Η Δήμητρα έχει σχέση, αλλά μπαίνει σε πειρασμό. Τι να κάνει;

Εδώ και ενάμιση χρόνο είμαι σε μια σχέση που περνάω αρκετά καλά και αγαπιόμαστε. Το θέμα ότι είναι 200 χιλιόμετρα μακριά μου το συνήθισα και το ξεπέρασα!

Πριν δύο μήνες όμως άρχισε να μου αρέσει ένα παιδί το οποίο το μόνο που κάνει είναι να με κοιτάει συνέχεια και να με κάνει να τον θέλω ακόμα πιο πολύ!

Το ξέρω ότι του αρέσω -από τον τρόπο που με κοιτάει- αλλά νομίζω πως διστάζει να μου ανοιχτεί διότι γνωρίζει για τη σχέση που έχω!

Τον κοιτάζω συνέχεια, τον σκέφτομαι συνέχεια… Με έχει τρελάνει!

Τι να κάνω δεν ξέρω, αλλά δεν μπορώ να καταστρέψω και τη σχέση μου για κάτι που μπορεί να είναι “για μια νύχτα”…

Δήμητρα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ενα αθωο φλερτακι δεν πειραζει πουθενα απο μονη σου εδωσες την απαντηση αγαπητη δημητρα εισαι με καποιον που αγαπας αμα τον αγαπας οπως λες γιατι να το κανεις αυτο ερωτηση.δεν λεω η αποσταση ειναι μεγαλη αλλα προτιμας να χαλασεις μια σχεση για ενα one night st αυτο θα ειναι δεν θα ειναι και κατι αλλο πιστευω.ας μεινει μονο στις σκεψεις και φαντασιωσεις σου τελος πιστευω πως ολη αυτη η ας πουμε τρελα για το απαγορευμενο ελκει ολους τους ανθρωπους αλλα ειναι μεχρι να το αποκτησεις μετα σου περναει.

  2. παρεπιπτωντος η εικονα μου αρεσει παρα πολυ……….

  3. Κατά την άποψή μου,Δήμητρα,μην κάνεις κάτι για τι οποίο αργότερα σίγουρα θα μετανιώσεις…ʼλλωστε και εκείνος δεν ξέρουμε αν σε θέλει και από μόνο ένα βλέμμα δεν μπόρεις να καταλάβεις απόλυτα τα συναισθήματα του άλλου,γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να ξέρεις και τι σκέφτεται ο άλλος…Είναι κρίμα να χαλάσεις την τόσο καλή και αρμονική σχέση που έχεις εδώ και 1μιση χρόνο για έναν άνδρα που μόλις γνώρισες και το μόνο που κάνει είναι να σε κοιτάζει…ʼλλωστε καλό θα ήταν πριν κάνεις οτοδήποτε και πριν πάρεις καποια απόφαση,να τα λογαριάσεις τα πράγματα!Ναι,τίθεται το θέμα της απόστασης μεταξύ εσένα και του αγοριού σου.Δεν είναι όμως λόγος αυτος για να τον απατήσεις…Σκέψου να ήσουν εσύ στη θέση του…Σίγουρα δεν θα σου άρεσε!Εμένα αυτή είναι η άποψή μου και γενικότερα καλό θα ήταν να μην σκεφτόμαστε μόνο τι θέλουμε εμείς αλλά και τι αξίζουν οι άλλοι…

  4. βεβαια απο αυτην την αποσταση ουτε εσυ γνωριζεις αν σου ειναι πιστος αλλα αμα τον ξερεις καλα και βλεπεις οτι ειναι ενας ανθρωπος εμπιστοσυνης ουτε να το διανοηθεις.εχω ερθει σε αυτην την κατασταση με εναν αντρα σε καταλαβαινω απολυτα ακομα και τωρα τον σκεφτομαι αλλαπρεπει να σκεφτεις οτι μπορει να χαλασεις μια σχεση στην οποια ο αλλος σε νοιαζεται και σε θελει πραγματικα.

  5. αχ αυτος ο πειρασμος σε καταλαβαινω κοπελα μου ολες μας εχουμε μπει αλλες τον εχουμε γευτει αλλες προσπαθουμε και η τριτη κατηγορια ειναι πως ενω το θελουν και οι δυο δεν μπορουνε σε αυτην την κατηγορια ειμαι και εγω και εσυ και η μαιρυ.εγω αν και εχω σχεση τον σκεφτομαι συνεχεια και ειναι πολυ βασανιστικο.το ξερω οτι ειναι λαθος ολα αυτα αλλα δεν βγαινει απο το μυαλο μου οτι και να κανω.

  6. apo ti stigmi pou i kopela goustarei kapoion allon simainei oti den einai eroteumeni pleon stin idi uparxousa sxesi…meneis me enan anthropo aplos epeidi den xereis an o allos tha thelei kati parapano apo ena vradi oxi epeidi pragmatika theleis na eisai se auti ti sxesi…adikeis kai ton eauto sou kai ton allon…

  7. DHMHTRA,diskola mas vazis!!!!!de simfono me thn BC.de simeni oti epidi skeftese kapion den agapas th sxesi sou.simfono me mary k joanna.apo th mia pleyra den a3izi na diakindineysis ayto pou exis alla apo thn alli den egine k tpt an fantasionese kapion allo.mono sth fantasia na minis e?

  8. koritsia thnx gia tis sumvoules sas! pragmatika akougontas polles apo4eis pou den tis eixes skeftei voh8aei,,,,sas euxaristw kai pali pou kanate ton kopo na to diavasete kai na sxoliasete!!! na ste kalaaaa:))

  9. ayta symvainoun k stis kalliteres oikogeneies……..to provlhma poio einai? h apostash?an htan konta sou to agori sou de 8a to skeftosoun kan?ayta einai vasika erwthmata pou prepei na ta skefteis sovara.mh 8ysiaseis tpt sovaro gia kt pou den 3ereis ti e3eli3h 8a exei.mporei na se 8elei mono ws gynaika k tpt allo.as prosexoume ligo oi gynaikes gt molis mas koita3ei kapoios a3ios
    logou pairnoun ta myala mas aera……

  10. Δημητρα καλησπερα,διαβασα στο αρθρο σου τη φραση περναω αρκετα καλα….! Αυτο με βαζει σε υποψιεs οτι σε εχει κουρασει η αποσταση με το αγορι σου!!!!. Η σχεση απο αποσταση θελει πολυ
    προσπαθεια και υπομονη. Εσυ πιστευειs οτι την εχειs;;;;. Δεν πιστευω οτι το αγορι που σου εκανε κλικ
    τωρα ειναι η αιτια ειναι απλα η αφορμη. Εαν πραγματικα αγαπουσες το αγορι σου το παιδι αυτο
    απλα θα σε εκανε να νιωθεισ καλυτερα ωs γυναικα δηλ.οτι αρεσειs στους ανδρεs γενικοτερα και τιποτα
    παραπανω.
    Δωσε λιγο χρονο στον εαυτο σου για να δειs εαν η ελξη που νιωθεις για αυτο το παιδι συνεχιζεται.
    Εαν δεις οτι η ελξη που νιωθειs SYNEXIZETAI τοτε
    τι να πω….πιστευω οτι το καλυτερο θα ηταν να διακοψειs την σχεση που εixεs μεχρι τωρα!!!.
    Παντως για μενα θα ηταν πολυ ευχαριστο να ακουσω οτι εχεις την δυναμη να αντισταθειs στο αγορι που σε
    κοιταει.Εξαλλου εαν εισαι κουκλα λογικο ειναι να σε κοιτανε ολοι!!!!.Ε λοιπον αστους απλα να βλεπουν!!!!.

  11. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ::::.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ
    Η ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ!!!!.

  12. χασιμο χρονου………………….και ωρας στο τηλεφωνο!!!!!

  13. oxi den einai xasimo xronou,otan a3izei h sxesh.me ton syntrofo mou zhsame 3,5 xronai apo apostash logw spoudwn.phgainoerxomastan synexeia.h sxesh mas ante3e k antexei panw apo 20 xronia.

  14. για μενα ειναι παντως χασιμο χρονου δεν κερδιζεις κατι απο ολο αυτο μονο σου λειπει και στενοχωριεσαι.το μονο που κανεις ειναι να μιλας στο τηλ και να λες συνεχεια”’ αγαπη μου λειπεις και” σε πεθυμησα” και τα σχετικα.εκτος απο αυτο επειδη καποια στιγμη μπορει να μην απανταει στο τηλ για τον οποιοδηποτε λογο η να τον παιρνεις τηλ και το εχει κλειστο λογω της αποστασης το οτι σου λειπει θα κανουν το μυαλο σου να τρεξει πολυ μπροστα τοτε αρχιζουν οι ζηλιες τα κλαματα οι καυγαδες με ποιους θα βγεις που θα πας τι ωρα ηρθες σπιτι και ολα αυτα τα οποια ολοι και ολες τα εχουμε κανει ανεξαιρετως.ειναι κουραστικο ειλικρινα και ειδικα αμα ειναι και ο αλλος πολυ πουριτανος και μπορει να μη θελει καν να βγεις για καποιον λογο πχ για να μην σε φλερταρει καποιος γαιτι θελει να βγαινεις μονο μαζι του χιλιοι λογοι.το εχω περασει ολο αυτο gella μου μαλλον με το λαθος ανθρωπο και δεν εχω καλες αναμνησεις δυστηχως!!!!!εσυ εισαι μια απο τις τυχερες κοπελες και μπραβο σου που ειχες τοσο υπομονη και εσυ και το αγορι σου…….

  15. @MARY,etsi einai, tyxh opws to eipes.apla petyxe!katalavame oti den mporoume o enas makria apo ton allo.den htan ka8olou eykola…egw toulaxiston eklaiga syxna.alla ti na ekana?afou ton agapousa?

  16. Νομιζω οτι για να κανειs μια σχεση απο αποσταση και να την συντηρησεις θα πρεπει να διαθετειs αξιοθαυμαστη υπομονη και γενικοτερα να εχεις τα κοτσια.Πρεπει να μετραs τις δυναμειs σου ωστε να να δειs εαν εχεις τιs aντοχες για να προχωρησειs.Προσωπικα δεν θα ηθελα ποτε να μπω σ,αυτη την δοκιμασια.!!!.
    Μακαρι η Δημητρα να μπορεσεις να διατηρησει αυτη την σχεση αλλα δεν ξερω εαν εχει την δυναμη.!!!!.
    Η GELLA oπωs μαs ειπε αντεξε στο χρονο.Σιγουρα ομωs ειχε την βεβαιοτητα οτι οι θυσιες που εκανε για
    αυτη τη σχεση θα ειχαν θετικο αποτελεσμα.

  17. ειδες γιωργο που συμφωνουμε παλι…………….!!!!!με συγκινησες χαχαχα

  18. Μπορεί να άργησα να σου γράψω,γιατί μόλις τώρα διάβασα την ιστορία σου.Συνήθως δεν μπαίνω στην διαδικασία αυτή αλλά …μου θύμισες πολύ τον εαυτό μου.Με τον άντρα μου ήμασταν 5 χρόνια σχεδόν χώρια με πολλά περισσότερα χιλιόμετρα να μας χωρίζουν.Βρισκόμασταν μια φορά το μήνα.Παρόλα αυτά είμαστε τώρα 18 χρόνια μαζί.Σε όλα αυτά τα χρόνια οι πειρασμοί ήταν πάρα πολλοί.Και δεν θα σου αρνηθώ οτι δεν έκανα αρκετές φορές τις σκέψεις που κάνεις εσύ αυτή τη στιγμή.Πάντοτε όμως είχα έναν πολύ καλό σύμβουλο.Τον ίδιο μου τον εαυτό και κανέναν άλλον.Τίποτα δεν αξίζει να σε κάνει να διαλύσεις μια σχέση που περνάς όμορφα για να ζήσεις λίγες στιγμές επαφής με έναν άνθρωπο που δεν τον γνωρίζεις και ίσως να μην αξίζει την θυσία που θα κάνεις.Απόλαυσε τον θαυμασμό των αντρών,απόλαυσε το παιχνίδι του φλέρτ αλλά εαν δεν γνωρίζεις έναν άνθρωπο παραπάνω για να κρίνεις οτι σε γεμίζει αρκετά ωστε να θυσιάσεις κάτι που ήδη σε προσφέρει όμορφες στιγμές και σε γεμίζει,τότε μην κάνεις το βήμα να το καταστρέψεις.Εαν ακόμη δεν έχεις πάρει απο αυτή τη σχέση όσα θα ήθελες και εαν πιστεύεις οτι ακόμη μπορεί να σου δώσει πολλά,μην παραιτείσαι για ένα απλό φλέρτ.Οι πειρασμοί θα υπάρχουν πάντα στη ζωή σου.Είτε είσαι μόνη,είτε είσαι δεσμευμένη.Θα πρέπει να είσαι ικανή να κρίνεις εαν αξίζει να τους δοκιμάσεις ώστε να μην σε κάνει αυτή η δοκιμή αργότερα να μετανιώσεις ή να νιώθεις άσχημα για τον εαυτό σου.Πάνω απ’ όλα ….να μην νιώθεις άσχημα με τον εαυτό σου!

  19. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 80ΧΛΜ.ΚΑΘΕ ΣΑΒ/ΚΟ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΜΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΡΩΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ.ΟΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΩ.

  20. Aρα το συμπερασμα ειναι οτι δοκιμαζουμε να μπουμε στην διαδικασια μιαs σχεσης απο αποσταση
    μονο εφοσον ειμαστε σιγουροι για τον εαυτο μαs αλλα
    και για την αξιοπιστια του συντροφου μαs. Διαφορετικα το ΚΑΛΥΤΕΡΟ κατα τη γνωμη μου ειναι
    να περιοριζομαστε μεχρι τα συνορα του νομου τηs
    κατοικιαs μαs.!!!!!.

  21. Δεν παίζει κανένα ρόλο η απόσταση , μπορεί να γίνει οτιδήποτε κι όταν ο άλλος είναι δίπλα σου. Είναι θέμα αυτοσυγκράτησης στο παιχνίδι του φλερτ.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More