Νάντια: “Το θέμα είναι ότι έχω έναν πολύ σεμνότυφο πατέρα…”

Ονομάζομαι Νάντια και είμαι 18,5 χρόνων. Το θέμα είναι ότι έχω έναν πολύ σεμνότυφο πατέρα που ακόμα και στην ηλικία που είμαι δεν θέλει να έχω σχέση με κάποιον.

Ο πατέρας μου είναι αεροπόρος με αποτέλεσμα να μένουμε στην αεροπορία. Επίσης ο πατέρας μου μισεί με όλη τη σημασία της λέξεις τους φαντάρους.

Ένα βράδυ που είχαμε πάει για φαγητό έξω μου έκανε εντύπωση ένας φαντάρος και άρχισα να τον παρακολουθώ! Πρόσεξα ότι ήταν καλός και ευγενικός. Επίσης πρόσεξα ότι κι εκείνος με παρακολουθούσε με το βλέμμα του.

Ένα βράδυ που είχα πάει για φαγητό με τις φίλες μου ο πατέρας μου αναγκάστηκε να πει σε εκείνον να με πάει στο σπίτι. Από τότε έγιναν πολλά… Γνωριστήκαμε και μιλούσαμε συνέχεια. Με έπαιρνε τηλέφωνο και μιλούσαμε. Ένα βράδυ βγήκαμε μόνοι μας.

Περάσαμε τόσο ωραία και συνέχεια με άγγιζε. Το θέμα είναι ότι καταλήξαμε στο κρεβάτι. Από τότε είμαστε μαζί. Με αγαπάει και τον αγαπώ. Όμως δεν ξέρω… Να το πω στους γονείς μου ή όχι;

Νάντια

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Με πατερα στρατιωτικο, ειναι λογικο να βιωνεις τετοιου ειδους “απαγορευσεις”. Δεν νομιζω ομως οτι μπορει κανεις εδω να σε συμβουλεψει κατι ωστε να αλλαξει σταση ο πατερας σου ή εσυ. Ο τροπος που μεγαλωσες και η σχεση που εχεις αναπτυξει με τον πατερα σου κραταει χρονια και ισως να χρειαζοντουσαν και χρονια για να αλλαξουν καποια δεδομενα μεταξυ σας. Δυστυχως ετσι ειναι οι μπαμπαδες στρατιωτικοι, νομιζουν οτι τα παιδια τους ειναι φανταροι και μπορουν να τους επιβαλλονται να βαρανε προσοχες…..

  2. Ναι να το πεις!!! Εισαι ενηλικη και κανεις τις επιλογες σου!!! Το ότι εχεις σχεση αυτό αφορα αποκλειστικα και μονο εσενα και κανεναν αλλον! Εισαι 18,5 δεν είναι κανενα παιδακιι! Πρεπει να μαθεις να στηριζεις τις επιλογες σου απέναντι σε αλλους ακομα και αν αυτοι είναι η οικογενεια σου!!

  3. Το σωστό θα ήταν βέβαια να το πεις, αλλά η δική σου κατάσταση δεν ειναι τόσο απλό. Το ξέρω γιατί το έχω αντιμετωπίσει κι εγώ και μάλιστα ήμουν στη ίδια ηλικία με σένα. Δε μπορώ να σου πω αν πρέπει να το πεις ή οχι, το θεωρώ λίγο “μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα”. Το μόνο που νιώθω να σου πω σαν συμβουλή είναι να προσπαθήσεις να βρεις τον τρόπο να ανεξαρτητοποιηθείς. Και δεν έννοώ να το σκάσεις από το σπίτι ή να περιμένεις το φίλο σου να τελειώσει τη θητεία του και να πας να μείνεις μαζί του, αλλά να βρεις τον τρόπο να πατήσεις γερά στα δικά σου πόδια και να ανοίξεις τα φτερά σου στη ζωή. Σήμερα είναι αυτή η σχέση, σε 2 χρόνια μπορεί να ειναι κάποιος άλλος. Μόνο αν πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου θα μπορείς να αναπνεύσεις ελεύθερα και να ζήσεις φυσιολογικά την όποια σχέση ή εμπειρία, όχι μόνο ερωτική.

  4. Γεια σου, δεν νομίζω πως χρειάζεται να πείς από τώρα κάτι… γνώρισε καλύτερα αυτόν τον άνθρωπο που έχεις σχέση. Ο “σεμνότυφο ” πατέρας σου λογικά προσπαθεί να σε προστατεύσει έτσι από κάποιον που δεν θα σου φερθεί καλά ή θα σε κοροϊδέψει…έχει ξεχάσει την ηλικία που βρίσκεσαι παρολο που την έζησε και ο ίδιος…γιαυτο καλύτερα μην λες κάτι από τώρα…επεξεργάσου το στο μυαλό σου λίγο. Προσπάθησε να έχεις περισσότερη επικοινωνία με την μητέρα σου…

  5. “Το θέμα είναι ότι έχω έναν πολύ σεμνότυφο πατέρα που ακόμα και στην ηλικία που είμαι δεν θέλει να έχω σχέση με κάποιον. …Ο πατέρας μου είναι αεροπόρος με αποτέλεσμα να μένουμε στην αεροπορία. Επίσης ο πατέρας μου μισεί με όλη τη σημασία της λέξεις τους φαντάρους. ” Επιπλέον θα ήθελα να ρωτήσω εάν τα παραπάνω που αναφέρεις τα έχει δηλώσει ο ίδιος ή απλά εσύ έβγαλες το συμπέρασμα από τα λεγόμενα του και την συμπεριφορά του…διότι εάν εσύ έβγαλες το συμπέρασμα τότε μπορεί να πέφτεις έξω λόγω απειρίας λόγω ηλικίας…

  6. συγγνωμη ρε παιδια αλλα γιατι πρπει να το πει στον πατερα της??????Ενηλικη ειναι, αγαπιετε με εναν ανθρωπο , κανει οτι θελει και δεν δινει λογαριασμο σε κανενα!!!!!Αμαν σε τι αιωνα ζουμε??Να το πω στον μπαμπα μου???????Παιρνα καλα κοριτσαρα μου με τον συντροφο σου και απλα προσεχετε γιατι αν δεν προσεχετε…Ε τοτε ναι θα σας σφαξει…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More