“Στην αρχή δεν το έλεγα στη φίλη μου, αλλά πριν λίγες μέρες της το είπα…”

Πέρυσι μια από τις φίλες μου τα έφτιαξε με ένα αγόρι. Είναι από τους πιο όμορφους του σχολείου. Τα είχανε τέσσερις μήνες περίπου, αλλά αυτή του είπε να χωρίσουνε γιατί δεν τον ήθελε και τόσο πολύ.

Εγώ το είχα καταλάβει ότι δεν τον ήθελε πολύ. Πολλές φορές ήταν ψυχρή μαζί του. Το θέμα είναι ότι τώρα, εδώ και λίγο καιρό έχει αρχίσει να μου αρέσει αυτός. Δεν το περίμενα.

Βλέπετε όταν τα είχε με τη φίλη μου, ούτε καν το είχα σκεφτεί. Δεν λέω, μου άρεσε, αλλά μέχρι εκεί. Τώρα όμως θέλω να γίνει κάτι παραπάνω.

Στην αρχή δεν το έλεγα στη φίλη μου, αλλά πριν λίγες μέρες της το είπα. Έτσι κι αλλιώς, τα έχει φτιάξει με άλλον. Και μου είπε ότι δεν τη νοιάζει.

Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι αυτός πηγαίνει τρίτη λυκείου (εγώ πρώτη) και δεν ξέρω αν θέλει σχέση, επειδή έχει διαβάσματα -δίνει Πανελλήνιες φέτος.

Βασικά δεν ξέρω, ούτε αν του αρέσω, έστω και λίγο. Αν βρεθούμε στο σχολείο μιλάμε, αλλά δεν ξέρω. Καμιά φορά νομίζω ότι θέλει τη φίλη μου ακόμα. Έχω μπερδευτεί πολύ.

Προσπαθώ να του το δείξω, αλλά δεν ξέρω αν το έχει καταλάβει. Θέλω πολύ να με βοηθήσετε. Τι να κάνω; Μου αρέσει πολύ…

Σας ευχαριστώ!!!

Ελένη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Mikri glykia elenitsa.. 🙂
    Exeis arketo kairo brosta sou gia agapes kai louloudakia..
    Ti fili sou de ti noiazei, kai den exeis katalavei kai ti paizei apo ti plevra tou.
    Esy exeis akoma 2 xronia sxoleio, k’autos poly sintoma tha arxisei mia kainourgia zwh, mia entelws diaforetiki fash apo auti tou sxoleiou.
    Auta prepei na ta laveis ipopsin sou.
    An omws ton theleis poly, kane mia prospatheia na erthete ligo pio konta px mathe pou sixnazei, ti tou aresei na kanei gia na exete koino pyrina sizitisis!!
    Skepsou omws oles tis plevres kai meta apofasise!!
    Auti einai i apopsi mou 🙂
    Oti k’an kaneis.. euxomai ta kalytera 🙂

  2. Εγώ θα σου πρότεινα να μην κάνεις τίποτα. ‘Οχι επειδή τα είχε με την φίλη σου αλλά επειδή είναι τρίτη λυκείου, ενώ εσύ πας μόνο πρώτη. Στο κάτω κάτω εκείνος, ως αγόρι 17 χρονών, φαντάζομαι πως θέλει κατι τελειώς διαφορετικό, θέλει σεξ και όχι συναισθηματικό δέσιμο που από ότι καταλαβαίνω (και εύχομαι!) θες εσύ. Ελπίζω να βοήθησα…Φιλάκιααα:)

  3. Ελένη νομίζω πως πρέπει να του πεις αυτό που αισθάνεσαι για εκείνον, από την στιγμή που την φίλη σου δεν την νοιάζει δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα. Μην αφήνεις τις ανασφάλειες σου να προγραμματίζουν την ζωή σου. Να ρισκάρεις κι ότι γίνει, αν δεν θέλει υπάρχουν κι άλλοι!!!

  4. αμα δεν σου εχει εκδηλώσει ενδιαφέρον τί να σου πούμε; Κουνήσου του λίγο μπάς και δείξει κάτι αν και απο όσα γράφεις εγώ κατάλαβα οτι αυτός δεν ενδιαφέρεται.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More