Lia: “Την επόμενη μέρα έμαθα πως δεν θυμόταν τίποτα, εγώ όμως άρχισα να κολλάω μαζί του”

Μου αρέσει ένα παιδί με το οποίο γνωριζόμαστε ως φίλοι περίπου δύο χρόνια.

Πριν περίπου ένα μήνα βρεθήκαμε στο ίδιο πάρτυ. Πάντα ο ένας προς τον άλλον είχε μεγάλη οικειότητα. Άρχισε να πίνει και ερχόμασταν όλο και πιο κοντά. Με κρατούσε συνεχώς στην αγκαλιά του και περνούσαμε καλά μέχρι τη στιγμή που προσπαθούσε να με φιλήσει…

Εγώ τον απόφευγα γιατί βρισκόταν σε σχέση και δεν ήθελα να μπλέξω. Όμως, τελικά υπέκυψα.

Την επόμενη μέρα έμαθα πως δεν θυμόταν τίποτα, όμως εγώ από τότε άρχισα να κολλάω μαζί του. Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω τι είχε γίνει.

Πάντα έτρεφα μεγάλη αγάπη για αυτόν, αλλά πάντα φιλική… Ως τότε όμως! Μετά από μια εβδομάδα ξανασυναντηθήκαμε και “φασωθήκαμε”. Ένιωθα τόσο όμορφα μαζί του.

Μέχρι τότε δεν του είχα πει πως νιώθω. Μέχρι που πήρα το θάρρος και το έκανα. Του εξήγησα ότι νιώθω και δεν νιώθω για αυτόν κι ας ξέρω πως είναι με άλλη.

Μου είπε πως ό, τι έκανε το ήθελε πραγματικά. Μου ζήτησε τι θέλω να γίνει μεταξύ μας. Ήθελα τόσο πολύ να του πω: “Χωρισέ τη, σε θέλω”, αλλά δεν μπορούσα. Του είπα να μείνουμε όπως είμαστε.

Με ρώτησε αν ήθελα να “φασωνόμαστε” και του απάντησα ναι. Τώρα όμως δεν θέλω να τον βλέπω με άλλη και ούτε θέλω να είμαι η τρίτη στην παρέα.

Δεν ξέρω τι να κάνω…

Lia

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. κοιταξε κοριτσακι μου τα φασωματα και ολα αυτα δεν ειναι σοβαρα.πες του οτι πραγματικα αισθανεσαι,οτι θελεις να ειναι μαζι σου και οτι τρεφεις για εκεινον συναισθηματα

  2. ΑΓΑΠΗΤΗ LIA Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.ΠΑΤΗΣΕ ΓΕΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ,ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ.ΑΝ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΞΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΟΣΙΩΘΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.Ο ΕΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ…ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ…

  3. καταλαβαινω το κολλημα σου και την αντιδραση σου απλα χιλιες φορες να του ελεγες αυτο που ειπες ”χωρισε την” παρα ολο αυτο ειναι παιδιαστικες αντιδρασεις τα φασωματα και ολα αυτα θεωρω….. δεν ξερω βεβαια την ηλικια σου αλλα δεν επραξες λογικα γιατι σκεψου πολυ απλα αν ησουν στη θεση της κοπελας και το μαθαινες ποια θα ηταν η αντιδραση σου;;;;;;δεν θα ενοιωθες χαλια;;;;ρισκαρε το ξανα αφου σε θελει γιατι για να συνεχιζει μαζι σου σε θελει αφου στο ειπε κιολας……παρε την αποφαση και μιλησε του πριν να ειναι αργα!!!!!περιμενω νεα σου!!!!!!

  4. lia i apopsi mou einai pws an ithele sxesi mazi sou tha xwrize apo monos tou xwris na to zitiseis esy exalou 2 xronia filoi xerei ti anthrwpos eisai k an tha mporouse na exei sxesi mazi sou. Auti ti stigmi ekeinos einai pasas me 2 gunaikes (pou poli eukola mporei na ginoun kai 3 k 4 iparxoun polles prothimes gia one nigthst) k o idios ap oti fanike molis piei ligo parapanw to vazei to kerato xalara!!!! k pes oti xwrizei k ta ftiaxnei me sena, ti se kanei na pisteueis oti kai se sena de tha ta foraei???????? oti oute esena prokeite na sevastei,opws den sevete k tin nun kopela tou?????? i apopsi mou einai mia fora apistos gia panta apistos…..an esy mporeis na empisteuteis enan antra san ki auton ti na sou pw…i apofasi dikh sou!!! kali tyxh !!!

  5. Συμφωνω απολυτα με την Marin.Ενας ανδρας που απαταει μια φορα εχει στο αιμα του την απιστια και θα το ξανακανει….πως λοιπον εισαι σιγουρη οτι μια μερα δεν θα βρεθεις εσυ στη θεση που βρισκεται τωρα η νυν κοπελα του; θ σ αρεσε εσενα κατι τετοιο; εφοσον γνωριζες οτι ειναι σε σχεση δεν επρεπε να κανεις τιποτα,,,τωρα ειναι χειροτερα…ξερεις οτι τον μοιραζεσαι και αυτο σε ποναει…ξεκαθαρισε οσο ειναι νωρις γιατι στην τελικη ο μονος που θα περναει καλα θα ειναι μονο αυτος!!!!!!!!!

  6. Lia οσο ειναι καιρος να τον παρατησεις…..κοιταξε να βρεις ενα αγορι που να σε αγαπαει πραγματικα και δεν θα σε θελει απλα για να περναει την ωρα του!!!.Το
    παιδι που αναφερεισ παραπανω μαλλον ειναι αδειοσ απο αισθηματα…δεν νομιζω οτι ξερει τι παει να πει σεβασμος και πραγματικη αγαπη!!!!!.Τετοιοι τυποι αξιζει πργματικα να μενουν μονοι τους γιατι δεν εχουν να προσφερουν τιποτα το ουσιαστικο!!!!.Λια μου ειλικρινα πιστευω οτι δεν εισαι κοπελα του ενος φασωματος….αξιζεις πολλα περισσοτερα…απλα βαλε και εσυ ενα οριο στα θελω σου γιατι στη ζωη υπαρχει και το πρεπει…!!!!!.

  7. symfwnw me natasa k marin.to idio 8a ksanakanei k sto mellon.omws, an ton 8es pragmatika k se 8elei ki ekeinos as to apodei3ei.zhthse tou na kanete sxesh ,kanonikh sxesh.an apanthsei arnhtika,sigoura den se 8elei gia kt sovaro.an sou apanthsei 8etika ,tote skepsou me ti an8rwpo mplekeis,kapoion pou otan piei ena pothaki parapanw thn peftei k se mia kalh tou filh.kalytera makria!!!!den 8a apodei3eis tpt ston eayto sou an, katafereis na ton pareis apo kapoia allh,mono esy 8a plhgw8eis.

  8. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΙΑ ΜΟΥ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΝΑ.Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΠΑΤΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΤΗ ΧΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ.ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ?

  9. Λία όπως έστρωσες θα κοιμηθείς. Μια χαρά τον βόλεψες. Αυτός θα έχει τη σχεσούλα του και θα “φασώνεται” και μαζί σου πού και πού! ʼρχοντας!!!! (βρε ρίξτου μια μούτζα και φύγε)

  10. TO ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΗ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΟΒΑΡΑ. ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΘΗΚΕΣ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο,ΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΦΕΙΣ ΜΑΥΡΑ. ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΑΛΛΗ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕI ΑΥΤΟ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ….

  11. αχ Λία το θές το ξυλάκι σου! Αφού είχε σχέση γιατί ΄΄υπέκυψες” μάτια μου;;; Εεεεε;;; Και μετά συνέχισες τα ¨φασώματα” ;; Είναι δυνατόν να θές να σε δεί και διαφορετικά; ΕΞαφανίσου όπως είσαι και αν σε ξαναενοχλήσει πές του οτι δεν κάνεις τίποτα με δεσμευμένους και οτι έγινε ήταν λάθος. Οχι οτι θα σε θελήσει, αλλά έτσι για να σώσεις λίγο και την αξιοπρέπειά σου.
    Και σοβαρέψου λίγο.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More