Άννα: “Δεν ξέρω τι έχω πάθει και τι να κάνω. Μήπως έχω τρελαθεί;”

Γεια σας! Είμαι η Άννα.

Εδώ και ενάμιση χρόνο είμαι με ένα παιδί εννέα χρόνια μεγαλύτερό μου. Τα πηγαίναμε τέλεια μέχρι πριν λίγο καιρό.

Και λέω μέχρι πριν λίγο, γιατί τελευταία έχω γίνει παράξενη. Φέρομαι σαν ανώριμη και του σπάω τα νεύρα. Βγάζω διάφορες ιστορίες μόνη μου και ζηλεύω υπερβολικά.

Σε τέτοιο βαθμό που δεν θέλω ούτε να βγαίνει χωρίς εμένα.

Χρειάζομαι βοήθεια. Δεν ξέρω τι έχω πάθει και τι να κάνω. Μήπως έχω τρελαθεί;

Να αναφέρω ότι η σχέση μας είναι σχέση από απόσταση!

Άννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. σε καταλαβαίνω απόλυτα αννα μου.είμαι επίσης με ένα παιδί εδώ και εναμιση χρόνο,επίσης 9 χρόνια μεγαλύτερο μου.και αν και είμαστε καθημερινά και συνέχεια μαζί η υστερία μου δεν έχει όρια.και φυσικά σχεδόν πάντα ειναι αδικαιολόγητη.ξέρεις και η ίδια ότι τέτοιες συμπεριφορές βλαπτουν και εσένα και τη σχέση.και εννοείται πως είναι άδικο και για το φίλο σου αφού δεν αναφέρεις ότι έχει κάνει κάτι το οποίο δίκαια να σε βάλει σε υποψίες.η γνώμη μου είναι να προσπαθείς όσο μπορείς να σκέφτεσαι ό,τι θετικό σου έχει πει, οτιδήποτε σου έχει πει που σ’ανεβάζει,που σε κάνει να νιώθεις πραγματικά σημαντική και ξεχωριστή γι αυτόν.και πάνω απ’όλα να μη ξεχνάς ότι η υγειής σχέση στηρίζεται στην εμπιστοσύνη.ξέρω δεν είναι εύκολο αλλά τέτοιες σκέψεις εμένα προσωπικά με βοηθάν.ελπίζω και ο φίλος σου να έχει λίγη υπομονή.και μη ξεχνάς..ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ!

  2. Ax αυτες οι σχεσεις απο αποσταση!!!!!!!.Δεν ξερω αλλα
    νομιζω οτι αυτη ακριβως ειναι η βασικη αιτια που νιωθεις και λειτουργεις ετσι!!!!!.
    Απο τη στιγμη που ξερεις καλα το αγορι σου νομιζω πως πρεπει να προσπαθησεις να το ξεπερασεις.
    Το καλυτερο θα ηταν να το συζητησεις μαζι του!!!!!.
    Προσωπικα πιστευω οτι η αντιδραση σου αυτη δειχνει οτι τον αγαπας πραγματικα αν και αυτοσ νιαζεται για εσενα πραγματικα πιστευω οτι με τον καιρο θα το ξεπερασετε μαζι!!!!!..

  3. Το ίδιο ακριβώς έχω πάθει κ εγώ ʼννα μου..αλλά δεν υπάρχει λόγος να φτιάχνουμε μόνες μας σενάρια.Κακό στον εαυτό μας κάνουμε κ στη σχέση μας.Όλο αυτό κουράζει κ τις δυο πλευρές κ η σχέση φτάνει σε αδιέξοδο με αποτέλεσμα να πληγώνονται κ οι δυο χωρίς λόγο.Κάνε κ εσύ παρέες,βγες,πέρνα καλά..απο την στιγμή που δεν είστε παντρεμένοι, ο καθένας έχει κ προσωπική ζωή,αλλά όχι να κάνει πράγματα που θα βλάψουν την σχέση σας..ʼννα μου…..απο μια σχέση ζητάμε ηρεμία,εμπιστοσύνη κ αγάπη κυρίως..ας τα έχουμε αυτά στο μυαλό μας ώστε να κάνουμε καλύτερη την σχέση μας..

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More