Φωτεινή: “Σας παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας, γιατί είναι πολύ σημαντικό για εμένα….”

Με λένε Φωτεινή και είμαι 14 χρόνων. Φέτος, μου αρέσει ένα αγόρι και πριν λίγες μέρες το είπα σε μια φίλη μου και τον ρώτησε αν θέλει να του κάνει κονέ με καμία (εμένα), γιατί αυτός έχει λίγο καιρό που χώρισε.

Τέλος πάντων, αυτός μάλλον κατάλαβε και κανόνισε να πάμε βόλτα οι τρεις μας και μετά να μας αφήσει μόνους μας. Να σας πω ότι της είπε ότι του αρέσω πιο πολύ σε όλη την τάξη μας.

Η βόλτα μας θα γίνει αύριο οπότε δεν ξέρω τι θα γίνει να σας πω. Το θέμα μου είναι ότι δεν ξέρω αν θέλω πραγματικά να τα φτιάξω μαζί του γιατί δεν θέλω να μαθευτεί και κυρίως να το μάθει μια καλή μου φίλη που δεν θέλω να της το πω, γιατί είμαι σίγουρη ότι θα σχολιάσει αρνητικά.

Ακόμα φοβάμαι ότι αν τα φτιάξω μαζί του θα χαλάσουν όλα, επειδή ξέρω πως δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Φοβάμαι μήπως δεν είμαι πάλι καλή μαθήτρια και γενικά να αλλάξουν όλα.

Ξέρω ότι ακούγεται χαζό, αλλά είναι σημαντικό γιτί μου αρέσει η ζωή μου και δεν θέλω να την αλλάξω με τίποτα. Α! Και ξέρω ότι οι περισσότερες μόλις τα φτιάξουν με κάποιον σταματάνε να είναι καλές μαθήτριες και να έχουν φίλες κτλ.

Αλλά ρε γαμώτο, μου αρέσει πολύ… Αλλά τι θα κάνω αν γίνει κάτι μεταξύ μας; Πως θα το πω στη φίλη μου; Ή αν σταματήσω να έχω προτεραιότητες στη ζωή μου αυτά που έχω σήμερα και βάλω πάνω από όλα αυτόν;

Έχω μπερδευτεί με αυτήν την ιστορία, αλλά θέλω μερικές συμβουλές γιατί πρέπει να αποφασίσω σύντομα τι θέλω για να ξέρει και η φίλη μου τι να του πει… Γιατί αν του πει να κάνει κάτι κι εγώ τελευταία στιγμή αποφασίσω ότι δεν θέλω, τι θα γίνει;

Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλωωωω…

Σας παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας, γιατί είναι πολύ σημαντικό για εμένα….

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων όσες μου πείτε τις πολύτιμες συμβουλές και διαθέσετε έστω και λίγο χρόνο για την δική μου ιστορία…

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!

Φωτεινή

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Καταλαβαίνω οτι εχεις ενθουσιαστει μικρουλα μου αλλα στην ηλικία σου καλο θα ήταν να κανεις παρεα μαζι του η μια πλατωνική σχέση και τιποτα παραπάνω.Εχεις χρονια μπροστα σου για σοβαρή σχεση.Εννοειται οτι τωρα προέχει το σχολειο.

  2. Πιτσιρίκα πρώτα να κοιτάξεις το σχολείο σου! Αυτό προέχει! Μόλις το τελειώσεις και μπεις για φοιτήτρια θα έχεις πάαααααααρα πολύ χρόνο για να κάνεις και σχέση και φλερτ, να βγείς με το αγόρι που θα σου αρέσει να διασκεδάσεις!
    Λογικό είναι που σου αρέσει κάποιο αγόρι δεν είναι κακό, αλλά μέχρι εκεί!
    ʼσε τη ζωή σου να κυλά τώρα όμορφα, έτσι όπως κυλάει και οι έρωτες μόλις τελειώσεις το σχολείο!

  3. Να πείς στη φίλη σου να μην ανακατεύεται και κυρίως να μην του πεί τίποτα! Να ξέρεις οτι σε αυτά τα θέματα δεν είναι καλό να ανακατεύονται τρίτοι.

  4. Πώς μπορείς να πεις σε μία έφηβη άσε τους έρωτες για αργότερα;;; Γίνεται; Δεν νομίζω….Εγώ αυτό που θα σου πω μικρή μου, είναι να προσπαθήσεις να τα συνδυάσεις όλα, αλλά με ΠΡΩΤΗ προτεραιότητα το διάβασμα!! Αν δεις ότι μπορείς να συνεχίζεις να είσαι καλή μαθήτρια, να βλέπεις τις φίλες σου όσο συχνά θέλεις, να περνάς χρόνο με την οικογένεια σου και να έχεις και κάποιες ώρες τη βδομάδα ελεύθερες για να δεις το φίλο σου, τότε να τα “φτιάξεις” μαζί του. Ήρεμα και απλά, όμως, χωρίς βιασύνες και χωρίς να πιέζεσαι. Έτσι, ακριβώς όπως αρμόζει στην ηλικία σου…

  5. Θα συμφωνήσω με Μελίνα !!!! Γενικά πάντα όταν θα είσαι με ένα αγόρι οι φίλες σου θα μπαίνουν σε 2η μύρα προσπάθησε να μην το παρακάνεις και σε αυτό το στάδιο θα καταλάβεις αν οι φίλες σου είναι καλές γιατί πρέπει να δείξουν κατανόηση και να μην σου βάλουν λόγια …… όσο αναφορά τα μαθήματα από την στιγμή που ξέρεις ότι δεν πρέπει να τα παραμελήσεις δεν θα το κάνεις τα κορίτσια που παραμελούν τα μαθήματα τους για ένα αγόρι ποτέ πριν δεν έχουν μπει σε διαδικασία σκέψεις !!! καλή τύχη ( στείλε μας σχόλιο να μας πεις πως πήγε το ραντεβού)

  6. ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες σας κοριτσια….ολα αυτα που μου ειπατε τα εχω σκεφτει και εγω και νομιζω οτι εχετε δικιο.Τελικα μου ειπε οτι με θελει αλλα εγω επειδη νομιζω οτι γινεται ακομα κατι με την πρωην του δεν ξερω αν θελω πραγματικα να συνεχισει αυτη η ιστορια.Ακομα δεν ξερω αν με θελει πραγματικα η παιζει απλως μαζι μου.Θελω να το σκεφτω καλα και να μην παρω καμια επιπολαιη αποφαση.ευχαριστω και θα σας ενημερωσω για την συνεχεια εφοσον το θελετε.!Α! Και στην φιλη μου δεν ειπα ακομα τιποτα και αν δεν συμβει τιποτα μεταξυ μας δεν θα το κανω.Δεν ειμαι πολυ σιγουρη για αυτην την αποφαση μου γιατι αυτη μου ειχε πει τα παντα αλλα δν μπορω να της μιλισω.Η φιλη μου (που του ειπε για μενα!) με συμβουλεψε το ιδιο και τωρα νιωθω πιο σιγουρη.!Ευχαριστω!

  7. Φωτεινουλα εισαι μια γλυκα!!

  8. Φωτεινή και μόνο όλες αυτές οι αμφιβολίες που έχεις δείχνουν ότι ένα κομμάτι του εαυτόυ σου δεν είναι έτοιμο ακόμη για να μπεί σε μια σχέση με ένα αγόρι –Μην πιέζεσαι άδικα λοιπόν —-Σε αυτή την βόλτα που θα πάτε μπορείς να πεις σε αυτό το αγόρι να ξεκινήσετε να γίνετε φίλοι στην άρχή — έτσι ώστε να κερδίσεις χρόνο και να μην πέσεις με τα μούτρα σε μια κατάσταση που σου προκαλεί άγχος και στρές απ ότι βλέπω —-Το να γίνετε φίλοι θα σου δώσει και την ευκαιρία να τον γνωρίσεις καλύτερα και να σιγουρευτείς αν ταιριάζετε ή όχι– Πολλές φορές κάποιος μπορεί να μας τραβάει εμφανισιακά αλλά στην πορεία να δούμε ότι σαν χαρακτήρές δεν ταιριάζουμε —Κάνε μικρά βήματα λοιπόν και μην αγχώνεσαι άδικα —Έχεις όλον τον καιρό μπροστά σου για να ωριμάσεις και να κάνεις σχέση όταν θα είσαι πιο έτοιμη για αυτήν—-

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More