Έλενα: “Φοβάμαι πως αν επιστρέψω θα με ψάξει πάλι και όλα θα αρχίσουν από την αρχή. Τι να κάνω;”

Καλησπέρα!

Θέλω κι εγώ να σας πω την ιστορία μου, μήπως και βρω κάποια λύση…

Είμαι 22, αυτός 27. Ήμασταν μαζί 2 χρόνια. Είχαμε μια αρκετά περίπλοκη σχέση με τσακωμούς, καβγάδες και πάθος. Ήτανε πολύ έντονα τα συναισθήματα τα δικά μου. Νομίζω τον έπνιξα με την αγάπη μου.

Χωρίζαμε κάθε τόσο, όμως πάντα γυρνούσε σε μένα. Κι εγώ επειδή τον αγαπούσα πολύ τα συγχωρούσα όλα.

Χωρίσαμε πριν από δέκα μήνες. Αμέσως μετά έκανε μια σχέση για τα μάτια του κόσμου (και του δικού μου). Κάθε μέρα βγαίνανε κι έπαιζαν το ερωτευμένο ζευγάρι. Όλα αυτά μπροστά στα δικά μου μάτια. Όταν ήταν μόνος του έξω με κοιτούσε με το βλέμμα καρφωμένο. Μετά από λίγο καιρό όμως χωρίσανε.

Πληγώθηκα τόσο πολύ που πήρα την απόφαση κι έφυγα μακριά. Οι γονείς μου δουλεύουν στην Γερμανία, έτσι ήταν εύκολο να αλλάξω περιβάλλον.

Από τότε έχουν περάσει 7 μήνες. Άφησα πίσω μου τις παρέες μου, τη δουλειά μου, τα συναισθήματά μου. Όμως έπαθα κατάθλιψη εδώ.

Τον αγαπώ πολύ. Τον σκέφτομαι κάθε μέρα και δεν αντέχω άλλο έτσι. Όμως, φοβάμαι πως αν επιστρέψω θα με ψάξει πάλι και όλα θα αρχίσουν από την αρχή. Μου λένε οι φίλες ότι μόνος του κυκλοφορεί έξω, άρα δεν νομίζω ότι έκανε κάτι…

Πείτε μου τι να κάνω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Έλενα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΣΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ!ΑΝ ΣΕ ΗΘΕΛΕ…ΘΑ ΕΠΙΑΝΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΑΣ.
    ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΚΑΝΤΟ…ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ!ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΑΦΟΡΜΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!

  2. να μεινεις εκει που εισαι για πολλους λογους.παρ ολα αυτα αν θες να επιστρεψεις εσυ θα αποφασισεις αν θα τον δεις ή οχι.τι παει να πει θα σε ψαξει?ας σε ψαξει.εσυ αποφασιζεις για την ζωη σου ομως κανεις αλλος.εκτος αν τον θες παλι και συνεχισεις αυτον τον φαυλο κυκλο και χασεις αλλα τοσα χρονια απο την ζωη σου.και εισαι και μια ηλικια που ειναι για να ζησεις ομορφες εμπειριες οχι να μαυριζεις για τον καθε @@@@@@@ και για λιγες στιγμες παθιασμενου σεξ.σε πληροφορω υπαρχουν αντρε εκει εξω που στα προσφερουν ολα χωρις να σε στνεναχωρουν.εκτος αν εισαι απο αυτες που για να κρατανε το παθος θελουν να μαλλωνουν με τον αλλον ανα τακτα χρονικα διαστηματα.αν εισαι ετσι τοτε λυπαμαι αλλα ολο με τετοιους θα μπλεκεις

  3. προχωρα στην ζωη σου θα βρεις κατι καλυτερο.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More