Αγγελική: “Ο αρραβωνιαστικός μου είχε πρόσφατα ένα ατύχημα…”

Γεια σας! Ο αρραβωνιαστικός μου είχε πρόσφατα ένα ατύχημα κι έσπασε την κνήμη του.

Έκανε εγχείριση. Έβαλε μόσχευμα στο πόδι του κι ο χρόνος που χρειάζεται μέχρι να αποθεραπευτεί είναι περίπου εννιά μήνες.

Για αρκετό καιρό θα είναι στο κρεβάτι με καρφιά στο πόδι του. Η ψυχολογία του τον τελευταίο καιρό είναι πολύ άσχημη.

Δεν ξέρω τι να κάνω για να τον δω καλύτερα. Μου είναι πολύ δύσκολο να σκεφτώ πράγματα που θα μπορούσαν να χαροποιήσουν έναν άνθρωπο σε τέτοια κατάσταση.

Το Σαββατοκύριακο κάθισα και είδα όλους τους αγώνες μαζί του. Προσπαθώ να κάνω πράγματα για να τον δω καλύτερα, αλλά πάλι κατσούφης!

Θα με βοηθούσε πολύ αν μου δίνατε κι εσείς κάποια tips!

Σας ευχαριστώ!!

Αγγελική

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ena romantiko deipno sto krevvati…epitrapezia…se paromoia periptosi me ena proin mou eixame valei kai vlepame palia video tou enos i tou allou i koina apo diakopes gia paradeigma…mia oraia tainia…genika prospathise na ftiaxneis mia oraia atmosfaira …anapse kanena keraki…vale oraia mousikoula…pare tou kanena doraki, kati paixnidiariko, mia sokolata….kane apo kati kathe fora oste na tou ftiaxnei ligo to kefi…good luck!!kai perastika!!

  2. καταρχην περαστικα του!! ειναι σιγουρα δυσκολο αυτο που περναει και σιγουρα χρειαζεται πολυ υπομονη απο τη μερια σου! νομιζω πως θα πρεπει να εισαι συνεχως διπλα του και να κανετε συνεχως πραγματα για να ξεχνιεται! δειτε ταινιες, μαγειρεψε του, γραψτου μια καρτα για να αισθανθει οτι εισαι διπλα του, να ακουτε συνεχεια χαλαρη μουσικη (σου προτεινω της Sade το by your side βρες το στο you tube). και μη ξεχνας οτι τα δυσκολα δενουν τους ανθρωπους και αργα η γρηγορα θα γινει καλα.. ειναι θεμα χρονου.. καλη δυναμη και γρηγορα να γινει καλα!!

  3. Κορίτσια.. είναι πολύ ωραία και σωστά όλα αυτά που προτείνετε στην Αγγελική! Όντως οι ταινίες..το αγαπημένο του φαγητό..τα επιτραπέζια..η μουσική είναι πράγματα που έστω και προσωρινά θα τον κάνουν να ξεχνιέται!!Εγώ όμως ..θα ήθελα να σου δώσω μια λίγο διαφορετική συμβουλή.Ο αρραβωνιαστικός σου έχει έναν δύσκολο δρόμο μπροστά του..με πολλά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα τα οποία πολλές φορές -ενώ θα νομίζεις ότι κάνεις το καλύτερο για εκείνον- ίσως να έχουν αντίκτυπο πάνω σου χωρίς βέβαια ο ίδιος να το θέλει! Προσπάθησε όσο σκληρό κι αν σου ακούγεται να κρατήσεις ένα κομμάτι σου ακέραιο και να μη δίνεις ποτέ παραπάνω απ’αυτά που αντέχεις!Μη χαθείς με τις φίλες σου..από τις δραστηριότητές σου..από τα πράγματα που συνήθιζες να κάνεις και μην τον τοποθετήσεις στη ζωή σου παραπάνω από σένα!!Μην ξεχνάς ότι δεν είσαι εσύ εκείνη που βρίσκεσαι με καρφιά στο πόδι σου στο κρεβάτι ..αλλά εκείνος!Από την αλλή πλευρά όμως.. εσύ βρίσκεσαι στην δύσκολη θέση να πρέπει να στηρίζεις νύχτα- μέρα σε πρακτικά και ψυχολογικά θέματα τον σύντροφό σου..Ούτε εκείνος είναι στη θέση σου..Ο καθένας δίνει τον αγώνα του με τη διαφορά: ότι τον δικό σου αγώνα δεν μπορείς να τον εκφράζεις στον ίδιο..γιατί θεωρείς ότι είναι σε πολύ πιο δύσκολη θέση.Το ξέρω ότι καμιά φορά μπορεί να παραμερίζεις τα θέλω σου και αυτά που νιώθεις μπροστά στον πανικό που σε πιάνει όταν σκέφτεσαι ότι ο άνθρωπός σου είναι και θα είναι στο κρεβάτι για καιρό!! Να έχεις στο νου σου όμως, ότι μπορεί να έρθει μια μέρα που να νιώθεις ότι σου έχουν αδειάσει όλες οι μπαταρίες και όλα σου τα ψυχικά αποθέματα..Ήμουν ακριβώς στην ίδια θέση με σένα και δεν μπορώ να πω ότι ήταν εύκολα..αν γυρνούσα το χρόνο πίσω..εννοείται ότι πάλι δίπλα του θα ήμουνα,αλλά με λίγο διαφορετικό τρόπο..τα έδωσα όλα..και μετά από διάστημα ενός χρόνου..κουράστηκα και είχα χάσει τον εαυτό μου!Αυτό βέβαια συνέβη σε μένα..εσύ είσαι ένας ξεχωριστός άνθρωπος!!
    Να ξέρεις πάντως ότι κι εσύ χρειάζεσαι στήριξη γι’αυτό που βιώνεις..και πολλή δύναμη!!!

  4. Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για όσα μου προτείνατε… Κατερίνα, έχεις δίκιο σε όσα έγραψες. Μάλιστα τώρα που έχει περάσει ένας μήνας τα έχω συζητήσει και με τον ίδιο όλα αυτά(με δική του πρωτοβουλία). Γενικώς μου λέει π.χ. όταν τελειώνω από την δουλειά να βρίσκω τις φίλες μου, να βγαίνω κλπ, δεν μου ζητάει να είμαι συνεχώς από πάνω του. Απλά έχω ανάγκη να είμαι όσο πιο κοντά του μπορώ γιατί η θέση που βρίσκεται είναι πολύ δύσκολη. Εγώ πονοκέφαλο έχω και αρχίζω την γκρίνια, πόσο μάλλον αυτός που είναι σε αυτήν την κατάσταση. Επίσης, συζούμε οπότε όσο είμαι σπίτι πρέπει να βρίσκω κάτι για να περνάει η ώρα όμορφα γιατί για εκείνον η μέρα είναι… αιωνιότητα. Είναι πολύ δραστήριο άτομο, έπαιζε μπάσκετ και του είπανε ότι μπορεί να περάσουν δυο χρόνια ή ίσως και παραπάνω μέχρι να μπορέσει να προπονηθεί ξανά. Νιώθω πως και μόνο που θα τον κάνω να χαμογελάει μου είναι υπερ-αρκετό! Σας ευχαριστώ ξανά!

  5. xristina το by your side της Sade είναι ότι ακριβώς χρειαζόμουν! εκφράζει απόλυτα όσα νιώθω! thanks!!!

  6. Πιστευω οτι θα ηταν καλο να κανει κι ο ιδιος κατι επικοδομητικο για τον εαυτο του κατι που να απασχολει το μυαλο του ολο αυτο το διαστημα που θα μεινει στο σπιτι ισως με εναν δασκαλο να μαθαινε μια ξενη γλωσσα,η ακομη και μεσα απο το ιντερνετ καποια μαθηματα για κατι που τον ενδιαφερει.πρεπει κι ο ιδιος να βοηθησει τον εαυτο για να μη γινουν και τον δυο σας τα νευρα”κροσια”!!!.
    καλη δυναμη και στους δυο σας,να σκεφτεσαι οτι αυτο ειναι περαστικο αυτο εχει σημασια……να χαμογελατε.****(ξερω και σου λεω)

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More