Μαρίνα: “Όλο αυτό με έχει πικράνει πολύ, γιατί ήταν ο πρώτος μου, κάτι που κατάφερα να του κρύψω καλά”

Γεια σας!

Πραγματικά θα ήθελα τη βοήθειά σας, γιατί τον τελευταίο καιρό πάω να τρελαθώ!

Πριν δύο μήνες γνώρισα σε ένα πάρτυ ένα παιδί. Η έλξη μεταξύ μας ήταν πολύ έντονη. Ανταλλάξαμε κινητά και την επόμενη μέρα βγήκαμε. Κυριαρχούσε έντονο πάθος και πάλι. Υπήρχε χημεία μεταξύ μας και είχαμε πολλά να συζητήσουμε.

Μετά από αυτό μιλήσαμε για εμάς και μου είπε ότι δεν ήταν έτοιμος για σχέση, γιατί είχε μόλις χωρίσει, αλλά δεν ήθελε να σταματήσουμε να βλεπόμαστε. Εγώ πάλι ήθελα σχέση και όχι κάτι “ελεύθερο”. Τελικά του έδωσα να καταλάβει ότι αν με ήθελε κοντά του θα έπρεπε να κάνει αυτός το βήμα για να συνεχίσουμε να βλεπόμαστε. Βέβαια, εγώ ήδη είχα απογοητευθεί κάπως που τα πράγματα ήταν τόσο περίπλοκα.

Τελικά την επόμενη κιόλας μέρα με πήρε για να βγούμε. Έτσι κι εγώ, λανθασμένα βέβαια, άρχισα να ελπίζω ότι ίσως καταλήγαμε μαζί. Επί ένα μήνα βγαίναμε δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Πήγα σπίτι του και ήρθε στο δικό μου. Μου έδειχνε τρυφερότητα. Στο ενδιάμεσο όμως διάστημα, όταν δεν βλεπόμασταν, δεν ακουγόταν. Μου έστελνε μόνο όταν ήταν να βρεθούμε. Κάτι που με πείραζε και του το έλεγα με ήπιο τρόπο, φοβούμενη μήπως γίνω φορτική.

Την τελευταία φορά είχε έρθει σπίτι μου. Από κει κι έπειτα εξαφανίστηκε. Δεν μαλώσαμε και ούτε έγινε κάτι. Πέρασε μια εβδομάδα και δεν είχα νέα του ώσπου ακούστηκα εγώ. Εκείνος απλά μου απάντησε ότι και καλά δεν έχει χρόνο λόγω εξετάσεων κι ότι μπορεί μόνο το Σαββατοκύριακο. Οι μέρες περνούσαν και τον συνάντησα τυχαία. Χαιρετηθήκαμε τυπικά και μετά μου είπε ότι θα τα λέγαμε στο τέλος της εβδομάδας -χωρίς να θίξω καν εγώ το θέμα.

Έχουν περάσει δύο εβδομάδες και φυσικά και πάλι δεν έχω δώσει σημεία ζωής. Όλο αυτό με έχει πικράνει πολύ, γιατί ήταν ο πρώτος μου, κάτι που κατάφερα να του κρύψω καλά. Κάθε μέρα το σκέφτομαι και προσπαθώ να βρω τι έφταιγε και φέρθηκε τόσο άνανδρα, χωρίς να δώσει ούτε μία εξήγηση.

Μερικές φορές μου έρχεται να πάω σπίτι του και να του πω πόσο άσχημο ήταν αυτό που έκανε, αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι δεν θα τον νοιάξει. Δεν μπορώ όμως και να δεχτώ να με αποφεύγει κάποιος με τόση ευκολία χωρίς να έρθει έστω και μια στιγμή αντιμέτωπος με μένα.

Εσείς τι θα με συμβουλεύατε, ώστε να φύγει η οργή και η πίκρα που έχω μέσα μου; Τι θα ήταν προτιμότερο;

Μαρίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. καλημέρα, Μαρίνα μου μη κάνεις τίποτα, δεν θα βγει πουθενά, ακριβώς έτσι μου φέρθηκε και μένα κάποιος, ότι κι αν έκανα, ήταν σαν να μιλώ στο βρόντο, εγώ ακόμη πονάω ακόμη κι αν έχουν περάσει 3 μήνες, και αυτός τίποτα, ούτε φωνή ούτε ακρόαση, πήγα του μίλησα, δεν απαντούσε, μια σιωπή που σε πληγώνει, γιαυτό σου λέω, προχώρησε τη ζωή σου, προσπάθησε, μην την πατήσεις σαν και μένα, πρέπει να σταματήσουμε επιτέλους να είμαστε τα θύματα, τέτοιοι άνθρωποι, δεν αλλάζουν, και στο κάτω κάτω της γραφής, δεν τους αξίζουμε.

  2. ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..ΕΓΩ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ,ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΣΕ ΗΘΕΛΕ…Η ΠΙΚΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΣΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ…

  3. Τίποτα δεν μπορείς και ούτε πρέπει να κάνεις!! Και μπράβο σου που τόσο καιρό δεν τον ενόχλησες!! Μπράβο σου!! Γιατί να το χαλάσεις τώρα; Δεν φέρθηκε καθόλου άνανδρα ο νεαρός. Απο την αρχή σου είπε ότι ήθελε ελευθερη σχέση και αυτό πήρε. Εσύ, ΜΟΝΗ σου έκανες όνειρα για κάτι άλλο, δεν στα υποσχέθηκε εκείνος!!!!!!!!! Δεν έγινε και τίποτα, πήγαινε παρακάτω!!

  4. Μαρινα,ακου με καλα..οταν ενας ανδρας ειναι ερωτευμενος μαζι σου,κανει τα αδυνατα δυνατα για να ναι μαζι σου,να σε βλεπει και σε διεκδικει χωρις δισταγμο.Οπως καταλαβαινεις,το παιδι αυτο δεν ειναι ακομη ανδρας και φαινεται απο το γεγονος οτι δεν εχει τα κοτσια να σε αντιμετωπισει και να σου πει ξεκαθαρα τι θελει και τι δεν θελει..παρ’ολα αυτα,δεν τον νοιαζει αν σε βαζει στο λουκι να τον σκεφτεσαι και να τον ερωτευεσαι…ισα ισα που του τονωνεις και τον εγωισμο!Δεν αξιζει να χαλας τη διαθεση σου για εναν τετοιο ανθρωπο που δεν μπαινει στη θεση σου,δεν νιωθει πως μπορει εσυ να αισθανεσαι και σε βαζει μονιμα στο ρολο του να λυνεις τους γριφους της συμπεριφορας του!!Οσο ειναι νωρις (και ειναι νωρις!) παρε την αποφαση για το καλο του εαυτου σου να απομακρυνθεις απο αυτο το ατομο και να μην ξαναρθεις σε επαφη μαζι του!Φαινεται ξεκαθαρα πως δεν τα εχει βρει με τον εαυτο του,ταλαιπωρειται με τις σκεψεις του,τον νοιαζει ΜΟΝΟ ο εαυτος του κ στην ουσια οποτε θυμαται,ξεχνιεται και μαζι σου…Μην του δινεις την ευχαριστηση να συνεχισει να το κανει..Αξιζει στον καθενα το καλυτερο,και αυτο με το σωστο ατομο θα το καταλαβεις απο την πρωτη στιγμη!!Παρε την αποφαση σου και με το χρονο θα σταθεις στα ποδια σου και θα τα βλεπεις και παλι ολα αλλιως..και που ξερεις;;η τυχη μας επιφυλασσει πολλα και νεα εκει που δεν τα περιμενουμε…

  5. Koρίτσια σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση. Σήμερα τον πήρα τηλέφωνο, φυσικά όχι για να τα βρω μαζί του αλλά για να κανονίσουμε να βρεθούμε και να ξεσπούσα λέγοντας όλα όσα καιρό είχα μέσα μου, ότι δηλαδή είναι ένας δειλός. ‘Ειχα ξεπεράσει τον εαυτό μου υπομένοντας αυτή τη σιωπή, γιατί εγώ είμαι άτομο της συζήτησης και στα καλά και στα κακά. Δεν άντεχα να κλαίω καθημερινά χωρίς να ξέρω το γιατί.Τον πήρα τηλέφωνο και απέρριψε την κλήση. Μα καλά πόσο άνανδρος μπορεί να είναι κάποιος; Λυπάμαι πολύ που έχουμε γίνει τόσο ‘΄ρηχοί’…

  6. Γειά σου Μαρίνα!!
    Νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να φύγει η οργή-είναι να τον βρίσεις,να κλάψεις,να ξεσπάσεις…Απλά όλα αυτά να τα κάνεις με τις φίλες σου και όχι μπροστά του.
    Τέτοιοι “άντρες” νιώθουν ικανοποίηση όταν βλέπουν ότι μας φτάνουν σε αυτή την κατάσταση.
    Με τον καιρό θα δεις ότι τελικά αυτή η ιστορία μάλλον καλό θα σου κάνει αφού τώρα πια θα αναγνωρίζεις τα σημάδια και θα προστατεύεις τον εαυτό σου.
    Δυστυχώς εκεί έξω κυκλοφορούν πολλά τέτοια “καλόπαιδα” αλλά δεν έχουν καμία αξία αν δεν τους την δώσουμε εμείς!!!!
    ΥΓ.Θα σου πρότεινα να διαγράψεις το τηλέφωνο του για τις άτιμες στιγμές αδυναμίας…(πιάνει το κόλπο).

  7. εσυ φταις!απο την αρχη σου ξηγηθηκε τι θελει…και δεν θα αλλαξει σιγουρα!μεινε με την αναμνηση εκεινης της στιγμης και προχωρα παρα κατω.δεν εχει σημασια οτι ηταν ο πρωτος σου…”(εξαλλου ηξερες που βαδιζεις…)…και προσοχη απο δω κ περα!!!!!ευχομαι τα καλυτερα!!!!!

  8. Μαρίνα δε νομίζω ότι φέρθηκε άναδρα,

    Με συγχωρείς που κι εγώ θα μαι σκληρή μαζί σου αλλά από την αρχή έδειχνε ότι δεν ήθελε κάτι σοβαρό / ή έστω μαζί σου αλλά δυστυχώς εθελοτυφλούσες. Επειδή απ ότι καταλαβαίνω τώρα μπαίνεις στο θέμα σχέσεων να μην αγνοείς τα σημάδια και τα προφανή από εδω και στο εξής. Και να θυμάσαι ότι όταν ένας άντρας θέλει πραγματικά, θα το καταλάβεις στην απόλυτη πλειοψηφία. Κουράγιο επειδή πληγώθηκες. Να ζητάς το καλύτερο από εδώ και πέρα και να αναλώνεις τον εαυτό σου και τα αισθήματά σου στην ουσιά / ανθρώπους και σχέσεις.

  9. Ο νεαρός ήταν ξεκάθαρος εξαρχής. Δεν ήθελε σχέση για τους δικούς του λόγους. Ηθελε να βλέπεστε, αλλά η έλλειψη επικοινωνίας ενδιάμεσα επιβεβαίωνε αυτό που σου είχε πει.
    Δυστυχώς Μαρίνα δεν τον άκουσες ή δεν τον πίστεψες ..ή πίστεψες ότι θα μπορούσες να του αλλάξεις γνώμη, για αυτό και βρέθηκες έτσι … αναστατωμένη και μπερδεμένη.
    Ένα πιθανό αίτιο της εξαφάνισής του είναι ότι τα ξαναβρήκαν με την πρώην του, συμβαίνει πολύ συχνά.
    Η συμβουλή μου είναι, επειδή φαίνεσαι συγκροτημένη κοπέλα, στο εξής να ακούς αυτά που σου λέει αυτός που σε ενδιαφέρει και αν πιστεύεις ότι δεν συμπίπτουν τα “θέλω” σας, να πηγαίνεις παρακάτω.
    [Δεν το παίζω έξυπνη, την έχω πατήσει κι εγώ ανάλογα στο παρελθόν και θεωρώ ότι ήταν αποκλειστικά και μόνο δική μου ευθύνη. ʼλλωστε δεν φταίνε για όλα οι άντρες! :-)].

  10. Μαρίνα πρέπει να γίνεις λίγο πιο γάτα με τους άντρες…

  11. Koρίτσια να σται καλα! Βασικά σίγουρα φταίω και γω που νόμιζα ότι ήλπιζα να του αλλάξω γνώμη. Δεν είμαι εντελώς πρωτάρα, έκανα το λάθος χρόνια τώρα, είμαι μεγάλη μην νομίζετε, έχω πατήσει τα 24, όσο κι αν πολλές από σας να πίστεψαν ότι είμαι μικρούλα και εκείνος είναι 30, ξέρω κάποιες θα έχετε σοκαριστεί τώρα. Έκανα το λάθος λοιπόν να περιμένω πάντα κάποιον που θα με κάνει να νιώσω ασφαλής. Στο παρελθόν έιχα πολλές ευκαιρίες να ολοκληρώσω και μάλιστα με άτομα που είχα ερωτευτεί αλλά πάντα κάτι με σταματούσε. Δεν ξέρω γιατί με αυτόν τελικά άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο. Από βλακεία μάλλον. Δεν μετανιώνω όμως λυπάμαι που τόσο καιρό κρατιόμουν και τώρα μου βγήκε να προχωρήσω παρακάτω.

  12. Μαρίνα μου ο τύπος είναι τουλάχιστον καραγκιόζης.Μπορεί να σου έλεγε ότι δεν ήταν έτοιμος για σχέση αλλά με τις πράξεις του σου έδειχνε το αντίθετο, επομένως θα διαφωνήσω με όσες λένε πως σου το είχε ξεκαθαρίσει εξαρχής.ʼνθρωπος που άλλα λέει κι άλλα κάνει μόνο ξεκάθαρος δεν είναι κι εσύ πίστεψες αυτά που σου έδειχνε και όχι αυτά που σου έλεγε καθώς αυτό που μένει είναι οι πράξεις.Στη ζωή αυτή όμως αν κάτι μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τα ζώα είναι η παιδεία και κατά συνέπεια ο τρόπος που χειριζόμαστε τις καταστάσεις.Είτε ο άλλος είναι σύντροφος ή φίλος ή κι εγώ δεν ξέρω τί, δεν νοείται να φεύγεις νύχτα βάζοντας τον άλλον στη διαδικασία να ψάχνεται και να παίρνει την ευθύνη για κάτι που δεν έκανε.Αν στα 30 του δεν έχει στόμα να υποστηρίξει τη θέση του και να φύγει σαν κύριος, καλύτερα που δεν ήρθε στη ζωή σου ποτέ.Τέτοια άτομα είναι ευθυνόφοβα και να αισθάνεσαι τυχερή που δεν έμπλεξες πιο σοβαρά μαζί του γιατί θα πληγωνόσουν περισσότερο.Καλή τύχη!

  13. m.k σε ευχαριστώ πολύ μου με καταλαβαίνεις! Πραγματικά άλλα έδειχνε και άόσες φορές του είχα κάνει νίξη ότι δεν ακούγεται μου έλεγε ότι εφόσον το θέλω θα το κάνει, βέβαια φυσικά δεν το εννούσε…

  14. Ο τύπος σαφώς είναι καραγκιόζης, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις οφείλουμε να προστατέψουμε τον εαυτό μας, για να μην τρέχουμε εκ των υστέρων!!! Όταν ο άντρας λέει ότι δεν θέλει σχέση μαζί σου, το εννοεί. ΠΑΝΤΑ. Είτε σε φλερτάρει, είτε παίρνει τηλέφωνο είτε όχι, αν σου πει οτι δεν θέλει δέσμευση, απλά δεν θέλει!! Έχεις δίκιο να είσαι εκνευρισμένη, αλλά δες το ως μάθημα. Είναι το ίδιο σαν να προσπαθούσε εκείνος να σε πείσει να έχετε ελεύθερη σχέση, μόνο σεξ. Αν του έλεγες όχι, θα το εννοούσες!! Ξέσπασε το θυμό σου, αλλά μην του δίνεις άλλη αξία. Και την επόμενη φορά, όταν κάποιος σου πει κάτι παρόμοιο, κάντην μ ελαφρά…

  15. συμφωνω με την ναντια..φτανει πια αυτη η καραμελα με τον πρωτο!καθε φορα θα ειναι σαν την πρωτη..

  16. πιστεψε με σε κατεβαλε οτι ηταν ο πρωτος σου…κι εγω δεν ειχα και την καλυτερη πρωτη εμπειρια αλλα ειναι δυσκολο γιατι επιζητουσες και ηθελες σχεση…δεν ξερω σε τι ηλικια ηταν αλλα δεν παιζει ρολο αυτο…ξεφτιλας ειναι ο τυπος αλλα δυστυχως βαρενουν και σενα οι ευθυνες της επιλογης… απο κει και περα οσο το κυνηγας μαυτον θα σε ποναει ολο και περισσοτερο… ειμαι σιγουρη οτι υπαρχει καποιος που σε θελει και σε περιμενει…ψαξε τον… μετα απο λιγο δεν θα θυμασαι την πρωτη σου φορα…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More