Θέμις: “Μόλις καταλάβαμε ποιον έχουμε κοινό γνωστό παγώσαμε και οι δύο…”

Καλησπέρα!

Με λένε Θέμιδα και είμαι 27 χρόνων. Μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισα να σας στείλω και το δικό μου πρόβλημα.

Μέχρι πριν ενάμιση χρόνο είχα μια τετραετή σχέση η οποία έληξε από κοινού με ουδέτερο τρόπο.

Πριν λίγους μήνες γνωρίστηκα μέσω μιας κοινής παρέας με τον Κώστα, έναν άντρα δύο χρόνια μεγαλύτερό μου και 100% του γούστου μου.

Βρήκε τον αριθμό μου, μιλούσαμε για αρκετές μέρες ώσπου ξαφνικά συναντηθήκαμε στην επιχείρηση του πρώην μου ο οποίος είναι και το αφεντικό του.

Μόλις καταλάβαμε ποιον έχουμε κοινό γνωστό παγώσαμε και οι δύο. Εγώ με τον πρώην μου δεν έχω καμία προσωπική επαφή παρά μόνο επαγγελματική δεδομένου ότι η φύση της δουλειάς μας είναι ίδια.

Το θέμα είναι πως ο Κώστας από εκείνη τη μέρα έχει παγώσει πολύ απεναντί μου… Μπορεί να σωθεί κάτι πιστεύετε;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Θέμιδα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Προφανώς φοβάται ότι θα έχει αντίκτυπο στη δουλειά του το να είσαι η πρώην του αφεντικού, τι να πω…..οπότε τι να σώσεις? Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα! Αφού αυτός πάγωσε, λες να προσπαθήσεις να τον πείσεις ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα? Αν ενδιαφερόταν αρκετά, δεν θα το έβλεπε ως πρόβλημα, αλλά και έτσι να ήταν δεν θα μπορούσε να αντισταθεί και θα έψαχνε τρόπο να το κάνει όλο αυτό να λειτουργήσει! Αν είχε προχωρήσει περισσότερο το πράγμα μεταξύ σας, λογικά τα πράγματα θα ήταν αλλιώς, αλλά αφού δεν πρόλαβε να αναπτυχθεί κάτι και δεν υπάρχει δέσιμο, του ήταν πιο εύκολο να αποφύγει τα…μπλεξίματα! Βάζει την καριέρα του πάνω από μια γνωριμία….και δεν ξέρω, ίσως και όχι άδικα στις εποχές που ζούμε! Εσύ πάντως γνώμη μου είναι μην κάνεις κάτι ιδιαίτερο….άστο χαλαρά και βλέπεις….

  2. Καταλαβαινω ότι δεν μπορεις να επεκταθεις σε λεπτομερειες δημόσια για τη φυση της δουλειας σας και για την σχεση σου με την επιχειρηση του πρωην σου, αλλα χωρις λεπτομερειες εγω προσωπικα, δεν θα μπορουσα να σου πω αντικειμενικα μία ολοκληρωμένη άποψη. Στο μόνο που μπορώ να αναφερθώ έιναι στο γεγονός ότι δεν γνωρίζω τι ρόλο παίζει στον Κώστα, ότι είσαι πρώην του αφεντικού του. Δηλαδή αν δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί, πρέπει να το βγάλουν ντελάλι στην εργασία τους? Πρέπει να ενημερώσει αργότερα ότι εσυ είσαι η καλή του? Κανέναν δεν αφορά με ποια θα βγεί ο Κωστας, με ποια θα κοιμηθεί και ποια θα γίνει η κοπέλα του, κανέναν , ιδιαιτερα το αφεντικό του και τους συναδέλφους του. Εδω τα φτιαχνουν συνάδελφοι και το κρατανε επτασφράγιστο μυστικό μέσα στο χώρο της δουλειάς….. Όπως και να έχει, να τον πιάσεις τον Κώστα και να ξεκαθαρισετε τα προσωπικά, από τα εργασιακά. Στην τελική αν φοβάται να τα μπλέξει και νομιζει πως θα του βγει σε κακό με το να τα φτιάξει με την πρώην του αφεντικού του, φαντάζομαι δεν τον χρειαζεσαι στη ζωη σου….Τι να τον κάνεις? Αντρας που δεν παιρνει τα ρίσκα του για χαρη μιας γυναικας, αντρας που δεν μπορεί να κουμαντάρει τους άλλους όσον αφορά την αισθηματική ζωή του, αντρας που τα ζυγιζει και τα λογαριαζει με γνωμονα την λογική, δεν νομιζω οτι ειναι και πολύ ερωτευσιμος..μάλλον ξενέρωτος ακούγεται ….

  3. Θέμιδα, δεν αφήνεις να εννοηθεί ότι είχατε προχωρήσει σε σχέση με τον Κώστα. Είχατε μείνει στη φάση του φλερτ μέσω τηλεφώνου, έτσι δεν είναι; Εμένα προσωπικά δε μου κάνει εντύπωση που πάγωσε ο άνθρωπος, ούτε και τον θεωρώ ξενέρωτο βασιζόμενη σε αυτό το περιστατικό. Δήλωσε ερωτευμένος μαζί σου ή ότι δεν αντέχει μακριά σου; Δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο. Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι, όποιος βρίσκει δουλειά στις μέρες μας κοιτάει να την κρατήσει με νύχια και με δόντια. Ιδιαίτερα αν το αφεντικό του και πρώην σου άρχισε να του εξιστορεί διάφορα για τη σχέση που είχατε, φαντάζομαι σε πόσο δύσκολη θέση θα τον έφερε… Από τη στιγμή, λοιπόν, που δεν είχατε κάτι, πέρα από το φλερτ, σημαίνει πως, ναι μεν του αρέσεις, αλλά δεν είναι σώνει και καλά και ερωτευμένος μαζί σου για να έχει λόγο να ρισκάρει τη δουλειά του για εσένα/εσάς. Αν με τον Κώστα έχετε σχέση και ξέχασες να μας το γράψεις, εκεί αλλάζει λίγο το θέμα, με την έννοια ότι πρέπει να κάνετε μια συζήτηση και να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Διαφορετικά, όμως, τι είχες τι έχασες… Ο χρόνος θα δείξει, αν αισθάνεται κάτι για σένα, θα βρει τρόπο να ξεπαγώσει και να σε διεκδικήσει ξανά. Εσύ μπορείς από την πλευρά σου να συνεχίσεις την επικοινωνία, αλλά με μέτρο και διατηρώντας την αξιοπρέπειά σου.

  4. ο Κώστας εχει 100% τη δουλειά του πιο πάνω απο εσένα

  5. Αυτο που πιστευω και αυτο που βλεπω να γινεται γυρω μου αλλα και στη ζωη μου ειναι πως οταν ενας αντρας θελει πολυ μια γυναικα δεν χαμπαριαζει τιποτα…το προσπαθει,το διεκδικει,επιμενει…αν οχι,τοτε δεν θελει!!αν το κανει αλλα για λιγο,τοτε παλι δεν θελει αρκετα!!αρα προχωρα σε αυτον που θα σε θελει πολυ και οχι σε καποιον που κανει πισω σε μια δυσκολια…δειχνει πολλα αυτη η συμπεριφορα αν οντως εχει παγωσει γι αυτο το λογο!!!γιατι μπορει ετσι να πιστευεις εσυ και απλα το παιδι να εδειξε ενα ενδιαφερον στην αρχη που στην πορεια να εφυγε..ετσι απλα,χωρις λογο!!

  6. tha elega na tou dosis xrono ke xwro na dis tin ekseliksi ke an thes oposdipote na tu milisis me anixta xartia isos na komplare isos kati na ton apasxoli opote ksekathariseto oti ise gia avton elevteri ke diatethimeni ke oxi gia ton proin

  7. Κυρίες μου σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις απαντήσεις κ τον χρόνο σας….

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More