Κατρίνα: “Δύο βδομάδες μετά, αφού προχωρήσαμε και στον σεξουαλικό τομέα, άρχισε να απομακρύνεται”

Γεια σας!

Θα ήθελα κι εγώ να μοιραστώ την ιστορία μου μαζί σας και να μου πείτε τη γνώμη σας…

Είμαι 22 χρόνων κι έχω σχέση με ένα παιδί στην ίδια ηλικία με εμένα. Μένουμε στην ίδια πόλη. Με ήθελε καιρό και είχε ένα χρόνο περίπου που έβλεπα πως με κοιτούσε αλλά δεν έκανε κίνηση. Δεν έδινα κι εγώ σημασία.

Τον τελευταίο καιρό όμως ήταν πολύ έντονος ο τρόπος που κοιτούσε ώσπου μια μέρα με πλησίασε και ζήτησε το τηλέφωνό μου αφού μιλήσαμε λίγο. Το ίδιο βράδυ μου έστειλε μήνυμα και μου ζήτησε να βγούμε την επόμενη ημέρα.

Περάσαμε υπέροχα και αποφασίσαμε να είμαστε μαζί αν και δεν γνωριζόμασταν καλά, γιατί δεν ήθελε να περιμένει. Το μόνο πρόβλημα ήταν ο φίλος του. Είναι μαζί από το δημοτικό και αχώριστοι.

Το πρώτο διάστημα τον άφηνε συνέχεια για εμένα, αλλά δυο βδομάδες μετά, αφού προχωρήσαμε και στον σεξουαλικό τομέα, άρχισε να απομακρύνεται και να μην τον αφήνει για εμένα. Και ξαφνικά μου είπε ότι δεν μπορούμε να βρισκόμαστε κάθε μέρα γιατί θέλει προσωπικό χώρο.

Όλη μέρα με παίρνει τηλέφωνο, μου στέλνει μηνύματα, λέει ότι του λείπω κι ότι δεν βγαίνω λεπτό από το μυαλό του, αλλά προτιμάει να βγει με το φίλο του. Κι ενώ λέει πως είμαι πρώτη στη ζωή του βρίσκει πιο φυσιολογικό να αφιερώνει περισσότερη ώρα στον κολλητό του.

Εγώ δεν το ανέχομαι όμως αυτό. Σημαίνει ότι δεν θέλει να με βλέπει; Με κοροϊδεύει όταν λέει πως του λείπω -αλλά δεν έρχεται ούτε μισή ώρα σπίτι μου να με δει; Τι γίνεται; Με έχει μπερδέψει. Του είπα μήπως να χωρίσουμε γιατί εγώ θέλω όσο χρόνο δίνει στους άλλους να δίνει και σε εμένα, αλλά δεν θέλει να χωρίσουμε και με παρακαλάει γιατί δεν θέλει να με χάσει.

Τότε πως γίνεται να μην θέλει να με βλέπει και προτιμάει το φίλο του; Επίσης, μαζί μου δεν πάει για καφέ γιατί λέει νιώθει αμήχανα. Δεν έχει πρόβλημα να πάμε βόλτα να μας δούνε μαζί, αλλά για καφέ μόνοι δεν θέλει να πάμε.

Τι γίνεται πια με αυτόν τον άνθρωπο; Με θέλει ή με δουλεύει;

Συγνώμη αν σας κούρασα -μιλάω πολύ το ξέρω- αλλά είμαι πολύ μπερδεμένη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Κατρίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Είναι ανώριμος και εγωιστής, τα θέλει όλα δικά του. Και ναι, σε ΔΟΥΛΕΥΕΙ όταν σου λέει ότι του λείπεις γιατί όταν ένας άντρας είναι ερωτευμένος και θέλει τη γυναίκα του τρέχει να είναι συνέχεια μαζί της. Κοπελιά είναι νόμος, πάντα βλέπουμε τις πράξεις και όχι τα λόγια, οι πράξεις του μιλούν από μόνες τους. Ότι και να λέει… λόγια είναι που τα πέρνει ο αέρας. Με τον καιρό θα γίνεται χειρότερος, αφού σου τα κάνει τώρα που είναι αρχή. Νομίζω ότι είσαι ξεκάθαρη σε αυτό που θέλεις και του έχεις δώσει και ευκαιρίες, οπότε πλέον σου μένει να πας στον επόμενο. Μη περιμένεις για αργότερα να τον χωρήσεις που θα έχεις δεθεί, τώρα που είναι νωρίς και δε θα σε νοιάξει και τόσο πολύ. Δες το σαν μια εμπειρία για το πως να ξεχωρίζεις τους ανώριμους. Ξεχυλίζει η ανωριμότητά του από αυτά που λέει για τον καφέ… στείλτον σε άλλη παραλία να παίξει με τα κουβαδάκια του… τέτοιοι άντρες δε θελουν σχέση, απλά κάποια που να καυχιούνται ότι έχουν σχέση, να τους ανεβάζει τις μετοχές όταν είναι δίπλα τους και να ξεθυμαίνουν πότε πότε, κατά τα άλλα θέλουν ελευθερία και να είναι με τους φίλους τους συνέχεια, σα να μην υπάρχεις εσύ. Θα τον πονέσει όταν τον χωρήσεις γιατί είναι εγωιστής, μην ενδόσεις στις βλακείες που θα σου τάξει, σε 2 βδομάδες θα θυμηθεί τον παλιό καλό του εαυτό και θα τραβάς τα μαλλιά σου πάλι και θα μας ξαναγράψεις….

  2. μιλας για εκεινον συνεχεια κ τα συναισθηματα του..αληθεια εσυ τι θελεις?τον θελεις?νιωθεις ενθουσιασμο ερωτα κτλ?φυσιολογικο ειναι να να μην ειστε αυτοκολλητα επειδη εχετε σχεση αλλα και αυτο με τον καφε? σου χει προτεινει ποτε να πατε εστω οι τρεις σας? συχναζατε πριν στα ιδια μερη?νομιζω παντως πως θελεις αλλο τυπο αντρα και με αυτον απλα περνας την ωρα σου..αν κατι δεν κολλησει απο την αρχη μετα μην περιμενεις να γινει καλυτερο…καλη τυχη!

  3. Λογικό είναι το πρώτο διάστημα να ήθελε να περνάει μόνο χρόνο μαζί σου.Με το να θέλεις και να του ζητάς να μην περνάει τον ελεύθερο χρόνο του με τον φίλο του θα επιβεβαιώσεις πιο σύντομα την δική σου υποψία ότι σε ήθελε μόνο για σεξ.Χαλάρωσε,μην τον πιέζεις,προσπάθησε να του δείξεις ότι πραγματικά σε ενδιαφέρει μια πιο ουσιαστική σχέση μαζί του.Σε κανέναν μας δεν αρέσει να προσπαθεί κάποιος να μας ξεκόψει απ΄τους φίλους μας.Προσπάθησε να μη σκέφτεσαι τόσο εγωιστικά.Και αν αυτή η σχέση δεν προχωρήσει,να το θυμάσαι για την επόμενη.Φιλικά,Βιβή

  4. χωρισε τον.γουσταρει τον φιλο του.

  5. Ο φίλος του τον γουστάρει και δεν σε θελει εσενα στα πόδια του. Ο δικός σου είναι λιγο βλαμένος. Πού έμπλεξες…

  6. Μαζι σου δεν παει για καφε γιατι νιωθει αμηχανα…
    Και προτιμαει να παει με το φιλο του…
    Και τοτε εσενα γιατι σε θελει?

  7. Ξεκαθάρισέ του τι θέλεις εσύ, πες του ότι θέλεις ξεκάθαρα πράγματα : είτε θέλει να είναι μαζί σου και είναι περήφανος που σε έχει δίπλα του είτε όχι.
    Και όταν σου λέει “μου λείπεις, δεν θέλω να σε χάσω” κτλ απάντησέ του “Αποδείξε το”. Και γράψτον λίγο. Είτε θα σε κυνηγήσει είτε ας πάει να περάσει την υπόλοιπη ζωή του με τον κολλητό του και η ζωή συνεχίζεται για σένα. Αμάν πια με τον μπάμια 😉

  8. Όλα ανθρώπινα είναι αυτά που περιγράφεις ότι συμβαίνουν. Κι έχουν τύχει σε όλους μας. Όμως η δυστυχία και η ταλαιπωρία η συναισθηματική δεν είναι συνυφασμένη με την ανθρώπινη φύση. Επομένως, καλό είναι να κάνεις την επιλογή σου όταν θα είσαι έτοιμη και θα το έχεις σκεφτεί καλά.

  9. Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι 10 περιπου χρόνια πριν (οχι πολλά δηλαδη), αρκετες 20χρονες είχαν γαμο και ισως και παιδί (χωρις να σημαινει ότι είμαι σύμφωνη σε αυτό) και σήμερα οι 20χρονες,δεν ξέρουν από το να γράψουν σωστά ένα κείμενο μέχρι και να μην μπορουν να ξεχωρισουν έναν αντρα από ενα νούμερο, που δεν μπορεί να κάνει τα βασικά…..τοσο κρίμα…..

  10. Είτε αυτά που σου είπε ισχύουν είτε όχι, μιλάμε έχεις να κάνεις με κλασσικό δείγμα μαλακοπίτουρα που δεν αξίζει ούτε μια ώρα επιπλέον από τα νιάτα σου να του αφιερώσεις. Το σενάριο του φίλου εάν ισχύει (και δεν του κάνει πλάτες ο φίλος για να βλέπει άλλη) δείχνει μια σχέση νοσηρή, εξάρτησης και κτητικότητας που μόνο χαμένη θα βγεις εάν μπεις στη μέση. Όπως εάν ήταν π.χ. μαμάκιας ή εξαρτημένος από την αδερφή του, έτσι και τώρα αυτό δεν πρόκειται να διορθωθεί ποτέ, γιατί ξεκάθαρα στο μυαλό του δεν έχει ξεχωρίσει τι είναι προσωπική ζωή και τι οι φιλίες. Κι αυτό με τον καφέ, μην το καταπίνεις, ο τύπος ή είναι τσιγκούνης και προτιμάει να την βγάζει με ανέξοδο περπάτημα είτε προτιμάει να ξοδεύει τα λεφτά του για δραστηριότητες με τον φίλο του. Σε κάθε περίπτωση εάν ήμουν στην θέση σου, δεν θα απαντούσα ξανά σε κανένα μήνυμα ή στην καλύτερη θα του έλεγα “θα βγεις με τον τάδε; ωραία, κι εγώ θα πάω για καφέ με τον τάδε φίλο μου, που έχω να δω καιρό.” τέτοια συμπεριφορά θέλουν κάτι τέτοιοι, στα λόγια άψογοι και στις πράξεις μηδενικά. φιλικά, Ζωή.

  11. με τον φίλο του κάνει καλύτερο σεξ

  12. ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ —-ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ …—ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ —-ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ -ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ —ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ Η ΑΤΙΜΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΕΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ Κ.Τ.Λ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΩΣΤΕ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ —ΑΛΛΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ —-ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ “ΠΑΙΖΕΙ” ΚΑΤ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ —ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΦΘΟΝΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ —-ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΠΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Η ΑΠΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ —–ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ —-

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More