Πίσω στην κορυφή της σελίδας
14.06.2012 | 00:33

Ελένη: “Τώρα νιώθω διπλό τον πόνο και πραγματικά υποφέρω. Τι μπορώ να κάνω;”

Ελένη: “Τώρα νιώθω διπλό τον πόνο και πραγματικά υποφέρω. Τι μπορώ να κάνω;”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ήμουν σε μια σχέση για σχεδόν δύο χρόνια και τώρα χώρισα. Με πονάει πολύ. Δεν ξέρω ούτε πως να το πω στους δικούς μου, επειδή γενικά δεν μιλάμε πολύ για το θέμα σχέσεις.

Είμαι φοιτήτρια σε άλλη πόλη κι εδώ γνώρισα δύο πολύ καλά παιδιά με τους οποίους κάναμε παρέα και ό,τι πρόβλημα είχα πάντοτε με βοηθούσαν.

Όταν χώρισα ήρθε ο ένας από τους δύο κι ενώ μιλήσαμε στο τέλος μου είπε ότι του αρέσω. Βρισκόταν κι εκείνος στην ίδια φάση. Ήταν χωρισμένος μετά από δύο μήνες σχέσης όμως ένιωθε πολλά για εκείνη την κοπέλα και ήθελε να κάνουν πολλά μαζί.

Έμεινε ένα βράδυ μαζί μου όμως δεν έγινε τίποτα, μόνο φιληθήκαμε και είπαμε ότι θα δούμε τι θα γίνει με μας. Μου είπε ότι είναι πρόθυμος να είμαστε μαζί, να με αγαπά κι ότι όταν θα νιώσω καλύτερα να του προσφέρω κι εγώ εκείνα που θα του στερούσα.

Την επόμενη μέρα δεν μιλήσαμε κι εκείνος βρέθηκε με το κορίτσι για να τελειώσουν οριστικά. Σκεφτόμουν όσα μου είπε και θα του έλεγα να είμαστε μαζί.

Ήρθε την επόμενη μέρα κι όταν του άνοιξα θέμα κατάλαβα πως δεν ήθελε... Συζητήσαμε πολύ λίγο και τότε μου είπε ότι είναι καλύτερα να φύγει. Έφυγε κι εγώ δεν είπα τίποτα. Τώρα νιώθω διπλό τον πόνο και πραγματικά υποφέρω. Τι μπορώ να κάνω;

ΕλένηΤο πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10