Anastasia: “Έχουν σπάσει τα νεύρα μου και θέλω να τη σπάσω στο ξύλο!”

Φίλες μου, γεια σας!
Θέλω πολύ κι εγώ να μοιραστώ το πρόβλημά μου μαζί σας.

Ονομάζομαι Αναστασία και είμαι 25 ετών. Πριν δυόμιση χρόνια, μόλις είχα χωρίσει από μια σχέση που μετρούσε 6 χρόνια. Έμαθα πως ο φίλος μου ο Α. έβγαινε με μια κοπέλα, ενώ ακόμα εμείς δεν είχαμε χωρίσει.

Την πλησίασα λοιπόν μέσω κοινής παρέας, της μίλησα αθώα για τον πρώην μου (και καλά πως δεν ήξερα καν πως γνωρίζονται, πόσω μάλλον πως έβγαιναν!).

Εκείνη κάποια στιγμή, επειδή αρχίσαμε να κάνουμε παρέα, μου είπε πως είχανε βγει κάποιες φορές, αλλά πως δεν είχε γίνει κάτι ανάμεσά τους γιατί αυτός ήταν αλλού -μάλλον ακόμα σε εμένα, παρά το γεγονός πως εκείνος με είχε χωρίσει τότε.

Μετά ο Α. τα έφτιαξε με άλλη. Εγώ τα έφτιαξα με άλλον και η Γ., η κοπέλα που σας λέω, τα έφτιαξε με άλλον. Και μετά όλοι μας χωρίσαμε. Σχεδόν ταυτόχρονα μπορώ να πω!

Ο Α. με πλησίασε πάλι, πολύ διακριτικά αρχικά. Κανένα τηλέφωνο και καλά να δει πως είμαι, αν τελείωνα με το μεταπτυχιακό, Χρόνια Πολλά στις γιορτές… Όλα έδειχναν όμως πως θέλει επανασύνδεση. Έτσι δείχνει η κατάσταση. Με πλησιάζει όλο και περισσότερο κι όχι καθαρά φιλικά.

Ε, η Γ. δεν τον αφήνει σε ησυχία! Του κουνιέται κι εκείνος -καλός μ*****ς- κάνει μικρές κινήσεις τις οποίες εκείνη φροντίζει να μαθαίνω. Για παράδειγμα, ένα like σε τραγούδια στο fb… Έχουν σπάσει τα νεύρα μου και θέλω να τη σπάσω στο ξύλο!

Δεν θέλω να την απομακρύνω από τη ζωή μου, για πολλούς λόγους, αλλά έχω κουραστεί πια να τη βάζω στη θέση της και να γίνομαι εγώ η κακιά της υπόθεσης.

Είχε το θράσος μάλιστα να μου πει πως με εμένα ο Α. έχει τελειώσει, ας ξεκινήσει με καμιά άλλη!

Εν τω μεταξύ, αξίζει να αναφέρω πως και με το νέο αγόρι που είχα, επειδή είχανε το ίδιο επάγγελμα, νομίζω πως του κολλούσε. Ό,τι απορία είχε έτρεχε στον Ν. Λες και τόσα χρόνια που το ασκεί δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει ή δεν είχε άλλους συναδέλφους ή εργοδότες για να συμβουλευτεί!

Όχι, έπρεπε να ρωτήσει τον Ν., επειδή εκείνη τον ήξερε ένα χρόνο νωρίτερα. Μάλλον επειδή εκείνος με φλέρταρε αμέσως μόλις γνωριστήκαμε, ενώ εκείνη την έβλεπε μόνο φιλικά…

Ειλικρινά δεν κάνω λάθος. Τα δείγματα είναι πολλά. Τώρα η Γ. δουλεύει στη Λάρισα, αλλά σύντομα θα επιστρέψει Θεσσαλονίκη -εκεί μένουμε όλοι μόνιμα. Κι έχω αγχωθεί πως πάλι θα κάνει τη ζωή μου άνω κάτω!

Anastasia

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Δεν καταλαβαίνω τη λογική σου!!! Έκανες φίλη την κοπέλα που σου έφαγε το γκόμενο πριν 2,5 χρόνια και τώρα ετοιμάζεται να στον ξαναφάει. Και, επιπλέον, έχεις τις αμφιβολίες σου και για το αν την έπεσε και σε άλλον πρώην γκόμενο σου.Τι ακριβώς βρίσκεις σε αυτή την γυναίκα και την κάνεις παρέα;;;;;;Διώξτην!! Αλλιώς θα τρώγεσαι με τα ρούχα σου συνέχεια…

  2. Αναστασία μου δεν ξέρω ποιοί είναι οι λόγοι που δεν μπορεις να απομακρυνεις τη γυναίκα αυτή από τη ζωή σου. Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή έχει εμμονή μαζί σου! Δεν ξέρω αν είναι για λόγους ανασφάλειας, ζήλειας ή απλής κόντρας, πάντως αυτή είναι η αλήθεια. Το θέμα είναι πως μεγαλώνοντας έμαθα να απομακρύνω τέτοιους ανθρώπους από κοντά μου και το ίδιο σε συμβουλεύω να κάνεις και εσύ. Προφανώς αισθάνεσαι πως έχοντάς την με το μέρος σου, θα μαθαίνεις κάθε πιθανή κίνηση του Α. Μην ξεχνάς όμως πως όση πρόσβαση έχεις εσύ στη ζωή της άλλη τόση έχει κι αυτή στη δική σου. Αναρωτήσου λοιπόν πόσο θα αντέξεις εσύ αυτή την κατάσταση πριν σπάσουν όντως τα νεύρα σου. Δες ποιες είναι οι αντοχές σου… Δεν σου λέω να την ξεγράψεις απαραίτητα. Απλά να την έχεις στη ζωή σου μέχρι εκεί που δε σε βλάπτει… Τέλος, όσον αφορά τον Α. η άποψή μου είναι η κλάσική ”μια φορά μαλάκας, ΠΑΝΤΑ μαλάκας” Αν νομίζεις πως μπορείς να δώσεις κι άλλη ευκαιρία, ίσως απογοητευτείς. Και δυστυχώς τότε δεν θα φταίει η Γ. ή η κάθε Γ. , αλλά οι επιλογές οι δικές σου τόσο όσον αφορά τις φίλες σου, όσο και τους άντρες. Ελπίζω να βοήθησα ότι κι αν αποφασίσεις..

  3. Δεν είσαι καλά κοπελιά

  4. Σοβαρα προβληματα εχεις κοριτσακι μου……. συγκεντρωσου ελεος και βρες εναν ανθρωπο κ μια φιλη της προκοπης!!!!

  5. Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με εσενα μονο που εμενα την επεφτε η εν λογω κοπελια πλαγιως μεν αλλα φανερα δε απο οτι εχουν δει και αλλες φιλες μου στον φιλο μου…Το τι ελεγε το στομα της…”αχ ποσο πολυ ταιριαζουμε” ”συμληρωνομαστε” και ολα αυτα μεσα στα μουτρα μου!!Εγω εκανα το καλυτερο πραγμα την εβγαλα απο την ζωη μου χωρις απολυτως κανενα λογο…απλα σταματησα να της μιλαω…τετοιες ”λυκοφιλιες” πιστεψε με μονο κακο σου κανουν!!εγω προσωπικα εχω ηρεμησει παρα πολυ και οσο αφορα για το παιδι που θελεις μην ασχολεισαι ειλικρινα και αυτος παιζει!!Επισης λες δεν μπορεις να την απομακρυνεις για πολλους λογους και εγω δεν μπορουσα για πολλους λογους αλλα με το να μου τρωει την ζωη αστο καλυτερα!!Μακρια και παλι μακρια!!Και αν ειναι να πει πραγματα που της εχεις εκμυστηρευτει εκει 2 φορες να απομακρυνθεις απο κοντα της θες να εχεις εμπιστοσυνη σε τετοια ατομα??ΠΟΤΕ!!

  6. koita na fygeis oso pio makria mporeis apo autes tia arrwsthmenes katastaseis!!! vlepw oti katanalloneis polu energeia se ola auta…ti apo8emata nomizeis oti exeis ??? 8a sou pw egw elaxista!!!pws afou katanaleneis olh sou thn energeia me auta 8a proxwrhseis thn zwh sou parakatw? den mporeis na eisai filh me mia kopela pou evgene h vgenei h kalovlepei ton filo sou… k oso afora ton filo sou den nomizw oti einai kalh epilogh 3ana to idi la8os! enas antras pou mporei na se adiasei ana pasa stigmh pou 8a tou kentrisei to endiaferon kati allo… einai h zwh sou edw sthn opoia prwto rolo paizeis esu!! oloi oi alloi einai apla perastikoi…koita na vriskeis an8rwpous pou 8a 8ekoun na einai dipla sou na eisaste synodiporoi (auto paei k gia sxeseis k gia filous) na se voh8ane na e3eli3eis ton eauto sou… sthn zwh mas den 8eloume “varidia”…auta mono pros ta katw mporoun na mas pane!

  7. paraligo na ginei kati me to agori mou, alla telika den egine kati. thn plhsiasa gia na tous to xalasw, alla telika eida h mallon nomisa pws htan kalh kopela kai pws afou telika den egine kati, isws mporoume na kanoume parea, eixame koina endiaferonta.. omws suntoma katalaba pws 8elei sunexws na me episkiazei,. kai to kanei eidika me emena kai den katalabainw giati! 8elei sunexws na proballei ton eauto ths, akoma kai stous dikous filous h suntrofous! exei kanei kai ton allo prwhn mou filo sto fb kai vghkane gia kafe kiolas, me dikh ths prwtovoulia! ekeinos mou to eipe, me th dikaiologia ths, pali, pws exoun idio epaggelma! prin apo emena, auton den ton h3ere, egw tous gnwrisa gt me to paidi exoume filikes sxeseis ekeinh den mou to eipe, auto me enoxlhse, pws to diepseuse kiolas! 3erei polla gia emena kai gia auto den 8elw na thn apomakrunw. kai niw8w pws etsi mporw na ths lew osa 8elw kai na ma8ainw auta pou 8elw. alla me f8eirei polu olo auto. parakaliemai na meinei larisa! mexri to flebarh exei kapoio project, alla gia meta den 3erei.. exei ena monadiko talento na fainetai panta toso glukia kai toso kalh kai a8wa, paristanei th xazh enw telika einai polu kakia sthn psuxh ths..

  8. Αναστασία μου διάβασα την ιστορία σου και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο τόσο καιρό ταλαιπωρείς τον εαυτό σου μένοντας σε τέτοιες καταστάσεις.Θα έπρεπε να έχεις απομακρυνθεί εδώ και πολύ καιρό και από την κοπέλα αυτή αλλά και από τον πρώην φίλο σου. Εσύ της δίνεις το δικαίωμα να μπαίνει στη ζωή σου κρατώντας την κοντά σου. Δεν είναι λογικό να πιστεύεις ότι πρέπει να την έχεις κοντά σου για να της δίνεις εσύ ότι πληροφορίες θες γιατί φθείρεσαι με αυτή την κατάσταση.Ταλαιπωρείς τον εαυτό σου χωρίς λόγο και αυτό μόνο σε κακό θα σου βγει.Η συμβουλή μου είναι να βρεις ανθρώπους που θα σε υποστηρίζουν και θα είναι κοντά σου ουσιαστικά και αληθινά και δεν θα τρέφουν αισθήματα ζήλιας για σένα.Ελπίζω να πάρεις την σωστή απόφαση.

  9. Τωρα που την σκιαγραφησες και καλυτερα ειναι λες και ειναι η διδυμη αδερφη της δικιας μου πρωην ”λυκοφιλιας”!!Ακριβως αυτη ειναι η συμπεριφορα της να σε μειωνει μπροστα στους αλλους και παραλληλα να σε επισκιαζει παντου και παντα λες και εσυ δεν εχεις φωνη…Αλλα σου ειπα στο προηγουμενο μου μηνυμα οτι και να της εχεις εκμηστηρευτει παρατα το και μεινε μακρια της και στην τελικη μπορεις να βρεις οσες φιλες και οσοα αγορια θες..Ειναι πολυ αρρωστημενη κατασταση εγω εκανα υπομονη 2 χρονια εκλαιγα καθε μερα και αρρωσταινα..Μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου!!Αυτη να περναει καλα και εσυ οχι!!Μακρια απο τετοια φιδια!!Αργοτερα σε μια σοβαρη σου σχεση θες να την εχεις αναμεσα??Βλεπεις τι χαρακτηρα εχει!!Ζηλευει και ναι οντως ζηλευει εσενα με το να προσπαθει να σου κανει ολα αυτα!!Ξεκολλα,φυγε μακρια επιμενω τοσο πολυ γιατι εχω περασει τα ιδια και πιστεψε με μετα θα ηρεμησεις παρα πολυ!!!!

  10. Βασικά το πρώτο σου λάθος ήταν που πήγες και την έκανες φίλη και δεν έλεγες να ξεκολλήσεις. ʼρα το πρόβλημα το κουβαλάς εσύ εξαρχής.
    Το δεύτερο λάθος σου είναι ότι ξαναγύρισες (ή ότι σκέφτεσαι να ξαναγυρίσεις, δεν κατάλαβα) στον πρώην πρώην γκόμενό σου που σε είχε κερατώσει. ʼρα συνέχισες να κουβαλάς το πρόβλημα.
    Το τρίτο σου λάθος είναι πως νομίζεις ότι έχει πάθει εμμονή με το να σου τρώει τους γκόμενους ενώ πολύ απλά εσύ τη ζηλεύεις και ερμηνεύεις τις καταστάσεις με εντελώς παρανοϊκό τρόπο (π.χ. έκανε like στο fb θέλει να σου φάει το γκόμενο). ʼρα όχι μόνο άρχισες τα προβλήματα, όχι μόνο συνεχίζεις να τα κουβαλάς, αλλά τους έχεις προσδώσει εντελώς ψυχασθενική και παράλογη όψη.
    Τέλος το λάθος είναι ότι φυσικά δεν πιστεύεις με τίποτα ότι φταις εσύ αλλά η άλλη και φυσικά ζητάς από όλους εμάς να σε λυπηθούμε και να σου συμπαρασταθούμε.

    Ε όχι, ζητάς πολλά και seriously, αν δεν είσαι 15 χρονών κοίταξέ το…

    -1 από μενα και μία συμβουλή: get a life

  11. Συγνώμη αλλά νομίζω ό,τι τα θέλεις……. δεν έχει λογική το όλο θέμα !!! Πρέπει να αρχίσεις να σέβεσαι τον εαυτό σου και μόνο…φιλικά!!!! martha

    Perri συμφωνώ!!!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More