“Περνάω το δικό μου βάσανο και θα ήθελα να μου δώσετε λίγο θάρρος για να τα τελειώσω όλα…”

Κορίτσια καλησπέρα σας!

Εγώ περνάω το δικό μου βάσανο και θα ήθελα απλά να μου δώσετε λίγο θάρρος για να τα τελειώσω όλα…

Είμαι με ένα παιδί σχεδόν 2,5 χρόνια, δηλαδή μόνο εγώ είμαι… Η σχέση που έχουμε μεταξύ μας είναι λίγο περίεργη.

Ξεκινήσαμε ως φίλοι-γνωστοί και καταλήξαμε να κοιμόμαστε μαζί. Ο καιρός περνούσε και δεν είχαμε πει αν είμαστε ζευγάρι ή απλά μοιραζόμαστε μαζί το κρεβάτι. Δεν ήθελα να το συζητήσω μαζί του για το τι κάνουμε γιατί φοβόμουν την απόρριψη…

Εξάλλου δεν είχα και τι άλλο να κάνω κι έμενα μαζί του όπως έμενα… Με θέλει και του αρέσω, το καταλαβαίνω στον τρόπο του. Όποτε συμβαίνει κάτι άσχημο μεταξύ μας έχει ένα μοναδικό τρόπο να έρχεται κοντά μου.

Τώρα οι κοινοί μας φίλοι δεν γνωρίζουν ότι εμείς έχουμε σχέση. Εμένα οι φίλες μου το γνωρίζουν όλες. Από τη δική του πλευρά σχεδόν κανένας… Είναι πολύ κλειστός τύπος!

Τώρα γιατί να μένω μαζί του έτσι… δεν μου προσφέρει τίποτα. Είμαστε στο ίδιο εργασιακό περιβάλλον και η δουλειά μας είναι κοινή. Ο ένας εξαρτάται από τον άλλον. Λέτε να είναι μαζί μου για να μην το χάσει αυτό, γιατί τον βοηθάω σε πολλά πράγματα και φαίνεται αυτός αντί για μένα;

Προχθές πήρα την απόφαση να του μιλήσω και του είπα ότι δεν θέλω να ξυπνήσω ένα πρωί και να είμαι μόνη μου, ότι άλλα θέλω κι άλλα δίνει. Και μου είπε ότι θέλει να είμαστε φίλοι και όχι ζευγάρι, γιατί αν γίνω η κοπέλα του και το μάθουν όλοι κάποτε μπορεί να τσακωθούμε και τότε θα με χάσει για πάντα. Άρα, ας μείνουμε φίλοι για να μην με χάσει ποτέ.

Εγώ του είπα ότι δεν μπορώ να είμαι φίλη μαζί του, ότι έχω πολλούς φίλους, δεν θέλω άλλους. Είπε να σταματήσουμε την κουβέντα γιατί νιώθει ότι θα τσακωθούμε.

Έφυγα από το καφέ και όλη την υπόλοιπη μέρα με έπαιρνε τηλέφωνα φιλικά μέχρι που ήρθε σπίτι μου και κοιμηθήκαμε μαζί. Έχει περάσει μια εβδομάδα κι ακόμα το ίδιο. Σεξ και φιλία. Τι να κάνω;

Ξύπνησα από το λήθαργο γιατί μου προέκυψε μια άλλη γνωριμία που πιστεύω ότι αυτός έχει όλα όσα ζητάω. Πώς να το διακόψω; Πως να προχωρήσω;

Θα τον χάσω τελείως; Η δουλειά; Πως να επαναφέρω το θέμα της συζήτησης;

Κατερίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Κατερίνα μου το τι πρέπει να κάνεις φαίνεται πως το ξέρεις καλύτερα από τον καθένα… Εδώ και 2,5 χρόνια προφανώς το παιδί δεν σου δίνει αυτό που ζητάς και στην ουσία θες… Θα σε συμβούλευα να απομακρυνθείς όσο πιο σύντομα μπορείς.. Μην απαντάς στα τηλεφωνήματά του και να αποφεύγεις να βρίσκεστε… Εφόσον έχεις ξεκαθαρίσει τη θέση σου δεν υπάρχει λόγος να ξανακάνεις την ίδια κουβέντα… Πήγαινε παρακάτω με την καινούρια σου γνωριμία και θα δεις πως με τον καιρό όλα θα είναι μια χαρά..

  2. Μετα απο 2,5 χρονια σχεσης προφανως και τον αγαπας αλλα πρεπει να συνηδητοποιησεις οτι αλλιως τον εχεις εσυ μεσα στο μυαλο σου και αλλιως ειναι. ποτε δεν θα αλλαξει γιατι ειναι απλα αυτος που ειναι. Δεν λεω οτι δεν σε θελει αλλα απο τη στιγμη που τοσο καιρο το κρυβει κατι σημαινει. Καταλαβε την αξια σου επιτελους και συμπεριφερσου αναλογα. Οσο για την δουλεια κανε μια δοκιμη. Σταματα να του προσφερεις την βοηθεια σου και θα δεις αν αλλαξει η συμπεριφορα του. Ειναι και ενας τροπος να αρχισεις να καταλαβαινεις ποιος πραγματικα ειναι. Αν σε σεβοταν δν θα κοιμοταν μαζι σου και μετα ξαφνικα ειστε φιλοι. Φιλοι δεν ειστε και δεν θα γινεται ποτε. Αρχισε να τον παρατηρεις πως συμπεριφερεται πως σε κοιταζει τι λεει και σιγα σιγα θα αρχισεις να τον διωχνεις εσυ απο τη ζωη σου. Και το βασικοτερο. Ξεκινα να ζεις για σενα χωρις εκεινος να ειναι στα σχεδια και τη ζωη σου.

  3. πραγματικά έχω βαρεθεί να ακούω αυτή την καραμέλα ξύπνησα γιατί βρήκα άλλον!! αν κοπέλα μου είχες αυτοεκτίμηση θα είχες φύγει από αυτήν την ιστορία εδώ και καιρό!να εμενες ένα διάστημα μόνη σου και όπως και τώρα συνεβει θα γνώριζες κάποιον άλλον !τα περί δουλειάς είναι δικαιολογίες… προχώρα παρακάτω και μάθε να εκτιμάς τον εαυτό σου και να διεκδικείς αυτά που θες,,και να μην κάθεσαι σε μια σχέση απλά για να έχεις σχέση γιατί φοβάσαι να είσαι μόνη σου είναι ότι χειρότερο μπορεί να κάνει κάποιος στον εαυτό του!

  4. Δουλεύετε μαζί λές. Αρα κάτι τρέχει και ο δικός σου δεν μπορεί ή δεν πρέπει να δείξει οτι έχετε σχέση;;;; Δεν υπάρχει σεξ και φιλία. Σχέση έχετε. Απλώς δεν θέλει να το λέει ή να το παραδεχτεί. Αμα τον θές πήγαινε με τα νερά του, αφού τον έχεις και απο οτι φαίνεται σε κυνηγάει κιόλας. Πιθανών να υπάρχει κάτι που τον τρενάρει απο το να κάνει “σχέση” μαζί σου με την έννοια να το μάθουν όλοι. Ισως είναι κομπλεξικός, σε βλέπει πιο πάνω επειδή προφανώς είσαι πιο έξυπνη απο αυτόν, τον βοηθάς κιόλας στη δουλειά όπως λές και φοβάται μήπως σε χάσει. Ανασφαλής πολύ δηλαδή.

  5. Katerina mou …den einai kako auto pou sinevaine metaxi sas opote apenoxopoiisou…episis den einai thema autoektimisis…auto eixes anagki auto ekanes…i diki mou simvouli exontas perasei kati paromoio (me arketes diafores gt emeis kapoia stigmi eimastan kai episima se sxesi) einai na proiseis sto kainourgio…kai na kaneis mia eilikrini sizitisi mazi tou…oti irthe i stigmi pou theleis kai esi na proiseis sti zoi sou…oti den allazei kati stin epaggelmatiki i filiki sas sxesi …para mono sti sexoualiki….kai deixto auto kai me ti simperifora sou…good luck!!! merimenoume nea sou!!

  6. Εκτός από το ότι δεν ξέρουν για εσάς οι φίλοι του, έχετε άλλα προβλήματα; Δηλαδή, σε υπολογίζει στις αποφάσεις του (έστω και στις απλές, καθημερινές), αλλάζει που και που το πρόγραμμα του για να βρεθείτε, κάνει πράγματα για εσένα; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε πιστεύω πως απλά φοβάται. Φοβάται τη λέξη “σχέση” , όχι την ουσία της. Φοβάται να το μάθει ο κόσμος, γιατί θα ρωτάνε, θα κουτσομπολεύουν, θα το μάθουν στη δουλειά και ίσως σας δημιουργήσει πρόβλημα… Ξανακάνε κουβέντα μαζί του (πιάστον ευθέως και μίλα του για το θέμα, χωρίς περιστροφές) και πες του ότι και σαν «φίλη» μπορεί να σε χάσει, δεν χρειάζεται να είστε ζευγάρι για να γίνει αυτό, κανείς δεν είναι δεδομένος, ούτε οι φίλοι μας. Αν, όμως, το πρόβλημα του είναι οι παραπάνω ανασφάλειες περί σχέσεων, νομίζω θα δυσκολευτείς να τον πείσεις. Ταρακούνησε τον, λέγοντας του ότι “παίζει” κάτι με έναν άλλον, που σε εκτιμάει σαν φίλη, σε θέλει ως γυναίκα και επιθυμεί να είστε ΖΕΥΓΑΡΙ!!(και ας πρόκειται απλά για μία γνωριμία, αυτός δεν το ξέρει). Αν δεν κάνει τίποτα, τότε καλά θα κάνεις να εστιάσεις στον καινούριο.

  7. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΘΕΣΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ.ΜΗΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΣΑΙ?ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ…ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ.ΦΥΓΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ…..

  8. Βασικά καλή είσαι και του λόγου σου. Κάνεις σεξ μαζί του, υποστηρίζεις ότι θέλεις σχέση και μετά κάνεις νέες γνωριμίες. Μια ερωτευμένη γυναίκα εστιάζει στο πρόβλημά της, δεν κοιτάζει από εδώ κι από εκεί. Φιλική συμβουλή. Από το ίδιο ύφασμα είστε ραμμένοι και οι δύο, μια χαρά ταιριάζετε.

  9. Καλησπερα Συμφωνω απολυτα με τη ” φ”! Κατα τη γνωμη μου εχετε σχεση, απο τη στιγμη που κοιμασαι μαζι του τακτικα προκειται για ερωτικη σχεση.Σεξ και φιλια δεν υπαρχει, δεν μπορεις να βλεπεις τον αλλον φιλικα οταν τον γουσταρεις και κανεις ερωτα μαζι του! Απλα δεν το παραδεχεται, αμφιβαλλω οτι δεν αισθανεται τιποτα για σενα..μετα απο 2,5 χρονια..Μπορει απο εγωισμο δεν το παραδεχεται..Εισαι σε δυσκολη θεση επειδη εχετε το ιδιο εργασιακο περιβαλλον. Μηπως εισαι πιο εξυπνη απο αυτον; Πιο πετυχημενη στην δουλεια; Μπορει ο εγωισμος του τον φτρεναρει αισθανεται μειωμενος.. Κανε κουβεντα μαζι του πες του ολα αυτα που σε αγχωνουν και σε απασχολουν!! Μην προσπαθησεις να τον κανεις να ζηλεψει στο τελος θα τον χασεις…Καλη Τυχη!!!

  10. μμμ… δύσκολη η περίπτωσή σου.. κάτι παρόμοι είχα πάθει κι εγώ, αλλά δεν το χειρίστηκα καλά, το έπαιξα άνετη (ενώ ήμουν τρελή καψούρα) γιατί ντρεπόμουν να τον πιέσω, και τελικά.. κόλλησα για 3 χρόνια.. Τώρα πια, που τον έχω ξεπεράσει τελείως, νομίζω ότι ο άνθρωπος πραγματικά πίστευε ότι το ίδιο ήθελα κι εγώ και δεν το έκανε για να με εκμεταλλευτεί. Καλύτερα λοιπόν να του μιλήσεις ξεκάθαρα, εάν του πεις ότι είσαι ερωτευμένη, πιστεύω έστω κι από φιλότιμο θα είναι πιο προσεκτικός, και αν δεν νοιώθει το ίδιο δε θα σε ξαναπροσεγγίσει. Μπορεί αυτό να σε τρομάζει τώρα,α λλά μακροπρόθεσμα θα είναι για σένα καλύτερο.

  11. Γιατί να χάσεις και άλλο καιρό μαζί του;;;!! Πιστεύω ότι αν σε ήθελε πραγματικά θα πηγαίνε κόντρα σε όλα όσα πιστεύει..Θα έκανε σχέση μαζί σου. Ο άνθρωπος έχει βρει κάτι καλό.. Σου λέει ότι δεν θέλει να κάνει σχέση μαζί σου για να μην σε χάσει κάποια στιγμή ολοκληρωτικά.. Δεν ξέρει όμως ότι με αυτά που κάνει θα σε χάσει έτσι κι αλλίως… και τότε ίσως να μην υπάρχει γυρισμός… Κάνε τη ζωή σου… Ξεκίνα κάτι καινούριο… Μπορεί άμα δει ότι σε χάνει να καταλάβει ότι σε θέλει,ότι δεν μπορεί να ζήσει μακρυά σου και θα ζήσετε εσείς καλά και εμείς καλύτερα… Όπως και να έχει… και πέρα από τη πλάκα… Εύχομαι τα λίγα λογάκια μου να ήταν σημαντικά για ‘σένα.. Καλή τύχη και περιμένω νέα σου…!!! Φιλιά!!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More