Georgia: “Ένιωσα χάλια και ρεζίλι μαζί!”

Εδώ και πάρα πολύ καιρό μου αρέσει ένα παιδί. Αποφάσισα να του το πω γιατί δεν άντεχα άλλο. Ωστόσο, αυτός μου είπε ότι δεν γίνεται να κάνουμε κάτι. Ένιωσα χάλια και ρεζίλι μαζί.

Μετά από κάποιες μέρες πήρα ένα μήνυμα από έναν άγνωστο αριθμό και ήταν ένας από τους κολλητούς του, ο οποίος όπως μου είπε του άρεσα.

Με αυτό το παιδί συνεχίζουμε να μιλάμε, ωστόσο δεν είναι τόσο όμορφος όσο ο φίλος του που ήμουν -και μάλλον είμαι- κολλημένη.

Σε όποιον και να αρέσω εγώ σκέφτομαι αυτόν. Τι να κάνω; Θέλω τη βοήθειά σας…

Georgia

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ενοιωσες ρεζιλι επειδη ”εφαγες”’ την χυλοπιτα διαφορετικα αμα ελεγε οτι θελει να κανει κατι δεν θα ενοιωθες ρεζιλι……το τηλ σου που το βρηκε ο φιλος του;;;;;;εννοειται οτι δεν θα κανεις κατι μαζι του για τον λογο οτι ειναι φιλος του και αμεσως θα πει ”’εκανε σχεση μαζι του για να ζηλεψω και καλα”’επισης θα σε θεωρησει ευκολη οτι κατσει με οποιον κατσει και οπου κατσει…….ειμαι της γνωμης να ξεκολλησεις και να μην τα φτιαξεις με κανεναν φιλο του εκτος αν θες να γινεις και αλλο ρεζιλι……!!!!!!!!!!!!!!

  2. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΕΡΡΙΨΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΡΕΖΙΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΙΩΝΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ; ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ;ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΙΩΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΡΕΖΙΛΙ. ΙΣΑ-ΙΣΑ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΘΑΡΡΟΣ, ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ.ΠΡΟΧΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ….

  3. το τηλ,,μ το βρηκε απο εναν κοινο γνωστο σας,,το παραλογο ειναι οτι αυτος ηξερε οτι εγω ειχα παει στο φιλο του κ του ειχα πει οτι ηθελα να ξεκολληλω,,,δλδ λες να κοψω τις σχεσεις μ με τν φιλο αυτου που μ αρεσει??

  4. συμφωνω με την mary.Αν κανεις κατι με τον φιλο του θα αρχισουν αλλες ιστοριες.Δωσε χρονο στον εαυτο σου να ηρεμησει και οταν νιωσεις ετοιμη κοιτα γυρω σου και μακρυα απ αυτον για καποιον που δεν θα ειναι φιλος του.

  5. Συμφωνώ κ εγώ με την Mary. Δεν χρειάζετε να μπλέξεις με τον φίλο του. Αυτός τι σόι αξιοπρέπεια εχει να την πέφτει σε μια κοπέλα που εχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι γουστάρει τον φίλο του? Μηπως πιστεύει οτι θα είσαι εύκολη λεία λόγω της απόρριψης? Κράτα ψηλά το κεφάλι σου και την αξιοπρέπειά σου. Καλά έκανες και εξέφρασες τα αισθήματά σου, δε πειράζει που δεν βρήκες ανταπόκριση, εσύ είσαι ξεκάθαρη με τον εαυτό σου. Αμα κάνεις κάτι με τον φίλο του θα φανείς ακόμα πιο κολλημένη και ανώριμη. Η ζωή είναι μπροστά σου και πραγματικά θα σου έρθουν κ άλλες πολλές επιλογές!

  6. λεω να ξεκοψεις γενικα……..η τουλαχιστον δειξε οτι οτι εγινε εγινε και μιλα τους σαν να μην εγινε τιποτα……!!!!!

  7. Δεν έγινες ρεζίλι, δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, αυτό είναι σίγουρο, οπότε κοίτα να χαλαρώσεις , να υποθέσω ότι είσαι μικρή σε ηλικία γι’αυτό αντιδράς έτσι….Φέρσου φυσιολογικά σαν να μnν έγινε τίποτα, γιατί πραγματικά δεν έγινε τίποτα, εκδήλωσες το ενδιάφερον σου σε κάποιον και αυτός δεν ανταπόδωσε……οκ….γιατί έγινες ρεζίλι???? ίσα ίσα είχες το θάρρος το είπες και ξαλάφρωσες έτσι να το βλέπεις….και να είσαι ανακουφισμένη γιατί στην τελική προσπάθησες

  8. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΑΡΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕς ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΡΕΖΙΛΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ.ΛΕΓΕ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΕΤΣΙ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΟΤΙ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕΣ ΗΤΑΝ ΡΕΖΙΛΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΘΑΡΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΕ ΑΠΕΡΙΨΕ ΠΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ”’ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕ”’…..ΑΠΑΠΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ.ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙΣ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ Η ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΜΑΡΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ

  9. κοιτα να δεις georgia σαν αντρας το να ερθει μια κοπελα και να μου την ΄΄πεσει” δεν θα μου αρεσε θα μου αρεσε να με φλερταρεις αλλα μεχρι εκει τα αλλα αφηστε τα να τα κανουν οι αντρες εφοσον ο ιδιος δεν εκανε καποια κινηση απο την αρχη δεν υπηρχε λογος να το προχωρησεις αλλωστε δεν κερδισες και κατι αντιθετα απλα του κολακευσες τον ανδρισμο του.συμφωνω με τις κοπελες τις υπολοιπες θα ηταν μεγαλο λαθος να κανεις το οτιδηποτε με εναν φιλο του γιατι στα ματια του πολυ απλα θα φαινοσουν απελπισμενη και ταυτοχρονα θα σε θεωρουσε και ευκολη γιατι λες οτι εχειςφαει κοιλλημα αλλα δεν εχεις προβλημα και με τον φιλο του δεν μπορω να σε καταλαβω απλα κοριτσακι μου ξεκαθαρισε τι θελεις μεσα στο μυαλο σου.

  10. οταν λεω δεν εχω προβλημα με τν φιλο του εννοω οτι τον συμπαθω,δεν εχουμε κανει κατι αλλα αυτος με πολιορκει,ωστοσο εαν και εχουν περασει 8 μηνες απο τοτε εγω συνεχιζω να ειμαι κολλημενη

  11. ααα,,και να ξεκαθαρισω εγω δεν του την επεσα με ο,τι συνεπαγεται αυτο,απλως του ειπα οτι εχω κολλησει μαζι του και οτι του το λεω μονο και μονο για να ξεκολλησω,οταν του τα ειπα αυτα αυτος μου απαντησε λεγοντας μου”καλα εκανες”και ΄΄καλα εκανες”,,,εγω ομως επειδη ενοιωσα απαισια,,εφυγα,αμεσως,και μετα τον ειδα να με ακολουθει με εναν φιλο του,,,μετα εγω εξαφανιστηκα και την επομενη εβδομαδα,,,,,μου εστειλε μνμ ο κολλητος του

  12. που να τα ξερουμε ολα αυτα…………τα λες στο κειμενο σου…….

  13. Του είπες οτι “έχεις κολλήσει μαζί του”;;
    Εσένα αν στο έλεγε κάποιος αυτό θα σου άρεσε;; ε; έλα πές την αλήθεια τώρα!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More