξεις και θα τον φέρεις σε πολύ δύσκολη θέση.Να ξέρεις ότι το σεξ και η απόδοση των ανδρών κατά τη διάρκεια του παίζει καθοριστικό ρόλο για την ψυχολογία και αυτοπεποίθησή τους.Οπότε μίλησε του με τρυφερότητα και όχι με στυλ ανάκρισης.Για παράδειγμα,αν είσαι άπειρη κι εσύ ρώτησε τον με ωραίο τρόπο”μήπως δε θέλεις να προχωρήσουμε”?κάνω κάτι που δε σου αρέσε锨?θες να το συζητήσουμε”?Ήρεμα και χαλαρά συζήτησε το μαζί του,γιατί η επικοινωνία σε μία σχέση είναι πολύ πολύ σημαντικό κομμάτι!Και ξε-αγχωθείτε και οι δύο!!! 🙂

  9. Μπορεί να μην τον ενθουσιάζεις ή να νομίζει πως τον θες για γάμο…και δε θες μόνο σεξ αλλά θες να σε πηγαινει βόλτες και λοιπές αηδίες!!!

  10. Εγω είμαι 22 και αυτός 25, είχε σχέσεις πριν απο μένα. Όταν είμαστε μαζί φαίνεται οτι με θέλει, κάνουμε κάποια πράγματα. Δεν έχουμε ξαπλώσει ποτε στο κρεβάτι και να κοιμηθούμε αμέσως, μόνο όταν είναι πολύ κουρασμένος απο την δουλεία.

  11. Λυπάμαι, αλλα 25 χρονων μαντράχαλος τι περιμένει? 4 μηνες ειναι πολυ μεγαλο χρονικο περιθωριο για δυο ερωτευμενους ανθρωπους σε αυτη την ηλικια!!!!…Μπας και οι θρησκευτικες του πεποιθησεις δεν του το επιτρεπουν κι εσυ δεν το γνωριζεις?????? Μηπως θελει να σε παντρευτει πρωτα και μετα? MΙλα του χρυση μου, μονο ετσι θα μαθεις τι πιαζεται…..Τι παθαινετε και τα κρατατε μεσα σας ???

  12. 25 χρονών στο ίδιο κρεβάτι με γυναίκα χωρίς να κάνει σεξ, δύο ενδεχόμενα παίζουν: Δεν σε γουστάρει ή είναι gay. Το πιο πιθανό είναι να είναι gay, αν δεν σε γούσταρε θα σε άφηνε να πάει να βρει μια άλλη να κάνει σεξ, αλλά το παιδί ΔΕΝ θέλει σεξ με γυναίκα. Για αυτό ακριβώς έχει τάχα “σχέση” μαζί σου, γιατί είσαι άβγαλτη και δεν του λες τίποτα, αν εσύ είχες άλλη σχέση πιο πριν απο αυτόν και είχες ξανακάνει σεξ και δεσμό, θα είχες εξαφανιστεί απο τις πρώτες βδομάδες, δεν θα καθόσουν να γράφεις εδώ, και το ξέρει ο κύριος και για αυτό σε διάλεξε, να σε έχει για κάλυψη. Απλο. ΦΥΓΕ!!!! ΦΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More