Θάλεια: “Γνώρισα κάποιον σε ένα από τα πιο δημοφιλή application γνωριμιών και αυτό με αγχώνει”

Γεια σας!

Μετά από τις προτροπές αρκετών φίλων μου έφτιαξα κι εγώ προφίλ σε ένα από τα πιο δημοφιλή application γνωριμιών. Πραγματικά είναι κάτι που δεν είναι καθόλου του στιλ μου και ήμουν πολύ αρνητική αρχικά.

Λίγο όμως οι συζητήσεις με τους φίλους μου, λίγο η συνειδητοποίηση ότι αρκετοί είναι αυτοί που ασχολούνται με αυτού του τύπου τα applications πια και λίγο η αγανάκτηση που τίποτα δεν κινείται στην προσωπική μου ζωή τον τελευταίο καιρό με έκαναν να κάνω τελικά αυτό το προφίλ.

Όπως καταλαβαίνετε γνώρισα κάποιον. Ή μάλλον είδα κάποιον που μου άρεσε στη φωτογραφία που είδα. Εδώ και λίγες μέρες έχουμε ξεκινήσει να επικοινωνούμε με μηνύματα και όπως είναι φυσικό μου ζήτησε να βρεθούμε.

Θέλω, αλλά φοβάμαι. Θα ήθελα να τον γνωρίσω, να βγω για έναν καφέ μαζί του, αλλά αυτό που με ανησυχεί είναι μήπως ο τρόπος που ξεκίνησε αυτή η ιστορία είναι τέτοιος που θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι αποζητώ μια σεξουαλική επαφή και μόνο.

Δεν ξέρω. Οι φίλοι μου επιμένουν πως υπάρχουν σχέσεις αρκετές που έχουν ξεκινήσει κάπως έτσι, αλλά εγώ εξακολουθώ να ανησυχώ και να καθυστερώ τη συνάντησή μας. Δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω αγχωθεί πάρα πολύ.

Δεν είμαι και ο πιο συντηρητικός άνθρωπος του κόσμου, αλλά αυτού του τύπου οι επαφές με αγχώνουν. Πιστεύω ότι είναι λίγο δύσκολο να ξεκινήσει μια όμορφη, κανονική σχέση κάπως έτσι και πιστεύω ότι ο άλλος δεν σε παίρνει και τόσο στα σοβαρά. Από την άλλη η προσωπική μου ζωή είναι τόσο αδιάφορη που πραγματικά κάτι πρέπει να κάνω.

Θάλεια

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Πολύ σωστές οι σκέψεις που κάνεις. ʼκου λοιπόν το ένστικτό σου και τα συναισθήματά σου. Αν δεν το νιώθεις, μην το κάνεις. Αν πάλι επιμένεις να τον δείς, πήγαινε χωρίς προσδοκίες και άγχος.

  2. Οι ανθρωποι εισπρατουν απο εμας αυτο ακριβως που τους δειχνουμε! Αν εσυ δειξεις, μεσα απο το ντυσιμο, την συμπεριφορα, τις πραξεις, τα λεγόμενά σου,οτι εισαι για ενα βραδυ, αυτο θα εισπραξει κι ο εκάστοτε και όλοι γυρω σου. Αν ομως δειξεις αυτο που πραγματικα σε ενδιαφερει,δηλαδη να κανεις μια σχέση,τοτε αυτο θα καταλαβει και ο ενδιαφερομενος και θα βγεις κερδισμενη ειτε κανοντας σχεση μαζι του,είτε όχι, αν αυτο ειναι κατι που δεν θελει,οποτε δεν θα χασεις και χρονο απο τη ζωη σου. Και βεβαια δεν θα εχει σημασια που τον γνωρισες. Ειτε σε site γνωριμιων,ειτε στην καφετερια της γειτονιας σου, αν ειναι να στραβωσει θα στραβωσει. Απο εκει και περα, δεν ειναι προβλημα για μενα η γνωριμια μεσα απο το διαδικτυο. Δυστυχως ή ευτυχως είναι ο νεος τροπος για να δημιουργηθουν σχεσεις μεταξυ νεων παιδιων, που φοβουνται να φλερταρουν, που δεν εχουν χρηματα για εξοδους, που ειναι ολη μερα μπροστα απο εναν υπολογιστη!!!! Οποτε δοκίμασέ το και πραγματικα δεν εχεις να χασεις κατι, μόνο να κερδισεις. Δεν σου εγγυομαι διάρκεια, αλλά ποιος μπορεί να σου εγγυηθει διάρκεια αν γνωριζες τον ενδιαφερομενο σε ενα μπαρακι?? Η τελευταια σχεση μου ηταν μεσα απο το διαδικτυο και κρατησε 4,5 χρονια…who know λοιπον?

  3. Αν δεν σου βγαίνει μην το τολμήσεις.

  4. ʼσχετο: dora πως ακριβώς τον γνώρισες μέσω διαδυκτίου;; Τύπου φέις πχ.;; Ρωτάω επειδή δεν έχω παρέες αρκετές για να βγαίνω έξω και να ψάχνω και με βολεύει αρκετά μέσω ίντερνετ… ʼρα τι να κάνω και εγω;;

  5. Συμφωνώ με ό,τι γράφτηκε ως τώρα. Διαβάζοντας το γράμμα σου όμως παρατήρησα κάτι στον τρόπο που μιλάς, κάτι απολογητικό. Αναφέρεις δυο-τρεις φορές ότι οι φίλοι σου σε έπεισαν ουσιαστικά να γραφτείς σε αυτή την ιστοσελίδα. Σα να θέλεις να αποποιηθείς της ευθύνης; Σα να μη θέλεις να πιστεψεις ότι είναι άσχημη τελευταία η προσωπική σου ζωη κι αυτή τη θεωρείς κάτι σαν έσχατη λύση, σα λύση ανάγκης; Κοίτα να δεις, η ζωή είναι γεμάτη από καλές και κακές στιγμές/περιόδους/ φάσεις που εναλλάσσονται. Δε λέει τίποτα αν τώρα είσαι μόνη, αύριο μπορεί να γνωρίσεις έναν μεγάλο έρωτα από εκεί που δεν το περιμένεις. Σκοπός είναι να είμαστε αληθινοί και να κάνουμε πράγματα τα οποία πιστεύουμε. Αν δε νιώθεις καλά με αυτό που έκανες (να γραφτείς στο σάιτ) μπορείς να το πάρεις πίσω. Αν δεν πιστεύεις σε αυτή τη γνωριμία, μπορείς να μη βγεις ποτέ μαζί του. Αν θεωρείς ότι αυτός ο τρόπος προσέγγισης δε σου ταιριάζει, μπορείς να κάνεις υπομονή μέχρι να γνωρίσεις κάποιον με πιο ορθόδοξο τρόπο. Και πάνω απ’όλα να θυμάσαι πως, αν είσαι ο εαυτός σου, δεν έχεις να φοβάσαι κάτι.

  6. Έγω πάντως κάπως έτσι γνώρισα τον αρραβωνιαστικό μου! Καμιά φορά μην απορρίπτεις κάτι τόσο εύκολα.

  7. Καλησπέρα!Είναι πολύ απλά τα πράγματα να είσαι ο εαυτό σου.Τώρα που μιλάτε μπορείς και εσύ να δεις και να κρίνεις τις προθέσεις του αν γενικά είναι σε φάση σχέσης η αν το μόνο που θέλει είναι σεξ.με την συζήτηση θεωρώ είναι κάτι που μπορείς να καταλάβεις . Απο κεί και πέρα κανόνισε συνάντηση απο κοντά όταν και αν το θέλεις και εσυ .Το που θα πάει το όλο θέμα εξαρτάτε και απο σένα, είσαι μεγάλο κορίτσι και δεν θα γίνει κάτι που δεν θέλεις.Αλλά να προσέχεις να αντιλαμβάνεσε αυτα που λέει και αυτά που σου δείχνει με καθαρό μυαλο και όχι όπως θα ήθελες γιατί είναι ενα απο τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι γυναίκες ενω υπάρχουν σημάδια κάνουν τα στραβά ματια.. καλή τυχη με καθαρό μυαλό και όχι πάνω απο τα συννεφα….!

  8. και γω κάπως έτσι γνώρισα τον αρραβωνιαστικό μου…!μια τέτοια συνάντηση όμως χρειάζεται προσοχή!!

  9. @M Τον γνωρισα μεσω facebook και παρολο που ειμασταν 4,5 χρονια μαζι, να ενημερωσω οτι ειχε παραλληλη ζωη που ξεκινουσε 7 χρονια πριν απο μενα. Οποτε δεν ξερω τι να σε συμβουλευσω. Δεν μετανιωνω που το εζησα βεβαια, περασα ομορφα,αλλα το ιντερνετ κρυβει αρρωστημενα μυαλα και αρρωστημενες συμπεριφορες καποιες φορες….Γι’αυτο Προσοχη! Θα μπορουσε να μου συμβει αυτο βεβαια,ακομα κι αν τον γνωριζα σε ενα καφε, ή σε ενα μπαρ ή και στη δουλεια μου. Ο καθε ανθρωπος μας ενημερωνει για την προσωπικη του κατασταση και ζωη,τόσο.. όσο… θελει και μπορει…

  10. σε ένα σαίτ γνωριμιών πριν από κάποιους μήνες γνώρισα τον σημερινό σύντροφο μου. δεν θα σου πω ότι τα πράγματα είναι εύκολα. ούτε εγώ το είχα ξανακάνει και μένα φίλες με παρακίνησαν. το αντίθετο θα έλεγα. θα δεις και θα ακούσεις πολλά. θέλει πολύ δουλειά. δεν ξέρεις τίποτα για τον άλλο, ξεκινάς από το μηδέν και εύχεσαι ο άλλος να είναι πραγματικά αυτό που λέει και δείχνει. ακόμα και τώρα που σου γράφω προσπαθεί να γνωρίσει ο έναν τον άλλο. υπομονή και συζήτηση. σου εύχομαι τα καλύτερα.

  11. Συμφωνώ με όλα όσα ειπώθηκαν και συμπληρώνω: σημασία δεν έχει ο τρόπος γνωριμίας, αλλά η ποιότητα της σχέσης που θα ακολουθήσει (αν ακολουθήσει).
    Πάνω απ’ όλα να είσαι ο εαυτός σου και να μην μπερδεύεις αυτό που είσαι εσύ και αυτό που περιμένει ο άλλος από σένα να είσαι. Ακόμα κι αν ο άλλος δεν έχει τις ίδιες σοβαρές προθέσεις, θα το ξέρεις αμέσως και δεν θα χάσεις χρόνο άδικα.

  12. Δεν θελω να σε απογοητέυσω αλλά τρεις φορές δοκίμασα γνωριμίες μέσω Ίντερνετ και οι τρείς ηταν χάλια —Ο ένας ήταν παντρεμένος με παιδιά και το κρυβε , ο άλλος είχε δεσμό 4 χρόνια και το κρυβε επίσης και ο τρίτος ήταν 40 ετών και παθολογικός μαμάκιας —Να συναντηθείς σε μέρος που θα έχει πολυ κόσμο και προς Θεού μην πας σε σπίτια κ.τ.λ —-Να βγείς αρκετές φορές μαζί του και να τον τσεκάρεις καλά πριν προχωρήσεις σε κάτι σοβαρότερο —Δεν λέω οτι είναι απίθανο να προκύψει και κατι της προκοπής αλλά πρόσεχε πάρα πολύ γιατί οι περισσότεροι δημιουργούν ενα ψέυτικο προφίλ και σε φλομώνουν στο ψέμα για το ποιοί είναι —-Πρόσεχε και κινήσου αργά —Μην βιαστείς —-

  13. εγω παντως μιλουσα μ ενα παιδι μεσω ιντερνετ 1 χρονο και κατι κ μετα απο καιρο περασα στην διπλανη πολη ετσι ειπαμε να παμε καπου κοινα για καφε απο τοτε ειμαστε μαζι κ κοντευουμε 2 χρονια μαζι δν εχω καποιο παραπονο μεχρι τωρα ολα φυσιολογικοτατα περναμε πολυ ομορφα! απλα κανε οτι νομιζεις πως ειναι τ καλυτερο για σενα! μπορει να αποδειχθει λαθος κ να μην αξιζε τον κοπο μπορει παλι και τ αντιθετο αν τ θες καντο για σενα1

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More