Χριστίνα: “Χωρίσαμε άσχημα. Τον παρακαλούσα, μου έλεγε να τον αφήσω ήσυχο και σε 2 βδομάδες…”

Καλησπέρα σας!

Είμαι 22 και ήμουν με ένα παιδί 26 ετών, ένα χρόνο σχεδόν και είχαμε σοβαρή σχέση -μέχρι που συγκατοικούσαμε κιόλας.

Όλη μέρα ήμασταν μαζί χωρίς να έχουμε άλλες παρέες, ειδικά εγώ.

Λίγο πριν κλείσουμε τον ένα χρόνο χωρίσαμε. Όχι κάποιος ιδιαίτερος λόγος -πιο πολύ αφορμή στάθηκε μια δική μου σκηνή ζήλιας μιας και πιστεύω πως το πολύ μαζί και η ζήλια μου είχε αρχίσει να τον κουράζει.

Χωρίσαμε πολύ άσχημα. Εγώ τον παρακαλούσα, αυτός μου έλεγε να τον αφήσω λίγο μόνο του και μέσα σε δύο εβδομάδες έκανε σχέση με μία άλλη κοπέλα, πολλά χρόνια μικρότερή του και με άδειασε με τον χειρότερο τρόπο.

Πριν από λίγες μέρες με ξαναπλησίασε και βγήκαμε για ποτό. Εκεί έμαθα πως είναι μόνος του, αφού η κοπέλα τον χώρισε λόγω ρουτίνας -όπως μου είπε.

Μου είπε πως θα ήθελε να αρχίσουμε να βγαίνουμε πάλι, αλλά εγώ δεν ήμουν σίγουρη, αφού θυμόμουν τον τρόπο που με χώρισε και την παραλίγο κατάθλιψη.

Ξαναμιλήσαμε την επόμενη μέρα και μου είπε πως είναι μπερδεμένος και δεν ξέρει τι θέλει. Το ίδιο κι εγώ τότε.

Από εκείνο το βράδυ έχουμε βρεθεί 4-5 φορές σπίτι μου και την τελευταία φορά κάναμε και σεξ.

Το θέμα είναι πως ξέρω ότι δεν θέλει κάτι παραπάνω από μένα, αλλά εγώ έχω αρχίσει να θυμάμαι πόσο ωραία περνούσαμε και θέλω να είμαστε πάλι μαζί.

Το συζήτησα απέξω-απέξω μαζί του και μου είπε πως τη συγκεκριμένη περίοδο δεν θέλει σχέση με καμία και θέλει να αφοσιωθεί στα επαγγελματικά του.

Τι να κάνω; Τον θέλω ακόμα κι ας έχουν περάσει δέκα μήνες…

Χριστίνα

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. 8a eisai polu xazh na xanamplexeis me tetoio an8rwpo.
    O an8rwpos den allazei agaphth mou kai 8a sou xanakanei ta idia.
    Exeis olo ton xrono mprosta sou, eisai molis 22.
    Zhse oso mporeis -kai antexeis :-p- kai molis er8ei o katallhlos 8a to katalaveis kai de 8a exeis dilhmmata, stenoxwries, peripeteies.

  2. καλύτερα είναι να μην ξαναπλέξεις μαζί του. είσαι μικρή κάνε την ζωή σου και όταν έρθει εκείνο τα κάτι θα το καταλάβεις.

  3. ασχετα με το τι συνεβη κ πως συνεβη, νομιζω πως χρειαζεται να επικεντρωθεις 1)στο οτι εχει κλονιστει η εμπιστοσυνη σου απεναντι του κ χωρις εμπιστοσυνη ουσιαστικη σχεση δεν χτιζεται..
    κ 2) οσο κ να μας ελκει καποιος ειναι αναγκαιο να εχουμε τα ιδια θελω.. αλλιως δυστυχως δεν μπορει να προχωρησει..
    χρειαζεσαι τον χρονο σου, να βρεις τον ευατο σου,τις ισορροπιες σου.προσπαθησε το,αξιζει.. να επουλωθουν κ οι πληγες σου..
    αν ακομα τοτε εξακολουθει να εχει το ιδιο ενδιαφερον ο πρωην σου τοτε το ξαναβλεπεις..

  4. Να ξεκόψεις εννοείται… Έχω δει πολλά ζευγάρια να χωρίζουν και μετά να βρίσκονται μόνο για το σεξ. Δεν καταλαβαίνω αυτό το πράγμα. Προφανώς γίνεται για να καλύψει ο άνδρας τις ανάγκες του για σεξ και η γυναίκα το κενό που αφήνει ο χωρισμός και να κερδίσει ελπίδες για επανασύνδεση. Το μόνο που θα καταφέρεις με αυτό είναι να πληγώνεσαι και να μην μπορείς να ξεχάσεις και να προχωρήσεις παρακάτω. Θα μείνεις εγκλωβισμένη σε κάτι που έχει τελειώσει. Εξήγησέ του πως εσύ θέλεις ακόμη να είσαι μαζί του κι αν αρνηθεί ξανά και πει ότι δεν θέλει σχέση, το καλύτερο που θα έχεις να κάνεις είναι να προχωρήσεις… Είναι δύσκολο μιας κι από ότι είπες δεν έχεις πλέον και φίλους, αλλά τίποτα δεν γίνεται χωρίς να το προσπαθήσουμε. Αυτή είναι η άποψή μου, σου εύχομαι το καλύτερο όποια απόφαση κι αν πάρεις!

  5. idia katastasi sxedon perasa k egw eimastan 1,5 xrono mazi me xwrise miname gia 2 xronia xwrsita k twra eimaste xana mazi edw k 1,5 xrono k etoimazoume to spiti mas.k eimaste pio kala apo tote giati katalave ta lathi tou.i gnwmi mou einai na to riskareis alla na tou deineis k xwro na mi niwthei piesmenos.apo monos tha errthei se esena k tha ton kaneis na se sevete deixtou omws na mi se exei k dedomeni.

  6. Όταν ένας άντρας σου λέει ότι τη συγκεκριμένη περίοδο δεν θέλει σχέση με καμία είτε γιάτι θέλει να αφοσιωθεί στα επαγγελματικά του, είτε γιατί δεν είναι έτοιμος για δέσμευση και άλλες τέτοιες μπαρούφες που έχουν την τάση να λένε, φεύγεις μακρυά!!!!!! Απλά δεν θέλει να είναι άλλο μαζί σου. (ή θέλει να είναι μόνο για το σεξ).Είσαι μόλις 22 ετών, έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου!!

  7. Καλησπέρα!
    Κατερίνα θεωρώ πως πρέπει να κινηθείς σε δυο επίπεδα. Αφενός στο να αναλογιστείς τί έκανες από την πλευρά σου κ σου δυσκόλεψε τη σχέση (π.χ. ζήλεια, συνέχεια μαζί, όχι επαρκής κοινωνική ζωή κλπ), μιας και αυτός ο απολογισμός θα σε βελτιώσει για την επόμενη σχέση σου (με όσο πόνο κ αν έχει αυτό), αφετέρου στο τί θα κάνεις από δω και πέρα δεδομένων των συνθηκών. Δεν υπάρχει κανόνας που να λέει ότι ένα ζευγάρι που χωρίζει στο χρόνο κ άσχημα δε σημαίνει πως δε μπορεί να είναι ξανά μαζί. Ενδεχομένως να μπορεί να είναι μαζί αλλά προφανώς θα πρέπει να αλλάξουν σε βάθος συμπεριφορές, αντιλήψεις, στερεότυπα κλπ.
    Οι ρωγμές άλλωτε σπάζουν οριστικά, άλλωτε… επιτρέπουν στο φως να μπει και όλα να γίνουν πάλι από την αρχή!
    Πιο συγκεκριμένα, η ζωή είναι με το μέρος σου, είσαι μικρή! Εσύ ξέρεις αν μπορείς να αντέξεις αυτό το πισωγύρισμα και την απουσία γνήσιου συναισθήματος που προσφέρει η σχέση. Προσπάθησε να διαχωρίσεις το συναίσθημα σου. Αν δλδ θες το παλικάρι ή θες να είσαι σε μια σχέση. Το ότι πισωγυρίζεις δε σημαίνει απαραίτητα πως θές ή αξίζει να είστε μαζί. Μερικές φορές το χωρίζω-επιστρέφω και τούμπαλιν οφείλεται απλά στην αρχέγονη επιθυμία του μυαλού για άμεση ικανοποίηση της ανάγκης που έχει εκείνη τη στιγμη. Δλδ, σε ένα χωρισμό υπάρχει πολύς πόνος και ο πιο άμεσος τρόπος για να ικανοποιήσεις το συναίσθημα του πόνου είναι να επιστρέψεις στη σχέση κ όλα καλά. Για πόσο όμως???
    Στο δια ταύτα λοιπόν. Χαλάρωσε κ δες τα όλα από απόσταση. Μη λειτουργήσεις παρορμητικά!

  8. agapiti mou kopela, to idio problima eix kai egw prin 4 mines. me to agori mou eimastan mazi2 xronia kai xwris na prospioumaste! kaname sex kathe mera peripou kai itan o kaluteros tomeas mas. Mexri pou ”barethike” opws mou eipe kai me adiase. egw eixa kollisei mazi tou kai kimomoun sto aftokinito mou katw apo to spiti tou gia na ton parakolouthw!!! kathe mera loipon alaze kai gkomena mexri pou mia mera esteila tin fili pou ton iksere gia na tou tin pesei gia na doume an tha kanei sex mazi tis! kai omws nai ekane to gourouni kai tin petakse san trixa apo to zimari!! min tin patiseis mazi tou! parata ton mono to SEX ton noiazei! ektos an thes ekdikisi!!!!! kai thimisou H EKDIKISI EINAI ENA PIATO POU TRWGETAI KRUO!!!!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More