Γεωργία: “Δεν έχω ξανακάνει έρωτα, για αυτό αναρωτιέμαι αν το μόνο που θέλει από μένα είναι αυτό…”

Ήμασταν μαζί τρεις με τέσσερις μήνες. Εγώ είμαι 24 χρόνων κι αυτός είναι 29. Δεν ολοκληρώσαμε κι έμαθα με στοιχεία, δηλαδή διάβασα μήνυμα στο κινητό του ότι με απάτησε με μια παντρεμένη.

Τον χώρισα και τώρα σαν να μη συνέβη τίποτα μου στέλνει μήνυμα: “Γεια σου, τι κάνεις;”

Θέλει να ξαναείμαστε μαζί; Με αγαπάει; Με θέλει ή απλά θέλει να κοιμηθεί και να είμαι μία στις τόσες; Δεν ξέρω.

Τον θέλω πολύ, αλλά φοβάμαι μην με πληγώσει πάλι, γιατί δεν είναι και ο καλύτερος χαρακτήρας. Γιατί με απάτησε;

Το θέμα είναι ότι είμαι παρθένα, δεν έχω ξανακάνει έρωτα για αυτό αναρωτιέμαι αν τελικά το μόνο που θέλει από μένα τώρα είναι να κάνουμε έρωτα και μετά να με παρατήσει γιατί είναι πολύ εγωιστής και χωρίσαμε σχετικά άσχημα.

Του είπα άσχημα πράγματα για αυτό φοβάμαι να μην πληγωθώ πολύ πάλι. Υπάρχει τρόπος να καταλάβω αν δεν με θέλει μόνο για αυτό; Όλοι μου λένε ότι οι άντρες δεν κάθονται να ασχολούνται με τις πρώην, απλά προχωράνε παρακάτω. Αυτός γιατί ξαφνικά, ένα μήνα μετά, έχει το θράσος, σαν να μην συμβαίνει τίποτα να μου στέλνει μήνυμα; Ούτε μια συγνώμη δεν μου είπε…

Μου στέλνει μηνύματα, όχι κάθε μέρα, αλλά δύο με τρεις φορές την εβδομάδα… Μία σίγουρα την εβδομάδα… “Γεια σου! Τι κάνεις; Πώς τα περνάς;”

Και πες ότι τον συγχωρώ… Πώς ξέρω ότι ήταν μόνο σεξ και δεν έχει συναισθήματα για αυτή; Πως ξέρω ότι σταμάτησε; Για παράδειγμα, διάβασα ένα μήνυμα που της έλεγε: ξεκαθάρισε τη θέση σου, να ξέρεις δεν είναι μόνο το σεξ δηλαδή; Πουλάει παραμύθια ή νιώθει κάτι; Κι εγώ τι θα είμαι; Αυτή που θα κάνει σεξ μαζί του για να τονωθεί ο εγωισμός του;

Τον θέλω, μόνο αν έχει μετανιώσει, αλλά αλλάζουν οι άνθρωποι; Άλλωστε για την αγάπη δεν κάνεις τα πάντα; Αρκεί να αξίζει όμως…

Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Γεωργία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. εχεις γινει το απωθυμενο του.
    ποτε δνε θα μαθεις αν τα εννοει αυτα που λεει ομως αν δεν ρισκαρεις.αν αισθανεσαι καλα με αυτον τον ανθρωπο και πιστευεις οτι αξιζει να ειναι ο πρωτος σου τοτε κανε το βημα αν ομως εχεις ενδοιασμους εστω και λιγο καλυτερα να τον αφησεις πισω και να κοιταξεις μπροστα σου για καποιον αλλο ανθρωπο .

  2. Το να σε αγαπάει μετά απο 2-3 μήνες σχέση είναι πολύ πρόωρο!!!!! Στην καλύτερη περίπτωση ίσως αισθάνεται τρυφερά μαζί σου, αλλά η αγάπη είναι πολύ σοβαρή υπόθεση!!!! Δεν υπάρχει τρόπος για να καταλάβεις τι ακριβώς θέλει ο άλλος απο εσένα, παρά μόνο να τον αφήσεις πάλι να σε πλησιάσει και να δεις τη συμπεριφορά του. Αν, όμως, όπως λες είναι εγωιστής και “δεν είναι και ο καλύτερος χαρακτήρας” τότε ακόμα και αν του δώσεις άλλη μία ευκαιρία ίσως να υποκριθεί απέναντι σου και να είναι ψεύτικος. Αυτό μόνο το ένστικτο σου και η εμπειρία σου απο τη ζωή μπορεί να στο πει (όπως γίνεται και στην περίπτωση που μια φίλη μας συμπεριφέρεται περίεργα και νιώθουμε ότι λέει ψέματα, χωρίς όμως να μπορούμε να το αποδείξουμε). Έχε τα μάτια σου ανοιχτά, λοιπόν, αλλά αν δεν είσαι σίγουρη μην ολοκληρώσεις μαζί του.

  3. Οπως λέει κι athena δεν μπορείς να ξέρεις αν πραγματικά ενδιαφέρεται για ‘σένα ή εάν το κάνει μόνο κ μόνο για να σε ρίξει στο κρεβάτι. Ωστόσο, το θέμα δεν είναι τι θέλει εκείνος αλλά εσύ. Θεωρείς οτι θα ήθελες να μοιραστείς μαζί του την πρώτη σου φορά ή οτι ίσως να ήθελες αν ήξερες οτι σε θέλει; Πάντως σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορούμε να ξέρουμε τι νιώθει ο άλλος αλλά μόνο τι μας βγάζει με τη συμπεριφορά του. Πάντως, όταν θα θέλεις πραγματικά να κάνεις κάτι δε θα έχεις αμφιβολίες,, ούτε θα ζητάς τη γνώμη άλλων. Ίσως λοιπόν να μην είσαι ακόμα έτοιμη.

  4. εγω θα ελεγα να του δωσεις μια ευκαιρια αφου τον θελεις ακομα. ολοι οι ανθρωποι κανουμε λαθη αρκει στο τελος να καταλαβαινουμε το λαθος μας και να το διορθωνουμε. κανε μια κουβεντα μαζι του και ρωτησε τον γιατι σε απατησε. ρωτησε τον επισης τι θελει απο εσενα πλεον. αν δεν μπορεις να τον βγαλεις απο το μυαλο σου, δωστου μια τελευταια ευκαιρια. καλη τυχη!

  5. καλημέρα, έχω περάσει ακριβώς το ίδιο με σένα, αυτή η ιστορία με το να στέλνει μηνύματα συνεχίστηκε για πολλούς μήνες, και όταν έκανα το λάθος και τα ξαναβρήκαμε, δεν κράτησε πολύ, γιατί μόλις ολοκληρώσαμε, αυτός ξανά άρχισε τα ίδια, να βγαίνει με άλλες, φυσικά μου έλεγε ότι εγώ ήμουν και θα είμαι η μία και μοναδική, και με έριχνε πάλι, και όλα αυτά γιατί ήξερε ότι ήμουν ερωτευμένη μαζί του, το αποτέλεσμα είναι να έχουμε χωρίσει πάλι, αυτός να συνεχίζει τη ζωή του, και εγώ να μην μπορώ να προχωρήσω μπροστά γιατί αν και έχει περάσει σχεδόν 1 χρόνος και παραπάνω, εξακολουθώ να έχω αισθήματα για εκείνον, είναι η πρώτη μου αγάπη πως να το κάνουμε, όλοι λένε ότι δεν την ξεχνάς ποτέ, απλά πρέπει να συνεχίσεις τη ζωή σου. Ελπίζω με σένα να πάνε όλα καλά, στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να είσαι πάντα δυνατή, και να προχωρήσεις στη ζωή σου.

  6. Γεωργία μου, έχω περάσει εντελώς παρόμοια κατάσταση. Δεν ήταν παντρεμένη βέβαια αλλά δεν έχει και πολύ σήμασια από τη μεριά του. Τέτοιοι τυποι θέλουν να επιβεβαιώνονται με κάθε τρόπο, και έχουν την εντύπωση πως μπορούν να σε αφήνουν και να σε έχουν ξανά όποτε θέλουν, γνωρίζοντας πως εσύ τρέφεις όντως αισθήματα. Πραγματικά, μακάρι να έχει μετανιώσει και να αντιλήφθηκε πως έχει αισθήματα για σένα. Όμως μόνη σου λες πως δεν είναι και ο καλύτερος χαρακτήρας. Αποδείκτηκε ήδη αναξιόπιστος. ʼποψή μου μην παίξεις το παιχνίδι του, στο δικό του ρυθμό. Στέλνει-απαντάς κτλ. Κράτησε μια απόσταση. Τέσταρέ τον, πόσο θα επιμείνει. Θα σε διεκδικήσει; ʼσε χρόνο. Εννοείται πως θέλει να σε έχει ως κατάκτηση, το θέμα είναι αν πάει και περα από αυτό, κάτι που θα ήθελες εσύ.
    Πρόσεξε πριν τυχόν αφεθείς και πάλι απλά επειδή τον θες τόσο πολύ. Γιατί ρισκάροντας το, σίγουρα θα μπεις πιο βαθιά στην κατάσταση.
    Εύχομαι το καλύτερο ότι κι αν αποφασίσεις

  7. Αυτό το κλασσικό…”Γεια σου,τι κάνεις;Πως τα περνάς;” φτάνει πια!!!Απάντησε και εσύ..”Κουκιά σπέρνω και το βρίσκω πιο ενδιαφέρον από σένα”!!!Θεωρώ ότι αν γυρίσεις θα γίνουν τα ίδια..η σχέση σας δεν πρόλαβε να κάνει ούτε μισό κύκλο και αυτός σε πρόδωσε,θέλεις να είσαι με έναν τέτοιν άνθρωπό;Θέλεις να έχεις αυτή τη μοναδική εμπειρία με αυτόν που δεν μπόρεσε να κάνει υπομονή μέχρι να είσαι έτοιμη να το προχωρίσεις;Έχεις όλο το δικαίωμα να μάθεις γιατί σε απάτησε,αλλα δεν έχει εκείνος το δικαίωμα να κάνει τη ζωή του,αλλά να έχει και εσένα!Θα συνεχίσει να σου στέλνει για πολύ καιρό ακόμη,για να πάρει αυτό που θέλει..αν σε ήθελε πραγματικά δεν θα έμενε στα μηνύματα,θα είχε έρθει να σε βρεί,να σε διεκδικήσει…Μην του δώσεις τη χαρά να σε πληγώσει πάλι!Ξέρω..πονάει πολύ,αλλα θα περάσει με το καιρό…Καλή τύχη!!!

  8. Κοπέλα μου το γεγονος οτι σε απάντησε ετσι ευκολα με μια παντρεμένη δεν ειναι και ο καλυτερος οιωνός.Ποσο μαλλον όταν ειδες μηνυματα προς αυτη με τα οποια εμεσως πλην σαφως της λέει να χωρισουν.Ειναι έτοιμος να διαλυσει ενα σπιτι, πιεζει καταστασεις προς αυτη την κατευθυνση αρα ποσο ήθος έχει ως άνθρωπος τη στιγμη που παιζει και μαζί σου?Γιατι αν κ η παντρεμένη ήταν ο έρωτας της ζωής του να τα δεχτω όλα αυτα αλλά απο τη στιγμη που ξαναφλερταρει μαζί σου την παντρεμένη τι τη θελει?Γενικα δεν ξερει τι θελει.Δεν ειμαι αρνητική στο να δωσεις μια ευκαιρια οποιο κ αν ειναι το αποτελεσμα αλλα για το συγκεκριμένο ανθρωπο δεν θα στο συμβουλευα.Βεβαια η αποφαση δικη σου.
    Προσ ΣΩΤΗΡΙΑ.Να σου πω κατι ενας μυθος ειναι αυτο που λες για την πρωτη αγάπη.Αλλοι μας το πουλησαν αυτο το παραμυθι οτι δεν ξεπερνιεται η πρωτη αγάπη και υποθετω ανηκει σε άλλες γενιές.Εγω ξερω οτι αργεις να ξεπερασεις ανθρωπους που αξιζουν ανεξαρτητα αν ειναι η 1η ή η 2η ή η 3η αγαπη.Ξεκόλλα και ο ερωτας με ερωτα περναει.Αφεσου ελευθερη να ξαναερωτεθτεις κ τοτε ουτε που θα ξαναθυμηθεις την 1η σου αγάπη.Γενικα ξεκολληστε απο ανθρωπους που σας πληγωνουν.Δεν το αξιζετε.ΤΕλος.

  9. Καλημερα Γεωργια Να ξερεις οτι το πιο αδυναμο σημειο αυτων των αντρων ειναι ο εγωισμος τους! Σε ψαχνει θελει να βεβαιωθει για τα αιθηματα σου, αν τον θελεις ακομη. Μαλιστα οποτε σε θυμαται σε ψαχνει(χαρακτηριστικο του εγωιστη)…Μετα απο 2/3 μηνες δεν μπορεις να μιλας για αγαπη,σιγουρα του αραεσεις σαν κοπελα,κολλακευει τον εγωισμο του οτι εισαι παρθενα(οι αντρες τρελενονται για αυτο) ομως τιποτα αλλο…Κατα τη γνωμη εισαι πολυ καλο κοριτσι και δεν του αξιζεις!! Το να εισαι μια μαρτιδα εγωισμου δεν αξιζει..Ξεκολλα και φυγε μακρια, πολλα καλα παιδια υπαρχουν εξω που θα σε εκτιμησουν πραγματικα!Μην του απαντας και να ξερεις οσο τον φτυνεις τοσο τρελενεται.. Αυτοι οι τυποι ψαχνουν για ευκολα θυματα για να καλοπερνανε και δεν τους ενδιαφερει εαν θα πληγωθεις η οχι…Θελεις να εισαι το θυμα στη σχεση σου; Μπα δεν νομιζω…Για αυτο ξεκολλα γρηγορα!!!!Ο εγωιστης αντρας ποτε δεν θα πει ευχαριστω ουτε συγνωμη. Μην το περιμενεις!
    Καλη Τυχη!!

  10. Καλή μου Γεωργία, αν του άρεσες παρά πολύ θα έκανε υπομονή και δεν θα σε απατούσε. Αλλά και αυτό να παραβλέψουμε αν είχε μετανιώσει θα σε έπιανε και σου μίλαγε ξεκάθαρα. Οι πραγματικοί άντρες αυτό κάνουν. Και μην βιαστείς να μου πεις ότι δεν υπάρχουν. Ένας άντρας που θέλει πραγματικά να είναι με μία κοπέλα κάνει ό, περνάει από το χέρι του για να το πετύχει και δεν αρκείται σε 2-3 μηνύματα μέσω κινητού. Επίσης το γεγονός ότι νιώθεις ανασφάλεια σχετικά με τις προθέσεις του σημαίνει ότι το ένστικτο σου σε προειδοποιεί. Αλλιώς δεν θα είχες ούτε μισή αμφιβολία. Προχώρα μπροστά και μην τρως τον πολύτιμο χρόνο σου με το να προβληματίζεσαι για κάποιον που σου έχει ήδη αποδείξει ότι δεν αξίζει.

  11. Τι εννοείς “σε απάτησε με μια παντρεμένη”;; Αφού 3 με 4 μήνες που τα είχατε δεν κάνατε τίποτα, λογικό δεν είναι να πάει με άλλη ο άνθρωπος να ξεχαρμανιάσει; Και γιατί ψάχνεις το κινητό του; Αυτός έψαχνε το δικό σου; Και πού είναι το κακό στο να θέλει ο άλλος να κάνει έρωτα μαζί σου; Στα ροδοπέταλα θα το έχεις μια ζωή; Ξεκαθάρισε τι θέλείς και μετά ζήτα απο τον άλλο να είναι σωστός και πιστός σε εσένα.

  12. loipon ase ton xrono na deixei… an epimenei sinantise ton kai rota ton ti zita apo sena

    emeis oi ginekes exoume diaisthisi oti kai na kaneis kane to giati to theleis esi.
    H proti fora einai poli omorfo na ginei me kapoio o opoios se sevete …

  13. kalispera, egw exw ligo diaforetikh apopsh apo tis upoloipes kopeles. den nomizw oti axizei na to riskareis. Katarxas apo thn stigmh pou epsaxes to kinhto tou shmainei pws den eisai 100% sigourh gi auton. Epeita gt xaramizeis ton xrono sou me enan antra pou genika psaxnetai ? kai mn pisteueis oti den 8a xanaginei auto skedon sto upografw afou opws mas perigrafeis den htan mia stigmh adunamias hpie ligo parapanw, se olous mporei na sumbei alla mia pagiwmenh katastash.
    Entaxei se authn thn hlikia to sex einai shmantikos paragontas se mia sxesh kai duskola mporei na perimenei 4 mhnes xwris sex alla afou den to ekana deixnei prwta apo ola oti den se sebetai kai den se ektimaei arketa…
    Twra ws to pros ti mporei na 8elei apo sena, isws apla einai kati pou den tou exei kanatuxei kai opws mou eipe kapoios prosfata einai kati pou prepei na “dokimasoun” h ontws na thewrei oti eisai exiologh (den anaferomai stn par8enia s alla stn proswpikothta sou ) και apla autos na einai skartos
    An se h8ele pragmatika 8a mporouse na kanei mia anoixth koubenta mazi s, kai na xeka8arisete th stash sas h na sou steilei louloudia, h telos pantwn mia kaluterh kinhsh apo to na s stelnei mnm tou tupou den trexei kai kati.. den rixnei ton egwismo tou, den se kunhgaei pragmatika kai sthn hlikia pou einai ta paidiarismata d armozoun..
    Kai kati teleutaio. an htan praqgmatika erwteumenos mazi sou den 8a gurnouse na koitaxei kamia. Bres kapoion pou 8a s kanei na niw8eis prigipissa (kai me logia kai me praxeis ) kai aston auton.. fillia

  14. nomizw pws prepei na kopseis kathe epafi mazi tou! min afhneis perithwrio gt tha se toubarei. de nomizw oti sou tairiazei enas anthrwpos xwris ithikous fragmous. anagnwrizeis oti den einai kalos xaraktiras apo moni sou epomenws ti se provlimatizei?? makria!!!

  15. makrya apo tetoioys swbinistes. apekthse ligo aytopepoi8hsh kai pistepse ston eayto soy… epeidh epikoinwnei mazi soy pali, ti egine? prepei na arxiseis na ton skeftesai? den eixes apofasisei oti teleiwsate? PARE TO PANW XERI kai ksexna ton, einai goyroyni.

  16. ευχαριστω για τις συμβουλες σας
    εγω τον θελω πιστευω ολοι σχεδον αξιζουν μια ευκαιρια αλλα θελω να εχει μετανιωσει να το δειχνει να αλλαξει οχι να παιζει μαζι μου και στην πορεια βλεπουμαι τι θα γινει
    για την ωρα μιλαμε με μνμτα και τον ρωτησα τι θελει? αν ειναι φιλικο ενδιαφερον? και ειπε φιλικο επισης ειπε οτι και να ηθελε η να ηθελα αν κατι χαλασει σε μια σχεση το γυαλι εχει ραγισει αλλα δεν το πιστευει γιατι παλι με φλερταρει λιγο
    μιλαμε τωρα περιπου την εδβομαδα 1 φορα η στις 10 μερες καπως ετσι
    ελπιζω να βγουμαι εξω να μιλησουμε καποια στιγμη για να ξεκαθαρισει το τοπιο αν και το ειχε προτινει αυτος μια μερα εγω απαντησα οτι θα βγουμε καποια στιγμη με παρεα αυτος ελεγε μονοι μας και μετα οταν εγω του ειχα πει να τα πουμε απο κοντα δεν απαντησε αποφυγε να απαντησει και τωρα πηγαινει στο μαγαζι που βγαινω που δεν του αρεσει σαν μαγαζι λογω μουσικης αρα με ψαχνει
    αχ!

  17. Συμφωνώ με τους περισσότερους. Αν ήθελε θα είχε επιμείνει εξ’αρχής , θα έκανε τα πάντα για να είστε μαζί, θα ένιωθε έστω και λίγο άσχημα, ώστε να σου ζητήσει συγγνώμη (όπως είπες δεν ζήτησε καν)..Αν είχε μετανιώσει θα ένιωθε την ανάγκη να σε κυνηγήσει , να σου πει να συναντηθείτε ή να έρθει σπίτι σου να σου εξηγήσει τι έγινε και το πως νιώθει για σένα.. Είναι πολύ αρνητικό το οτι σου στέλνει μήνυμα 1-2 φορές την εβδομάδα..τις υπόλοιπες μέρες τι κάνει..? Δεν είπα να σου στέλνει συνεχώς..Εξάλλου δεν είναι και λογικό , αφού έχετε χωρίσει..αλλά όταν κάποιος νοιάζεται και θέλει να λύσει ένα διαπροσωπικό πρόβλημα, το κυνηγάει πολύ περισσότερο.. όσο δύσκολο κι αν είναι.. και κάποια στιγμή την βρίσκει τη λύση!

  18. αγαπητη/ε φ αν εισαι γυναικα και λες τετοια πραγματα τι να πω…σιγα μην του ζητησει και συγνωμη! οσο για σενα κοπελα μου αν σε απατησε και λες κιολας οτι δεν ειναι και ο καλυτερος χαρακτηρας τι θες μαζι του?βαλε τον πηχη ψηλα!μην αφηνεις ”φτηνους” ανθρωπους να σε εκμεταλευονται!και κατα την αποψη μου αν καποιος σε απατησε μια θα το ξανακανει!και αν δεν θες να κανεις κατι μαζι του μην το κανεις με φοβο μην φυγει..ας φυγει θα ερθει κατι καλυτερο!εγω με αυτα που λες δεν πιστευω πως ειναι και καψουρης μαζι σου…αλλα σε βλεπει ως αντικειμενο κτησης..αν παρει αυτο που θελει μαλλον θα φυγει…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More