OΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: “Μου είπε πως τα ξαναβρήκε με την πρώην του!!!”

Το περσινό καλοκαίρι έκανα σχέση με ένα παιδί που γνώρισα στις διακοπές. Δυστυχώς όμως το καλοκαίρι τελείωσε. Έπρεπε να φύγω.

Επειδή όμως το μέρος που έμενα ήταν κοντά στην περιοχή που έμενε (μισή ώρα δρόμος) είπαμε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί.

Ένα μήνα αργότερα η σχέση μας έγινε του Σαββατοκύριακου. Μιλούσαμε κάθε μέρα με μηνύματα, αλλά περνούσε και αρκετός καιρός που δεν βλεπόμασταν. Εεεε άρχισε να μου ψιλοαρέσει και ένας άλλος… Και ούτε λίγο ούτε πολύ του ζήτησα να χωρίσουμε.

Έκανα το μεγάλο λάθος να σκεφτώ πως ακόμα και να χωρίσουμε… όποτε αλλάξω γνώμη θα τα ξαναβρούμε. Τον θεωρούσα δεδομένο. Τόσο βλάκας ήμουν.

Πέρασαν τρεις μήνες από τότε που χωρίσαμε. Εγώ τον είχα ξεπεράσει. Δεν με ένοιαζε. Για αυτόν δεν είχα ιδέα. Είχαμε να μιλήσουμε από τότε που χωρίσαμε.

Μερικές φορές ξαναβρεθήκαμε με την κοινή μας παρέα αλλά είπαμε μόνο τα τυπικά. Όταν τον ξαναείδα ήταν εντελώς διαφορετικός. Είχε ομορφύνει. Άλλαξε πολύ. Και στον χαρακτήρα. Σαν να ωρίμασε.

Αργότερα βρήκε άλλη. Έγώ έγινα χάλια. Ήμουν κομμάτια. Αυτή εν τω μεταξύ του έκανε τη ζωή δύσκολη. Τον απομάκρυνε από την παρέα του. Του έκανε ζήλιες για μένα. Γιατί ανέβαζα τραγούδια στο facebook και κατάλαβε πως ήταν για αυτόν…

Μετά αυτός χώρισε. Μου έστειλε μήνυμα. Του είπα πως θέλω να μιλήσουμε για μας. Αυτός μου είπε ότι θέλει λίγο χρόνο να ξεκαθαρίσει τι θέλει, να μιλήσει με την πρώην του και θα δούμε… και ότι δεν θέλει να με πληγώσει…

Ήταν πολύ γλυκός μαζί μου. Όπως τότε…

Μετά από τρεις μέρες μου στέλνει μήνυμα και μου λέει πως ξεκαθάρισε τι θέλει… πως τα ξαναβρήκε με την πρώην του και πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μην στεναχωριέται η κοπέλα του… και πως μου ζητάει σαν χάρη να μην ανεβάσω ξανά τραγούδια που έχουν σχέση με αυτόν γιατί το μόνο που τον νοιάζει είναι να περνάει καλά με αυτήν που πραγματικά θέλει.

Τελικά έκανα λάθος που νόμιζα ότι άλλαξε. Ο ίδιος ανώριμος και εγωιστής παρέμεινε… Που υποτίθεται δεν ήθελε να με πληγώσει…

Πάντως από όλη αυτήν την ιστορία βγήκε και κάτι καλό. Τον ξεπέρασα. Μόλις είδα αυτά που έγραψε ότι ένιωθα για αυτόν σβήστηκε. Τελικά καλά λένε, όσα δεν φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η στιγμή!!!!

Anonimi

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Γιατι τον θεωρείς ανωριμο δεν μπορώ να καταλάβω… Μαλλον εσυ εισαι ανωριμη που επειδη καποιος σου μιλησε με ειλικρίνεια, δεν σε κοροϊδεψε και δεν σου εδωσε ψευτικες ελπιδες αλλά απλά δεν εκανε αυτό που ηθελες εσυ βγαινεις και τον κραζεις. Εσυ μολις εμαθες οτι συνεχιζει την ζωη του σε επιασε η τρελλα και τον ηθελες πισω και αντι να σεβαστεις την καινουργια του σχεση του την επεφτες ξερα και φανερα στο facebook. Λογικο η κοπελα να στραβωσει Εσυ δεν θα στραβωνες?
    Μη τα ισοπεδωνουμε ολα πια… Για ολα φταινε οι αντρες και αλλες τετοιες βλακειες… Να κοιταμε και λιγο την δική μας την καμπουρα…

  2. Τον θεωρώ ανώριμο γιατί μου έδωσε ελπίδες αυτός μου έστειλε μήνυμα ενώ δεν είχαμε καμία επαφή..αυτός μου ξαναζήτησε τον αριθμό μου εγώ είχα αρχίσει να το παίρνω απόφαση οτι δεν θα τα ξαναβρούμε αυτός όμως οταν του είπα να μιλήσουμε δεν μου το ξέκοψε αμέσως..μου ζήτησε χρόνο να τα ξεκαθαρήσει με την άλλη…και στο κάτω κάτω δεν φταίω εγώ που η κοπέλα του είναι τόσο ανασφαλής..

  3. Kopela mou o anthrwpos aftos mono anwrimos den einai…apla esu eisai polu egwistria kai molis katalaves oti exases to sigouraki sou se xalase..eidika de otan aftos sou eipe telika thn apofash tou kai sou eipe na mhn ksanaprovaleis ta dhthen sunais8hmata sou, den sou arese katholou pou se ekane me ton tropo tou pera…..sou proteinw na wrimaseis esu kai na papseis na pisteveis oti ola kinountai gurw apo sena…

  4. Εγώ του βγάζω το καπέλο!!Ήταν πού ξεκάθαρος και σωστός απέναντί σου και μόνο για αυτό τον λόγο θα έπρεπε να χαίρει της εκτίμησης σου και όχι να τον αποκαλείς ανώριμο…Μπράβο του!!Σπανίζουν οι σωστοί άντρες…ʼλλωστε και εσύ τον είχες χωρίσει για καποιόν άλλο!!Ας μην κοιτάμε μόνο τι θέλουμε εμείς!!Και αν πραγματικά ήσουν ερωτευμένη μαζί οτυ θα ήθελες να είναι καλά με όποια κοπέλα επιλέξει εκείνος…Απλώς τώρα πληγώθηκε ο γυκαικείος σου εγωισμόσ…

  5. sumfwnw me katerina k mpia.agapiti anwnumi mallon esy eisai i anwrimi.o anthrwpos sou ksekatharise kai sou eipe ti ithele.oute sou edwse elpides me to na zitisei to kin sou.k stin teliki afou prospathouses na ton kseperaseis na min tou edines to noumero sou.exw vrethei stin thesi tou paidiou autou k pistepse me dn einai o thitis..

  6. συμφωνω με ολες τις κοπελες απορω ομως δεν ζητησες απο καμια φιλη σου την βοηθεια της να της πεις πως εχει η κατασταση να σου πει και εκεινη την γνωμη της;;;;;;;;;ηταν σωστος και ειλικρινης δεν φταινε μονο οι αντρες μακαρι και οι γυναικες να ηταν ειλικρινεις και σωστες αυτο σπανιζει στις ημερες μας η μια προσπαθει να βγαλει το ματι της αλλης κακιες συνεχεια……!!!!!!!

  7. sumfwnw me oles tis kopelles.htan eilikrinis mazi sou kai sou sumperifer8hke swsta!dustuxws fili mou kapoia pragmata kanoun ton kuklo tous kai teleiwnoun,kai auto mallon prepei na to suneidhtopoihsoume kai na proxwrhsoume kai meis th zwh mas..

  8. Καταρχάς κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για την γνώμη σας..αν και μερικές το παρακάνετε λίγο..ίσως όντως να είναι έτσι να μου φέρθηκε ξηγημένα αλλά εγώ από τον εγωισμό μου να μην το είδα..όπως και να’χει όμως η ιστορία αυτή για μένα έκλεισε οριστικά…

  9. Λυπαμε που θα το πω αλλα νομιζω οτι η αλλη κοπελα που μα περιγραφειs φερθηκε καλυτερα πιο
    εξυπνα και τον κερδισε!!!!.Εσυ αγαπητη μου ανωνυμη ειχεσ καποιον μεσα στα χερια σου και τον εχασεs…φροντισε στον επομενο να συμπεριφερθεισ καλυτερα…γιατι οσο και εαν σου φαινετε περιεργο υπαρχουν πολλα ατομα που θελουν σοβαρες σχεσεις
    και δεν τους αρεσουν τα παιγνιδια!!!!.

  10. Ρε παιδιά δεν καταλαβαίνετε…δεν μπορούσα να δεχτώ οτι μετά από όσα ζήσαμε μαζί,μετά από όσα ένιωσε για μένα ξαφνικά με κάνει πέρα για μια άλλη που στο κάτω κάτω δεν τα πάνε και καλά…

  11. καταλαβαινω οτι νοιωθεις μπερδεμενη και απογοητευμενη ταυτοχρονα ομως δεξου αυτο που εγινε και προχωρα παρακατω ολοι μας εχουμε εναν εγωισμο μεσα μας και δεν δεχομαστε καποια πραγματα……σε κανει περα γιατι θα την αγαπαει λογικα και θα ειναι κολλημενος μαζι της δεν ειναι εγωιστης ουτε ανωριμος εσυ εισαι αυτα που χαρακτιριζεις τον αλλον χωρις παρεξηγηση!!!!!!!

  12. xm den 8a pw ki egw kati diaforetiko symfwnw me tis proigoumenes kopeles kai an kai den mas anafereis ilikies pou paizoun arketo rolo paratirw omws apo ta legomena sou oti les me megali eukolia ton eixa kseperasei, ton kseperasa ktl… egw omws alla vlepw… pligwmeno egwismo h/kai anasfaleia mazi… giati an exeis kseperasei kapoion pragmatika ton AGNOEIS kai den sou kaigetai karfi ti kanei…kai ennoeitai skasila sou gia tin prwin tou…ara? skepsou genika…

  13. auto pou eixa sto mialo mou ap ta misa kiolas tis istorias itan oti esy eisai i anorimi kai oxi ekeinos…esy ton afises opote itheles kai esy ton poliourkouses kai tou zitouses na girisei piso(me to tropo sou)opote pali itheles…opote mi krinei etsi enan antropo pou apofasise na dialeksei to kalitero gi auton…symbouli??mi krineis pote kanenan toso austira otan prota ap ola den eisai esy idia sosti apenanti ston eauto sou kai apenanti stous allous.

  14. profanws h anwrimh ths ypotheshs eisai esy….pou kathesai kai kseftylizesai…re sy Eva olo to Loutraki kserei ta xalia sou(emfanisiaka kai san xarakthras)Ante synelthe…

  15. ekei katanthses…na grafeis ta xalia sou kai sto internet…kala sou ekane

  16. κοριτσια με ολο το θαρρος αυτο που κανετε τωρα δεν ειναι σωστο καθολου γιατι ειναι κακο που εγραψε για αυτο που την προβληματιζει και ηθελε και καποια επιπλεον γνωμη ποιο ειναι το κακο σε ολο αυτο δεν εχω καταλαβει με αυτα που γραφει δεν συμφωνει καμια κοπελα ειναι ομως ενας τροπος επιπλεον αφου δεν μπορει να το καταλαβει διαφορετικα δεν ξερω τι γινεται αλλα αν δεν ειχε και καποιον φιλο η φιλη να της μιλησει για αυτο που αντιμετωπιζει σκεφτηκε αυτη τη λυση!!!!!!

  17. egw tha sumfwnisw me tin “ka” Eva … apo tin omorfi poli tou Loutrakiou…. POLY MPAZOLA i kopela … tin exw dei k Egw … pws na min paei me tin alli (i opoia tuxainei na einai polu M…..araaaaaa (tha itan vlakas na min tin afine)

  18. pws mporw na grapsw to provlhma mou??

  19. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΠΡΕΠΕΙ Ν’ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ & Ν’ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ……..ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΣΕ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ & ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ, ΒΡΗΚΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ, ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ & ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ, ΔΕ ΣΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ & ΣΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ & ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΩ ΣΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΑΝΤΡΑΣ, ΟΡΘΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ, ΠΟΥ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ……..ΚΟΙΝΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ…….ΠΟΣΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΣ & ΑΝΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΝΔΡΩΝ????? ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!! ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ & ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ, ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙΣ…….ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ……ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΟΥΜΕ & ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ΚΑΜΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟΙ???? ΠΡΕΠΕΙ Ν’ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ & ΕΠΡΑΞΕΣ ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ, ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ…ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΣΗΣ & ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΩΡΗΣΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ & ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ!!!!!!!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ & ΚΑΚΤΗΜΕΝΟ ΚΑΝΕΝΟΣ!!!!!!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΧΩΡΑΦΙΑ!!!!!!! ΕΦΟΣΟΝ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΕΠΕΙΤΑ????? ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ & ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ, ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ…….ΑΠΟΔΕΞΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ, ΔΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΟΥ & ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΔΕΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ!!!!!!!! ΘΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ!!!! ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΜΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!!!!!! ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΩΤΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕΣ Σ’ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΕΣΗ, ΚΙ ΕΠΡΑΞΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΣΕΣ ΕΣΥ ΣΩΣΤΟ, ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ……Η ΖΩΗ ΟΜΩΣ ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΚΛΟΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΓΥΡΙΖΕΙ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ……ΤΩΡΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΠΛΗΓΩΘΗΚΕ, Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΡΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΜΜΕΝΗ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ…….ΕΚΕΙΝΟΣ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΕΞΑΡΧΗΣ, ΕΝΩ ΕΣΥ??????? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ Ν’ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ…….ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ, ΔΕΣ ΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΧΕΣΗ……….ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΤΥΧΗ ΣΕ Ο, ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!

  20. τοσο μικρο ειναι το λουτρακι που μαθαινονται ολα πια εσεις που καταλαβατε οτι ειναι η συγκεκριμενη κοπελα βρε κοριτσια…..παντως δεν ειναι σωστο να βριζετε το προβλημα της ηθελε απλα να πει και να παρει και καποιες επιπελον γνωμες γιατι αυτοι οι χαρακτιρισμοι λοιπον……..!!!!!!

  21. re sy Mairoula polu proswpika den to exeis parei to thema tis kopelias??? oute dikia sou na itan i istoria !!! i mipws tin katalavaineis tin kopela toso kala…. pragma polu epikinduno gia sena …PROSEXE to !!!
    oso gia tous xaraktirismous pou kanoume …. xeroume emeis giati to kanoume (xaxaxaxxaxaxaxxaxa)

  22. οχι βρε αγαπη μου δεν ειναι δικια μου η ιστορια δεν υπαρχει λογος να μου επιτιθεσαι απλα αποροια ηταν εσεις τη ν ξερετε καλυτερα αλλωστε την συγκεκριμενη.αυτο ομως που λεω δεν ειναι παραλογο.τελοςπαντων τωρα τι να προσεχω δεν καταλαβα.φιλακια!!!!!

  23. dn se ekane pera gia kapoia allh opws eipes!!esi ton ekanes prwth pera etsi opws eipes..mn skefesai mono ton eauto sou..skepsou pws mporei na enoiwse k ekeinos otan tou eipes na xwrisete epeidh vrhkes allon..e kala ekane o an9rwpos k einai me allh twra.ti h9eles??na se perimenei gia mia zwh k na ginetai o,ti 9eleis esi??k sto katw katw an ton h9eles pragmatika dn 9a ton afhnes.. auth einai h gnwmh mou!!se katalavainw apo thn mia gt k gw eixa afhsei kapoion gia kapoion allon pou mou arese pragmatika k meta otan autos pou afhsa vrhke allh mou fanhke kapw..alla meta skefthka oti an ton h9ela pragmatika dn 9a ton eixa afhsei..k kyriws dn 9a tou elega mn me 3anaenoxlhseis!skepsou to ligo.. mallon egwistika to vlepeis to 9ema!

  24. k sorry kiolas dn einai swsto auto pou kanetai.h kopela thn gnwmh allwn zhtaei!xaireste pou apokalypete pragmata edw?emeis an 9eloume leme thn gnwmh mas gia na voh9hsoume isws..dn yparxei logos na anakateueste osoi dn 9elete na voh9hsete..

  25. nefelh apo katw apo thn istoria ths anwnymhs aristera leei “kane click edw”.pata ekei na grapseis thn dikh sou istoria!!

  26. Soso prosekse mhn dagkwseis thn glwssa sou kai patheis kamia dhlhthriash…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More