Η Γιώτα αναρωτιέται: να του τηλεφωνήσει;

Γεια σας! Αποφάσισα να γράψω και τη δικιά μου ιστορία ώστε να με συμβουλέψετε στο τι να κάνω…

Λοιπόν, με λένε Γιώτα και είμαι 15 χρόνων. Όλα ξεκίνησαν πριν κάτι εβδομάδες στις 10/6/2011 σε μια σχολική εκδρομή που έκανε το σχολείο μου. Εκεί γνώρισα τον Γιάννη, τον οδηγό του λεωφορείου μου.

Ήταν μόλις 22 ετών και είχε πάρει δίπλωμα και για λεωφορείο. Πηγαίναμε στο Ναύπλιο. Όλα άρχισαν από την αρχή της μέρας. Όταν τον είδα κοκάλωσα. Ήταν πανέμορφος. Ξανθά μαλλιά, πράσινα μάτια, ξανθά γένια τριών ημερών, ψηλός, γεροδεμένεος… Πραγματικά ήταν ένας άγγελος.

Από την αρχή που τον είδα κάτι άλλαξε μέσα μου. Σαν να χόρευαν πεταλούδες μέσα στην κοιλιά μου. Ήμουν τρισευτυχισμένη. Αυτός σε όλες τις στάσεις που κάναμε με το λεωφορείο όλο με κοίταζε και μου χαμογελούσε. Φαινόταν ότι κάτι ένιωθε κι αυτός.

Κάποια στιγμή κατεβήκαμε από το λεωφορείο για να πάμε στο Παλαμήδι κι εγώ ξέχασα την τσάντα μου στο λεωφορείο. Έτσι, πήγα να την πάρω. Όμως, το λεωφορείο ήταν κλειστό κι έτσι του ζήτησα να μου ανοίξει… Το έκανε και έμεινε εκεί να με κοιτάζει καθώς έπαιρνα την τσάντα μου.

Σε όλη τη διαδρομή με κοιτούσε, ώσπου έφτασε η ώρα να αρχίσουμε το ταξίδι για το γυρισμό και ο γλυκός μου με ρώτησε πως τα πέρασα. Μετά από κάποια ώρα σταματήσαμε για καφέ σε μια πόλη κι αυτός ήρθε να κάτσει για καφέ ακριβώς δίπλα από μένα στο διπλανό τραπέζι. Εκεί τα έχασα.

Του μίλησα και τον ρώτησα πως του φάνηκε η εκδρομή. Μου είπε και μου χαμογέλασε. Όταν τότε γυρίσαμε στο λεωφορείο για να φύγουμε είδα στο κάθισμά μου ένα χαρτάκι που έλεγε το όνομά μου και μέσα ήταν γραμμένο το τηλέφωνό του.

Ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη. Όταν φτάσαμε στο σχολείο τον χαιρέτησα και του είπα ευχαριστώ για την υπέροχη εκδρομή που μας χάρισε.

Μετά, όλο το Σαββατοκύριακο τον σκεφτόμουν. Δεν έτρωγα, πολλές φορές γέλαγα και το αμέσως επόμενο λεπτό έκλαιγα. Ήμουν προβληματισμένη για το αν πρέπει να του στείλω μήνυμα ή να τον πάρω τηλέφωνο. Δεν το έκανα όμως. Δεν ξέρω γιατί. Δεν είχα το θάρρος. Δεν μπορούσα.

Πάντα έκανα την αρχή και πάντα σταματούσα. Δεν ξέρω τι να κάνω όμως. Τον σκέφτομαι ακόμα. Τον ονειρεύομαι. Δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια. Είναι πάντα μέσα στο μυαλό μου. Νιώθω τρελά ερωτευμένη. Είναι κάτι που δεν έχω ξανανιώσει ποτέ.

Και τώρα, μετά από λίγες εβδομάδες τον σκέφτομαι ακόμα και σκέφτομαι να τον πάρω τηλέφωνο έστω και για να τον ακούσω μόνο. Δεν θέλω τίποτα… Μόνο να τον ακούσω…

Γιώτα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. χαχα..μικρή μου είναι έρωτας που σου χτυπάει την πόρτα..αυτό το αίσθημα και το δίλλημα του στυλ να τον πάρω τηλέφωνο ή οχι.. τί να του πω θα κοκκαλωσω είναι λογικά ακόμα και όταν θα μεγαλώσεις έτσι θα σκέφτεσαι όταν η υπόθεση μυρίζει έρωτα…ηρέμησε και πάρτον τηλέφωνο ή στείλτου ένα μήνυμα κάτι απλό και όλα θα πάρουν τν δρόμο τους στο εγγυώμαι αλλα ξέρεις τι μήν μπαίνεις στην διαδικασία να σκεφτείς απο πριν τι θα του πεις..τι θα σου πει..κάντο αυθόρμητα και όλα θα πάνε καλά καλή σου τύχη!!

  2. ένα και ένα κάνουν δύο!Σου έδωσε το κινητό του άρα του άρεσες ,άρα γιατί δεν του στέλνεις ενα μήνυμα???ʼν απο τώρα τα πρασκέφτεσαι τα πράγματα και δεν κάνεις αυτά που λέει η καρδούλα σου δεν θα ζήσεις ποτέ τίποτα!Επομένως άσε τις πολλές σκέψεις και ζήσε την ζωή σου και τον ΕΡΩΤΑ!!!

  3. νομιζω πως ερωτευτηκες δεν μπορω να το εξηγησω διαφορετικα παρε τον τηλεφωνο αφου τον θελεις και κανεις σαν ”τρελη”’παρε τον απ τα λεγομενα σου θα ειναι καλο παιδι και θα του αρεσεις και εκεινου πραγματικα μην κολλας λοιπον κανε την κινηση δεν εχεις να χασεις κατι αντιθετα αν δεν παρεις θα φανει καπως γιατι για φαντασου να τον ξαναπετυχεις σε καμια εκδρομη…………..!!!!!

  4. na ron pareis amesws thlefwno h na tou steileis mnm… dn exeis na xaseis tpt…. aplws na kanw mia erwthsh/??? poso xronwn eisai???????

  5. Eimai sinomiliki s, einai erotas. Alla skecu auto exete 7 xronia diafora kai mporei auto pou na 8elei einai na einai teliosio diaforetiko apo auto p 8eleis esi. Mporei auto na kanei erota mazi s kai na se afisi ekeio. Skeftikes ti 8a kaneis se autin tin periptosi??? Giota s, sistino na ton pareis tilefono, na sinanti8ite na tou 3eka8arisis ta pragmata kai na figeis. Nomizo se doulevi.

  6. Γιώτααααααα κάνε κίνηση!!!Σου έδωσε το τηλ του και πιστεψέ με κανείς δεν δίνει το τηλ του σε κάποιον που θέλει να απορρίψει!ʼρα του αρέσεις και άρα έχεις την μπάλα στο δικό σου γήπεδο.ʼρχισε να έχεις επαφή μαζί του και καθαρή κρίση για να καταλάβεις αν αξίζει.Να προσέχεις μόνο!

  7. μαιρουλα ειναι 15 χρονων…….!!!!!!!!!!!!!σκεφτηκα και εγω το προβλημα της διαφορας ηλικιας γιατι ειναι αλλιως να ειναι και οι δυο ενηλικοι και διαφορετικο να ειναι ο ενας ανηλικος……δεν νομιζω να σε δουλευει απλα του αρεσεις αν σε δουλευε δεν θα εδινε καν το κινητο του….!!!!!ξεκαθαρισε του τι εσυ θελεις και αναλογα προχωρας και παρακατω…!!!!!καλη τυχη και περιμενω νεα σου!!!

  8. σίγουρα του αρέσεις , αλλά δεν έκανε την πρώτη κίνηση γιατί είσαι μικρούλα κ αυτός ενήλικος κ δεν θέλει να σε πιέσει. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι είναι καλός χαρακτήρας. Στείλε του ένα μήνυμα άν ντρέπεσαι να πάρεις τηλ κ μη φοβάσαι!! τώρα αρχίζει η ηλικία που οι έρωτες πρέπει να είναι ξέγνοιαστοι κ θα θυμάσαι μια ζωή!! καλή επιτυχία!!!

  9. symfwnw me oles…steiltoy ena mnm k meta ama thelete kai oi dyo na gnwristeite siga siga kai oti prokypsei…den einai anagh na biasteis…tha deis ti thelei kai aytos kai pws se vlepei kai meta tha deis ti tha kaneis…kai mhn agxonesai…

  10. για να κωλύεσαι τόσο να πάρεις τηλ ή να στείλεις εστω ενα μήνυμα, κάποιος λόγος θα υπάρχει. Εσυ μόνο τον ξέρεις…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More