“Τι να κάνω; Να ασχοληθώ κι άλλο;” Η Κατερίνα θέλει τη γνώμη σου…

Γεια σου TLIFE!
Είμαι η Κατερίνα και πήρα το θάρρος κι εγώ να γράψω την ιστορία μου…

Πρόκειται για ένα παιδί που το ξέρω από το γυμνάσιο (μόλις τελείωσα το λύκειο!).

Είχαμε σχέση στην πρώτη λυκείου, αλλά τον είχα χωρίσει. Ανωριμότητα δική μου, το παραδέχομαι.

Από τότε, όσες σχέσεις και να κάνω τον σκέφτομαι συνέχεια. Πριν μερικούς μήνες έγινε κάτι πάλι μεταξύ μας, αλλά για λίγο, λόγω μαθημάτων.

Πριν κάποιες μέρες μέσω κινητού του ανοίχτηκα, του εξήγησα ότι μου άρσει ακόμα κι ότι τον σκέφτομαι…. Κι εκείνος μου είπε ότι κι εγώ του άρεσα. 🙂

Ωραία μέχρι εδώ. Κι από εκείνη τη μέρα τίποτα. Όταν τον βλέπω έξω μιλάμε, αλλά μέχρι εκεί.

Τι να κάνω; Να ασχοληθώ κι άλλο; Τον σκέφτομαι ακόμα… Όμως σε ένα μήνα αλλάζω πόλη.

Είμαι πολύ μπερδεμένη.

Κατερίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. geia sou katerina. h gnwmi mou einai pws einai ligo duskolo na to kseperaseis twra amesws alla molis pas stin kainouria poli tha deis poses polles gnwrimies tha kaneis kai parees kai tha se voithisoun na ksexasteis kai sigoura tha vreis kati ki ekei.epeidi den fainetai na deixnei allo endiaferon apo auta pou grafeis kai apla milate isws ki autos skeftetai oti epeidi tha fugeis kai tha eiste makrua einai duskolo.kalo einai an mporeis na apofevgeis tin apostasi an kai h agapi nikaei akomi kai tin apostasi arkei na to theloun kai oi duo.auta apo mena….. 🙂

  2. Κατερινα συμφωνω με την Σοφια που λεει οτι σε νεα πολη θα κανεις κ νεες γνωριμιες κ θα ξεχαστεις.Αν ομως δεις οτι περναει καιρος κ ενω προσπαθεις μενεις στα ιδια κ με την σκεψη του,κανε μια προσπαθεια να ερθεις σε επαφη μαζι του να δεις αν εχει σκοπο να δοκιμαστειτε με την αποσταση αλλα οτι κ αν γινει μην του δωσεις την ικανοποιηση οτι τον κυνηγας η τρεχεις πισω του.

  3. ΑΦΟΥ ΦΕΥΓΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ;;;;;;ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΕ ΑΛΛΗ;;;;;;;ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ.

  4. Οι αγάπες του λυκείου ξεχνιούνται δύσκολα!!! Μάλλον δεν βρήκες κάποιον ακόμα να τον “ξεπεράσει” και γι αυτό τον σκέφτεσαι και μετάνιωσες που χωρίσατε! Εγώ είμαι της άποψης πως όταν θέλεις κάτι πρέπει να το παλέψεις για να το έχεις, αλλά μέχρι ενός σημείου! Εφόσον ξεκαθάρισες τα συναισθήματα σου απέναντι του, τα γνωρίζει και δεν έκανε τίποτα- και έμεινε απλά στα λόγια- καλύτερα για σένα να τ αφήσεις ως έχουν τα πράγματα, να πεισμώσεις και να πεις πως στην καινούργια πόλη θα κάνεις μια νέα αρχή και θα φύγεις κυριολεκτικά από το παρελθόν, δεν είναι εύκολο αλλά πίστεψέ με είναι πολύ ωραίο να πας κάπου με ωραία διάθεση και να είσαι ανοιχτή στις νέες γνωριμίες σου!( είτε φιλικές είτε ερωτικές) και μην “κλαίγεσαι” 🙂 Οπότε θα σου ευχηθώ ό,τι καλύτερο και ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ στο νέο κεφάλαιο της ζωής σου 🙂

  5. κοριτσια αυτα σκεφτομουν κι εγω απλα ηθελα να τ ακουσα και απο τριτους…. οντως αφου αλλαζει η ζωη μ σε λιγο καιρο δεν αξιζει μαλλον να κολλησω. αφου προσπαθειες εχουν γινει και δεν καταληξαμε καπου.. ευχαριστω για την γνωμη σας!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More