Πίσω στην κορυφή της σελίδας
20.12.2011 | 23:26

“Ανακάλυψα ότι τα τελευταία τρία χρόνια είχε δανειστεί πάνω από 50 χιλιάδες ευρώ!!!”

“Ανακάλυψα ότι τα τελευταία τρία χρόνια είχε δανειστεί πάνω από 50 χιλιάδες ευρώ!!!”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η αλήθεια λυτρώνει...

Με λένε Έλενα και είμαι παντρεμένη 8 χρόνια κι έχω δύο παιδιά. Με το σύζυγό μου λόγω δουλειάς τον τελευταίο χρόνο ζούμε σε διαφορετικές πόλεις.

Είχαμε τα προβλήματά μας, αλλά το πάλευα γιατί πίστευα ότι η παράξενη συμπεριφορά του ήταν λόγω της κούρασης, της δουλειάς και του ότι τον πίεζα για να βρούμε μια λύση ώστε να είμαστε μαζί.

Ώσπου... ψάχνοντας κατά τύχη στον υπολογιστή ανακάλυψα ότι τα τελευταία τρία χρόνια είχε δανειστεί πάνω από 50 χιλιάδες ευρώ, χωρίς εγώ να καταλάβω τίποτα. Μεγάλα πολά από αυτά είχαν παιχτεί σε ηλεκτρονικό τζόγο.

Έπεσα από τα σύννεφα κι όταν το Σαββατοκύριακο του είπα ότι ανακάλυψα αυτό που φοβόμουν μη μάθω, μου καταλόγισε ότι μαζί τα φάγαμε τα τελευταία 11 χρόνια!!!!!! Εγώ, που ζούσα πάντα μια μετρημένη ζωή και ούτε καν τα είχα δει αυτά τα λεφτά.

Μετά άρχισε τα κλάματα... Μου είπε ότι μου το έκρυψε για να μην με χάσει κι ότι είναι διατεθειμένος να παρατήσει τη δουλειά του και να ανοίξει άλλη για να είμαστε μαζί, κάτι που εγώ τον παρακαλούσα μήνες και το αρνιόταν. Μετά το έριξε και στα παιδιά κλπ.

Του είπα για τα ψέματα και την κοροϊδία 11 ολόκληρων χρόνω κι ότι δεν μπορώ πια να τον εμπιστευθώ ποτέ ξανά. Πήγα σε δικηγόρο για διαζύγιο και αρνείται να μου δώσει συναινετικό...

Η αλήθεια με λύτρωσε από τις αμφιβολίες που είχα τον τελευταίο καιρό αλλά η ιστορία με πονάει και πρέπει να φανώ δυνατή για τα παιδιά μου...

Έλενα


Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 0:02

Top 10