Η Ειρήνη έχει δύο σχέσεις, δεν έχει ενοχές, αλλά χρειάζεται την άποψή σου…

Η δική μου ιστορία ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια, όταν γνώρισα τον Γιώργο. Παιδιά ακόμα, στο Λύκειο. Ήταν η πρώτη μου σχέση, το ίδιο και για αυτόν. Όλα τα χρόνια δεν χωρίσαμε ούτε για μια στιγμή και δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα.

Η σχέση μας τόσα χρόνια κυλούσε ήρεμα, χωρίς να έχουμε ποτέ τσακωμούς και εντάσεις. Πολύ καλό παιδί και με αγαπάει πραγματικά. Το μόνο μου παράπονο ήταν πάντα ότι δεν με έκανε να νιώθω ποθητή από αυτόν και δεν με διεκδικούσε. Είχε αφεθεί ίσως…

Πριν από 10 μήνες γνώρισα στη δουλειά μου ένα παιδί με το οποίο ένιωσα αμέσως μια τρομερή έλξη -από την εμφάνιση μέχρι τη γενικότερη αύρα του. Ο ίδιος σε σχέση, επίσης.

Διαιωνιζόταν ένα φλερτ, αλλά τίποτα παραπάνω, αφού πίστευα ότι είναι καλά με τη σχέση του και μάλλον θα ψάχνει κάτι ευκαιριακό… Ώσπου ένα βράδυ βγήκαμε και φιληθήκαμε. Από τότε άρχισαν όλα…

Ξεκίνησα μια παράλληλη σχέση (αυτός χώρισε αμέσως), η οποία μου προσφέρει πρωτόγνωρα συναισθήματα σε όλους τους τομείς, που τόσο καιρό δεν ήξερα ότι μου λείπουν κι ότι δεν τα έχω από τη σχέση μου.

Είμαι εκτός Αθηνών για κάποιο διάστημα οπότε έχουμε την ευκαιρία να είμαστε μόνοι μας, να περνάμε χρόνο μαζί, ζώντας στο δικό μας κόσμο.

Το μυαλό μου έχει διαγράψει τα πάντα και το μόνο που με νοιάζει είναι να βρεθούμε, να είμαστε μαζί αγκαλιά. Νιώθω ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι πλέον ανοιχτά κι αυτό το διάστημα που είμαι μακριά μπορώ να το εκμεταλλευτώ για να δω αν είναι κάτι που αξίζει.

Δεν νιώθω τύψεις, γιατί είναι σαν να το κάνω για μένα και όχι εναντίον της κανονικής μου σχέσης με τον Γιώργο, τον οποίο τον έχω βγάλει με κάποιον τρόπο στο μυαλό μου από όλη την κατάσταση. Νιώθω ευτυχισμένη με την παράλληλη σχέση μου όσο κυνικό κι αν ακούγεται…

Τι μπορώ να κάνω… Μήπως οι μακροχρόνιες σχέσεις με ανθρώπους που δεν έχουν εμπειρία, που δεν έχουν ζήσει πράγματα, αλλά που μπαίνουν σε μια σχέση που πάει καλά είναι καταδικασμένες αργά ή γρήγορα; Ή μήπως παρασύρομαι σε κάτι λόγω απωθημένων και πραγμάτων που μου λείπουν;

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας

Ειρήνη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Δεν θα σε κρίνω γιατί άνθρωποι είμαστε και τα αισθήματα μας, μας παίζουν άσχημο παιχνίδι.. Σε συμβουλεύω να ζυγίσεις τα πραγματα, τι αισθήματα παίρνεις απο τον κάθε ανθρωπο που βρίσκεται δίπλα σου και να επιλέξεις έναν.. Εαν αυτό που ζεις τωρα είναι κάτι αληθινο ή απλά ένα πάθος και θα ξεφουσκώσει.. Παρόλ’ αυτά, εαν δεν σε γεμίζει πλέον ο πρώτος, απλά χώρισε απο την μακροχρόνια σου σχέση.. Σκέψου πως θα νιώσει αυτός όταν το μάθει..πόσο θα πληγωθεί.. Εαν σε γεμίζει περισσότερο αυτό που έχεις τώρα, τότε δεν υπάρχει λόγος να δείχνειςασέβεια προς τον ανθρωπο που ήταν δίπλα σου τόσα χρόνια.. Πάρε μία απόφαση πριν είναι πολύ αργά και χάσεις και τους δύο..

  2. Τη μακροχρόνια σχέση σου δεν την ερωτεύτηκες ποτέ. Περνάς όμορφα μαζί του, τον αγαπάς, σε αγαπάει, αλλά δεν υπάρχη ένταση, όπως λες, πάθος, έρωτας, όχι μόνο τώρα, 10 χρόνια μετά, αλλά ποτέ, ούτε καν στην αρχή. Για αυτό δεν καταλάβαινες τι σου έλειπε, δεν μπορούσες να αναγνωρίσεις το πάθος, γιατί δεν το είχες ζήσει με το Γιώργο. Δεν φταίει όυτε η έλλειψη εμπειρίας, ούτε η διάρκεια. Αν τον είχες ερωτευτεί, έστω και 10 χρόνια πριν, θα ήξερες πως να επαναφέρεις αυτό το συναίσθημα, σαφώς πιο εξεσθενισμένο, αλλά αρκετά έντονο για να σε κρατήσει κοντά του. Τον νέο τον ερωτεύτηκες. Ίσως και να τον αγαπήσεις, στο μέλλον, ποιός ξέρει; Νομίζω πως αξίζει να μάθεις! Δεν είναι απωθημένο, ανάγκη είναι. Οι σχέσεις γίνονται γιατί δύο άνθρωποι ερωτεύονται και κρατάνε γιατί αυτοί οι άνθρωποι, μετά, αγαπιούνται. Πιστεύω πως πρέπει να ζήσεις τον έρωτα σου και να αφήσεις το Γιώργο να βρει και αυτός το δικό του.

  3. Ξεκαθαρισε τι θες γιατι μπορει εσυ να μην εχεις τυψεις αλλα δεν ειναι σωστο να κοροιδευεις το φιλο σου..κ επιπλεον για ποσο καιρο θα γινεται αυτο?καποια στιμη θα βαρεθεις να εισαι αναμεσα σε 2 ατομα κ αν οχι σιγουρα θα βρεθεις σε δυσκολη θεση..σκεψου τι θες κ απο ποιο ατομο κ αναλογως τελειωσε μ εναν απο αυτους.ο αλλος χωρισε αμεσως εσυ εισαι διατεθειμενη να τελειωσεις μια σχεση 10 χρονων?

  4. μπαρβο του που χωρισε εκανε την σωστοτερη κινηση για μενα αυτος ο ανθρωπος εσυ παλι εισαι εντελως λαθος κοροιδευεις εναν ανθρωπο και πιστευεις οτι ειναι ολα καλα και ωραια δεν ειναι ετσι η ευτυχια γλυκια μου δεν ειναι σωτο να δουλευεις κανονικα εναν ανθρωπο ο οποιος ειναι μαζι σου τοσα χρονια στο κατω κατω και εσυ επελεξες να εισαι μαζι του θα μπορουσες εφοσον αρχιζες και βαριοσουν να εισαι ειλικρινης και να του πεις πως αισθανεσαι και τι δεν παει καλα στην σχεση σας……δεν εχεις καποια ”απωθημενα”’απλα βαρεθηκες και δεν εχεις το θαρρος να του το πεις μπες λιγο στη θεση του να ειχε εκεινος παραλληλη σεχση με καποια θα εγραφες μετα εδω μεσα ””’ειναι με αλλη ενω ειναι και μαζι μου helpppppppppp!!!!!!!δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που γραφεις εφοσον δεν το εχεις ληξει ακομα μας ζητας απλα να σου πουμε αν εχεις απωθημενα η οχι το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας σε εναν καλο ψυχολογο……!!!!!!!sorrry!!!!!

  5. mipos leo mipos einai poli egoistiko auto pou kaneis? ti paei na pei auto to kano gia emena kai oxi enantion tou sintrofou mou? den se kaliptei auti i sxesi kai theleis kapoion allon…gt prepei na rixneis euthines sto torino sou filo, stis sxeseis genikotera ktl…gt den ton izeis? mipos epeidi den eisai sigouri oti auto me ton kainourgio tha proisei? kai den theleis sto telos na katalixeis moni sou? mipos gia auto meneis kai 10 xronia tora se auti ti sxesi?

  6. Καταλαβαίνω απόλυτα τα σχόλιά σας και σας ευχαριστώ πολυ αλλά νιώθω ότι επειδή αυτό που ζω είναι πρωτόγνωρο και δεν μπορώ να το ερμηνεύσω σίγουρα αν είναι δηλαδή κάτι αληθινό και βαθύ ή απλώς ένας ενθουσιασμός…Γι αυτό δε θα μπορύσα να πω κάτι στην τωρινή μου σχέση και να τον πληγώσω απίστευτα για κάτι που μπορεί να μην είναι και τίποτα…Απλώς εκμεταλλεύομαι το χρόνο που έχω λόγω απόστασης για να δω τι πραγματικά είναι αυτό που ζω. Και αν θέλω να το συνεχίσω θα πρέπει να βρω τη δύναμη να φύγω απο τη μακροχρόνια σχέση μου. Που ειλικρινά νιώθω ότι είναι ένας άνθρωπος που δε γίνεται να βγει τελείως από τη ζωή μου γιατί είναι ο καλύτερος φίλος μου. Δε θέλω όμως να του τρώω το χρόνο και να τον κοροϊδεύω εννοείται…

  7. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ Τ ΣΧΕΣΗ Τ Γ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Π ΛΕΣ ΜΗΠΩΣ Κ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΚΑΝΕΙΣ Τ ΙΔΙΟ.. ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΑΝ Τ ΜΑΘΕΙ Η ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ Σ Θ ΤΝ ΠΛΗΓΩΣΕΙΣ.. ΒΑΛΕ Τ ΘΕΣΗ Σ ΣΤΗ ΘΕΣΗ Τ Κ ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΣ Θ ΕΝΙΩΘΕΣ ΕΣΥ!!

  8. Να σου πω το μέλλον; Ή θα σε τσακώσει η μακροχρόνια σχέση σου με τον άλλον ή ο άλλος θα βαρεθεί να έχει μισή γυναίκα και θα βρει μια ολόκληρη δική του. ΕΣΥ δεν πρόκειται να φύγεις, 10 μήνες τώρα θέλεις και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο και τα καταφέρνεις μια χαρά!!!! Προετοιμάσου για τις παραπάνω εκδοχές για να μην τα βρεις σκούρα όταν κάτι απο τα δυο συμβεί. Σκέψου και κάτι τελευταίο: Αν ο κερατάς ήταν ο αδερφός σου, τί θα ήθελες να κάνει η γκόμενα του;

  9. eirini m, gia mena to poio sosto einai na milisis me ton Giorgo na tou pis ti egine kai eimai sigouri oti mazi me to fili s apo to likio 8a vrite tin kaliteri lisi.
    Kali epitixia!!!! 😀

  10. kanonika tha prepei na iseis apo auto ton anthropo etsi kai allios…anexartita apo ton an tha proisei me ton kainourgio autos o anthropos den se kaliptei…gt prepei na ton koroideueis…kat arxas etsi opos to pas sto telos tha to mathei kai oute san filo sou tha mporeseis na ton kratiseis… i simperifora sou einai poli egoistiki…den skeftesai oute ta sinaisthimata tou kainourgiou oute tou paliou….simfono apolita me tin mary!!
    ps. meta lene oti oi ginaikes einai san tis maimoudes kai gia na afisoun to ena kladi prota prepei na exoun piasei to allo kai enoxloumaste!! sorry alla eisai o orismos autis tis paromoiosis

  11. δεν καταλαβαίνω γιατί πρεπει να νοιώθεις ενοχές?
    ολοι οι άντρες το ίδιο κάνουν , ακόμα και ο Γιώργος φέρει ευθύνη για όλο αυτό ! αν ποτέ δεν σε διεκδίκησε ή ποτέ δεν εδειξε το ενδιαφέρον του , (αν υπάρχει) λογικό είνια να φτασεις σε αυτό το σημείο!!!
    ζήσε αυτό που συμβαίνει και ο χρόνος θα δείξει τι αξίζει και τι όχι!!!

  12. αγαπητη ειρηνη,εχω σχεση με το συζυγο μου 27 χρονια απο τα οποια τα 19 παντρεμενοι.τωρα ειμαστε 42.για μενα οι ερωτες χωρις προηγουμενες εμπειριες δεν ειναι κατι απαγορευτικο.ηταν η πρωτη σχεση κ των δυο.αυτο δεν σημαινει οτι ολες αυτες οι σχεσεις πετυχαινουν.δεν υπαρχουν συνταγες στον ερωτα.ειμαστε πολυ ευτυχισμενοι κι αγαπιομαστε πολυ.δεν μπορουμε να φανταστουμε τη ζωη μας ο ενας χωρις τον αλλον.καποιος αλλος/η 8α εψαχνε για εμπειριες μετα απο 10-15 χρονια.δεν υπαρχουν λοιπον νομοι απαραβατοι στις σχεσεις.οσον αφορα την τωρινη σου κατασταση, σε καταλαβαινω απολυτα.δεν θελεις να χασεις το σιγουρακι σου.σου μιλαω εντιμως,ουτε κι εγω,αν εμπλεκα με κατι αλλο στη ζωη μου.ομως,επειδη ειναι πολυ εγωιστικο να κοροιδευεις καποιον για μεγαλο διαστημα κοιταξε να παρεις μια αποφαση.οταν δημιουργουμε παραλληλες σχεσεις ,δεν ξερουμε ποτε που θα μας οδηγησει ολο αυτο.μπορει να ηταν μια απλη περιπετεια,μπορει κ οχι.για σενα ισχυει μαλον το δευτερο.ξεκαθαρισε λοιπον τα συναισ8ηματα σου γιατι το χρωστας σε καποιον που σου εχει χαρισει 10 χρονια απο τη ζωη του.

  13. Είναι ολοφάνερο ότι έχεις τρομερά απωθημένα. Από μικρή μπήκες σε μια σχέση και τώρα θέλεις, και κατα την αποψη μου, ΠΡΕΠΕΙ να ζήσεις την ζωή σου. Δεν ξέρω εαν θα είναι ο “παράνομος” η σχέση που θα σε ολοκληρώσει, αλλα σίγουρα πρεπει να χωρίσεις για να ΖΗΣΕΙΣ. Αμα ήσουν από τις κοπελες που μενουν με την πρωτη σχεση τους και ειναι ολα καλα, σίγουρα δεν θα φαιρόσουν έτσι. Μην κοροϊδευεις τον ανθρωπο και δωστου το δικαιωμα να κανεις τις επιλογες του. Δεν μπορεις να κανεις διπλή ζωη και να επιλέγεις για λογαριασμό του να ζει ενα ψεμα. Εσυ κανε την ζωη σου, αποκτησε εμπειριες και μετα κατεληξε καπου.

  14. αχ κοριτσια εγω δεν τα κατανοω αυτα.. ποιος ο λογος να κοροιδευεις καποιον ο οποιος οπως λες εχει αφεθει σε εσενα? Πιστευω πως δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να κοροιδευουμε τον απεναντι..

  15. Ειρηνη…αυτο που κανεις το λεω φιλικαα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ…δεν ειναι σωστο να κοροιδευεις ντον γιωργο εναν ανθρωπο που σε αγαπαει τοσα χρονια .πρεπει να ξεκαθαρισεις αν θελεις να μεινεις μαζι του η οχι.και μια συμβουλη.. οι παραλληλες σχεσεις και οι απατες μαθαινονται ευκολα.. ειναι λοιπον προτιμοτερο να ξεκαθαρισεις μαζι του τωρα

  16. Ειρήνη αν σπάσει το γυαλί δεν ξανακολλάει. Το είπες και μόνη σου,ο άλλος είναι ο καλύτερός σου φίλος πλέον. Δεν σε ελκύει ερωτικά. Δεν υπάρχουν μέσες καταστάσεις σ’αυτά. Χωρισέ τον τώρα, γιατί μαυτά που του κάνεις εσύ σίγουρα δεν είσαι η καλύτερή του φίλη. Κι ας μην το ξέρει αυτός, το ξέρεις εσύ. Έτσι που συμπεριφέρεσαι είναι σαν μην τον σέβεσαι καθόλου. Και δηλαδή τί? Αν δεν είναι τίποτα 8α γυρίσεις κοντά του κι όλα θα είναι μέλι γάλα? Πολύ κρίμα που κοροιδεύουμε τον εαυτό μας και λέμε ότι αγαπάμε κάποιον και τελικά είμαστε τόσο εγωιστές και τον θέλουμε δικό μας ό,τι και να του κάνουμε. Εγώ μια φορά απάτησα κάποιον ενώ ήμασταν από απόσταση και τον πήρα τηλέφωνο την επόμενη μέρα και του το είπα, κι ας τα χαμε 2 μηνες. Όποιος και να ναι ο άλλος πρέπει να του φέρεσαι με σεβασμο, τι 10 λεπτά τι 10 χρόνια, δε μου λέει κάτι αυτό. Βγες από το ροζ συννεφάκι σου και χώρισέ τον. Το αν θα σταματήσετε μετά να μιλάτε είναι δικό σας θέμα.

  17. συγουρα οσοι ειναι εξω απο το χωρο λενε πολλα!!!γι αυτο αν δεν εχει συμβει σε καποιουσ κατι παρομοιο νομιζω πωσ δεβ πρεπει να την κατακρινουν…μου συνεβησε κατι τετοιο…..και οταν τελειωσα την σχεση μου τελειωσα και αμεσωσ την παραληλη σχεση μου…γιατι δεν ηταν ερωτασ αλλα ενασ ενθουσιασμοσ αφου απο την σχεση μου δεν επαιρνα ουτε ενα κοπλιμεντο!!!!!!σκεψου πριν τελειωσεισ τη σχεση σ!!!!!μηπωσ η παραλληλη σχεση σου ειναι απλωσ ενθουσιασμοσ??????

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More