Άννα: “Φοβάμαι μην έχει γίνει κάτι άλλο με καμιά άλλη εκεί που είναι…”

Γεια σας!
Θα ήθελα να σας πω κι εγώ τη δική μου ιστορία

Με λένε Άννα, είμαι 18 χρόνων κι έχω σχέση με ένα παιδί σχεδόν τρεις μήνες. Τον αγαπάω πάρα πολύ και με αγαπάει κι αυτός. Όμως από εκείνη τη μέρα που τα φτιάξαμε μετά από τρεις βδομάδες έφυγε για στρατό. Αλλά δεν θέλαμε να χωρίσουμε και αποφασίσαμε να είμαστε μαζί.

Τον πρώτο μήνα που ήταν στο στρατό ήμασταν πάρα πολύ καλά. Μετά όμως έφυγε εκτός Ελλάδας κι από τότε νομίζω πως κάτι έχει αλλάξει.

Μπορεί να φταίει κιόλας που δεν μπορούμε να μιλάμε ούτε από το τηλέφωνο, αλλά ούτε από μηνύματα και μόνο μέσω facebook όποτε μπορεί να μπαίνει. Γενικά όταν μιλάμε νιώθω πως κάτι έχει αλλάξει από την πλευρά του, πως δεν αισθάνεται έτσι όπως αισθανόταν στην αρχή, πως είναι απόμακρος και πως γενικά είναι διαφορετικός, δηλαδή δεν μου μιλάει γλυκά και ωραία κι άμα το κάνει, το κάνει σπάνια.

Όλα αυτά τα έχω πει και στον ίδιο και μου είπε πως δεν ισχύουν και πως με αγαπάει. Αλλά εγώ δεν ξέρω… Φοβάμαι μην έχει γίνει κάτι άλλο με καμιά άλλη εκεί που είναι και για αυτό να είναι έτσι, να έχει αλλάξει η συμπεριφορά του… Αλλά μπορεί και πάλι όλα αυτά να είναι απλά η ιδέα μου.

Θα ήθελα πολύ να ακούσω τη γνώμη σας…

Υ.Γ. Σε λίγες βδομάδες θα πάρει άδεια και σκέφτομαι να του πάρω ένα δωράκι τι μου προτείνετε;

Άννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αυτο το “με αγαπαει”, “τον αγαπαω” μεσα σε 2 εβδομαδες σχεσης και οι υπολοιπες απο αποσταση, με ξεπερνάει. Κοριτσάκι μου γλυκο, εισαι 18, δεν εισαι 15 για να μην μπορεις να ξεχωρισεις τον ενθουσιασμο, απο τον ερωτα και την αγαπη,ειδικα η δικη σας γεννια που ξεκινησε τους ερωτες απο πολυ νωρις. Oποτε ξεκιναμε με το οτι απλα εισαι ενθουσιασμενη με καποιον….Το δικο μου σχόλιο λοιπον, στη δικη σου περιπτωση ειναι, οτι αυτο που ειχατε, ηταν για πολυ λιγο και προφανως δεν ηταν τοσο δυνατο (καθαρα λογω διαρκειας),ωστε να τον εμποδιζει να πραξει κατι αλλο με καποια αλλη.Οταν σε εναν αντρα λειπει μια γυναικα, φαινεται απο τον τροπο που της μιλαει, απο την φωνη του, τα συναισθήματά του που ξεχειλιζουν, οταν γινεται παιδι. Αυτα ομως τα συναισθηματα, δεν θα μπορουσε να τα εχει υιοθετησει υστερα απο 2 εβδομαδες σχεσης. Οποτε εγω προσωπικα, επειδη θα μπορουσες να ησουν και κορη μου, θα σε συμβουλευα να αφησεις αυτον τον νεαρο να κανει την θητεια του, να κανεις κι εσυ την ζωη σου, να συγκεντρωθεις π.χ στο τι θα κανεις επαγγελματικα, αν θα σπουδασεις ,αν θα δουλεψεις και να αφοσιωθεις σε αυτο. Να μην εχεις σε τετοια ηλικια, μια σχεση απο αποσταση γιατι θα σε καταρακωσει, θα σε κουρασει και θα χασεις χρονο απο τη ζωη σου. Μπορει στο μεταξύ,να εμφανιστουν αξιολογες ευκαιριες μπροστα σου κι εσυ να μην τις προσεξεις,λογω της αφοσίωσής σου σε καποιον ,που επί της ουσίας δεν τον γνωρίζεις καλά. Αν ησασταν 1 χρονο μαζι ή 2 χρονια μαζι πριν παει φανταρος, η απάντησή μου να ξερεις θα ηταν διαφορετικη….αλλά 2 εβδομαδες??? Οσο για το δωρο…..αστο γλυκια μου, ας σου φερει αυτος που θα ‘ρθει απο τα ξενα….Το δικο σου δωρο να ειναι ο εαυτος σου και μαθε σε παρακαλώ να τον κοστολογεις ΑΚΡΙΒΑ….

  2. δεν μπορεις να αγαπησεις καποιον στις τρεις βδομαδες που ειστε ουσιαστικα μαζι..αυτο λεγεται καψουρα μικρη μου και μην τα συγχεεις στο μυαλουδακι σου..απο κει και περα ολοι οι αντρες οσο κοινο και αν ακουγεται αλλαζουν στο στρατο , ωριμαζουν στην πλειοψηφια τουλαχιστον..ειναι λογικο μεσα στις εμπειρειες που εχει καθημερινα εσυ να μην εισαι μερος τους και ενδεχωμενος να μην μπορεις να τον καταλαβεις..γιατι πολυ απλα κλεισμενος μεσα σε ενα χωρο μεγαλοποιεις τα καλα και τα ασχημα..(ατελειωτες ιστοριες θα ακουσεις που δεν θα βγαζεις νοημα μεταξυ αντρων για το στρατο). Απο κει και περα ολοι οι αντρες θελουν να εχουν μια “σχεση” πριν μπουν μεσα γιανα νιωθουν οτι καποιος τους σκεφτεται στις ωρες μοναξιας τους..μην εκπλαγεις λοιπον αν σου πει τελος μολις τελειωσει ο στρατος..και κυριως επειδη ειναι σε περιεργη φαση μην τον πιεζεις και συ..αν εισαι οκ. με αυτο συνεχιζεις μαζι του αν οχι απλα τελειωσε το γιατι στο τελος εσυ θα στεναχωριεσαι…

  3. άσε τα δωράκια και κοιτα να τον συναντήσεις για να διαπιστώσεις απο κοντά όλα αυτά που σε προβληματίζουν και έγραψες εδώ. Για να τα λές κάτι θα έχεις καταλάβει δεν είναι στη φαντασία σου.

  4. Βασικά ειπώθηκαν όλα, αλλά επειδή δεν είμαι υπέρ του να καταδικάζεται κάποιος εκ των προτέρων, θα σε συμβούλευα κι εγώ να τα πείτε από κοντά. Μπορεί να τραβάει ζόρια εκεί που βρίσκεται και γι’αυτό να γίνεται απότομος, είτε χωρίς να το θέλει, είτε χωρίς να το καταλαβαίνει. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό, αλλά προσπάθησε να πάρεις πληροφορίες για το πώς είναι οι συνθήκες εκεί που βρίσκεται. Ζήτησέ του επίσης, όταν βρεθείτε, να είναι ειλικρινής μαζί σου. Δε θες να χάσεις ένα χρόνο δεσμευμένη και μόνη στην ουσία μέχρι να τελειώσει αυτός το στρατό για να σου πει στο τέλος ότι του πέρασε. Το δωράκι είναι εντελώς περιττή και εκτός κλίματος κίνηση, δεδομένης της εντελώς αβέβαιης κατάστασης που βιώνεις.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More