Ράνια: “Έπεσα πάνω στον πρώην μου κι από τότε έχει κολλήσει το μυαλό μου…”

Γεια σας κορίτσια!

Θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Προχθές σε μια βραδινή έξοδο με την κολλητή μου έπεσα πάνω στον πρώην μου κι από τότε έχει κολλήσει το μυαλό μου.

Τον σκέφτομαι συνέχεια, θυμάμαι μόνο τις καλές στιγμές που είχαμε περάσει μαζί και τέτοια. Έχει ομορφύνει πολύ και μετανιώνω που τον χώρισα. Τι να κάνω;

Ήμασταν μαζί πριν δυο χρόνια και χωρίσαμε γιατί εγώ δεν ήθελα άλλο. Είχα γνωρίσει κάποιον άλλον, με τον οποίο η ιστορία δεν κράτησε πολύ και τώρα βρίσκομαι σε αδιέξοδο.

Μιλήσαμε για λίγο, μου είπε ότι δεν κάνει και κάτι ιδιαίτερο σε αυτή τη φάση της ζωής του οπότε υπέθεσα ότι δεν έχει σχέση. Ήταν ιδιαίτερα φιλικός μαζί μου, χάρηκε κι αυτός που με είδε αλλά δεν ξέρω πως να το χειριστώ.

Να τον πάρω τηλέφωνο; Να του στείλω μήνυμα; Ή να περιμένω μήπως κάνει αυτός κίνηση -που δεν νομίζω… Δεν μπορώ να τον βγάλω από το μυαλό μου. Φοβάμαι όμως μήπως ακόμα μέσα του είναι θυμωμένος για τον τρόπο που του φέρθηκα…

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Ράνια

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Ηλιθιες γυναικες!

  2. Όπως είπες,τότε τον χώρισες γιατί δεν ήθελες άλλο.Αυτό σημαίνει ότι είχε τελειώσει μέσα σου αυτός ο άνθρωπος.Τώρα μετά από δύο χρόνια για ποιο λόγο να γυρίσεις;Προφανώς είσαι μόνη σου και επειδή δεν έχεις κάποιον άλλον να τριγυρίζει στο μυαλό σου,τριγυρίζει ο πρώην που τον είδες πρόσφατα;Σωστά υποθέτω;Τώρα τι συμβουλή να σου δώσω;Ο καθένας πρέπει να πράττει όπως νιώθει.Δε μπορώ να σου πω εγώ να κάνεις κίνηση ή να μην κάνεις.Το ότι ήταν φιλικός δε σημαίνει ότι σε θέλει πίσω.Κι εγώ αν έβλεπα τον πρώην μου φιλική θα ήμουν,αλλά δε σημαίνει ότι θα τον ήθελα ακόμα.Προσωπικά,πιστεύω πως όταν κάτι τελειώνει έχει κάνει απλά τον κύκλο του.Χάσιμο χρόνου τα πισωγυρίσματα.Αυτό έχω καταλάβει μέχρι τώρα τουλάχιστον από τις ελάχιστες εμπειρίες που έχω.Ίσως άλλες πιο έμπειρες και μεγαλύτερες σε ηλικία να έχουν διαφορετική άποψη.Το καλύτερο είναι να κάτσεις να σκεφτείς αν τον θες πραγματικά,αν ακόμα τον αγαπάς και σου λείπει.Αν η απάντηση μέσα σου είναι καταφατική,τότε να κάνεις κίνηση αν τον θες τόσο πολύ.Αλλά πρόσεξε,γιατί μπορεί απλά να είναι ένας ενθουσιασμός που τον είδες και να σου φύγει.Μην τον ταλαιπωρήσεις κι άλλη φορά.Αποφάσισε τι θέλεις πραγματικά και μετά πράξε αναλόγως.

  3. Ναι μωρε παρτον να τα ξαναβειτε και αμα βρεις παλι αλλον ξαναχωρησε τον και αν δεν σου βγει με τον καινουργιο μη στεναχωριεσε ξαναγυρνας στον πρωην παλι…τελικα δεν ισχυει οτι ολι οι αντρες ειναι ιδιοι και δεν κανουν για σχεση αντρες γυναικες τα ιδια χαλια εχουμε…

  4. Λειτουργείς εντελώς επιπόλαια. ʼφησες έναν άνθρωπο για κάποιον άλλο. Δε σου βγηκε. Τώρα θέλεις τον πρώην σου, γιατί τον συνάντησες ένα βράδυ κατά τύχη, τον θυμήθηκες και σου φάνηκε ότι ομόρφηνε…μέχρι να γνωρίσεις κάποιον άλλο ένα βράδυ που θα ξαναβγεις κ.ο.κ. Οι άνθρωποι δεν είναι παιχνίδια ούτε μπλουζάκια, τώρα φοράω το ένα, μετά το βαριέμαι, το κρύβω στη ντουλάπα και κάποια στιγμή πέφτω πάνω του και θυμάμαι πόσο μου αρεσε κι αρχίζω να το ξαναφοράω. Κάνε όπως νομίζεις με τον πρώην σου, αλλά το ό,τι πιστεύεις πως αυτός δεν πρόκειται να κάνει κίνηση κάτι λέει. Μάντεψε τί.

  5. Κοίτα κοπελιά μου, το σενάριο:” Είμαι μόνη μου, δεν έχω τιποτα καλύτερο να κάνω, δεν μου την πέφτει και κανενας της προκοπής, έρχεται και χειμωνας και οι κρυες νυχτες θελουν δυο, είδα και τον πρώην μου ξαφνικά, εκείνος ομόρφυνε ως δια μαγείας, εγώ τον είχα χωρισει για έναν ομορφότερο, ο ομορφότερος ομως με χωρισε για μία ομορφότερη, οπότε μέσα στην μοναξια μου, ας την πέσω λίγο του πρωην, τζέρτζελος να γίνεται, να ασχοληθω με κατι, μεχρι να ερθει κανενα άλλο κουκλί κι εκει να ξαναθυμηθω γιατι τον αφησα τον πρωην την πρωτη φορα” ……έχει παίξει πάρα πολύ!!!! Και εδω μέσα και εκει εξω. Συνέλθετε επιτελους, δεν ξερω και την ηλικια σου, όχι οτι θα κανει καμια διαφορά, αλλα ωριμαστε! Οι ανθρωποι δεν ειναι κουκλες…και κοροιδευετε τους αντρες μετα….

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More