“Μαθαίνω ότι είναι έτοιμοι να παντρευτούν και μάλιστα την ημερομηνία του δικού μας γάμου”

Γιατί όλες οι μεγάλες σχέσεις να έχουν άδικο τέλος;

Η δική μου ξεκινάει τέσσερα χρόνια πριν. Γνωριστήκαμε μέσω κοινής παρέας κι αμέσως ήταν ένας κεραυνοβόλος έρωτας.

Βόλτες, μικρά δωράκια, λουλούδια… Στο χρόνο, αποφασίσαμε ότι αφού θέλουμε να είμαστε μαζί, να προχωρήσουμε παραπέρα. Κι αρραβωνιαστήκαμε.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα. Βιαζόταν πολύ να βάλει στη ζωή μας τον έγγαμο βίο. Πάλευα με μένα να αποδεχτώ καταστάσεις. Άλλαξα για χάρη του τον τρόπο ζωής μου… Μεγάλο λάθος!

Ήμασταν έτοιμοι να παντρευτούμε, ώσπου μήνες πριν το γάμο μου ζήτησε να χωρίσουμε. Ο λόγος; Πίστευε οτι δεν ταιριάζαμε… μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης!

Το αποτέλεσμα; Μετά από ένα μήνα, τον είδα με άλλη και μάλιστα στο σπίτι που φτιάξαμε για να μείνουμε μαζί. Κι από κοινούς γνωστούς μαθαίνω ότι είναι έτοιμοι και να παντρευτούν. Και μάλιστα την ημερομηνία του δικού μας γάμου.

Έναν τέτοιο άνθρωπο πως θα τον χαρακτηρίζατε; Διπρόσωπο; Ανασφαλή;

Τη συγκεκριμένη ιστορία τη βλέπω πια σαν εμπειρία στη ζωή μου. Έμαθα πράγματα για μένα καθώς και λάθη που έκανα. Δεν ήμουν έτοιμη για αυτό το μεγάλο βήμα στη ζωή μου και νιώθω απελευθερωμένη πλέον…

Με τον τωρινό μου σύντροφο ζω το τώρα, την κάθε στιγμή, χωρίς να με ενδιαφέρει το μετά, δίχως να βάζω ταμπέλες και πρέπει στη ζωή μου. Άλλωστε το πάθημα γίνεται μάθημα, δε λένε;

e.m.

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. και αντρες και γυναικες πιστευω οτι οταν φτασουν σε αυτη την φαση κυριευονται απο μπερδεμενα συναισθηματα και λειτουγουν επιπολαια ολοι κανουμε λαθη κανενας δεν ειναι αλανθαστος μπραβο που εμαθες και κατι απο αυτο το συμβαν απο τη μια καλα εκανε και κατι σωστο και στο ειπε γιατι θα προτιμουσες να ειχες παντρευτει και να ειχε ερωμενη για παρδειγμα γιατι αποκλεειτε να μην ειχε κατι ενω ειχε σχεση μαζι σου το λεω γιατι ο ενας μηνας που λες οτι τον ειδες και μαλιστα παντρευτηκαν κιολας μου φαινεται λιγος αρα κατι θα ειχε ταυτοχρονα με σενα……τελοςπαντων δεν τον υποστηριζω μπορει να εχει καποιο προβλημα μπορει να ειναι απλα συμπτωσεις αυτα που λες δεν ξερω με τι ανθρωπο εμπλεξες αλλα εκανες και ξεμπερδεψες!!!!!!

  2. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΝΙΟΤΕ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ, Ο ΕΡΩΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΙΑΣΥΝΕΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΑΘΗ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΟΣΟΥΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ. ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΤΟΥΣΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΣΧΕΣΗ. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΗ ΤΩΡΙΝΗ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ. ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ, ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ‘ΣΕΝΑ., ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

  3. profanws o prwhn h8ele na dhmiourghsei oikogeneia suntoma ! pisteuw pws ola ginontai gia kapoio logo oso klise kai an akougetai autoo..dn hsoun etoimh na kaneis oikogeneia kai etyxe na xwrisete ..as doume loipon thn 8etiki pleura twn pragmatwn .twra opws les kai esy i idia niw8eis apeleu8erwmenh!!mpravo sou!

  4. agaphth e.m.,sigoura den h8eles ayto to vhma,dld to gamo.an to h8eles pragmatika 8a ton eixes skotwsei mono k mono giati epele3e ayth thn hmeromhnia!!!!efoson ais8anesai apeley8erwmenh shmainei oti den se etsou3e k poly.pantws tyxerh hsoun pou den proxwrhses.eyxomai na zeis th zwh sou opws 8eleis.paragmatika,xairomai otan akouw an8rwpous na lene oti zoun to shmera.poly spanio proson,prospa8hse na to diathrhseis!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More