Κορίνα: “Δεν κοιμάμαι καλά, δεν αφήνω άντρες πια ούτε καν να με φλερτάρουν”

Κορίτσια, γειά σας κι από μένα!
Με λένε Κορίνα και θέλω να σας πω κι εγώ την ιστορία μου…

Πριν 3 χρόνια περίπου γνώρισα έναν άντρα που μέχρι και σήμερα με ταλαιπωρεί. Είναι στην ηλικία μου (26 ετών) και γιος ζευγαριού παιδικών φίλων της μαμάς μου.

Έχει μια επιχείρηση κι από τότε συνεργαζόμαστε και επαγγελματικά καθώς η δουλειά μου έχει έμμεση σχέση με τη δική του.

Από την πρώτη στιγμή μου άρεσε, αλλά ήξερα πως ήταν σε σχέση όπως κι εγώ. Μετά από μήνες χωρίσαμε και οι δύο και αρχίσαμε ένα παιχνίδι ελεύθερης σχέσης με απίστευτη χημεία.

Μετά από καιρό που διαπίστωσα πως τον έχω ερωτευθεί, του μίλησα, με άδειασε και εξαφανιστήκαμε ο ένας από τον άλλον.

Και πάνω που πίστευα πως είχα προχωρήσει, ξαναεμφανίστηκε κι εγώ βγήκα από μια σχέση που κατάφερα να κάνω. Δεν έχουμε μιλήσει ποτέ ξανά ανοιχτά από τότε που έδειξα εγώ τα χαρτιά μου, αλλά όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ τον ερωτεύομαι.

Πολύ δύσκολα κάνει σχέση. Ντρέπεται και τους γονείς μου λες και είναι 5 χρόνων. Έχω πετάξει πολλές ευκαιρίες να είμαι σε μια σχέση με κάποιον ΜΟΝΟ δικό μου, γιατί τον σκέφτομαι συνέχεια.

Δεν κοιμάμαι καλά, δεν είμαι πολύ συγκεντρωμένη στη δουλειά μου και δεν αφήνω άντρες πια ούτε καν να με φλερτάρουν. Είχε ένα πρόβλημα υγείας κι έπαιξα τη ζωή μου κορώνα γράμματα για να τον βοηθήσω και είναι κάτι που δεν ξέρει και που δεν ήθελα ποτέ να μάθει.

Πιστεύει ότι δεν νιώθω κάτι γιατί είμαι απόμακρη και τυπική. Για αυτόν τον άνθρωπο έχω κάνει τα πάντα χωρίς να γνωρίζει ότι πίσω από κάθε πρόβλημά του ήμουν εγώ που έβρισκα λύση.

Πρώτη φορά κάνω τόσα για κάποιον, αλλά πιστεύω πως του πέφτω λίγη για να με θέλει μόνο για κάτι περιστασιακό. Οι φίλες μου πιστεύουν πως του πέφτω πολύ κι από εξωτερική εμφάνιση κι από δουλειά και πως αξίζω κάτι πολύ καλύτερο.

Αν φύγω στο εξωτερικό που έχω μια επαγγελματική πρόταση, είναι η λύση για να ξεφύγω κι από εκείνον αφού ποτέ δεν θα είμαστε μαζί; Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

Κορίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ΔΕ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ…ΕΣΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ –ΑΥΤΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ—ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ??? ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΟΠΕΛΑ —Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ —–ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΚΑΘΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ Η ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ —ΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ——ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΧΩΡΙΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ , ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ …ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ —ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ —ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ , ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ —-ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ —ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΤΗΚΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ —-

  2. Το να κάνεις κάτι χαλαρό που δεν είναι σχέση…έχει το νόημα να περνάς καλά, χωρίς να το πολυσκέφτεσαι. Κι εσύ δεν περνάς καλά. Παίζεις την ζωή σου κορώνα γράμματα, σε αδειάζει, σε πονάει, το παίζει ύφος εκατό καρδιναλίων “κάνω δύσκολα σχέση” και είναι και δειλός (φοβάται τους γονείς σου-έλεος). Μπορεί να σου φαίνεται βουνό να φύγεις, αλλά πίστεψέ με, αν το κάνεις θα νιώσεις τόσο ελεύθερη και τόσο ήρεμη που…θα βρίζεις για το ότι άφησες να περάσει τόσος καιρός μέχρι να το πάρεις απόφαση.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More