Φωτεινή: “Της μητέρας του δεν της άρεσε καθόλου όταν έμαθε από τον ίδιο ότι με θέλει…”

Εδώ κι ενάμιση χρόνο κάνω παρέα με μια κοπέλα λόγω του ότι τα παιδιά μας είναι μαζί στο σχολείο και φίλες. Πριν από ένα μήνα ξαναπαντρεύτηκε κι εκεί γνωρίστηκα με τον αδερφό της.

Εκείνος ξετρελάθηκε μαζί μου και όλο το βράδυ διακριτικά με φλέρταρε. Βγήκαμε έξω από τότε μια φορά για καφέ. Και μια φορά που ήρθε σπίτι μου.

Της μητέρα του όμως όταν ενημερώθηκε από τον ίδιο ότι με θέλει, δεν της άρεσε καθόλου αυτό! Επειδή είμαι χωρισμένη με ένα παιδί και μεγαλύτερη από το γιo της 9 χρόνια.

Τον γιο της όμως δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η γνώμη της! Εγώ όμως λόγω του ότι έχω περάσει πολλά, δεν θέλω να μπω σε διαδικασία να περάσω κι άλλα.

Τι με συμβουλεύετε; Υπάρχει άραγε μέλλον; Εμένα μου αρέσει το παιδί, αλλά θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς για να ξέρω πως θα εξελιχθεί η σχέση αυτή!

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Φωτεινή

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Μια πολύ συνηθισμένη ιστορία που πιθανότατα να υπάρχει και αλλη ομοια στα αρχεία της σελίδας αυτής. Ζήσε την σχέση..και όπου βγεί! Γνώρισε καλύτερα τον άνθρωπο αυτόν. Την μαμά του άστην στην άκρη…εσύ έχει σχέση με το πρόσωπο αυτό όχι με την μαμά του…εαν δεις ότι έχει σοβαρούς σκοπούς και εξελιχθεί η σχέση διαφορετικά απλά θα πρέπει να γνωρίσεις την μητέρα τους εάν το θέλεις και να μάθεις να κρατάς μια ισορροπία ακόμα και εάν αυτή δεν σε συμπαθήσει…! Πολλές μάνες δυστυχώς έχουν άλλα όνειρα για τα παιδιά τους…οπότε ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία…πάρε για πάραδέιγμα.. (Αφού γράφεις στην σελίδα αυτή σίγουρα θα το γνωρίζεις ) την Αγγελική Ηλιάδη…! Εάν πράγματι σου αρέσει αυτός ο άνθρωπος απλά ζήσε τις στιγμές σας…

  2. Απο τη στιγμή που δεν είναι μαμάκιας και δε δημιουργούνται προβλήματα, εγώ θα έλεγα απλά να το αφήσεις να τσουλίσει…. καταλαβαίνω ότι είναι πολύ νωρίς για να ξέρεις αν τα θέλω σας συμπίπτουν, αλλά θα φανεί σύντομα. Οι άντρες όσο γρήγορα ενθουσιάζονται, τόσο γρήγορα τους περνάει, οπότε θα δείξει αν είναι κάτι πραγματικό και δυνατό. Εμένα αυτό που με απασχολεί είναι ότι για να το συζητάς από τόσο νωρίς, μήπως και εσένα το θέμα ηλικίας σε ενοχλεί???

  3. Η κορη της που ξαναπαντρευτηκε οπως μας γραφεις, αφου ειναι η αδερφη του παιδιου, δεν επρεπε να ξαναφτιαξει την ζωη της εφοσον ατυχησε την πρωτη φορα;;;;; Αι σιχτιρ με τις βλαχαρες…….

  4. Μόνο και μόνο επειδή αποκαλείς τον άλλον “παιδί” μου δημιούργησες μια υπεροψία και έναν εγωισμό που μπορεί αυτά να διακρίνει και η μητέρα του και να μην της αρέσει να μπλέξει μαζί σου.Να μη στέκεται δηλαδή μόνο στην ηλικία και στο ότι είσαι χωρισμένη με παιδί. Για κοίταξέ το λοιπόν….

  5. Επειδή το κάνουν καποιοι διάσημοι δε σημαίνει οτι και η ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη για τόση απελευθέρωση, ειδικα αν μιλάμε για ανθρώπους κάποιας ηλικιας. Θα σου έλεγα να μιλησεις με το φιλο σου και να τον ηρεμησεις λίγο. Ας αφήσει τις βαρυγδουπες δηλώσεις στη μητέρα του γιατί η κόντρα μεταξύ τους μπορεί να τον εξωθήσει σε επιπολαιες κινησεις λόγω αντιδρασης, όπως το να σου ζητήσει να συζησετε η’ να παντρευτείτε, χωρίς στην πραγματικότητα να τα έχει επεξεργαστεί σωστα στο μυαλό του (η αγάπη δεν παιζει τον κυριο ρολο εδώ. Επισης μην ξεχνάς οτι εχεις κι ενα παιδι το οποίο πρεπει να προστατεύσεις απο τις ανοησίες των ενηλικων…). Κρατήστε λοιπον χαμηλούς τόνους και αν στο μέλλον τα βρίσκετε, συνεννοειστε, αγαπιεστε, θέλετε, είστε σίγουροι, τότε περνάτε σε πιο επίσημες εκδηλωσεις.

  6. λογικο το βρισκω να μη σε θελει η μανα του.ουτε εγω θα ηθελα ο γιος μου να κανει σχεση με χωρισμενη γυναικα με παιδι και 9 χρονια μεγαλυτερη του…για μπες λιγο στη θεση της και βρες καλυτερα καποιον στην ηλικια σου..

  7. Πήγε και ενημέρωσε ο ίδιος τη μαμά του; Ανήλικος είναι; Τελοσπάντων όπως τα λές δεν νομίζω οτι εχετε μέλλον γιατι αν είναι να ενημερώνει για τα πάντα τη μαμά του σώθηκες…

  8. Όπως και να το κάνουμε οι “μικρούλιδες” αφήνουν πάντα τις μεγαλύτερες τους γυναίκες πόσο μάλλον όταν υπάρχει και μια τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας. Θα σου πρότεινα να μην χάσεις τον χρόνο σου.Ένας μικρότερος σίγουρα θα σε φέρει σε πολλούς μπελάδες και τι εννοώ με αυτό; θα σε έχει για λίγο καιρό και μετά θα σε παρατήσει και δεν νομίζω να είσαι σε θέση να περνάς δράματα και στεναχώριες και να τα ζει και αυτά και το παιδί σου. Εκτός αυτού καλύτερα να μην ανακατευτείς για να μην χαλάσεις και την σχέση σου με την φίλη σου. ʼσε τον μαμάκια και κοίτα το παιδάκι σου και άμα προκύψει κανένας μεγαλύτερος όριμος κύριος που να σε θέλει για σύντροφό του τότε μάλιστα..

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More