Jenny: “Ό, τι και να λένε… οι τράπουλες, εγώ βασίζομαι στη διαίσθησή μου”

Όταν άνοιξα μια επιχείρηση πριν δύο χρόνια περίπου χρειάστηκα λογιστή για ευνόητους λόγους…

Πήγα λοιπόν σε κάποιον που μου είχαν συστήσει. Διατηρούσε το γραφείο του μαζί με άλλους δύο συνεταίρους και μια ακόμα υπάλληλο…
Είχα πάει, όλο το διάστημα που κανονίζαμε τα διαδικαστικά, τρεις-τέσσερις φορές, αλλά ποτέ έως τότε δεν του είχα μιλήσει ή έστω κοιτάξει γιατί με είχε αναλάβει η κοπέλα που δούλευε μαζί τους.
Ώσπου μια μέρα, οι ματιές μας συναντήθηκαν… Έχετε νιώσει ποτέ να μοιράζεστε μια στιγμή με κάποιον και όχι να τον κοιτάτε απλά; Αυτό μου συνέβη!
Έτσι ξεκίνησαν όλα… για μένα. Βγαίνοντας από το γραφείο εκείνη τη μέρα έστειλα μήνυμα στη φίλη μου και της είπα ότι βρήκα τον άντρα της ζωής μου!
Η σχέση μας μέχρι σήμερα παραμένει αυστηρά επαγγελματική, απλά είναι εξωφρενικά όλα τα σημάδια της μοίρας που μου λένε ότι η διαίσθησή μου είναι σωστή.
Προσπάθησα να τον πλησιάσω διακριτικά, αλλά έπεσα σε τοίχο. Μέχρι σήμερα ελπίζω κι έχω αφήσει τη μοίρα να κάνει τη δουλειά της… Αν και το κάνει αργά και βασανιστικά.
Οι περισσότερες από εμάς, έστω και μία φορά, έχουν μπει στον πειρασμό -μεταξύ αστείου και σοβαρού- να μας ρίξουν τα χαρτιά ή να μας πούνε το φλιτζάνι. Για τα πρακτικά λοιπόν αναφέρω πως και πριν τον γνωρίσω και τώρα, πάντα μου βρίσκουν ένα Α. με τα ακριβή χαρακτηριστικά του λογιστή μου. Μόνο φωτογραφία δεν μου έχουν δείξει…
Δεν ξέρω αν είναι δικές μου “εγκεφαλικές ανατροφοδοτήσεις” όλα αυτά….
Ό, τι και να λένε τα κατακάθια του καφέ και οι τράπουλες, εγώ βασίζομαι στη διαίσθησή μου που πρώτη φορά δεν μου χτύπησε απλά το καμπανάκι, αλλά κάνει έναν εκκωφαντικό θόρυβο. Αδύνατον να τον αγνοήσω…
Jenny
Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Να σου πς την αληθεια κ εγω σε διαισθηση βασιζομαι.Τα χαρτια κ το φλυτζανι ειναι για να κανεις την πλακα σου κ ΜΟΝΟ.Αν εχεις πολυ καλη σχεση με την διαισθηση σου ισως κ να γινει κατι αλλα δεν ξερω κατα ποσο εχει σκοπο καποιος απ τους δυο σας να κανει το πρωτο βημα.Αν εχεις υπομονη να περιμενεις καντο αλλα κρατα στο πισω μερος του μυαλο σου μια μικρη πιθανοντητα να μην ειναι σωστη η διαισθηση σου.Στο λεω για να μην προσγειωθεις αποτομα αν δεν παει καλα.Ετσι την πατησα κ εγω.Καλη τύχη παντως!!!

  2. πολλες φορες παντως αυτες οι καφετζουδες με αυτα που σου λενε σε επηρρεαζουν και το μυαλο παιζει παιχνιδια και κανεις υποσυνειδητα ή ψαχνεις αυτα που και καλα σου βρηκαν στο φλυτζανι ή στα χαρτια.λογικα ειναι και κατι τετοιο. παντως αν δεν γινει κατι συντομα μην χανεις τον χρονο σου.η κανε κατι εσυ ή αντε γεια.

  3. σας ευχαριστω για το χρονο που αφιερωσατε αρχικα να μου απαντησετε και οι δυο…αυτη η ιστορια κρατα δυο χρονια τωρα.στο εντωμεταξυ προσπαθω να αποστασιοποιηθω απο την ιδεα αυτη και να κανω και αλλες προσπαθειες στη ζωη μου και τα εχω καταφερει,οχι ομως με μακροπροθεσμα και ουσιαστικα αποτελεσματα…οπως και να εχει θα σας πω μονο ενα απο τα πολλα γεγονοτα που ενισχυουν την διαισθηση μου.στη δουλεια μου εχω μια πελατισσα η οποια μου προτεινε να βγουμε και μαλιστα ηθελε να μου γνωρισει και ενα φιλο της,ετσι λοιπον οπως μιλουσαμε γιαυτο μου ειπε το ονομα του…και ναι μιλουσε για το λογιστη μου…χαχχαα…δεν ηθελα να της δειξω την εκπληξη μου και προσπαθησα να ειμαι διακριτικη γιατι δεν την ξερω καλα και απο την αλλη δεν θα μου αρεσε ανοιχτω σε καποια που δεν ξερω ουτε τι σχεση εχει μαζι του και ουτε θα ηθελα να πω κατι και να μεταφερθει διαφορετικα στην αλλη πλευρα…οπως και να χει ειμαι επηρρεασμενη απο τα λογια των ”μελλοντολογων” αλλα προσπαθω να βλεπω τα πραγματα ρεαλιστικα και ορθολογιστικα.απλα το συναισθημα του να σου κοβεται η φωνη και τα ποδια οταν βλεπεις καποιον εχω να το ζησω απο την εφηβεια και ουσιαστικα για εναν ανθρωπο που δεν εχουμε ανταλλαξει πολλες κουβεντες,αν και οι ματιες του ειναι κατι παραπανω απο εντονες(γενικα ειναι ηπιων τονων και αρκετα εσωστρεφης)…οτι ειναι να γινει θα γινει απλα ευχομαι να μην εχω μπει στην εμμηνοπαυση!! χαχαχα!! ευχαριστω!

  4. 2 xronia tora???? ela stin pragmatikotita koritsi mou!
    se 2 xronia tha eixe ginei sigoura kati ean itan na ginei. kai giati den bgikes me tin pelatisa sou na ston gnorisei opos eipe?? poso xrono eisai? exeis perithoria gia oneiropoliseis?? signomi pou milao apotoma alla xartia kai kafedes einai mal..ies!! apla etuxe na sou poun gia kapoion A kai esu to kratises sto mialo sou kai apla to sindiazeis me ayton!! akou 2 xronia den to aei to mialo mou.!! ki ego mia fora piga na mou poun ta xartia kai mou eipan oti kapoion skorpio tha gnoriso alla den tha einai kati sovaro kai telika ton gnorisa ton skorpio kai ton pantreutika 4 xronia tora.. prosgiosou gia to kalo sou i toulaxiston deikse to endiaferon sou sta isa gia na deis telika an uparxei antapokrisi

  5. axx maresoun kati tetoies istories.an eisai sigourh pws autos einai to allo sou misoo mila touu kane katiii.alliws dn exei shmasia na milas gia auton

  6. kali i diaisthisi k poly wraia akougontai ola alla mipws na kanete k kamia kinisi parapanw gia tin akriveia esy??ektos an exeis skopo na xaseis ti zwi sou perimenontas na kanei apo monos tou kinisi(mesa se 2 xronia olo k kati tha mporouse na kanei an ithele)…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More