Κλεοπάτρα: “Τι γίνεται; Με κοροϊδεύει; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμπεριφέρεται έτσι”

Γεια σας!
Λοιπόν είμαι 19 χρόνων. Μου αρέσει ένα παιδί στην ίδια ηλικία με μένα. Δουλεύει σε εστιατόριο, αλλά έχει μια σχέση εδώ κι ένα χρόνο περίπου με μια πολύ όμορφη κοπέλα.

Έχω πάει στο μαγαζί όπου δουλεύει αρκετές φορές και με διαφορετικές παρέες. Τώρα τελευταία έχω παρατηρήσει να με κοιτάει έντονα, ενώ τις τελευταίες φορές έχει γίνει πιο διαχυτικός.

Έχουμε συστηθεί, ξέρει ο καθένας ποια σχολή είμαστε, πότε τελειώνει η εξεταστική κτλ. Άρχισε να χαιρετάει εμένα πλέον.

Τον έκανα “add” στο facebook και άργησε γύρω στις δυόμιση εβδομάδες να με δεχτεί.

Χθες έκανε like σε μια φωτό των δυο κολλητών μου, ενώ υπήρχαν πολλές άλλες που είμαι κι εγώ μέσα. Τι γίνεται; Με κοροϊδεύει; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμπεριφέρεται έτσι. Με θέλει ή όχι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Κλεοπάτρα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Θα σου πρότεινα να μην ασχολείσαι με τα like του καθενός. Μπορεί απλά να θέλει να φλερτάρει για να περάσει η ώρα του και η ρουτίνα της σχέσης. Αφού έχει άλλη καλύτερο θα ήταν να βρεις κάποιον που να αφοσιωθεί σε σένα 100%.

  2. Τι εννοείς “σε κοροϊδεύει”;;; Το παιδί απλά είναι φιλικό! Είσαι πελάτισσα στο μαγαζί που δουλεύει, έχετε γνωριστεί και λέτε δυο κουβέντες!! Όπως θα έκανε κάθε καλός επαγγελματίας με του θαμώνες της επιχείρησης στην οποία δουλεύει! Το ότι κάνει like σε φωτογραφίες που δεν είσαι εσύ, δε σημαίνει κάτι. Μην μεγαλοποιείς τα πράγματα, η διάθεση του, από αυτά που γράφεις στο γράμμα σου, είναι απλά φιλική, δεν βλέπω ίχνος φλερτ ή ερωτικής πρόθεσης!!!

  3. Σε κοροιευει σε ποιο θεμα ? Το να μην κανει σε κανει κεφι και να θελει να ειναι με την κοπελα του ομορφα και αγαπημενα …..το εχεις αποκλησει τελειως ετσι ?……..Αρε γυναικες …………. Μα καλα τι ανθρωπος εισαι ? Ξερεις οτι εχει σχεση και πας και χωνεσαι ? Το να ενδιαφρθεις για καποιον που ειναι μονος του …δεν μπορεις . Ε ? Και βεβαια θα κανιει like την φωτο με τους φιλους σου ….Σου λεει ….Δεν με ενδιαφερεις . Keep Walking

  4. DEN MPORO NA KATALAVO TH SIMPERIFORA SOU, AFOU LES EXEI ALLI ESI GIATI ASXOLISAI K TO SIZITAS?

  5. όχι. παίζει.

  6. Αναρωτιεμαι γιατι ασχολεισαι με καποιον που ξερεις οτι ειναι αλλου… το οτι μπορει να σε φλερταρει δε σου λεει κατι για το χαρακτηρα του? οτι ενω εχει σχεση κοιταζει και αλλες? ειναι αυτο δειγμα σοβαρου ανθρωπου? θα σου αρεσε να εισαι στη θεση της κοπελας του?

  7. Βασικά, όχι, δεν σε θέλει. Έχει σχέση, όπως είπες, με μια κοπέλα και είναι καλά. Δεν σε φλερτάρει καν, υποψιάζομαι πως πήρες θάρρος μόνη σου, γλυκειά μου! Υπάρχουν τόσα όμορφα, αδέσμευτα αγόρια γύρω σου. Προχώρησε και δεν θα χάσεις! 🙂 Φιλικά, Έλενα

  8. Κλεοπατρα μου,επειδη εχω περασει κ εγω μια παρομοια κατασταση σαν κ αυτη που περιγραφεις με εναν ανθρωπο που προφανως δε ξερει τι θελει.αν κ ο δικος σου παιζει να ειναι φιλικος απεναντι σου κ εσυ να το παρεξηγησες το θεμα..οπως και να εχει,εγω θα σου προτεινα απο τη στιγμη που εχει σχεση,να μην ξαναασχοληθεις…κ αν αυτος το συνεχισει,να του κοψεις τον αερα,να του πεις να κοιταξει την κοπελα του κ να μην ασχολειται μαζι σου…υπαρχουν πολλοι αντρες που εχουν το σιγουρακι τους,την καβατζα τους με αλλα λογια κ ψαχνουν κ αλλες να γεμιζουν λιγο τα κενα τους η πολυ απλα να επιβεβαιωνονται….βρες καποιον με ξεκαθαρες προθεσεις κ συναισθηματα!!!!!!!

  9. σε θελει κολασμενα
    οποιος εχει σχεση με καποιον δεν
    ασχολειται με αλλον αν δεν γουσταρει.
    προφανως σε γουσταρει σεξουαλικα, γιατι δεν του καθεσαι?

  10. Γιατι ασχολεισαι με τον δεσμευμενο? Ασε τον εκει που ειναι κ βρες εναν να σου δειχνει ξεκαθαρα τι θελει και να ειναι και διαθεσιμος. Γιατι καθεσαι και κουραζεις το μυαλουδακι σου? Χαζομαρες με το facebook oλη την ωρα.

  11. gt den asxolise me kapoion eleuthero koritsi m? tha s arese na eixes esy sxesh mazi tou kai na epeze me alles?? den se katalavainw. tetoies gunaikes uparxoun kai dialane sxeseis kai oikogeneies. swstos arxagellos!

  12. Βρε buni, δε διαφωνω, ειναι λαθος να μπλεκει μια ελευθερη κοπελα με εναν δεσμευμενο. Αλλα αυτος ο αθωος και αγνος δεσμευμενος εχει μεγαλυτερη ευθυνη να σεβεται τη γυναικα του και να μην κανει σχεσεις με αλλες, αλλα αν θελει να κανει κατι με αλλη να εχει το θαρρος να χωρισει την κοπελα του. Διαφορετικα, να εχει τη μαγκια να πει οχι σε καποια που ασχολειται μαζι του και να μην της δωσει σημασια. Ελεος, σε λιγο θα μας πεις οτι τα καλα αγορακια μας τα αποπλανουν τα ατιμα παλιοκοριτσα. Κριμα, τα λεει αυτα και μια γυναικα. Κλασικα, για ολα φταιει η γυναικα. Αν σε κερατωσει η αντρας σου, φταις εσυ γιατι δεν ηξερες να τον κρατησεις και φταιει η ερωμενη που τον ξεμυαλισε. Αν τον κερατωσεις εσυ, εισαι μια “του δρομου”, αυτος ηταν χρυσο παληκαρι!

  13. ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ.ΒΡΕΣ ΑΛΛΟΝ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ.

  14. ennoeite pws ftaiei o antras k malista prwtos an kapoia tou thn pesei k antapokrithei enw exei sxesh. k egw eimai afth pou den tha to sugxwrousa se amia periptwsh. alla vre koritsia paradexteite oti exei pleon xathei kathe aksia stis meres mas k asxeta apo tous antres , as krinoume tous eautous mas ,kserw pantremenh gunaika me 2 paidia k vriskei tekna sto facebook k kserete k afto oxi se megaloupolh. dhladh eleos den mporei na sevastei ton antra ths?.. kai exw na pw oti to facebook exei kapsei kosmo.makryaaaa

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More