“Όμως, αυτή είναι πολύ καπάτσα. Ήδη τον έχω χάσει εξαιτίας της”

Καλησπέρα, είμαι 17 ετών και είχα σχέση με ένα παιδί 23 ετών.

Πρόσφατα έφυγε μακριά σε ένα χωριό οχτώ ώρες μακριά μου. Ξεκίνησε για να μείνει για 10 μέρες. Μετά οι μέρες έγιναν εβδομάδες, ώσπου φτάσαμε στο μήνα!

Εμείς 15 μέρες αφού πήγε εκεί τσακωνόμασταν συνεχώς κι έψαχνε την αφορμή για να με χωρίσει. Μέχρι που το κατάφερε γιατί ήθελε να βγει κι από πάνω.

Εγώ έλεγα με ένα παιδί ότι τα έχουμε, καθαρά και μόνο για να ζηλέψει η πρώην του. Εγώ με εκείνον δεν είχα κάνει τίποτα απολύτως παρόλο που ήταν πολύ γλυκός με εμένα και μου είχε πει ξεκάθαρα ότι με θέλει…

Αυτός το έμαθε, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι δεν έχω τίποτα μαζί του στην πραγματικότητα και με χώρισε.

Τον παρακαλούσα δύο μέρες άυπνη. Τον έπαιρνα συνεχώς τηλέφωνα και του ζητούσα συγνώμη υποβαθμίζοντας τον εαυτό μου. Ήθελα να του δείξω οτι θέλω μόνο εκείνον.

Δεν σήκωνε τα τηλέφωνα. Τίποτα. Καμία απολύτως αντίδραση μέχρι που την επόμενη μέρα με έπαιρναν τηλέφωνα οι φίλοι του.

Είχε γνωρίσει μια καπάτσα που τον είχε απομακρύνει από τους φίλους του. Είχα και τους φίλους του να μου μιλάνε και να μου λένε: ξύπνα, τον χάνεις, κάνε κάτι, του αρέσει να τον διεκδικούν!

Το θέμα είναι ότι τον θέλω πολύ και μου λείπει. Όμως δεν έχω σκοπό να τον κυνηγήσω. Γνωρίζω πολύ καλά πως άμα με θέλει πραγματικά θα γυρίσει πίσω!

Αν ήθελα σκύλο θα αγόραζα έναν. Ποιος ο λόγος να τον κάνω το σκυλάκι μου;

Όμως, αυτή είναι πολύ καπάτσα. Ήδη τον έχω χάσει εξαιτίας της. Πιθανότατα δεν θα επιστρέψει πίσω από ότι έμαθα. Τι να κάνω; Τον θέλω πίσω. Δεν μπορώ μακριά του!

😀

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Λοιπόν 1+1 κάνουν δύο που αυτό σημαίνει….τα πράγματα στη ζωή είναι απλά,εμάς μας αρέσει να τα περιπλέκουμε και δε γνωρίζω το γιατί!Λες ότι τον θες εεε σ’αυτά τα θέματα δε χωράνε εγωισμοί , είμαστε αυτό που νομίζουμε εμείς και εννοώ ότι αν θεωρείς τον εαυτό σου σκυλάκι έτσι θα σε θεωρεί και αυτός!Και επιτέλους ας κάνουμε στη ζωή μας αυτό που πραγματικά θέλουμε χωρίς να μας νοιάζει τι νομίζει ο άλλος!Σημασία έχει να είμαστε εμείς καλά με τον εαυτό μας και για να το συζητάς το θέμα προφανώς και τον θέλεις πολύ άρα τι το σκέφτεσαι και το ξανασκέφτεσαι πες του πως νιώθεις δεν έχεις να χάσεις τίποτα μόνο να κερδίσεις που σημαίνει ή θα ξανα είσαι μαζί του ή θα τελειώσει και θα προχωρήσεις..κερδισμένη θα είσαι ότι και να γίνει και τουλάχιστον θα έχεις προσπαθήσει!Αυτά είχα να πω!!!

  2. Εγώ λέω να πάρεις ενα σκύλο καλύτερα και αργότερα ασχολείσαι και με το ανδρικό φύλο.

  3. Λες λογικές κουβέντες μόνο για μια ανώριμη δεκαεφτάχρονη. Σ’ αυτήν την ηλικία θα πρέπει να ανησυχούσες για το πώς θα βάλεις τις βάσεις για να καθορίζεις το μέλλον μόνη σου για τον εαυτό σου και όχι να τρέχεις πίσω από αγόρια που σε φτύνουν. Και είσαι και ανήλικη. Βρες δουλειά, ακόμη και ας είναι σε χωράφι, ανεξάρτητα από τα λεφτά του μπαμπά, για να βρεις την αυτοεκτίμησή σου και μετά θα ωριμάσεις και ελπίζω να γελάς με αυτά που γράφεις σήμερα………..

  4. Να αγοράσεις σκύλο για τώρα και να ασχοληθείς με έρωτες μετά τις σπουδές σου. Επίσης, αν ντε και καλά θέλεις ‘αγόρι’, φρόντισε να είναι αγόρι (δηλαδή της ηλικίας σου) και όχι άντρας.
    Συγνώμη κορίτσι μου αλλά είσαι πολύ μικρή για να σκορπάς το χρόνο και το σώμα σου έτσι.

  5. Έλενα κ.Β. πώς μιλας έτσι σε ενα 17χρονο κοριτσι?? εσυ δηλαδη στα 17 σου δεν ησουν ερωτευμενη εστω και πλατωνικα ή θεωρείς ότι προσβαλλωντας μπορεις να δωσεις συμβουλη σε καποιον??

    Η δική μου γνώμη ειναι οτι η σχεση σας εχει ληξει και το παιδι εψαχνε αφορμη για να το τελειωσει… δε νομιζω οτι η αλλη κοπελα είναι “καπατσα”… δεν θεωρω οτι υπαρχουν τετοιες γυναικες άλλωστε… ο φιλος σου αφησε ελευθερη την πορτα, κατι που σημαινει οτι η σχεση σας ήταν καταδικασμενη… προσπαθησε να το ξεπερασεις, εισαι μικρη ακομα, εχεις τοσα να δεις και να ζησεις στη ζωη σου!!!

    Και σιγουρα θα υπαρχει και ενα αγορι που θα εισαι μαζι του και δε θα αφηνει ανοιχτες πορτες!!

    😉

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More