Δέσποινα: “Θέλω να τα ξαναβρούμε… Πείτε μου τι να κάνω για να είμαι ευτυχισμένη;”

Καλησπέρα!

Σκεφτόμουν εδώ και καιρό να γράψω στο site, αλλά κόλλαγα και τώρα λοιπόν πήρα την απόφαση να στείλω τη δική μου ιστορία. Νιώθω εγκλωβισμένη!

Η ιστορία μου ξεκίνησε πριν τρία χρόνια, όταν τον γνώρισα μέσω κοινής παρέας. Τυχαία και απρόβλεπτα.

Τα είχαμε έξι μήνες όμως σιγά-σιγά άρχισε να απομακρύνεται και χωρίσαμε. Στη σχέση μας οι ανάγκες μου, οι επιθυμίες μου δεν είχαν καμία σημασία. Τη μία ήταν τρυφερός, την άλλη ήταν αδιάφορος, ψυχρός.

Ήμουνα τόσο ερωτευμένη μαζί του που πίστευα ότι η αγάπη ταυτίζεται με τον πόνο και κάπως έτσι ζει η σχέση. Από την άλλη όμως ένιωθα ότι είμαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου. Ήταν ο άντρας της ζωής μου λόγω της προσωπικότητας και της εξωτερικής εμφάνισής του.

Εδώ και δυόμιση χρόνια δεν κατάφερα να τον ξεπεράσω. Έκανα περαστικές σχέσεις όμως τον αναζητώ σε κάθε επόμενο. Πού και που ψάχνει αφορμές για να με πλησιάσει -μου τηλεφωνεί, μου μιλάει ωραία, είτε εγώ τον ψάχνω με τον ίδιο τρόπο.

Που και που ξαναβρισκόμαστε για λίγο και μετά το απόλυτο κενό. Παρ’ όλο που δεν τα έχουμε με ζηλεύει, με θεωρεί δεδομένη και συνεχώς ενημερώνεται για τη ζωή μου. Τον αγαπάω και πιστεύω ότι με αγαπάει με τον τρόπο του.

Ξέρω καλά ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν και είδα το έργο… Όμως είμαι ερωτευμένη μαζί του και θέλω να τα ξαναβρούμε…

Πείτε μου τι να κάνω για να είμαι ευτυχισμένη;

Ευχαριστώ που με ακούσατε!

Δέσποινα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Καλησπέρα!

    Διαβάζω το site πολύ καιρό τώρα και ήθελα να σας γράψω αλλά δν είχα το θάρρος.

    Είμαι 19 και εδώ και ένα χρόνο περίπου τα έχω με ένα παιδί αλλά έχουμα σχέση από απόσταση γιατί σπουδάζουμε σε διαφορετικές πόλεις.

    Μαζί του περνάω υπέροχα και κάθε φορα περιμένω με ανυπομωνησία να τον δω οπώς και αυτός. Με αγαπάει το ξέρω γιατι έχει κάνει πάρα πολλά για μένα και μου το έχει αποδείξει και εγώ τον αγαπάω και δεν θέλω να τον χάσω.

    Τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει και κάνει παρέα με κάτι κοπέλες όπου η μια πέρισυ έκανε οτιδήποτε για να είναι συνέχεια κοντά του όχι οτάν ήμουν εγώ εκεί γιατι όταν ήμουν δεν του μιλούσε καν.

    Όλα όσα γινόντουσαν μου τα έλεγε το αγόρι μου για να μου δείξει πόσο με αγαπάει και ότι αν ήθελε να κάνει κάτι μζί της θα μπορούσε γιατί είχε πολλές ευκαιρείες.

    Βέβαια όλα αυτά που έκανε αυτή τα απέφευγε γιατί ήξερε πωσ είχα πρόβλημα όταν τύχαινε να είναι μαζί.

    Τώρα όμως βγαίνουν αρκετές φορές μαζί, σε παρέα εννοείται, και εμένα αυτό με πειράζει γιατι δν ξέρω πως είναι αυτή μαζί του. Αν και έχει αρκετό καιρό να συμβεί κάτι και το αγόρι μου μου λεεί πως δν συμβαίνει τίποτα, γιατί τον ρωτάω, και είναι όλα κανονικά γιατί κατάλαβε μετά από μερικά σκηνικά που έγιναν για να σταματήσει να τον ενοχλεί.

    Όταν ακούω ότι θα είναι και αυτή εκεί δν ξέρω τι παθαίνω αλλά τα ξεχνάω όλα και μου έρχονται στο μυαλό όλα αυτά που έχει κάνει με αποτέλεσμα να είμαι εκνευρισμένη και να μιλάω απότομα και στο αγόρι μου και να ακνευρίζεται και αυτός για την συμπεριφορά μου.

    Ξέρω ότι το αγόρι μου με αγαπάει και δν θα έκανε κάτι για να με πληγώσει αλλά δν μπορω να μην δείχνω ότι με ενοχλεί αυτό.

    Δν ξέρω τι είναι αυτό; Αν είναι ζήλεια ή θυμός για αυτή.

    Σας παρακαλώ βοηθήστε. Είμαι μπερδεμένη. Πως να το αντιμετωπίσω;

    Σας ευχαριστώ.

    El

  2. Απο οτι φαίνεται σε όσα γράφεις έχεις δώσει παραπάνω αξία σε κάποιον που μάλλον δεν σε εκτιμά. Αλλά πώς να σε εκτιμήσει όταν εσύ η ίδια δεν εκτιμάς τον εαυτό σου και αναρωτιέσαι πώς θα είσαι ευτυχισμένη και εξαρτάς την ευτυχία σου απο αυτόν. Μαζί του οι πιθανότητες είναι μικρές και ευτυχώς για εσένα γιατι ακόμα και να άλλαζε και να τα φτιάχνατε κανονικά, σε λίγο καιρό δεν θα τον ήθελες εσύ! Αυτό που σε κρατάει σε αυτόν είναι η ψευδής εικόνα που έχεις πλάσει στο κεφάλι σου για την ‘προσωπικότητα¨ του και η απόρριψή του. Η αγάπη ΔΕΝ ταυτίζεται με τον πόνο όπως γράφεις. Η αγάπη ταυτίζεται με ωραία πράγματα.Και όχι, “δεν σε αγαπάει με τον τρόπο του”.

  3. κολλημένη είσαι κ όχι ερωτευμένη.Και οσο σε φτυνει τοσο κολλάς.και μη σε κολακευει το ότι χωρις να ειστε μαζι σε θεωρει δεδομένη.Με τον τρόπο του σε χειρίζεται και σε έχει για καβάντζα.Αυτο δεν σου πέρασε από το μυαλό ποτε?2.5 χρονια καθεσαι κ ασχολεισαι με καποιον που δεν σε αγαπάει.Αν σε αγαπουσε θα ησασταν μαζι.Πολυ ειναι το διαστημα δεν νομιζεισ??Αφησου ελευθερη κορίτσι μου να ξαναερωτευτεις.Να ξαναζησεισ αυτο το συναισθημα αλλα να υπάρχει και ανταπόκριση.

  4. agapiti despoina,
    prin ena xrono gnwrisa k egw ena paidi kai ezisa sxedon tis idies katastaseis me sena….gnwmi mou einai oti mas agapane….mi ta paratas….prospathise k allo….kapoia mera tha zisoume mazi eutuxismenoi…..exw kapoies stratigikes an thes na sou proteinw…elpizw na se voithisa..kali dunami…

  5. ΓΕΙΑ ΣΟΥ EL ΠΑΜΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ.ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΕΝΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ.ΝΑ ΦΕΡΕΣΑΙ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΚΟΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΛΑ ΟΚ ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ Σ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

  6. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ.ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ Σ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ..ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ..ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ..

  7. maria ioanna-filitsa Θα ηθελα να μου προτεινεις καποιες στρατηγικες..

  8. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ….ΘΕΛΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ??? ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ “ΚΟΛΠΑ” ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ???? ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ , ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ???? ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ??? ΣΥΝΕΛΘΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ….—ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ ΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ —ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ??? ΣΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ , ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ “ΣΙΓΟΥΡΑΚΙ” ΤΟΥ ΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ —-ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ —ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ —ΕΣΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ……—-ΑΝ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΗΘΕΛΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ —–ΞΕΚΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ “ΔΕΣΠΟΙΝΑ” ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ………ΟΣΟ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ , ΕΣΥ ΧΑΝΕΙΣ……

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More