Κατερίνα: “Είμαι 19 χρόνων κι από τότε που ήμουν 14 ακούω ότι δεν μπορείς να αγαπήσεις αληθινά. Γιατί;”

Γεια σας!
Είμαι 19 χρόνων κι από τότε που ήμουν 14 ακούω ότι δεν μπορείς να αγαπήσεις αληθινά σε αυτές τις ηλικίες (14-19) και δεν καταλαβαίνω το λόγο.

Επίσης, ακούω ότι όταν αποκτά κάποιος σε αυτές τις ηλικίες ερωτική ζωή δεν το κάνει για το συναίσθημα, αλλά γιατί νομίζει ότι έτσι θα μεγαλώσει κι ότι δεν το ευχαριστιέται και για αυτόν το λόγο δεν συνδυάζει ποτέ το σεξ με το συναίσθημα.

Εγώ λοιπόν αγάπησα, αγαπώ και θα αγαπώ ακόμα το αγόρι που γνώρισα στα 15 μου και έκανα, κάνω και θα κάνω για πάντα μαζί του έρωτα (συναίσθημα) και όχι σεξ για να δείχνω πιο μεγάλη.

Από τη μέρα που τον γνώρισα λέω πως τον αγαπώ τρελά. Είναι ο άντρας της ζωής μου και δεν έχει αλλάξει τίποτα μετά από τέσσερα χρόνια. Και το ίδιο ισχύει και για αυτόν κι ας ήμασταν τότε μόνο 15 και τώρα μόνο 19.

Νομίζω ότι κάποιοι ανώριμοι τα λένε όλα αυτά γιατί δεν ξέρουν να αγαπάνε και δεν τους έχουν αγαπήσει ποτέ.

Θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας. Γιατί οι περισσότεροι λένε πως δεν υπάρχει αγάπη και συναίσθημα στο σεξ στις μικρές ηλικίες; Θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας και να μου εξηγήσετε γιατί το πιστεύετε αυτό…

Katerina

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Γεια χαρα!
    Είμαι 32 ετών και από τα 15 μου μέχρι κ τα 28 μου είχα πανέμορφη σχέση με μια καταπληκτική κοπέλα. Και όμορφο έρωτα κάναμε γεμάτο συναίσθημα και αυθεντική αγάπη υπήρχε παρόλο που ήμασταν μαζί από έφηβοι! Δυστυχώς δεν παντρευτήκαμε αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο 🙁
    Κατερίνα έχω την αίσθηση ότι ο πιο σωστός κριτής είναι η καρδιά σου!!!

  2. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΞΑΡΤΑΡΑΙ ΑΠ’ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 15 ΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ 19 ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ.ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ,ΔΕ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.ΠΑΡ’ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΙΟ ΩΡΙΜΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΠΧ ΚΙ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ 1 ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ,ΑΠ’ΤΗ Γ’ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ ΤΙ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.

  3. auta ta les otan den exeis vrei tn swsto anthropo ! otan tn vreis les ta antitheta !

  4. Γλυκια μου,δεν υπαρχουν θεωριες κ κανονες στον ερωτα…η αληθεια ειναι οτι οσο ποιο μικρος ειναι καποιος ειναι κ πιο ανωριμος κ ενεργει αλλιως στη συμπεριφορα κ στις σχεσεις του με τους αλλους ειτε ειναι φιλικες ειτε ερωτικες…ομως το θεμα ειναι τι θελεις εσυ κ πως νιωθεις εσυ.κ αυτο δε θα στο μαθει κανενας ποτε…μονο εσυ με τις εμπειριες που θα αποκτας οσο περνουν τα χρονια,θα καταλαβαινεις τα θελω σου κ τις αναγκες σου…οποτε ζησε τη ζωη σου με το αγορι που εχεις επιλεξει κ σε κανει ευτυχισμενη κ μην ακους τι λενε οι περισσοτεροι….δεν ημαστε ολοι το ιδιο…ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος!!!!!

  5. γιατι ενα ρητο λεει οτι μονο ο χρονος μπορει να καταλαβει το μεγαλειο του ερωτα…και επισης…στην ηλικια που αναφερεις οι περισσοτερι αν οχι ολοι νομιζω λεμε τις ιδιες ατακες…ναι υπαρχει και θα το αποδειξω κτλ κτλ..οι σχεσεις ειναι πιο αθωες ειναι απλα τα πραγματα..αν ομως δεν πληγωθεις δεν παλεψεις για αυτο που ειχες δεν θα καταλαβεις ποτε ποσο δυνατο ειναι αυτο το συναισθημα..πρεπει λοιπον να υπαρχει μετρο συγκρησεις..ετσι θα καταλαβεις το ιδανικο για σενα..σιγουρα τον ανθρωπο αυτο τον αγαπας και τον νοιαζεσαι αλλα την ουσιαστικη αγαπη και καψουρα την γνωριζεις μεγαλωνοτας…αποκτωντας μια πιο σφαιρικη αποψη των πραγματων που εχεις μαζεψει απο τις εμπειριες σου χωρις να σημαινει οτι πρεπει να αλλαξεις αγορι για αυτο.. απο δουλεια φιλους κτλ…προσπαθησε απλως να ζεις την ζωη σου οπως την θελεις και μην κρεμεσαι απο μια μονο σχεση..αλλιως θα μετανιωσεις για αυτα που δεν εκανες..

  6. Κατερίνα μου η ζωή του καθενός δεν μπορεί να ακολουθεί κανόνες που τους θεσπίζουν άλλοι για εμάς… Ούτε μπορεί κάποιος να πει ότι η επιλογή σου είναι λάθος ή θα σου βγει σε λάθος. Ζεις κάτι όμορφο,σπάνιο για την ηλικία αυτή..Αυτοί που λένε ότι δεν μπορεί να υπάρχει αγάπη σε αυτή την ηλικία το λένε γιατί στην πραγματικότητα η ανωριμότητα της ηλικίας δεν βοηθάει στη δημιουργία τέτοιων πραγματικών συναισθημάτων γιατί πολύ απλά είναι η ηλικία που ”βράζει” το αίμα μας. Ωστόσο, αυτό δεν αποκλείει εσύ να ζεις την πραγματική αγάπη και στο κάτω κάτω ποιος είναι ο ειδικός να ορίσει πότε κάποιος αγαπάει αληθινά??!!! Ζήσε το τώρα αφού είσαι καλά και σε καλύπτει ο ανθρωπος σου. Το μόνο που θα έπρεπε να σε φοβίζει είναι μήπως αλλάξει ο χαρακτήρας του ανθρωπου σου ή ο δικός σου όσο μεγαλώνετε..εφόσον αυτό δε γίνει δεν έχεις λόγο να αγχώνεσαι.πιστεψε με εκει έξω κυκλοφορούν πολλών ειδών άνθρωποι έτοιμοι να σε κοροιδεψουν. δεν αξιζει για μενα να θυσιασεις τη σχεση σου για να κερδισεις άλλες εμπειρίες και μην νιωθεις ανασφαλειες για τιποτα.πραξε οπως νιωθεις!!!

  7. γεια χαρα και απο μενα!!!!ειμαι 29 χρονων και απο τα 16 μου μεχρι και τα 24 μου,ειχα μια παρα πολυ ομορφη σχεση!!!τωρα πια δεν ειμαστε μαζι,βεβαια αυτο δεν σημαινει πως δεν αγαπηθηκαμε στο παρελθον.και παντα θα ευχομαι να ειναι καλα οπου κι αν βρισκεται!!!γιατι πιστεψε με σ’αυτες τις ηλικιες δεν κρατας κακια για τιποτα!!!προσωπικα,πιστευω πως υπαρχει αγαπη σ’αυτες τις ηλικιες και μαλιστα ειναι αγαπες διχως συμφεροντα πιο αγνες πιο (καθαρες).μεγαλωνεις μαζι με τον ανθρωπο σου και αυτο ειναι κατι πολυ ομορφο!!!!ζησε ολο αυτο που νιωθεις οσο πιο εντονα μπορεις!εσυ και αυτος ξερετε καλυτερα απτον καθενα το πως νιωθετε!!!ευχομαι τα καλυτερα….!!!

  8. ειμαι 15 ετων και δεν εχω κανει καμια σχεση ακομα γιατι προφανως επιζητω εναν ερωτα σαν το δικο σου .
    πιστεψε με εισαι πολυ τυχερη μην ασχολεισαι με οτι και να λεναι ο ερως χρονια δεν κοιτα.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More