“Και ερωτώ: Μένω σε κάτι περιστασιακό που μου ανεβάζει τη διάθεση ή προχωράω σε κάτι πιο σίγουρο;”

Σκέφτηκα να πω κι εγώ τη δική μου κατάσταση μήπως και με βοηθήσετε…

Συνοπτικά:
Είμαι 17 χρόνων και βρίσκομαι σε δίλλημα.
Με τον Χρήστο γνωριζόμαστε καιρό και μου άρεσε από τα 15 μου. Φέτος, έδειξε ενδιαφέρον και πριν 4 μήνες έγινε “κατάσταση”.

Έκτοτε συναντιόμαστε περιστασιακά για μια φάση λόγω του ότι σχέση δεν μπορούμε να κάνουμε για διάφορους λόγους παρ’ όλο που εκείνος θέλει και μου το έχει πει.

Έχει αρχίσει να μου στέλνει συχνά μηνύματα, να με παίρνει τηλέφωνο και να θέλει να βρισκόμαστε συχνότερα.

Μου αρέσει όλο αυτό, μου ανεβάζει τα ντελιμπέλ, ας πούμε, η επικινδυνότητα, αλλά δεν μου αρκεί κάτι περιστασιακό. Είμαι άτομο που ψάχνει κάτι πιο σίγουρο.

Πριν ένα μήνα, γνώρισα ένα παιδί, τον Τάσο, που βγήκε από μια δύσκολη σχέση, αλλά είναι παιδί για σχέση. Δείχνει να του αρέσω κι έχουμε βγει δυο-τρεις φορές βόλτα, φιλικά.

Μου αρέσει σαν άτομο, αλλά δεν μου έκανε αυτό το κάτι που θα με “ρίξει”.

Και ερωτώ εγώ: Μένω σε κάτι περιστασιακό που όμως μου ανεβάζει τη διάθεση ή προχωράω σε κάτι λίγο πιο σίγουρο;

A.

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ΑΝ ΔΙΑΛΕΓΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΟ!!

  2. o,ti kai na kaneis vevaiwsou oti prosexe na mi xaneis to xrono sou kai na mi se ekmetalleuontai oi alloi, apo oles tis apopseis…

  3. αφου αυτός ο Χρήστος σου έχει πει οτι θέλει σχέση γιατί εσυ δεν κάθεσαι; τί είδους επικινδυνότητα υπάρχει; Λιγο αντιφατικά τα λές. Ο Τάσος το ‘καλό παιδί’ δεν σου ανεβάζει τα ‘ντεσιμπέλ’. Αν ήσουν μεγαλύτερη, θα σου έλεγα να κάτσεις με τον Τάσο. Αλλά 17 είσαι, έχεις να φάς ντεσιμπέλ ακόμα μέχρι να αρχίσεις να καταλαβαίνεις την ουσία.

  4. Χμμμ… Το είχα ζήσει κι εγώ αυτό το δίλημμα στην ηλικία σου. Να βγαίνω με αυτόν που μου αρέσει έστω και περιστασιακά ή να κάνω σχέση με κάποιον που δεν θέλω και τόσο? Αν διαισθάνεσαι πως με τον Τάσο δεν θα νιώσεις τόσο έντονα στην συνέχεια, μην το προχωρήσεις. Είσαι μικρή και έχεις πάθος και μια σχέση, απλά για να λες ότι έχεις σχέση δεν αρκεί. Προτίμησε να ζήσεις πιο έντονα συναισθήματα. Με τον Τάσο θα έχεις σιγουριά, μπορεί όμως να μην τον ερωτευτείς ποτέ. Ενώ ο άλλος από ότι καταλαβαίνω σου αρέσει αρκετά…

  5. δεν καταλαβαινω γιατι με τον πρωτο δεν μπορεις να εχεις κατι πιο σιγουρο.αφου σου αρεσει περισσοτερο απο τον 2ο.τεσπα μικρη εισαι τωρα ειναι τα χρονια που πρεπει να κανεις λαθη για να μαθεις οπως ολες μας καναμε στο παρελθον.προσεχε οσο γινεται και βουρ σε οτι σου πει η καρδια σου σε συνδυασμο με το μυαλο σου.μην το ξεχναμε και το μυαλο που και που.

  6. ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ…. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΤΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ.! ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΜΕΤΑ.. ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ, ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ!! ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 16 ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ”ΚΡΥΦΗ” ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΕΒΑΖΕ ΠΟΛΥ! ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ… ΖΗΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ. Ε, ΚΑΙ ΑΝ ΠΛΗΓΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ! ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΝ ΠΟΛΛΑ… ΤΙ ΛΕΣ???

  7. Κοριτσια σας ευχαριστω πααααααααααρα πολυ για τις απαντησεις σας!
    Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω βγει τελειως απο αυτο το διλλημα αλλα το προσπαθω..! Κι αφου ειμαι μικρη ακομα κι εχω χρονο μπροστα μου, θα το σκεφτω πολυ σοβαρα πριν δωσω πρασινο φως στον Τασο ή στον Χρηστο, αναγλογα..
    Ο λογος που δεν μπορω να εχω σχεση με τον Χρηστο ειναι ο αδερφος μου,γνωριζονται και κανουν παρεα.. Οπως ο Χρηστος δεν θελει να χαλασει την φιλια του με τον αδερφο μου αλλα ουτε να χασει εμενα, ετσι κι εγω δεν θελω να διαλυσω τις σχεσεις μου με τον αδερφο μου ..

  8. thes na kaneis me kapoion sxesi epeidi einai sigoyros xwris na ton thes??

    e sta 25-30 sou tha kaneis sxesi me kapoion pou tha xei lefta kai den tha s aresei.

    sygxaritiria!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More