Δήμητρα: “Δεν ξέρω τι να κάνω με αυτό το παιδί πια! Σας παρακαλώ, βοηθήστε με…”

Γεια σας!
Ονομάζομαι Δήμητρα και είμαι 17 χρόνων. Μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά εμφανίσιμη κι έχω στο ιστορικό μου τρεις σχέσεις.

Όμως… Εδώ και δύο χρόνια μια έμπιστη φίλη και οι κολλητές μου, μου λένε ότι αρέσω πολύ σε ένα παιδί, τον Κ.

Εκείνος από ότι δείχνει ενδιαφέρεται πραγματικά για μένα και δεν χάνει ευκαιρία να μου το δείξει. Εγώ όμως τους τελευταίους έξι μήνες άρχισα να τον βλέπω ερωτικά.

Το κακό με αυτό είναι ότι εκείνος, παρ’ όλο που είναι κούκλος, είναι πολύ ντροπαλός και ντρέπεται ίσως να μου ζητήσει να κάνουμε σχέση.

Επίσης, τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι μήπως πρέπει εγώ η ίδια να κάνω την πρώτη κίνηση. Το κακό είναι ότι δεν ξέρω αν με γουστάρει μετά από δύο χρόνια και φοβάμαι μήπως μου ρίξει χυλόπιτα.

Τι να κάνω; Να πάω να του εκφράσω τα συναισθήματά μου ή να κάτσω και να τον περιμένω;

Σας παρακαλώ βοηθήστε με, γιατί οι γνώμες των φίλων μου διαφέρουν.

Δήμητρα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Βρε Δήμητρα, εννοείται πως θα πάς να του μιλήσεις, με τρόπο όμως, αν είναι όπως λές ντροπαλός μην τον φρικάρεις κιόλας. Προσέγγισέ τον διακριτικά και θα καταλάβεις αν εξακολουθεί να ενδιαφέρεται και στην τελική αν φάς χυλόπιτα και τί έγινε; Τόσο καιρό πέταγες χαρταετό,

  2. ti exeis na xaseis??

  3. Και να φας χυλόπιτα τι έγινε; Έστω θα ξέρεις την κατάσταση και θα τον ξεχάσεις και θα προχωρήσεις. Να πας να του μιλήσεις γιατί όντως δεν έχεις να χάσεις κάτι, μόνο να κερδίσεις και να του μιλάς γλυκά κοιτώντας στον στα μάτια, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο, αυτά αρκούν για να σου αποκαλυφθεί. Καλή σου τύχη λοιπόν!!!! 🙂

  4. Καλά, τόσο όργια είναι τα παιδιά σήμερα? Βουρ στον πατσά κοριτσάκι μου. Όποιος φοβάται μένει σπίτι και κοιμάται.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More