Laura: “Έχουμε να κάνουμε σεξ εδώ και τρισήμισυ χρόνια!!!”

Όλα ξεκίνησαν πριν από επτάμιση χρόνια που γνώρισα τον άντρα μου. Παντρευτήκαμε μετά από δύο περίπου χρόνια. Έχουμε αποκτήσει ένα παιδάκι τρισήμισυ χρόνων τώρα.

Οι σχέσεις μας όμως δεν είναι καλές. Καταρχήν, να σας πω πως έχουμε να κάνουμε σεξ εδώ και τρισήμισυ χρόνια!!!!!! Σχεδόν όσο και το παιδί μας!

Εκείνος μου λέει πως δεν έχει κάνει ούτε και με άλλη γυναίκα… Μα είναι δυνατόν! Δεν το πιστεύω!

Εγώ πάλι, εννοείται πως το κάνω -μα είναι ανάγκη! Πώς αλλιώς;

Εδώ και δύο χρόνια του λέω να χωρίσουμε. Παρόλο που δεν έχω ούτε δουλειά, το αποφάσισα… Μα δεν πάει έτσι!

Βασανιζόμαστε, αλλά αυτός δεν θέλει ούτε να το ακούσει. Με θέλει εδώ, να με παιδεύει… Μια τρέλα δηλαδή.

Όποτε του λέω να πάει σε δικηγόρο να δούμε τι θα κάνουμε (γιατί εγώ έχω πάει) με κοροϊδεύει, με ειρωνεύεται, μου λέει άσχημες κουβέντες και πάντα μου φέρνει μπροστά τα χρήματα… και τα χρήματα… (εγώ δεν εργάζομαι).

Δεν έχουμε επικοινωνία, δεν έχουμε σεξ, δεν βλέπω αγάπη -τουλάχιστον από την πλευρά μου…. Έχει σπάσει το γυαλί.

Δημιουργεί πολύ άσχημο κλίμα στο σπίτι μέσα. Με έχει πληγώσει με πολύ βαριά λόγια. Είναι ένας χαρακτήρας με πολλά παιδικά και ψυχολογικά τραύματα.

Εγώ τον βοήθησα όσο μπορούσα, αλλά δεν έχω άλλη υπομονή. Εκείνος δεν ήταν δίπλα μου σε τίποτα. Κάποιος γιατρός του είπε να πάει σε ψυχολόγο, νευρολόγο να κοιταχτεί…

Τι να κάνω; Δεν είμαι ευτυχισμένη. Η μαμά μου τα βλέπει και με καταλαβαίνει αλλά τον λυπάται και μου λέει να κάνω υπομονή. Μου λέει: άλλες περνάνε και χειρότερα… τρώνε ξύλο, δεν τους δίνουν λεφτά!!! Μα πως να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν τον αγαπάω και δεν μπορώ να φανταστώ να κάνω έρωτα με αυτόν ποτέ ξανά;

Ειλικρινά προτιμώ να μείνω μόνη μου με το παιδάκι μου…

Ποια είναι η γνώμη σας;

Laura

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Τι παει να πει “άλλες περνανε και χειρότερα”???? Με αυτη την λογική δεν θα προσπαθησουμε να καλυτερεψουμε τιποτα στη ζωη μας επειδη υπάρχουν και χειρότερα… Ναι αλλα υπάρχουν και καλύτερα! Και πάντα παλεύουμε για αυτά… Να βρεις μια δουλεια, να φτιαξεις την ζωη σου και να εισαι ευτυχισμένη και για σένα και για το παιδί σου.. Τι φταείει αυτό να αποκτήσει όλα τα ψυχολογικά του πατέρα του? Αμα ειναι τοσο ψυχολογικά ανισσόροπος οπως τον περιγράφεις είναι πολύ πιθανο να ξεφύγει κ αλλο η κατάσταση. Και το κυριότερο? ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ….

  2. συμφωνω απολυτα με την κατερινα να βρεις δουλεια να φτιαξεις την ζωη σου και να βρεις εναν ανθρωπο που να σε αγαπαει πραγματικα να σε νοιαζεται δεν εισαι υποχρεωμενη να περνας ολο αυτον τον Γολγοθα με καποιον ο οποιος ουτε σε καταλαβαινει ουτε σε υπολογιζει καν γιατι του λες να χωρισετε και δεν σε ακουει καθολου δεν ακουει το προβλημα σου και σου επιτιθεται συνεχεια οντως μπορει να ξεφυγει η κατασταση παρε το αποφαση και μην ακους ”’άλλες περνανε και χειρότερα”’ για κανεναν ανθρωπο δεν αξιζει τετοια ζωη!!!!!!!

  3. Εσύ τον απάτάς;;; γιατί δεν έχω καταλάβει! σε αυτά που λες παρουσιάζεις τον εαυτό σου σαν θύμα…και λές όλα τα στραβά του ίδιου! Εσύ τι έχεις κάνει για να κρατήσεις αυτό το γάμο;;; πως φτάσατε ώς εδώ δηλαδή;;

  4. ΦΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!Κ OSO TO DYNATON PIO GRHGORA !

  5. ayto pou perigrafeis den einai gamos,einai dokimasia,kati san kolash……esy exeis erwtikes epafes ,enw ekeinos isxyrizetai to anti8eto.ayth h sxesh den exei mellon.an den erxesai konta me ton an8rwpo sou den yparxei sxesh.omws,exw mia enstash.ti douleia 8a vreis?exeis kapoion p.x. goneis pou 8a se sthri3oun oikonomika h 8a sou prosferoun stegh?pantws,einai emfanes oti prepei na dromologhseis to diazygio sou.

  6. ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ GAY!!!!!!!!!K ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΑΜΟΣ!!!!ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΣΚΛΗΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ Κ ΙΣΩΣ ΤΟ ΛΕΩ Κ ΑΠΟΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΞΑΠΛΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ.. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ Κ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ Κ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ!

  7. eisai polu kseka8arh se auta pou les kai 8es.tote giati dn to kaneis??afou dn ton 8es kai dn exeis thn dia8esh na ton voh8hseis.episis anafereis pws esy exeis paei kai me allon gia na ikanonpoih8eis.kai mono apo auto dn exei nohma na ste mazi..osoo gia autonn twraa i o antras sou einai gayy i antimetwpizeii kapoia psuxologikaa 8emata kai xreiazetai uposthriksh.opws kai xei omws,esy dn eisai diate8eimeni na ton voh8hseis,opotee mh to kourazeis.fuge.

  8. Ειχα σκοπο να μην το γραψω αλλα τελικα θα το πω!!!.
    Λαουρα χωρις παρεξηγηση δεν λυπαμαι ουτε εσενα ουτε φυσικα τον ανδρα σου.Λυπαμαι το καημενο το
    παιδακι που δεν φταιει σε τιποτα!!!!.Ενα σωστο οικογενειακο περιβαλλον βοηθαει αφανταστα στην σωστη ανατροφη και αναπτυξη ενος παιδιου!!!!.Δεν ξερω αλλα καντε κατι….εχετε υποχρεωση απεναντι του!!!.

  9. Το καλυτερο ειναι να φυγεις!! Οταν τελειωνει κατι δεν υπαρχει λογος να το κουραζεις το θεμα ! Οσο μενεις εκει το παιδι μεγαλωνει σε ενα ασχημο περιβαλλον, μπορει πολλοι να λενε ειναι μικρο ακομη δεν καταλαβαινει, αλλα σε πληροφορω οτι τα καταλαβαινει ολα μια χαρα. Παρε το παιδι και πηγενε στους γονεις σου μεχρι να βρεις μια δουλεια και ενα σπιτι. Μην μιλησεις οπως ποτε ασχημα στο παιδι για τον πατερα του, αυτο ειναι μεγαλο λαθος !

  10. Λάουρα…..την διαβασα…κ την ξαναδιάβασα..την ιστορία σου…δεν ειναι τοσο ξεκάθαρα τα πραγματα απο την μεριά σου…ΔΗΛΑΔΗ…ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!Εκει μέσα τα πράγματα όπως μας τα περιέγραψες…είναι λιγάκι αρρωστημένα….εως πολύ…Αφού δεν υπάρχει.’.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ”…και ολα τα συναφη…Επειδή ρωτάς εμας…θα σου έλεγα να καθήσεις κάτω και να σκεφτεις τι να κάνεις απο εδω και πέρα ΕΣΥ..!!!στην προκειμένη περίπτωση μην ακους την μητέρα σου…δική σου είναι η ζωή…προσπάθησε να βρεις το ΚΟΥΡΑΓΙΟ..ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΤΕΛΟΣ…ΟΙ τσακωμοι δεν φέρνουν καλά αποτελέσματα..και φυσικά και για το παιδάκι που βρίσκεται στην μέση…ΌΤΑΝ πέρνουν μεγάλη διάσταση τα πραγματα…υπάρχει πολυ μεγάλη φθορά..καταλαβαίνω είσαι αγανακτισμένη….νιώθεις αδικιμένη…και ξέρεις κατι όσο και να “φωνάζεις”..χάνεις το δίκιο σου..και δεν σε παίρνουν σοβαρά..Αποψή μου πρέπει να σε φιλοξενήσει η μητέρα σου για λίγο καιρό μεχρι να ορθοποδήσεις..και μη περιμένεις απο τον άλλον να πάρει αποφάσεις…δεν πρόκειται…!!!ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΑΡΤΗΝ ΕΣΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!!!!!

  11. Κοπελα μου, ετσι ξεκινησαν κ εμενα τα πραγματα…Γνωριστηκαμε πριν 4 χρονια και παντρευτηκαμε πολυ συντομα, γιατι οντως στα ματια μου ηταν ο Mr.perfect. Το καλο παιδι απο σπιτι, με αρχες , παντα διπλα στα προβληματα μου και της οικογενειας μου, κοινωνικος με τις παρεες μας αλλα κατι με ετρωγε ολα αυτα τα χρονια οτι δεν παει καλα. Η ερωτικη μας ζωη σχεδον ανυπαρκτη, περα απο κατι αναλαμπες 1-2 φορες το χρονο , οι οποιες ηταν καθαρα θεμα αγγαριας για εμενα. Τον ρωτουσα επανειλημμενα αν τρεχει κατι αλλο, αν υπαρχει καποια αλλη, πως μπορει χωρις ερωτικη ζωη , ακομη και αν ικανοποιειται μονος του, και η απαντηση του σε μονιμη βαση ηταν πως εχει προβληματα με τη δουλεια του, και πως ειναι καλα με το ερωτικο του κομματι, δεν υπαρχει καποιο προβλημα. Μεχρι………..που ανακαλυψα εντελως τυχαια εναν κρυφο του λογαριασμο mail . Και για να μη στα πολυλογω , και δεκαδες αγγελιες για γνωριμιες οχι με γυναικες , αλλα με αντρες και ζευγαρια στον παθητικο ρολο παντα. Αυτο το ανακαλυψα πριν απο 1,5 χρονο. Απο εκεινη τη στιγμη και υστερα προσπαθουσα να δω αν οντως ισχυουν αυτα που εγραφε, η εκανε την πλακα του στο internet , μεχρι πριν 1 βδομαδα που τελικα ολες μου οι υποψιες πιασαν τοπο! Και ναι, ο αντρας μου ψαχνεται απο εδω και απο εκει γιατι νιωθει καταπιεσμενος σαν ανθρωπος. Εγω ειμαι απλα μια καλυψη για εκεινον. Οι ερωτικες του προτιμησεις ειναι αλλες απο εμενα, γι αυτο και τοσα χρονια ειχαμε αποχη. Το ειχα καταλαβει εδω και καιρο, αλλα ισως να μην ηθελα να το παραδεχτω. Τωρα ολα εχουν παρει το δρομο τους , και προτιμω να ειναι ελευθερος να ζησει τη ζωη του οπως αυτος θελει, και οχι καταπιεσμενος μεσα απο εναν γαμο που ουσιαστικα ειναι για τους τυπους και μονο. Αξιζουμε κατι καλυτερο απο αυτο το “παραμυθι” που παιζεται πισω απο την πλατη μας και αλλες ευκαιριες δεν μου επιτρεπει ο αυτοσεβασμος μου να δωσω σε κανεναν! Οικογενειες δεν χτιζονται ουτε με ψεματα, ουτε με κρυφα παθη. Να σεβομαστε παντα τον εαυτο μας και τα θελω μας , εχουμε δυναμη μεσα μας και μπορουμε να τα καταφερουμε ολα. Οταν χαλαει ενας γαμος , φταινε και οι 2 . Στην προκειμενη περιπτωση, εγω εφταιξα που δεν το καταλαβα νωρις ολο αυτο….Ειναι ενα παιχνιδι βλεπεις, το επαιξα και εχασα! Η ζωη συνεχιζεται….

  12. σας ευχαριστω όλους παρα πολύ για το ενδιαφέρον που δειξατε…μετα απο παρακαλια να μιλησουμε,εκεινος ουτε αυτο δεν μου εκανε την χάρη να πραγματοποιησει…του ανακοινωσα τελικά πως θα παω στην δικηγορο μου να βαλει μπρός το διαζύγιο..και έτσι έχω κάνει….για μένα τώρα αρχίζει ο γολγοθάς,μιάς και ξέρω τον δύσκολο και απροσάρμοστο χαρακτηρα του..

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More