Ντίνα21: “Γιατί είναι ευτυχισμένος με μια άλλη και όχι με μένα; Νιώθω αποτυχημένη.”

Το περίμενα. Το ‘ξερα ότι κάποια στιγμή θα γινόταν κι αυτό. Αλλά ποτέ δεν είσαι πραγματικά προετοιμασμένος για την απόρριψη. Γιατί πάντα πονάει πολύ. Πάντα πονάει το γεγονός ότι αυτός με τον οποίο είσαι ερωτευμένη προτίμησε μια άλλη, ερωτεύθηκε μια άλλη και όχι εσένα.

Τον ήθελα από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα. Μιλάγαμε για μερικούς μήνες. Κάναμε σχέση. Χωρίσαμε σχεδόν αμέσως από δική του επιθυμία. Μετά από καιρό αρχίσαμε ξανά να μιλάμε. Άρχισα να γεμίζω ελπίδες.

Μου έλεγε ότι ήθελε να με δει. Έπειτα σταμάτησε να μου στέλνει. Είχα καταλάβει ότι κάτι έτρεχε. Όσοι τον ήξεραν έλεγαν ότι φαινόταν τρελός από χαρά. Ερωτευμένος! Χαμογελούσε! Όσο ήμασταν μαζί δεν χαμογελούσε ποτέ. Δεν με ήθελε ποτέ, το ξέρω. Δεν το παραδεχόταν αλλά εγώ το έβλεπα, το ένιωθα.

Πριν λίγες μέρες έμαθα αυτό που φοβόμουν και υποπτευόμουν… ότι δηλαδή βρήκε άλλη. Όσο δεν μιλάγαμε θέλοντας και μη, προσπάθησα να το πάρω απόφαση ότι είχαμε τελειώσει για πάντα. Αλλά αυτή η απόρριψη… αυτό το “ερωτευμένος με άλλη” δεν μπορώ να το χωνέψω.

Γιατί είναι ευτυχισμένος με μια άλλη και όχι με μένα; Γιατί δεν κατάφερα εγώ να τον κάνω χαρούμενο; Νιώθω αποτυχημένη. Νιώθω ότι κανείς δεν θα με ερωτευθεί ποτέ.

Καμία σοβαρή σχέση ως τώρα. Μόνο ηλίθιες ιστορίες τελειωμένες. Ποτέ δεν ένιωσα ότι κάποιος με ήθελε. Και τώρα μαθαίνω κι αυτό. Ότι αυτός που ήθελα και περίμενα είναι με μια άλλη. Κι εγώ είμαι μόνη μου. Κι εμένα δεν με θέλει κανείς…

Αυτός είναι ευτυχισμένος κι εγώ κλαίω τη μοίρα μου… Γιατί άραγε εγώ είμαι ακόμα μόνη; Εγώ δεν θα βρω ποτέ κανέναν που να με θέλει; Προσπαθώ να κρατηθώ ψύχραιμη αλλά σκέψεις σαν κι αυτές με διαλύουν…

Η δικιά σας γνώμη; Καμία συμβουλή;

Ντίνα 21

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αυτό το “Ποτέ δεν ένιωσα ότι κάποιος με ήθελε,νιώθω αποτυχημένη,δεν με θέλει κανείς κ.τ.λ..”να τα διαβάζεις από ένα κορίτσι 21 ετών,στην αρχή της ζωής του, είναι μαλλον αστείο, εως πολύ αστείο, ισως είναι και τραγικό τι να πω?…Είσαι μόλις 21 κι επειδή ένας άνθρωπος δεν σε θέλει (πολύ φυσιολογικό,δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους) γενίκευσες οτι κανείς δεν σε θέλει κι ότι εισαι και αποτυχημένη…δηλαδή αν συμβεί αυτό και στο μέλλον με άλλους άντρες τι θα κανεις???? Ετσι ειναι η ζωή κούκλα μου, άλλοι μας απορρίπτουν, άλλους τους απορρίπτουμε εμείς, άλλοι ερωτευονται άλλες, εμείς ερωτευομαστε άλλους και έτσι πάει. Κοιτα να συνέλθεις, να αλλάξεις ψυχολογια και να γινεις ερωτευσιμη, γιατι αν συνεχισεις να πιστευεις ότι κανεις δεν σε θελει…ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ…..η αυρα μας ειναι ό,τι πιο σημαντικο στις συναναστροφες μας με το αλλο φυλλο. Βγαλε θετική αυρα αγαπώντας τον εαυτο σου και αυτο θα το εισπράξουν κι οι αλλοι…..Μην βγαζεις ζηλεια απεναντι στην ευτυχια των αλλων….δεν θα σου βγει σε καλο..

  2. Σκέψου πως, στην άλλη γωνιά του δρόμου στέκεται ένα παλληκάρι σε κοιτά κι αναρωτιέται: Γιατί ερωτεύτηκε αυτόν κι όχι εμένα? Στον έρωτα δεν υπάρχουν γιατί, μην θρηνείς για κάτι που δεν είχες ποτέ, σκέψου πως έχασες το λεωφορείο και..περίμενε το επόμενο. Στη στάση περιμένουμε το λεωφορείο, για να πάμε κάπου…τον προορισμό σου να σκέφτεσαι κι όχι το μέσο!!!

  3. Συγνώμη τωρα αλλά είσαι τόσο κλάψα και εχεις τετοια έλλειψη αυτοπεποίθησης που γιατί να σε ερωτευτεί ο άλλος; Εδώ δεν σου αρέσει εσένα ο εαυτός σου. ʼκου κλαίς τη μοίρα σου… Ολο σου το κείμενο βγάζει αρνητικότητα και δεν φαίνεσαι αυτό που λεμε ερωτεύσιμη.

  4. Ντίνα μου,η κατάσταση που περνάς είναι επίπονη αλλά ξέρεις τι είναι περισσότερο επίπονο;Ο τρόπος που σκέφτεσαι εσύ η ίδια για τον εαυτό σου.Το οτι ερωτεύτηκες κάποιον κ σύμφωνα με τα λεγόμενά σου δεν ένιωσε κ αυτός το ίδιο,δεν είναι λόγος να κατηγορείς εσένα.Δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους και είναι ανθρώπινο αυτό.Παρόμοιες καταστάσεις λίγο πολύ έχουμε περάσει όλες και πότε δεν γίνεται να κάνεις κάποιον να σε ερωτευτεί με το ζόρι ούτε είναι έγκλημα το να μην μας θέλει κάποιος . Καταλαβαίνω οτι η ιστορία είναι ακόμα νωπή αλλά με τον χρόνο θα ηρεμήσεις και σίγουρα θα σου δοθούν ευκαιρίες για μια σχέση όπως την ονειρεύεσαι…άσε τον πρώην σου στην τωρινή του σχέση αφού τον γεμίζει και ευχήσου του να είναι καλά.Προχώρα όσο πιο γρήγορα μπορείς και φύγε απο ότι δε πληγώνει….

  5. k egw perimenw n akousw..ta exw skeftei k egw….gt oxi egw?

  6. Χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου “αποτυχημένη” λόγω μιας ερωτικής απογοήτευσης. Συμπεραίνεις ότι δε θα σε αγαπήσει ποτέ κανείς λόγω της ίδιας ερωτικής απογοήτευσης. Αναρωτιέσαι “γιατί εκείνη κι όχι εγώ”…Αν υποθέσουμε ότι αυτά τα ακούς από μια φίλη σου ή από την αδερφή σου, τι θα της έλεγες; Μπες για λίγο σε αυτή τη θέση, δες τον εαυτό σου από “μακριά” και κατάλαβε πόσο άστοχες είναι οι σκέψεις που κάνεις. Καταρχήν, στη ζωή η αποτυχία μας ή η επιτυχία μας δεν προσδιορίζεται μόνο μέσα από τις ερωτικές σχέσεις. Είσαι 21, ποιά είναι τα όνειρά σου, οι στόχοι σου; Δουλεύεις, σπουδάζεις, με τι ασχολείσαι; Βρες νόημα μέσα σε αυτά που κάνεις και πάρε δύναμη για να προχωρήσεις. Εργασιοθεραπεία λέγεται και βοηθά σε πολύ πιο δύσκολες ψυχολογικές καταστάσεις από τη δική σου, εγγυημένα. Για να σε αγαπήσουν οι άλλοι, πρέπει πρωτα εσύ η ίδια να αγπήσεις τον εαυτό σου. Μεγαλύτερο κλισέ δεν υπάρχει, αλλά και μεγαλύτερη αλήθεια επίσης. Πώς θα σε αγαπήσει κάποιος πουλάκι μου, αν εσύ προβάλεις τον εαυτό σου (τον “πουλάς” για να στο πω ωμά) σαν μια αποτυχημένη; Θα αγόραζες ποτέ ένα προϊόν που ο πωλητής θα στο διαφήμιζε αρνητικά; Όχι βέβαια! Το ίδιο, λοιπόν, κάνεις κι εσύ στον ίδιο σου τον εαυτό. Πώς θα το σταματήσεις; Μα φυσικά, μόλις καταλάβεις τι αξίζεις και αρχίσεις να σε προσέχεις,να σε προστατεύεις, να σε αγαπάς. Πάμε παρακάτω. Γιατί εκείνη κι όχι εσύ. Γιατί έτσι γουστάρει. Ναι. Και δε σου χρωστάει εξηγήσεις, φέρθηκε εντάξει, δε σε κορόιδεψε. Έτσι είναι. Σήμερα απορρίπτει κάποιος εσένα, αύριο θα απορρίψεις κάποιον εσύ και πάει λέγοντας. That’s life. ʼντε, λοιπόν, κοίτα να συνέλθεις.

  7. Τωρα σοβαρα??? Αν θες να ασχοληθεις με κατι πιο σοβαρο απο το γεγονος οτι δεν αρεσεις σε ενα γκομενο και αν θες να δεις ποια ειναι τα ουσιαστικα προβληματα, πηγαινε σε καποιο νοσοκομειο με παιδακια και δες την απογνωση στα προσωπα τους,που σε τοσο μικρη ηλικια και χωρις να φταινε, αρρωστιες καθε μορφης τους χτυπησαν την πορτα!!!! Αυτα ειναι τα ασχημα μανταμ, αυτη ειναι ΑΠΟΓΝΩΣΗ οχι αυτο που συμβαινει σε σενα και μας μιλας λες και ηρθε το τελος του κοσμου……

  8. NTINA GEIA SOU!EIMAI H REA K ZO AKRIVOS THN IDIA KATASTASH ME SENA!!!!!!!!!EMENA PANTREYTHKE K PROXTHES ENAN XRONO META TON GAMO TOU TON XANAEIDA SE MIA SYNAULIA!!!K OXI MONON TON EIDA MAZI M’AYTHN ALLA ME KALESAN K STHN PAREA TOUS!!!!!!ENNOEITAI FYSIKA POS EGO DN PHGA!!!!!!!!!!!!!GT RE SY NTINAKI NA EINAI EYTYXISMENOS M’AYTHN?SE TI YSTERO DLD EGO?DN XERO TA XO PAIXEI ME AYTHN THN KATASTASH POU VIONO!!!!!!!ELPIZO NA VRETHEI K GIA TIS DYO MAS LYSH K SYNTOMA MALISTA!!!!!!!!!!!!

  9. Οι άγγλοι ‘εχουν μια έκφραση he is not so into you! και νομίζω αυτό τα εξηγεί όλα. Δε φταις εσύ, δεν έχει να κάνει με σένα, αλλά΄με κείνον και αυτά που εκείνος θέλει σε αυτή τη φάση της ζωής του. Η χαμηλή σου αυτοπεποίθηση είναι αυτή που δημιουργεί το πρόβλημα. Δεν εκτιμάς την ομορφιά σου, την εξυπνάδα σου και την ικανότητά σου να είσαι με κάποιον. Οι σχέσεις είναι δύσκολες, αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι δε φταις σε κάτι εσύ, ούτε οι υπόλοιπες κοπέλες που επίσης έγραψαν ότι έχουν το ίδιο πρόβλημα. Λίγο εγωισμό κορίτσια, λίγη αυτοεκτίμηση και αυτοσεβασμό. Για καθένα υπάρχει το ταίρι του και αργά ή γρήγορα θα το βρεις και εσύ. Βέβαια αν συνεχίσεις να είσαι μέσα στη μαύρη μαυρίλα αυτό θα αργήσει ακόμα περισσότερο. Ξαναβάλε το γέλιο στη ζωή σου, τη ξενοιασιά, τη χαρά΄. Μην ασχολήσε με τέτοιου είδους σκέψεις που δεν έχουν και κανένα αποτέλεσμα. Σίγουρα δε σε κάνουν να αισθανθείς καλά και ούτε σε βρίσκουν και γκόμενο. Η ζωή είναι μπροστά σου και είναι τόσο όμορφη όταν την χαίρεσαι!!! Είναι κρίμα να την σπαταλάς μέσα στην κατάθλιψη…. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!

  10. δε σε γουσταρει. βρες αλλον.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More