Μαρία: “Το ελάττωμά μου ήταν ότι ήμουν απότομη και σχεδόν καθόλου ρομαντική”

Αρχικά με προσέγγισε, με διεκδίκησε με πολύ όμορφο τρόπο και αποφασίσαμε να είμαστε μαζί.

Στην αρχή ήταν όλα πολύ καλά, αλλά μετά είχαμε κάποια μικροπροβλήματα. Το βασικό ελάττωμά μου ήταν ότι ήμουν πολύ απότομη και σχεδόν καθόλου ρομαντική.

Τώρα που χωρίσαμε αντιλαμβάνομαι όλες εκείνες τις στιγμές που ήμουν ψυχρή, παρόλο που εκείνος με παρακαλούσε να χαλαρώσω. Ήμασταν μαζί ενάμιση μήνα και πριν μια εβδομάδα του έστειλα μήνυμα και μέσα σε όλα του είπα να χωρίσουμε.

Όσοι διάβασαν το μήνυμα αυτό μου είπαν ότι ήταν πολύ σκληρό. Μου απάντησε και πριν από λίγες ημέρες που τον είδα στο δρόμο, κόμπλαρα και δεν τον χαιρέτησα. Μου έστειλε μήνυμα και με ρώτησε γιατί συμπεριφέρομαι έτσι τώρα και του είπα ότι μου λείπει και θέλω να ξαναπροσπαθήσουμε, αλλά μου είπε ότι εκείνος δεν μπορεί.

Τον θέλω και μου λείπει πάρα πολύ… Τι άλλο να κάνω?

Μαρία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. δε ξερεις τι θες κοπελα μου.αστον τον κακομοιρο να βρει την ησυχια του.αφου στο κατω κατω εσυ τον χωρισες τι θες τωρα;το μετανοιωσες;οι πραξεις μας εχουν και συνεπειες τις οποιες θα επρεπε να ειχες σκεφτει απ την αρχη..

  2. Τίποτα..θα κανεις ξανά τ ιδια αν είστε μαζί…και εγω εχω πέρασε ακριβως ιδια κατασταση και μου έλειπε και νόμιζα ότι δεν θα ειμαι πια απόμακρη και σκληρή αλλα αφού τ βρήκαμε μετά από δυο βδομάδες ξαναεγινα έτσι.ετσι είναι ο.χαρακτηρας σ.δν αλλάζει.αν αγαπήσεις θα αλλάξει..αλλα δεν είπες πουθενά κάτι τέτοιο.σ λείπει είπες.και ξέρεις γιατί;;γιατί είσαι σκληρή και απόμακρη και αυτός δεν είναι έτσι γι αυτό σ αρέσει..σπάει το ποσο σκληρή είσαι η δικη του γλυκα…αστον να πάει σε κάποια άλλη γιατί για ν μν γυρνάει σημαίνει οτι δν του άρεσε το πως ήσουν…

  3. Ενταξει Μαρια….όταν λες στην αρχη ειμασταν πολύ καλα, μετα κατι μικροπροβληματακια, τι εννοείς? Τις πρωτες 10 μερες λεγατε “Σ’αγαπώ”, αλλά τις υπολοιπες 10 τσακωνοσασταν για την μανα του???………. Οπως και να εχει δεν προλαβαινεις στον ενα μήνα να εισαι ρομαντική,γλυκιά, ερωτευμενη, κτλ…Εισαι ακομα στη διαδικασία γνωρίμιας με τον άλλον κι αυτο θα επρεπε να το καταλαβαινει κι ο αλλος.Δεν έχεις προλάβει να βαλεις συναισθημα,ακόμα κι αν θες, ακομα κι αν το ζορίσεις…. Μιλαμε για 1 μήνα ετσι? Το κατανοεις ετσι? Πραγμα που σημαινει οτι ο αλλος δεν ηθελε να το κουρασει, δεν ηθελε να σε διεκδικησει, δεν ηθελε να προσπαθησει και στην τελικη δεν σε γουσταρε ρε παιδι μου τοσο πολύ, ώστε να κανει ολα τα παραπανω, για να σε εχει …. Εσύ απο την άλλη ηθελες και το φτύσιμό σου για να παρεις μπρος και οταν επιτελους σε εφτυσε , εσυ κολλησες….Κλασικο εικονογραφημενο. Αμα δεν θελει, αστον να παει στην ευχη της Παναγιας κι εσυ στην ευχη του Χριστουλη, ετσι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις! Δεν ζοριζουμε κανεναν να ειναι μαζι μας κι αμα θελει τοσο πολύ να ειναι μαζι μας , ας γνωριζει την κρυα και στριμμενη πλευρα μας,δεν ειναι κακο ….αν παλι δεν του αρεσει, ας παει στις γλυκιες γατουλες….τι να κανουμε…..

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More