Κατερίνα: “Δεν κάνουμε έρωτα για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Μπορεί να πάρει και τρεις μήνες”

Καλησπέρα!

Θα ήθελα τη βοήθειά σας και την άποψή σας…

Είμαι 6 χρόνια μαζί με ένα παληκάρι το οποίο με περνάει 10 χρόνια. Γνωριστήκαμε όταν τελείωνα το Λύκειο. Στα πρώτα 1-2 χρόνια της σχέσης μας ήταν όλα περίεργα. Μέναμε και σε διαφορετικές πόλεις… Βλεπόμασταν κάθε 15 μέρες. Σιγά-σιγά όλα ομαλοποιήθηκαν. Περίμενε ένα χρόνο, μετά ολοκληρώσαμε και τα πηγαίναμε μια χαρά. Ήταν πολύ γλυκός και τον ένιωθα κοντά μου.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν πριν ένα χρόνο έπρεπε να αλλάξει δουλειά. Πήγε σε άλλη εταιρία, στην οποία τον εκμεταλλεύονται. Εγώ από τη μεριά μου προσπαθώ πάντα να τον στηρίζω σε ό, τι κι αν κάνει. Αυτό συνεπάγεται ότι βάζω τις προτεραιότητές μου και τις δουλειές μου σε δεύτερη μοίρα για να μπορώ να είμαι δίπλα του όταν με χρειάζεται.

Το πρόβλημα, πέραν του ότι έχω βάλει σε δεύτερη μοίρα τις δουλειές μου, είναι ότι πλέον λόγω του ότι περνάω πάρα πολύ χρόνο μαζί του στην πόλη του, η μητέρα μου αρχίζει να μου λέει να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας.

Εκείνος από την άλλη μου λέει: “όταν τελειώσεις τις σπουδές σου, όταν βρεις μια δουλειά… τότε θα προχωρήσουμε τη σχέση μας επίσημα”. Αυτό με προβληματίζει.

Το άλλο που με προβληματίζει είναι ότι δεν κάνουμε έρωτα για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Μπορεί να πάρει και τρεις μήνες. Επίσης, νομίζω ότι έχει ένα πρόβλημα με τις μπύρες. Αν δεν ήμουν μαζί του και ήμουν στο σπίτι μου, θα έπινε κάθε μέρα όχι μία μπύρα, αλλά τρεις.

Πρόσφατα, μαλώσαμε και θύμωσε τόσο πολύ που άρχισε να μου φωνάζει. (Να σημειώσω ότι ποτέ δεν έχει σηκώσει χέρι πάνω μου, αλλά πετάει πράγματα στον τοίχο για να εκτονωθεί.) Προσπαθούσα να του πω να καθίσουμε να συζητήσουμε κι εκείνος με απειλούσε ότι δεν θέλω να τον δω θυμωμένο! Κι εγώ πληγώθηκα πολύ. Ήμουν έτοιμη να φύγω μεσάνυχτα και να βρεθώ σε μια πόλη που δεν την ξέρω και δεν ξέρω πολλούς ανθρώπους.

Μετά από αυτό ηρέμησαν τα πράγματα, αλλά εμένα ακόμα με ενοχλεί μέσα μου το ότι μου φώναξε. Κι αυτό, γιατί σκεφτόμουν πως αν είναι να κάνω οικογένεια μαζί του, δεν θέλω να έχει τέτοια ξεσπάσματα και ειδικά αν θα υπάρξουν και παιδιά!

Αλλά από την άλλη, ξέρω ότι είναι πολύ ευαίσθητος κι αν τελικά χωρίσουμε θα γίνει σίγουρα αλκοολικός. Αλλά δεν ξέρω πώς να τον κάνω να μιλήσει και να αισθανθώ ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου κι ότι με θέλει…

Τον αγαπώ κι εκείνος λέει πως με αγαπάει, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω για να συνεχίσει να λειτουργεί αυτή η σχέση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Κατερίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. αν τσακισουμε τον καπιταλισμο, οι σχεσεις μας θα γινουν πολυ καλυτερες…

  2. Συγνώμη, μένετε σε διαφορετικές πόλεις;;; Και εσύ κάθε πότε τον επισκέπτεσαι και για πόσο διάστημα μένεις μαζί του;;; Αυτό με τα 3μηνα που έχετε να κάνετε σεξ ακούγεται κάπως…ύποπτο. Να έχει άλλη εκεί που είναι υπάρχει περίπτωση;;;;;

  3. αξιζει να προσπαθησεις για τη σχεση αυτη γιατι ειναι 6 χρ. κ αυτο δειχνει οτι υπαρχουν συναισθηματα κ απ τους 2 σας..δε διευκρινιζεις αν γενικα ειναι νευρικος χρκ ή εγινε για μια φορα(οταν σου φωναξε)..αν ειναι παντα νευρικος να ξερεις οτι στο μελλον θα χειροτερεψει δυστυχως!!παντως,αξιζει να κανεις μια καλη συζητηση για το τι ακριβως σε απασχολει!!αν δεις οτι δεν καθεται να μιλησει ή δεν παραδεχεται τοτε καλυτερα να χωρισετε ομαλα για να μην παρασυρθει κ εκεινος…μπορεις επισης να του συστησεις να παει να συζητησει με εναν ψυχολογο για να μην γινει αλκοολικος οπως φοβασαι..καλη συνεχεια :))

  4. τα αρνητικα τα εχεις επισημανει μονη σου , οποτε εσυ πρεπει να αποφασίσεις αν σε ενοχλουν και αν θα επηρεάσουν την μετεπειτα ζωη σου.

  5. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΟΥΛΕΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΛΑ. ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΚΡΗ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΕΞ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ. ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

  6. Να προσεχεις… και ο δικος μου πρωην απλα φωναζε, αργησε, αλλα σηκωσε χερι. Εγω φοβαμαι πλεον τετοιες αντιδρασεις

  7. Κατερίνα είστε τόσα χρόνια μαζί δε βρίσκεις φυσιολογικό να υπάρχουν και στιγμές που θα διαφωνείτε έντονα ; Αυτό σε φυσιολογικά επίπεδα βέβαια …

    Όσο για τον αλκοολισμό αυτό πρέπει να το αποβάλλει σταδιακά με τη βοηθεια σου. όχι να τον αποπέρνεις αλλά να τον προτρέπεις και να τ δινεις φιλικές συμβουλές . ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ . όχι κάθε φορά που τον βλεπεις με μια μπύρα στο χέρι να του λες < ΜΗ >

    Ακόμη , η μαμά σου σε πιέζει ή εσύ θέλεις να αρραβωνιαστείτε ; ξεκαθαρισέ το αυτό στο μυαλό σου ……

  8. Κατερινα μου καλησπερα…Η γνωμη μου ειναι να φυγεις απο αυτη τη σχεση οσο ειναι ακομα νωρις..απο προσωπικη εμπειρια να σου πω πως δυστυχως αυτοι οι ανθρωποι καταληγουν αλκοολικοι κ αυτο εχει ως απορροια την βια που θα ασκει πανω σου…Βεβαια εσυ ξερεις καλυτερα τι νιωθεις,απλα σκεψου το μελλον πριν αποφασισεις….Σου ευχομαι καλη τυχη!

  9. Καλησπέρα! εαν θες να επισημοποιησεις την σχεση σου να ξερεις οτι μπορει να γίνει ο καλύτερος αλλά και ο χειρότερος σύντροφος! αυτό εξαρτάται αρκετά από εσένα … μιας κι έλκουμε αυτό που θέλουμε, αυτό που είμαστε! να ξέρεις ότι σου έχει δώσει αφορμές για χωρισμό, γιατί είσαι πολύ νέα! για να’χεις προβλημα σεξουαλικό στη σχέση σου πρώτον, δεύτερον έχει πρόβλημα αλκοολισμού (μια μπίρα καθε μέρα δεν είναι συνήθεια αλλά εξάρτηση και πολύ παραπάνω αν έχει κι ασχημη συμπεριφορά μετεπειτα! μην γελιέσε δυστυχώς ειναι – δεν θα τον κάνεις). Όσον αφορά τη μεριά του πολλές είναι οι εξηγήσεις που μπορούν να δωθούν για τη συμπεριφορά του … το μόνο σίγουρο είναι ότι φοβάτε κι είναι ανασφαλής! εσένα σου αρκεί να προχωρήσεις τη ζωή σου με κάποιον που ενω ειναι 10 χρόνια μεγαλύτερος είναι λιγότερα δυνατός και προσπαθεί να βασιστεί και πιαστεί από μικροπράγματα, έχει αφεθεί κι όπου τον βγάλει χωρίς να κάνει προσπάθεια να καλυτερέψει έστω κι ένα τομέα στη ζωή του π.χ τον ερωτικό που είναι κι εύκολο! Μπορεί τα λόγια μου να είναι λίγο σκληρά, εγώ δεν τον ξέρω! εσύ που είσαι ο μαζί του , σκέψου… και επέλεξε θα τον βοηθήσεις γιατι αξίζει και είναι ο άνθρωπός σου ή καιρός για νέους στόχους-νέα ξεκινήματα? να’σαι καλά! σου εύχομαι το καλύτερο!

  10. εγω λεω να κανεις υπομονη αν τον αγαπας..αφου το λες και μονη σου οτι περναει δυσκολα τωρα.συνηθως οι αντρες σε τετοιες καταστασεις δε λειτουργουν καλα στα σεξουαλικα αλλα αυτο δε θα ειναι μονιμο μην ανησυχεις( εχει τυχει κ με τον δικο μου).το θεμα ειναι αν εσυ τον αγαπας τοσο ωστε να τον στηριξεις κ να μεινεις μαζι του.παντως το θεμα του γαμου πρεπει να το συζητησετε οταν ηρεμησουν τα πραγματα, για να ξερεις κ συ τι να κανεις.σα συμπερασμα θα σου ελεγα να κοιταξεις τις σπουδες σου τωρα κ τον εαυτο σου.αν σε αγαπαει θα διορθωσει κ τη σταση του απεναντι σου κ θα προχωρησει τη σχεση σας.βαλε τον εαυτο σου πανω απ ολα!!!

  11. Εχεις επισημάνει πολλά αρνητικά για τη σχέση σου, άραγε ποια είναι τα θετικά που σε κάνουν ακόμα να μένεις εκεί, εκτός βέβαια από το δεδομένο ότι εσύ τον αγαπάς. Από αυτό που περιγράφεις σε ότι αφορά τη σχέση, εγώ αντιλαμβάνομαι ότι μόνο εσύ προσπαθείς.
    Θα μείνω στα βίαια ξεσπάσματα, αυτός ο άνθρωπος δε θα γίνει καλύτερος με τον καιρό αλλά χειρότερος ειδικά αν υπάρχουν περισσότερα προβλήματα. Τώρα έχει μονο το πρόβλημα της δουλειάς και γίνεται εκτός εαυτού, για φαντάσου να προκύψει κάτι πιο σοβαρό? Οσο για το ποτό, αυτό μπορεί να συνδεθεί με τη βίαιη συμπεριφορά. Τι σημαίνει είναι ευαίσθητος και αν τον αφήσεις θα γίνει αλκοολικός? αυτός δε φαίνεται να εκτιμά την παρουσία σου δίπλα του. Οσο για την επισημοποίηση της σχέσης, απλά νομιζω ότι κερδίζει χρόνο. Είσαι πολύ νέα για να φορτώνεσαι όλα αυτά. Θα σου έλεγα να αφοσιωθείς στις σπουδές σου και να κάνεις πράγματα γαι σένα. Αφησέ τον να σε διεκδικήσει, αν όχι συνέχισε τη ζωή σου. Δεν αρκεί κάποιος να σου λέει ότι είναι ερωτευμένος, πρέπει να στο δείχνει κάθε στιγμή, στα πιο μικρά πράγματα. Σου εύχομαι ότι καλύτερο.

  12. i ve been there.φυγε οσο ειναι νωρις και δεν θα το μετανιωσεις.αυτα τα ξεσπασματα και τα προβληματα θα διογκωθουν οσο πολλαπλασιαζονται οι υποχρεωσεις.

  13. Δεν μας λες ηλικιες παραμονο τι διαφορες εχετε μεταξυ σας. Σα μεγαλυτερος σου κατα 10 χρονια, λογικο ειναι να εχει αλλα στο κεφαλι του κι οχι την δικη σου τρελά. Απο κει και υστερα το οτι λες οτι πινει οταν λειπεις οκ ειναι δεκτο εως να γυρισεις. Μολις γυρισεις ομως ισως του εχει γινει συνηθεια κι επισης αυτο το ξεσπασμα στους τοιχους ουτε μενα μου αρεσε. Βρεθηκες εδω σε αυτο το site να περιγραψεις το προβλημα σου και να διαβασεις ενα σωρο γνωμες. Εμενα αυτο μου δειχνει πως πλεον εχεις λαβει το δρομο του χωρισμου απλα δεν εχεις την δυναμη να το κανεις. Τα εν οικω μη εν δημω θα το θυμασαι μιας και εισαι σε μικρη ηλικια. Δε σε παροτρυνω να χωρισεις αλλα ψαξε καλα μεσα σου τι αποζητας απο αυτον τον ανθρωπο, τι του δινεις και σε ποια κατασταση βρισκεσαι οταν του τα δινεις και επισης ψαξε καλα χωρις παροπιδες τι λαμβανεις. Στα λογια κι εγω αγαπω αλλες δεκα. Στη πραξη ομως ? Το τι ειστε μαζι τοσο καιρο δε μου λεει τιποτα απολυτως. Πως τα περασες? πριν απαντησεις ψαξε καλα και απαντησε στον εαυτο σου. Εχεις την ευκαιρια να ζησεις κατι αλλο ή αυτος ειναι ο αντρας της ζωης σου και αν ναι που το ξερεις ? Απο την αλλη η γνωμη της μητερας σου δε θα πρεπει σε καμια περιπτωση να φανει στον φιλο σου οτι ειναι της μανας σου ιδεα, οποτε καλυτερα να το οικιοποιησεις η ακομα καλυτερα να μη το αναφερεις καθολου. Απο τα οσα γραφεις ομως εισαι καθαρα μπερδεμενη οσο δε παει… Πραγματικα τα στοιχεια ειναι τοσο λιγα παρολο που τα περιγραφεις με πασα λεπτομερεια! Μην ακουσεις κανενα και τιποτα παραμονο τον εαυτο σου. Βαλε οσο μπορεις συναισθημα και το ιδιο ποσοστο σε λογικη. Θα γινει χαμος μεσα στο μυαλο σου αλλα καμια φορα η οποιοπαθητικη ειναι η καλυτερη αντιβιωση! η συμβιωση? Σκεψου τα…

  14. to agori sou profanws einai polu piesmenos kai exei polla sto nou tou sigoura prepei na tou sta8eis kai na eisai dipla tou se oti xreiastei alla xwris na vazeis se 2h moira ta 8elw sou kai tis anagkes s gt auto den einai sxesh… les eiste 6xronia mazi pou shmainei pws exete perasei polla mazi k profanws ta exete 3eperasei.. nmz pws kati tetoio einai k auto… sxetika me to 8ema ths epishmopoihshs einai ka8ara apofash tou zeugariou h opoia prepei na par8ei apo koinou afou fusika exoun mpei oi vaseis pou proupo8etontai(oikonomika+proswpika gia to ka8ena) gia na dhmiourghseis oikogeneia.. opote an ton agapas pragmatika 8a prepei na milhseis se ekeinon gt ousiastika thn apopsh tou zhtas..

  15. Λυπάμαι πολύ αλλά από αυτά που ακούω το αγόρι σου ενσαρκώνει ένα ΤΕΡΑΣ: οξύθυμος,πότης , άσε που συγγνώμη που θα σ το πω αλλά νομίζω ότι σε έχει κάνει τάρανδο:(αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός ότι έχετε να κάνετε σεξ 3 μήνες…κατανοώ ότι μπορεί να δουλεύει και να είναι πτώμα αλλά και τα Σάββατα και τις Κυριακές????)Σκέψου τα …

  16. Κορίτσια cool και μη χαρακτηρίζετε τόσο εύκολα ανθρώπους. Μία μπύρα την ημέρα δεν είναι αλκοολισμός. Μία μπύρα περιέχει όσο οινόπνευμα περιέχει περίπου και ένα ποτήρι κρασί. Και σαν συνήθεια είναι σαφώς υγιεινότερη από κάτι εναμισόλιτρα coca cola light που κατεβάζουν κάποιοι με το φαγητό. Οι τρεις μπύρες όμως ναι. Σε φέρνουν στα πρόθυρα του αλκοολισμού. Οι τρεις όμως. Όχι η μία!

  17. Κοριτσι μου εγω ενα θα σου πω . Αυτη η σχεση επιβαλεται να τελειωσει .Και επειδη εκεινος δεν θα το κανει ,μια και εχει βρει που θα ξεσπαει τα νευρα του και καποιον να τον εχει πρωτη προτεραιοτητα στη ωη του ,να το κανεις εσυ .δεν κανουμε ποτε οικογενεια με καποιον που ξερουμε οτι δεν κανει για οικογενεια . Εσυ εισαι ηδη δυστυχησμενη .Ξερω οτι θα με θεωρησεις σκληρη ,αλλα ετσι ειναι η αληθεια , ( παντα σκληρη).μην κανει βηματα μαζι του επειδη σε πιεζει η μητερα σου . Γιατι προφανως ουτε σε εκεινη θα εχεις πει ολη την αληθεια ,οπως δεν τολμας να την πεις και στον εαυτο σου……..

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More