“Ήταν ο πρώτος μου κι εγώ η πρώτη του. Έχουμε περάσει πολλά μαζί και μου είναι δύσκολο….”

Καλησπέρα!

Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να ακούσω τη γνώμη σας για τη δική μου ιστορία…

Ήμουν ενάμιση χρόνο με ένα παιδί. Περάσαμε μαζί και τον στρατό του και γενικά πολλές εύκολες και δύσκολες καταστάσεις.

Βρισκόμασταν όμως από απόσταση με αποτέλεσμα να έχουμε πολλούς μήνες να βρεθούμε και να επικοινωνούμε μόνο μέσω τηλεφώνου λόγω του στρατού και της πατρικής του κατοικίας.

Έμενε στη Θήβα κι εγώ στην Αθήνα. Δεν είναι τρομερή απόσταση όμως για κάποιον καιρό δεν ερχόταν εκείνος ούτε πήγαινα κι εγώ…

Είχαμε χωρίσει μια φορά μόνο κι αυτό για μία εβδομάδα. Γενικά η σχέση μας είχε αυξομειώσεις όπως όλες οι σχέσεις και πόσω μάλλον οι σχέσεις με απόσταση.

Το θέμα είναι ότι πλέον χωρίσαμε γιατί ανακάλυψε ένα ψέμα που του είχα πει για κάτι φωτογραφίες και δεν θέλησε να με συγχωρέσει. Ενώ εγώ τον είχα συγχωρέσει ήδη δύο φορές για κάποιες “αταξίες” του.

Από τη μία θέλω να τον προσεγγίσω, να του εξηγήσω, να του ζητήσω συγγνώμη και να επανορθώσω για το λάθος που έκανα όμως μου έχει κόψει όλες τις οδούς επικοινωνίας.

Του έχω στείλει κάποια μηνύματα και δεν μου απαντάει. Ούτε στα γενέθλιά μου μου έστειλε ένα τυπικό “Χρόνια Πολλά”. Σκέφτομαι στα δικά του γενέθλια να πάω από εκεί μήπως και καταφέρω να μιλήσουμε -είναι σε δύο μήνες από τώρα.

Όμως και πάλι δεν ξέρω. Βρίσκομαι σε δύσκολη θέση. Μιας και ήταν ο πρώτος μου όπως κι εγώ η πρώτη του και έχουμε περάσει πολλά μαζί που μου είναι δύσκολο να τα προσπεράσω έτσι απλά σε έναν μήνα.

Να σημειώσω ότι είμαι 19 χρόνων κι έχουμε 3 εβδομάδες χωρισμένοι. Θα ήθελα πολύ να μάθω τη γνώμη σας και να ακούσω τις συμβουλές σας!!!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

ΕΜΜΗ

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αφoρμή έψαχνε για να σε αφήσει! Το ξέρεις και εσύ κατά βάθος! Είσαι μόλις 19 χρονών, κράτα τις αναμήνσεις κ προχώρα (και στον επόμενο μην συγχωρέσεις εύκολα τις “¨αταξίες” του!!!!!!!!!!)

  2. Αγαπητη φιλη ξερεις τι λεει ενα πανεμορφο τραγουδακι αν μ αγαπουσες λιγο δεν θα μ αφηνες να φυγω.-

  3. και καπως ετσι τελειωνουν οι πρωτες μας σχεσεις και ευτυχως!!!! καλωσηρθες στον κοσμο των singles Και προχωρα χωρις να κοιτας πισω .σε λιγα χρονια θα το σκεφτεσαι και θα λες ποσο καλα εκανες.

  4. Κοίτα, είναι φυσικό να είσαι “κολλημένη” μαζί του γιατι ήταν ο πρώτος άντρας στην ερωτική σου ζωή —Αλλά αφενώς είσαι μικρή στην ηλικία και έχεις πολλά να ζήσεις και να δείς ακόμα στο θέμα των σχέσεων και αφετέρου οι συνθήκες που μας περιγράφεις για αυτή την σχέση δεν ήταν και οι καλύτερες —δηλαδή πρώτα απ όλα η απόσταση —που παίζει σημαντικό ρόλο , γιατί άλλο να βλέπεις τον άλλο μέρα παρα μέρα και άλλο μια φορά στους δυό μήνες —-δέυτερον , το ότι αυτός σου έχει κόψει όλους τους τρόπους επικοινωνίας δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν θέλει να συνεχίσει άλλο αυτό που είχατε —και αυτό πρέπει να το σεβαστείς –φοβάμαι ότι αν τον “πιέσεις” με το να προσπαθείς να του μιλήσεις ενω εκείνος δεν θέλει μάλλον θα τον θυμώσεις και θα τσαντιστεί παρά θα έλθει κοντά σου —Με το ζόρι δεν γίνονται αυτά τα πραγματα και κυρίως στα αισθηματικά —Οπότε θα σε συμβούλευα να μην πιέζεις τις καταστάσεις και ν αφήσεις να περάσει λίγο ο καιρός —-Αν εκείνος θέλει να κρατήσετε κάποια επαφή τότε ίσως κάποια στιγμή να επικοινωνήσει μαζί σου –αν δεν θέλει και εξαφανιστεί τελείως τότε τι είχαμε τι χασαμε αφου ούτως η άλλως σπάνια βλεπόσασταν απο κοντά —Προσπάθησε παρ ολα αυτά να συνεχίσεις την ζωή σου —Μην κάθεσαι να σκέφτεσαι συνέχεια αυτόν όλη την ημέρα και να στεναχωριέσαι —Βγές έξω , γράψου γυμναστήριο, διάσκέδασε με τις φίλες σου –Αλλαξε παραστάσεις και σκέψεις—-Είσαι πάρα πολύ μικρή και είμαι σίγουρη πως πολύ σύντομα θα βρεθεί κάποιο άλλο αγόρι που να μένετε στην ιδια πόλη , θα ερωτευτείς ξανά και όλα αυτά θα σου φαίνονται μια μακρινή ανάμνηση —Γενικά να θυμάσαι πως τους ανθρώπους στην ζωή μας δεν μπορούμε να τους κρατήσουμε με το ζόρι —Αν θέλουν να φύγουν τότε όσο και να πονάει αυτό πρέπει να συνεχίζουμε την ζωή μας και να κοιτάμε το μέλλον —-Κράτα μόνο τις καλές αναμνήσεις απο αυτή τη σχέση και προχώρα μπροστά λοιπόν—-

  5. an ksereis poy menei giati den pas mia mera apo tin thiva kai na vretheis mprosta toy ksafnika?

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More