Alexra: “Όλοι λένε ότι θα το πει στο αγόρι μου. Τι να κάνω;”

Αγαπητό μου TLIFE,

ξέρω ότι πολλές γυναίκες γράφουν εδώ και πραγματικά νιώθω ότι αν δεν μιλήσω θα σκάσω. Είμαι με ένα παιδί τρισήμισυ μήνες και πραγματικά είμαι ευτυχισμένη.

ΟΜΩΣ, κάνει κολλητή παρέα με έναν κοινό μας φίλο. Με αυτό το παιδί είχε “πέσει” ένα φιλί πέρισυ στις διακοπές. Να σημειώσω ότι δεν ήξερα καν το παιδί με το οποίο έχω σχέση τώρα τότε, ούτε αυτός το ήξερε.

Λοιπόν… αυτός ο “φίλος” μας την πέφτει στην αδερφή μου και προχθές την έπεσε και σε μένα με πλάγιο τρόπο. Συγκεκριμένα με ρώτησε αν μου άρεσε εκείνο το φιλί και φυσικά απάντησα ότι δεν με αφορά πλέον.

Όλοι λένε από την παρέα μας ότι θα το πει στο αγόρι μου κάποια στιγμή. Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι, διότι το αγοράκι μου είναι αρκετά ζηλιάρικο και θα υπάρξει πρόβλημα.

Εσείς τι λέτε; Να του το πω από μόνη μου ή να το αρνηθώ;

Alexra

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. δεν νομιζω οτι ο κοινος φιλος θα πει τιποτα στο αγορι σου.. δεν εχει λογο να ανακατευτει αναμεσα σας γιατι απλα δεν τον παιρνει να το κανει αφου εσυ εχεις προχωρησει.. ο,τι εγινε, εγινε μεταξυ σας και δειχνει να εχει τελειωσει.. δεν νομιζω οτι εχει τα μουτρα να πει κατι τετοιο στο φιλο του..

  2. Εγω προσωπικα θα το ελεγα.Ουτως η αλλως δεν ειναι κατι κακο εφοσον δεν γνωριζοσουν καν με το παιδι που εχεις σχεση τωρα.Καλυτερα πες το ετσι ωστε να μην το χεις και εγνοια!Ο αλλος εφοσον τη μια την πεφτει στην αδερφη σου,την αλλη σε σενα γνωριζοντας οτι εχεις σχεση,τον κανει αυτοματως μη προβλεψιμο και ικανο να κανει την βλακεια και επιπλεον ενας Θεος ξερει πως μπορει να παρουσιασει εκεινο το φιλι.

  3. kai vevaia na tu to peis! htan kati ashmanto pu den pisteuw na pei kai kati..apla isws mporei na su pei oti argises poli na tu to peis..gi afto min xaneis xrono…..

  4. Πες το μόνη σου!!!! Πες επίσης πως αναφέρθηκε και ο φίλος του πρόσφατα στο περιστατικό και γι αυτό ήθελες να του το πεις από μόνη σου! Να είσαι ειλικρινής απέναντί του και όσο ζηλιάρης και αν είναι θα το δεχτεί χωρίς πολλά πολλά, άλλωστε έγινε πριν την σχέση σας οπότε No problem! 🙂

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More