Πίσω στην κορυφή της σελίδας
11.06.2011 | 00:12

Lia: “Την επόμενη μέρα έμαθα πως δεν θυμόταν τίποτα, εγώ όμως άρχισα να κολλάω μαζί του”

Lia: “Την επόμενη μέρα έμαθα πως δεν θυμόταν τίποτα, εγώ όμως άρχισα να κολλάω μαζί του”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μου αρέσει ένα παιδί με το οποίο γνωριζόμαστε ως φίλοι περίπου δύο χρόνια.

Πριν περίπου ένα μήνα βρεθήκαμε στο ίδιο πάρτυ. Πάντα ο ένας προς τον άλλον είχε μεγάλη οικειότητα. Άρχισε να πίνει και ερχόμασταν όλο και πιο κοντά. Με κρατούσε συνεχώς στην αγκαλιά του και περνούσαμε καλά μέχρι τη στιγμή που προσπαθούσε να με φιλήσει...

Εγώ τον απόφευγα γιατί βρισκόταν σε σχέση και δεν ήθελα να μπλέξω. Όμως, τελικά υπέκυψα.

Την επόμενη μέρα έμαθα πως δεν θυμόταν τίποτα, όμως εγώ από τότε άρχισα να κολλάω μαζί του. Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω τι είχε γίνει.

Πάντα έτρεφα μεγάλη αγάπη για αυτόν, αλλά πάντα φιλική... Ως τότε όμως! Μετά από μια εβδομάδα ξανασυναντηθήκαμε και “φασωθήκαμε”. Ένιωθα τόσο όμορφα μαζί του.

Μέχρι τότε δεν του είχα πει πως νιώθω. Μέχρι που πήρα το θάρρος και το έκανα. Του εξήγησα ότι νιώθω και δεν νιώθω για αυτόν κι ας ξέρω πως είναι με άλλη.

Μου είπε πως ό, τι έκανε το ήθελε πραγματικά. Μου ζήτησε τι θέλω να γίνει μεταξύ μας. Ήθελα τόσο πολύ να του πω: “Χωρισέ τη, σε θέλω”, αλλά δεν μπορούσα. Του είπα να μείνουμε όπως είμαστε.

Με ρώτησε αν ήθελα να “φασωνόμαστε” και του απάντησα ναι. Τώρα όμως δεν θέλω να τον βλέπω με άλλη και ούτε θέλω να είμαι η τρίτη στην παρέα.

Δεν ξέρω τι να κάνω...

Lia

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10